Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 865K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ειναι πολυ ενδιαφερον το πως η ιστορια ενος λαου, εχει επιδραση στα θεματα που εξεταζουμε, στην καθημερινη νοοτροπια και συμπεριφορα των πολωνεζων.

Ε,ναι τι νομίζεις η ιστορία του νεοέλληνα από ραγιάς κτλ δε φαίνεται σε εμάς;

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ε βέβαια,εδώ στα Βαλκάνια έχει παντού βουνά κάθε μέρος είναι σημείο αντίστασης,οι γκόμενες έχουν 500 αντιστάσεις.Συγκρίνετέ το με τη φύση της Πολωνίας όπου βλέπεις χιλιόμετρα μακρυά,απέραντες επίπεδες επιφάνειες,έτσι οι γκόμενες έχουν ποδοπατηθεί και δεν έχουν καμία αντίσταση όπως και οι Πολωνοί ποδοπατήθηκαν από τα τανκς των Γερμανών,τις ορδές των Ρώσων,τα άλογα των Τευτόνων δεν υπάρχει κανένα μα κανένα εμπόδιο να σταματήσει τους εισβολείς(εκτός από δύο πλατιά ποτάμια,Οντρα,Βιστούλας).

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Ε βέβαια,εδώ στα Βαλκάνια έχει παντού βουνά κάθε μέρος είναι σημείο αντίστασης,οι γκόμενες έχουν 500 αντιστάσεις.Συγκρίνετέ το με τη φύση της Πολωνίας όπου βλέπεις χιλιόμετρα μακρυά,απέραντες επίπεδες επιφάνειες,έτσι οι γκόμενες έχουν ποδοπατηθεί και δεν έχουν καμία αντίσταση όπως και οι Πολωνοί ποδοπατήθηκαν από τα τανκς των Γερμανών,τις ορδές των Ρώσων,τα άλογα των Τευτόνων δεν υπάρχει κανένα μα κανένα εμπόδιο να σταματήσει τους εισβολείς(εκτός από δύο πλατιά ποτάμια,Οντρα,Βιστούλας).
σωστή τοποθέτηση!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ετσι Τσέχες passive aggressive,Πολωνέζες υποτακτικές-ηττημένες αλλά με ένα είδος ρομαντισμού,διεκδικητικές(πολεμάνε),Ρωσίδες απαιτητικές-νικήτριες,Ουκρανέζες υποτακτικές-ηττημένες-άγριες-υστερικές κτλ.
εξαρταται ποιον εχουν απεναντι τους.διαφορετικα φερονται στον καθενα.κοιτανε να δουνε τι ρολο παιζεις?τι εχεις?αν μετρας?και φερονται αναλογα.με μενα Π.Χ.οι Ρωσσιδες φερονται θα ελεγα σαν ηττημενες.με εναν αλλο που θα ερθει και θα μενει σε ενα ξενοδοχειο δεν θα τον ξερουν σε καμια Ντισκο και θα πηγαινει με τα ποδια οποσδηποτε θα φερθουνε σαν απαιτητικες-νικητριες.Σου λενε αυτος αλλη να βρει δεν προκειται!θα πρεπει να κινηγισει παρα πολυ καποια γκομενα για να του κατσει.Αν θεωρουν οτι ειναι καλητερες σου σιγουρα φερονται απαιτητικές-νικήτριες.βρισκουν και τα κανουν!----Στην Πολωνια ολες και με ολους θα ελεγα φερονται σαν υποτακτικές-ηττημένες.γιατι τωρα ολες σχεδον θελουν να φυγουν.Τη δεκαετια του '90 ηταν το αντιθετο οι Πολωνεζες το παιζαν Ευρωπαιες και οι Ρωσσιδες θελαν σαν τρελες να φυγουν και να πανε οπουδηποτε!------ειδα αυτο το χοντρο μπαζο και τα παιξα!    φυσικο ειναι οταν αυτο το χοντρο μπαζο θελει λεφτα για να τη  :knockinb: και υπαρχουν και ανθρωποι που τα δινουν για να την  :knockinb: να φερεται κανεις σαν πεινασμενος!οταν βλεπει της κουκλαρες!και να τον κοιτανε με λυπιση οι γκομενες!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
dear dimitrakis ή δεν ειδες το video ή ξεχασες τα ελληνικα εκει στην ξενιτια. Γιατι απ΄ οτι λεει το "μπαζο" δεν το επελεξε να εκδιδεται αλλα καποιοι την αναγκασαν. Και πιθανον οταν το εκανε να μην ηταν και τοσο "μπαζο".  Τωρα για το πως φερετε η καθε γυναικα ανεξαρτητου εθνικοτητας θα συμφωνισω οτι εχει να κανει περισοτερο με το ποιον εχει απεναντι της, σιγουρα ομως παιζει ρολο και ο τοπος και ο τροπος που εχει μεγαλωσει η καθεμια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ακομα χειροτερα!Για να την εξαναγκαζουν να εκδιδεται σημαινει οτι θα υπηρχαν και ανθρωποι που θα την πληρωναν για να την  :knockinb:!.λεει οτι την αναγκαζαν να εκδιδεται σε ξενοδοχειο!που σιγουρα το επιπεδο πρεπει να ειναι ανωτερο απο της Φυλης!Ισως καποτε να ηταν πιο ομορφη παντος κουκλαρα δεν ηταν ποτέ!κοντη ειναι!χοντρη θα πρεπει να ηταν και πριν!υπαρχει μια Ρωσσικη παροιμια που λεει:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΕς ΓΥΝΑΙΚΕς ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΗ ΒΟΤΚΑ!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ακριβώς είτε την εξανάγκαζαν, είτε το κανε εθελοντικά η ουσία δεν αλλάζει : Είχε ζήτηση και υπήρχαν άτομα διατεθειμένα να την πληρώσουν. Ανεξάρτητα μετά που θα πήγαιναν αυτά τα λεφτά. Και αυτοί που εξαναγκάζουν δε θα εξαναγκάσουν κάτι που δε  το " σηκώνει η αγορά" , δε θα ποντάρουν σε ένα κουτσό άλογο. Να τα κονομήσουν θέλουν και αυτοί, πολύ δε περισσότερο που μπαίνουν και στη διαδικασία αυτή να εξαναγκάζουν κλπ.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.524
Πόντοι
216
Παντως οι πολωνεζες οπως ολα δειχνουν, ειναι απο τις καλυτερες επιλογες για γυναικα στο πλάι ενος αντρα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.524
Πόντοι
216
Ειπα να ριξω μια ματια στις φωτο απο πολωνους! Ετσι, για να δουμε τι ανταγωνισμο εχουμε!
Δεν θελω να τα κακολογησω τα παιδια, ουτε να ανεβασω διχως λογο εμας, αλλα ρε παιδες, δεν μου γεμισαν το ματι.
Δηλαδη, για τις πολωνεζες, μου φαινονται 'λιγοι' οι πολωνοι. Δεν ξερω ισως κανω λαθος, και σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις, αλλα γενικα νομιζω οτι δεν πρεπει να τους προτιμουν πολυ οι πολωνεζες τους πολωνους. Μονο απο ανάγκη αν το κανουν.

