Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 865K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.524
Πόντοι
216
BASKETBALLISTAS ευχαριστουμε για που μοιραστηκες τα οσα ξερεις για τις πολωνεζες.

Απο αυτα που εχουν γραφτει σε αλλα θεματα, εχω καταλαβει οτι το καλυτερο 'προιον' το παιρνεις αν μενει στη χωρα του, δηλαδη πολωνεζα στην πολωνια, κι οχι μεταναστρια αλλου. Οποτε, τα μισα αρνητικα που λες, λογικα θα της λειπουν.

Το να μην τα χωνεις για την χωρα του αλλου, ειναι θεμα σεβασμου. Εξαλλου πως πας και κανεις σχεση με καποιον που δεν χωνευεις την καταγωγη του; Ειναι λιγο παραδοξο ειναι αληθεια, οταν μιλαμε για σχεση, οχι για one night stand.

Τωρα βεβαια εχουν και τα δικια τους για τις τριχωτες ελληνιδες, μιλαμε σε πολλες ειναι να κανεις δωρο gilette!

Ενταξει, δεν μπορει να τα χει κανεις ολα, η τελεια γυναικα δεν υπαρχει.
Αλλα αμα ειναι ομορφη, δεν θελει να σου φαει τα λεφτα, σε ταιζει, ερχεται μαζι σου, κανει καλο σεξ, και δεν εχει τα αρνητικα των ελληνιδων, λεει η σχεση με πολωνεζα, πιστευω.

Στο κατω κατω, εγω προσωπικα, προτιμω-κι ας μην μου πολυαρεσει- να μου τα λενε μπροστα μου οτι πιστευουν, εστω κι αν τα χωνουν στην ελλαδα αρκει να μην ειναι προσβλητικες(κι εγω τα χωνω εξαλλου), παρα να τα λενε πισω απο την πλατη μου.
Ισως ειναι 'χωριατικη' η συμπεριφορα τους, αλλα το προτιμω από μια 'πονηρη' και πισωπλατη συμπεριφορα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
BASKETBALLISTAS με καλυψες πληρως.ολα καπως ετσι ειναι.Εγω βεβαια επειδη εχω καποιο επιπεδο της βαζω στη θεση τους!Αλλα αν σου βρουνε καποια ελατωματα θα στα λενε συνεχεια.Οι Πολωνοι τους μισουνε ολους και εχουν αυτη την υπεροψια.βεβαια καταλαβαινουν οτι τελικα αυτοι ειναι κατωτεροι απ'ολους!και δεν χρειαζονται πουθενα.Οι Γερμανοι δεν τους θελουν,Τα αγροτικα προ'ι'οντα τους (αρακας καλαμποκι καροτα κλπ.)οι Ρωσσοι δεν τα αγοραζουν πια.(στη Σοβιετικη Ενωση ολες οι κονσερβες με αρακα,καλαμποκι,παντζαρια κλπ. ηταν Πολωνικης προελευσης.και ή παιρναν οι Πολωνοι $ ή τα ανταλασαν με πετρελαιο και γκαζι).η βιομηχανια τους δεν χρειαζεται σε κανεναν τα εργοστασια FSO και OPEL υπολειτουργουνε.Στο Εξωτερικο οταν λες οτι εισαι Πολωνος δεν σε κοιτανε με καλο ματι.Φυσικο ειναι μετα απο αυτα να εχει αυτος ο λαος τρομερα κομπλεξ!και να φερεται ετσι!