Νομιζω εμεις οι ελληνες, γενικα οι 'δυτικοι', μπορουμε να παιξουμε καλη μπαλα στο πολωνικο γηπεδο με τις πολωνεζες, με καλες-δυνατες πιθανοτητες!

Τι λενε γι αυτο οι πιο εμπειροι?

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Δεύτερη μέρα στη Βαρσοβία.

Βρίσκω ένα άλλο κορίτσι από το ίδιο σάιτ και ξανά από την αρχή.
Σε μία ώρα είμαι στη διεύθυνση που μου είπε. Την παίρνω τηλέφωνο. Μου λέει να έρθω σε έναν άλλο δρόμο 200 μέτρα πιο κάτω. Πάω. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο. Μου ζητάει να περιμένω 7 λεπτά και μετά να ανεβώ στον όροφο και το διαμέρισμά της.

Σε 7 λεπτά ακριβώς είμαι επάνω.

Μου ανοίγει ένας άγγελος. Δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες από το σάιτ. Αλλά είναι πραγματικά όμορφη. Είναι πολύ γλυκιά, ευγενική και χαμογελαστή. Στο τηλέφωνο είχαμε συμφωνήσει για OWO και CIM. Αυτή δεν ήξερε τίποτα. Μου λέει ότι μίλησα με τη γραμματέα της. Στα τηλέφωνα αυτά λοιπόν απαντάει μία «γραμματέας» που έχει κάποια κορίτσια στην ατζέντα της και σε στέλνει σε όποιο είναι ελεύθερο τη στιγμή που παίρνεις τηλέφωνο. Τέλος πάντων δέχεται στα 300 ζλοτ. Μου λέει αν θέλω να κάνω μπάνιο. Πηγαίνω και κάνω αν και είχα ήδη κάνει πριν βγω από το ξενοδοχείο. Το διαμέρισμα και η πολυκατοικία είναι γνήσια κομμουνιστική. Ένα μεγάλο κτήριο με πολύ μικρά διαμερίσματα όπου στοιβαζόταν άνθρωποι σαν ζώα μέσα. Στο μπάνιο δεν χωράω να κουνηθώ. Η μπανιέρα είναι μισή από την κανονική, δεν χωράει να ξαπλώσει άνθρωπος, έχει χρήση ντουζιέρας μόνο. Μέσα σε ένα τόσο φτωχό διαμέρισμα μένει ένα τόσο όμορφο αγγελούδι.

Βγαίνω έξω και με περιμένει γυμνή και χαμογελαστή. Είναι πάρα πολύ όμορφη. Ξανθιά με πανέμορφο πρόσωπο και πολύ δυνατό 4άρι στήθος. Αρχίζει τη γλυκιά ακάποτη πίπα της. Χαϊδεύω συνέχεια το κορμί της. Ένα όνειρο. Της ζητάω να κάνουμε 69. Τέτοιο ανώτερης ποιότητας μουνάκι δεν μπορώ να το αφήσω παραπονεμένο. Δεν το έχει τελείως ξυρισμένο και αυτό μου αρέσει πολύ. Έχει λίγες ντροπαλές ξανθιές τριχούλες.

Παρένθεση:
Κάποιος εδώ μέσα (δεν θυμάμαι ποιος) είχε πει σε ένα ποστ ότι οι ξανθιές δεν έχουν ξανθό μουνί.
Το αγγελάκι αυτό τον διαψεύδει με τον πιο λαμπρό τρόπο, και δεν είναι η μόνη με τελείως ξανθό μουνί που έχω πάρει. Είναι πολλές.
Κλίνει παρένθεση.

Το μουνάκι της δεν έχει καμία σχέση με τα μουνιά που ξέρετε από τις περισσότερες Ελληνίδες.
Μιλάμε για ένα πολύ μικρούλι, ροζ και άοσμο μουνάκι που δεν χορταίνεις να το γλύφεις. Δύο μικρούτσικα χειλάκια, μία στενή τρυπούλα που μπουκώνει με ένα δάχτυλο, και μία μικρούλα, ντροπαλή κλειτοριδούλα.
Αφού έχουμε φάει περίπου 30 λεπτά στα γλειψίματα την βάζω από κάτω για πήδημα. Είναι πολύ γλυκιά, παραδομένη, παθητική. Και μόνο για αυτό το προσωπάκι της θα μπορούσα να χύσω, αν βάλουμε και τα αναστεναχτά της από το ζόρι, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Πηδάς πραγματική γυναίκα!
Μετά από 30 λεπτά περίπου έχει βγάλει το προφυλακτικό και τον έχει πάλι στο στόμα της για να μου χαρίσει ένα μοναδικό χύσιμο στο στοματάκι της.

Αυτή είναι στο μπάνιο και πλένετε, και εγώ προσπαθώ να συνέλθω. Έρχεται και μου χαμογελάει. Την ευχαριστώ πραγματικά. Ζητάω να μάθω το πραγματικό της όνομα. Μου λέει Aganieska. Της ζητάω το τηλέφωνό της για να μην την ψάχνω μέσω της «γραμματέως» της. Μου το δίνει και μου λέει όλο γλύκα: «This is my private phone!». Εντάξει μωράκι, δεν θα σε ενοχλήσω χωρίς λόγο παρά μόνο για συνάντηση.

Προσεχώς η τρίτη μέρα.
eεπειδη με τρελανες με την περιγραφη, μπορεις να τσεκαρεις να δουλευει ακομα και να μου πεις ποια ειναι?
ευχαριστω

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Τέταρτη και τελευταία μέρα στη Βαρσοβία.

To βράδυ πηγαίνω και πάλι στο Maxim. Είχα πάει νωρίς την προηγούμενη φορά και ήταν λογικό να μην έχει κορίτσια. Μέσα στο κλαμπ υπάρχουν 10-12 κορίτσια. Τα 3 είναι απασχολημένα, τα 3 δεν βλέπονται, οι 3 είναι καλές, και δύο είναι πανέμορφες. Συγκεντρώνομαι σε αυτές τις δύο. Η μία είναι μελαχρινή γύρω στο 1.70 λεπτή αλλά με βυζάρες και τέλειο πρόσωπο. Τη λένε Σβετλάνα και είναι Ουκρανή. Η άλλη είναι 1.78 – 1.80 καστανή και κορμί μοντέλου. Τη λένε Εντέτ και είναι Πολωνέζα. Η επιλογή είναι πολύ δύσκολη. Αποφασίζω να πάρω την Εντέτ. Τη κερνάω ποτό και αρχίζω να τη γνωρίζω. Τα Αγγλικά της είναι πολύ καλά. Είναι σίγουρα μορφωμένη. Είναι πολύ έξυπνη στη συζήτηση. Ζητάει συνέχεια, αλλά το κάνει γλυκά και δέχεται το όχι μου. Της δίνω 300 ζλοτ και την παίρνω για μία ώρα.