Επισκέπτης
BASKETBALLISTAS χωρις να αμφισβητω αυτα που γραφεις θα διαφωνισω μαζι σου. Εκανα 2 σχεσεις με Πολωνεζες. Η πρωτη 1992 και η δευτερη 1994. Για τη δευτερη πηγα και Πολωνια (Gdynia) το καλοκαιρι του 1994. Επισης απο το 1991 ως το 1994 δουλευα σε τουριστικα πλοια με Πολωνους και Πολωνεζες. Αυτα που αποκομισα απο τα χρονια που συναναστρεφομουν με Πολωνουςες στα καραβια αλλα και στην Ελλαδα, ειναι οτι ειναι ησυχοι ανθρωποι, λιγο αγαθοι, δεν εχουν την κουτοπονηρια των Βαλκανιων, μεγαλοι μπεκρες οι αντρες και καποιες γυναικες και δεν διεκρινα πουθενα την "πολωνικη ανωτεροτητα". Λιγο ρατσισμο ειδα στην Πολωνια οταν μας ανοιξαν το σπιτι που εμενα με την κοπελα και μας εκλεψαν. Τοτε ολοι η γειτονια κατηγορουσε τους "Ρομουνι" οπως ελεγαν. Ποτε δεν καταλαβα ομως αν εννοουσαν τους Ρουμανους ή του γυφτους.
Στις σχεσεις μου τωρα με τις 2 κοπελες. Η πρωτη ηταν λιγακι περιεργο ατομο. Αρκετα ομορφη πιστευε οτι αξιζε να γινει μοντελο. Τεμπελα στη δουλεια της με την πρωτη ευκαιρια (εφυγα 10 μερες αδεια απο το καραβι) πηδηχτηκε με προισταμενο για να παρει μια καλυτερη θεση στη δουλεια ας πουμε. Οταν επεστρεψα το εμαθα, την εσπασα στο ξυλο και την εγραψα στ΄αρχιδια μου. Επεμενε μ΄εναν ηλιθιο τροπο να τα ξανα βρουμε. Ακομα κι οταν τελειωσε η συμβαση της και εφυγε για Πολωνια μου εστελνε γραμματα οτι ηθελε να παω στην Πολωνια κι οτι με αγαπουσε. Στο sex μετριοτητα.
Η δευτερη ηταν μια πιτσιρικα 21 ετων μουναρα κι αυτη. Ειχε και αυτη την ηληθιοτητα ή αφελεια που συναντας στους περισοτερους Πολωνους. Στο sex ηταν το κατι αλλο. Πιστευα οτι αυτη η γυναικα ηταν γεννημενη για να γαμιετε και να χορευει. Για παρτη της πηγα Πολωνια κι εκατσα 11 μερες. Δεν μπορω να σου περιγραψω τη χαρα της οταν πηγα αλλα και της οικογενειας της. Τη δευτερη μερα στην Gdynia ειχε μαζευτει ολη η γειτονια σπιτι των γονιων της και εκαναν ενα ειδος παρτυ για την ελευση του γαμπρου απο την Ελλαδα. Με εκαναν να νιωθω ξεχωριστος. Και τις 11 μερες που εμεινα στην πολη περασα θαυμασια και παντα βρισκοταν καποιοςοι που ηθελαν να πιουμε μπυρα ή βοτκα μαζι. Λυπαμε που δεν μπορεσα να φερω αυτη την κοπελα στην Ελλαδα, το ηθελε παρα πολυ. Και απ΄οσες γυναικες περασαν απο τη ζωη μου και οσες ακομα περασουν, η Agnieszka δεν θα βγει ποτε απο την καρδια και το μυαλο μου.

Επισκέπτης
Paralimnios το 1992 - 1994 οι συνθηκες, οι ιδεες, τα πραγματα, η νοοτροπια και το συλλογικο υποσυνειδητο των ανθρωπων απο ολες τις χωρες του Ανατολικου Μπλοκου ηταν Εντελως ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ απο αυτα του Σημερα !!!
Απο τοτε μεχρι σημερα για εμας περασαν απλα 16-18 χρονια ενω για αυτους ειναι σαν να περασαν 36-38 χρονια.
Τοτε οι Πολωνοι ηταν σαν εξωγηινοι και το ΜΟΝΟ που τους ενδιεφερε ηταν να μεταναστευσουν στη Δυση για μια "Ονειρεμενη Ζωη"
Πολλοι απο αυτους πιστευαν οτι στην Αμερικη τα $$$$ φυτρωνουν πανω στα δεντρα (τοσο αγαθοι)!
Οι Πολωνεζες δεν ειχαν πονηρευτει και φανταζοντουσαν τον "Δυτικο Γαμπρο" σαν τον Πριγκιπα που θα ερθει να τους βγαλει απο την ΜΕΤΑΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΜΙΖΕΡΙΑ και θα τις παει σε χωρες Μαγικες, Εξωτικες, ωπου ολα ειναι τελεια και λαμπουν...
Την εποχη που περιγραφεις ακριβως το ιδιο συνεβαινε και στην Ρουμανια συμφωνα με καποιους τοτε φοιτητες στο Βουκουρεστι και κυριως σε επαρχιακες πολεις οπως το Iasi, Craiova, Constanta κτλ.
Τοτε οι περισσοτεροι δεν ασχολουντουσαν με χρωματα, φυλετικες διαφορες, Ιστορια κτλ... Σημερα ομως τους βλεπεις, εφοσον εφαγαν και χωρτασαν, να θυμουνται ολοι τους ξαφνικα ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ και να γινονται ολο και περισσοτερο Εθνικιστες και Ρατσιστες !
To ΣΤΙΓΜΑ του "Ανατολικου" τα αστεια στην Αμερικη περι "Pollocks" τα αστεια στην Γαλλια περι "Πολωνου Ιδραυλικου" τα αλλα αστεια στην Γερμανια περι "Πουτανας Πολωνεζας" Η παγκοσμιοποιηση, η Ε.U. κτλ οπως και οι συγκρισεις σε βιοτικο επιπεδο, σε μισθους κτλ... τους καθεστισαν ειδικους σε μια διαδικασια στροβιλισμου συμπλεγματων που μονο δυσκολοτερη μπορει να κανει την ζωη τους και την συνυπαρξη με αλλους λαους !

ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου για την πραξη σου να δειρεις την Πολωνεζα που σε απατησε !

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Paralimnios το 1992 - 1994 οι συνθηκες, οι ιδεες, τα πραγματα, η νοοτροπια και το συλλογικο υποσυνειδητο των ανθρωπων απο ολες τις χωρες του Ανατολικου Μπλοκου ηταν Εντελως ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ απο αυτα του Σημερα !!!
Απο τοτε μεχρι σημερα για εμας περασαν απλα 16-18 χρονια ενω για αυτους ειναι σαν να περασαν 36-38 χρονια.
Τοτε οι Πολωνοι ηταν σαν εξωγηινοι και το ΜΟΝΟ που τους ενδιεφερε ηταν να μεταναστευσουν στη Δυση για μια "Ονειρεμενη Ζωη"
Τι εποχες μου θυμισες! :2funny:θυμαμαι εδω το 1993 που ενας φιλος μου Ιεμενεζος ειπε σε κατι γκομενες οτι ειναι απο την Ιεμενη και αυτες τον κοιταγανε σα να ειπε Γενευη,Νεα Υορκη,Λονδινο! :2funny:Τοτε οτι και να τους ελεγες τα παιζαν!Μαροκο,Μαυριτανια!Ινδια!Σρι Λανκα!Σομαλια! :2funny:Τοτε να φυγουν οπουδηποτε θελαν νομιζαν οτι οπου και να πανε ειναι ο παραδισος και οπως ειπες τα $$$$$ παιφτουν απ'τα δεντρα!!!!!!

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Εδώ οι Πολωνέζες του 2004 δεν έχουν καμιά σχέση με τις σημερινές.Αυτά αλλάζουν γρήγορα.Τώρα έχουν γίνει πολύ ματεριαλίστριες.Τότε ήταν πολύ ρομαντικές.Εγώ τώρα έχω 4 Πολωνέζες πραγματικά με ξεμουφλιάζουν.Κάνουν απίθανο σεξ αλλά μου στερούν άλλες δυνατότητες με Τσέχες Ρωσίδες κτλ.Οι Πολωνέζες δεν είναι φτηνές όπως ήταν κάποτε.

Εμφανισιακά κοιτάξτε τι θύελλα έπαιζε το 1999.

Κάπως έτσι είναι και στις πολωνικές ντίσκο.Είναι τέτοια η ποσότητα των καλλονών και όταν βλέπεις τα σλαυικά πόδια και βυζιά το ένα δίπλα στο άλλο παθαίνεις ζημιά.Μόνο στα πολωνικά κλαμπ συμβαίνει αυτό το πράγμα,δεν βλέπεις τέτοια σε Ουκρανία,Τσεχία.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Για το ρατσισμό.Είναι σίγουρα ρατσιστές.Οι Ελληνες κατατάσσονται στην κατηγορία brudasy(μαυριδεροί) μαζί με Αραβες,Τούρκους,Πακιστανούς κτλ.Παίζει ρόλο το χρώμα του δέρματος.Ενας μαυριδερός σίγουρα θα αντιμετωπιστεί ρατσιστικά δε συμβαίνει όμως το ίδιο με Ελληνα που μοιάζει με Σλαύο.Σέρβοι,Κροάτες δεν έχουν πρόβλημα,Αλβανοί,Ρουμάνοι έχουν πρόβλημα.
Επίσης δε γίνεσαι ποτέ δεκτός στην πολωνική κοινωνία εάν δεν είσαι λευκός καθολικός και μιλάς καλά πολωνικά.Αυτό δε σημαίνει οτι οι γκόμενες δε γαμιούνται με αράπηδες και άτομα τελείως πρωτόγονα που δε μιλάνε γρι πολωνικά απλώς η κοινωνία δεν τους αποδέχεται.Δηλαδή είναι πολύ δύσκολο ένας αραβοειδής ή μαύρος ή πακιστανός να βρει δουλειά στην Πολωνία αφού δε θα του δώσει κανείς για αυτό και υπάρχουν ελάχιστες μειονότητες η χώρα είναι λευκή 99%.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.524
Πόντοι
216
Δεν ειχες πει ομως οτι γουσταρουν να πηδιουνται με μαυρους? Γιατι μπερδευτηκα τωρα.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
πολυ το πλατιαζουμε το πραμα
το θεμα μας ειναι αλλο,τα μουνια
και νοιωθω τυχερος που θα παω,παροτι θα ειμαι συνοδευομενος,τον αυγουστο με τις ζεστες και να απολαμβανω αυτα τα θεσπεσια κορμια,στον δρομο,στα πεζοδρομια,στα εστιατορια,στις μπουτικ, στα κλαμπ...........................................παντου.................