Πηγαίνουμε στο δωμάτιο, είναι περιποιητική και ζεστή. Πολύ καλή πίπα. Στο γαμήσι ακόμα καλύτερη, στήνετε πολύ υποτακτικά, πολύ θηλυκά, πολύ γλυκά. Δίνετε πολύ. Το κορμί της είναι τέλειο, Δεν βρίσκω ένα ελάττωμα. Τα μαλλιά της απαλά, το δέρμα της μεταξένιο, το στήθος της περήφανο, ο κώλος της μαγεία, το μουνάκι της κοριτσίστικο. Δεν είναι τελείως ξυρισμένο,  έχει μια κομψή λωρίδα. Έχεις την εντύπωση ότι γαμάς Πολωνέζα φοιτήτρια και όχι πόρνη.
συναγωνιστη, το maxim ειχε δελιδα στο internet?
Θα παω πολωνια τον 15 αυγουστο και μιας και δεν θελω να ρισκαρω και οπως ειπες με τις φωτο δεν βγαζεις ακρη, λεω να παω κατευθειαν εκει

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Βασικά είναι σαν παράδεισος.Πολωνία στο κλαμπ είχα μεγαλύτερη επιτυχία από ό,τι τώρα στο Ντονέτσκ.Και τα μουνιά που παίζουν Πολωνία είναι πολύ καλύτερα από Ουκρανία πιστεύω Πολωνία-Τσεχία-Σλοβακία είναι οι σλαυικές χώρες με τις καλύτερες μουνάρες.

ποια κλαμπ λενε σε Βαρσοβια-Κρακοβια ? :think:

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ναι,αυτοί κάνουν κάτι sex talk κάτι τέτοια.Γνωρίζεις δηλαδή τη γκόμενα και αρχίζεις να της μιλάς για παρτούζες για δονητές και τέτοια.Υποτίθεται οτι οι γκόμενες γουστάρουν και ερεθίζονται.
Γενικά όλα τα συστήματα των pick up artists οι Ελληνες τα ξέρουν εδώ και δεκαετίες.Απλά στα ελληνικά το sarging λέγεται ψαρεύω γκόμενες το pick up καμακώνω το story telling,DHV παραμύθιασμα,το kino μπαλαμούτιασμα το AMOG πουλάω μαγκιά,το negging μειώνω τη γκόμενα κτλ.Είναι όλα γνωστά.Ελληνες Ιταλοί κτλ είναι πρωταθλητές στο καμάκι.
εδω θα διαφωνησουμε. Παπαρια ξερουν οι Ελληνες, μονο χαζες ιστοριες ξερουν να λενε.
Εχω απειρα παραδειγματα. Στο χωριο που παω διακοπες, στην Πυλο, ενα καλοκαιρι πριν λιγα χρονια ηρθε ενας Ελληνας-μονο στην καταγωγη βεβαια-μεγαλομενος στην Αμερικη. Σε πληροφορω πηδηξε ο,τι ντοπιο και αλλοδαπο κυκλοφορουσε.Οι ντοπιοι εμειναν με ανοιχτο στομα.
Αλλο παραδειγμα: πριν λιγα χρονια ειχα παει διακοπες στα Χανια. Σε beach bar κυκλοφορουσαν 2 θεομουνα Εσθονες, μονες, δεν τους την επεφτε κανεις. Τους την επεσα και μου λενε: "ειμαστε τοση ωρα στο μαγαζι και δεν μας εχει μιλησει κανενας...".
Το δικο μου συμπερασμα: με τα ωραια μουνια οι Ελληνες ειναι πολυ κωλωστρες. Προσπαθουν να εκμεταλευτουν την ιδιοτητα τους (πχ μπαρμαν, δωματια κτλ) και να την πεσουν ετσι ή τις γνωριμιες.Αλλιως...Και το πεσιμο τους ειναι απλοικο, γεματο με κλισεδακια και "κονσερβα"...

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Δηλαδή οι Δανοί είναι σκατά εμφανισιακά(δε βλέπονται είναι οι πιο άσχημοι Σκανδιναυοί) και οι Δανές τραβιούνται με Αγγλους,Αμερικανούς κτλ αλλά δε θέλουν μεσογειακούς(στην πατρίδα τους) για εθνικιστικούς λόγους.(η Δανία έχει τη