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ναι,καμία σχέση τότε με τώρα.Θυμάμαι το 2002 που πρωτοπήγα Πολωνία η οικονομική κατάσταση ήταν εντελώς χάλια.Πολύ πίσω από Τσεχία.Εβλεπες άνεργους μπεκρούλιακες μπροστά από τις εκκλησίες και γενικά πράγματα που ούτε στην Ουκρανία δεν τα έβλεπες.
Αλλά τώρα αυτός ο υπόκοσμος δείχνει να έχει εξαφανιστεί.(μετανάστευσαν;).Τι συνέβαινε όμως;τότε ήταν δύσκολο να χωθείς γιατί ήταν όλες σε μεγάλες παρέες με πολλούς άντρες.Ενώ τώρα οι περισσότεροι άντρες έχουν μεταναστεύσει και οι γκόμενες είναι χύμα(όπως πριν) αλλά χωρίς τους Πολωνούς δίπλα οπότε το πεδίο είναι διάπλατο.Καράφλιασα με αυτά που είδα.Ημουν σα βασιλιάς εκεί.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.524
Πόντοι
216
Ενταξει, καταλαβα οτι παλια οι πολωνεζες ηταν μεγαλυτερο 'λαχειο', αλλα ακομη και σημερα μπροστα στις ανεκδιηγητες ελληνιδες, παλι δεν υπερτερουν κατα πολυ σε πολλα σημεια?
Μπορει τοτε να ηταν ο χρυσος αιωνας του περικλη, οπως σε ολη την ανατολικη ευρωπη νομιζω, απο πλευρας γκομενοδουλειων, αλλα και σημερα δεν ειναι απιστευτα καλυτερες απο τις ελληνιδες?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ενταξει, καταλαβα οτι παλια οι πολωνεζες ηταν μεγαλυτερο 'λαχειο', αλλα ακομη και σημερα μπροστα στις ανεκδιηγητες ελληνιδες, παλι δεν υπερτερουν κατα πολυ σε πολλα σημεια?
Μπορει τοτε να ηταν ο χρυσος αιωνας του περικλη, οπως σε ολη την ανατολικη ευρωπη νομιζω, απο πλευρας γκομενοδουλειων, αλλα και σημερα δεν ειναι απιστευτα καλυτερες απο τις ελληνιδες?

Κοίτα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του σύμφωνα με τα κριτήριά του. Κάνε ένα ταξίδι εκεί, δες και βγάλε τα συμπεράσματα μόνος σου. Την κρίση σου και τα μάτια σου δε τα υποκαθιστά η γνώμη κανενός.

Επισκέπτης
Για το ρατσισμό.Είναι σίγουρα ρατσιστές.Οι Ελληνες κατατάσσονται στην κατηγορία brudasy(μαυριδεροί) μαζί με Αραβες,Τούρκους,Πακιστανούς κτλ.Παίζει ρόλο το χρώμα του δέρματος.

+ 1000
Στην Πολωνια το χρωμα του Δερματος παιζει ισως τον σημαντικοτερο ρολο σε σχεδον ολους τους τομεις !
Εγω τυχαινει να ειμαι καστανος(light brown) με πρασινα ματια και συνηθως στο εξωτερικο με περνανε για Βορειο Ιταλο
Γαλλο και μερικες φορες και για Αυστριακο.
Οταν μιλουσα με ταξιτζηδες Πολωνους και τους ελεγα απο που ειμαι, ξαφνιαζονταν και μαλιστα επαναλαμβαναν
αυτο που ακουγαν με την ερωτηση και την εμφανεστατη εκπληξη "Z GRECJI ???" κοιτουντας με καλα καλα λες και
στην Ελλαδα πρεπει να ειμαστε ολοι σκουροχρωμοι !!!
Καποιος Πολωνος που ειχε ερθει στην Ελλαδα και ειχε δει πως το 33% εχουμε το Central European Look
το 50% εχει το Mediterranean Look και ΜΟΝΟ το 17% εχει αυτο το Γυφτικο Μαυριδερο(Turkish)Look μου ειχε πει
πως επιρρεασε στην τοσο λανθασμενη εικονα περι "Σκουροχρωμων Ελληνων" το γεγονος οτι στην Πολωνια υπαρχει
μια διασημη τραγουδιστρια Ελληνικης καταγωγης η οποια ειναι πολυ μαυριδερη σαν τσιγγανα (ισως και να ειναι).

Για τους Σερβους εχουν χειροτερη εικονα απ'οτι για τους Ελληνες παντως !
Σε περιστασιακες Πολωνικες παρεες που ειχα στην Αγγλια ειδα πως τους ειχαν στην ιδια μοιρα μαζι με ολους
τους τριτοκοσμικους (κι ας ειναι Σλαβοι), Οι Πολωνοι αλλωστε οι μισοι θεωρουν τους εαυτους τους Σλαβους
και οι αλλοι μισοι θεωρουν πως εχουν Τευτονικες καταβολες.

Για τους Σερβους πιστευουν πως ειναι μια κατωτερη φυλη.
Μια μιξη απο Τσιγγανους, Τουρκους και Νοτιο-Σλαβους (Jug)οι οποιοι ειναι σαφως κατωτεροι απο τους Ανατολικους Σλαβους
(Ρωσους, Λευκορωσους, Ουκρανους) και τους Δυτικους Σλαβους (Τσεχους, Σλοβακους,Πολωνους).

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κόφτε τα ανούσια. αν έχετε κάτι για το θέμα πείτε. Στα @@  μας αν έχει ανοίξει θρεντ για σέρβους.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Η Πολωνία είναι ηττημένη χώρα.Ηττήθηκε σε όλους τους πολέμους τα τελευταία 200 χρόνια.Ακόμα και με το Ναπολέοντα ήταν σύμμαχοι για να απελευθερωθούν και έφαγαν μεγάλ ήττα.Και μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ήταν η μόνη χώρα τους συμμαχικού στρατοπέδου που έχασε εδάφη και τελικώς θεωρήθηκε ηττημένη.Εχασαν από όλους και απέτυχαν να απελευθερωθούν.αυτό αποτυπώνεται στη νοοτροπία τους.Θυμάμαι στα εστιατόρια έκαναν βαθιές υποκλίσεις οι σερβιτόροι και σε αποκαλούσαν pani(αφεντικό).Αυτό δε γίνεται σε καμία άλλη χώρα.Τέτοια δουλοπρέπεια έχουν μόνο οι Πολωνοί στην Ευρώπη.Το ίδιο και οι γκόμενες είναι φοβερά υποτακτικές.Εχω κάνει απίστευτες διαστροφές με Πολωνέζες που οι άλλες Σλαύες δε δέχονται.Μόνο οι Ουκρανέζες είναι εξίσου υποτακτικές επειδή και οι Ουκρανοί δεν έχουν νικήσει ποτέ σε κανέναν πόλεμο μια ζωή χάνουνε.Αλλά οι Ουκρανοί έχουν ένα είδος αγριότητας.
Οι Τσέχοι είναι passive aggressive δηλαδή όταν είχαν τους Αυστριακούς έλεγαν ζήτω η Αυστρία,όταν μπήκε ο Χίτλερ έλεγαν ζήτω η Γερμανία,όταν ήρθε ο κομμουνισμός ψήφισαν κομμουνιστές(η μόνη χώρα όπου οι κομμουνιστές εξελέγησαν με κανονικές εκλογές το 1948) και όταν ήρθε η ΕΕ έγιναν ευρωπαιστές.Δεν έχουν πολεμήσει τα τελευταία 300 χρόνια,συνεχώς παραδίδονται.Αντίθετα οι Πολωνοί έχουν συμμετάσχει σε όλους τους πολέμους επί ευρωπαικού εδάφους την ίδια περίοδο.

Ετσι Τσέχες passive aggressive,Πολωνέζες υποτακτικές-ηττημένες αλλά με ένα είδος ρομαντισμού,διεκδικητικές(πολεμάνε),Ρωσίδες απαιτητικές-νικήτριες,Ουκρανέζες υποτακτικές-ηττημένες-άγριες-υστερικές κτλ.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.524
Πόντοι
216
Ειναι πολυ ενδιαφερον το πως η ιστορια ενος λαου, εχει επιδραση στα θεματα που εξεταζουμε, στην καθημερινη νοοτροπια και συμπεριφορα των πολωνεζων.

Επισκέπτης
Μόνο οι Ουκρανέζες είναι εξίσου υποτακτικές επειδή και οι Ουκρανοί δεν έχουν νικήσει ποτέ σε κανέναν πόλεμο μια ζωή χάνουνε.

Ωραιος Συλλογισμος  :rockon:

Φαντασου δηλαδη ποσο υποτακτικες θα ειναι οι γυναικες στην Αρμενια  !!!!
Αν ειδικα πας και πεις οτι εισαι Τουρκος  :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

Επισκέπτης
Τέτοια δουλοπρέπεια έχουν μόνο οι Πολωνοί στην Ευρώπη.Το ίδιο και οι γκόμενες είναι φοβερά υποτακτικές.Εχω κάνει απίστευτες διαστροφές με Πολωνέζες που οι άλλες Σλαύες δε δέχονται.

Υποτακτικες ---> 11 γραμματα

SadoMaso ------> 8 γραμματα
Πολωνεζα ------> 8 γραμματα
Βαρσοβια ------> 8 γραμματα

Συνολο : 11 8 88

Τυχαιο ? Δεν Νομιζω

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και τώρα καταλαβαίνουμε γιατί οι περισσότερες Ελληνίδες πρήζουν αρχίδια για να γαμήσεις κωλαράκι.

Η Πολωνία είναι ηττημένη χώρα.Ηττήθηκε σε όλους τους πολέμους τα τελευταία 200 χρόνια.Ακόμα και με το Ναπολέοντα ήταν σύμμαχοι για να απελευθερωθούν και έφαγαν μεγάλ ήττα.Και μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ήταν η μόνη χώρα τους συμμαχικού στρατοπέδου που έχασε εδάφη και τελικώς θεωρήθηκε ηττημένη.Εχασαν από όλους και απέτυχαν να απελευθερωθούν.αυτό αποτυπώνεται στη νοοτροπία τους.Θυμάμαι στα εστιατόρια έκαναν βαθιές υποκλίσεις οι σερβιτόροι και σε αποκαλούσαν pani(αφεντικό).Αυτό δε γίνεται σε καμία άλλη χώρα.Τέτοια δουλοπρέπεια έχουν μόνο οι Πολωνοί στην Ευρώπη.Το ίδιο και οι γκόμενες είναι φοβερά υποτακτικές.Εχω κάνει απίστευτες διαστροφές με Πολωνέζες που οι άλλες Σλαύες δε δέχονται.Μόνο οι Ουκρανέζες είναι εξίσου υποτακτικές επειδή και οι Ουκρανοί δεν έχουν νικήσει ποτέ σε κανέναν πόλεμο μια ζωή χάνουνε.Αλλά οι Ουκρανοί έχουν ένα είδος αγριότητας.
Οι Τσέχοι είναι passive aggressive δηλαδή όταν είχαν τους Αυστριακούς έλεγαν ζήτω η Αυστρία,όταν μπήκε ο Χίτλερ έλεγαν ζήτω η Γερμανία,όταν ήρθε ο κομμουνισμός ψήφισαν κομμουνιστές(η μόνη χώρα όπου οι κομμουνιστές εξελέγησαν με κανονικές εκλογές το 1948) και όταν ήρθε η ΕΕ έγιναν ευρωπαιστές.Δεν έχουν πολεμήσει τα τελευταία 300 χρόνια,συνεχώς παραδίδονται.Αντίθετα οι Πολωνοί έχουν συμμετάσχει σε όλους τους πολέμους επί ευρωπαικού εδάφους την ίδια περίοδο.

Ετσι Τσέχες passive aggressive,Πολωνέζες υποτακτικές-ηττημένες αλλά με ένα είδος ρομαντισμού,διεκδικητικές(πολεμάνε),Ρωσίδες απαιτητικές-νικήτριες,Ουκρανέζες υποτακτικές-ηττημένες-άγριες-υστερικές κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom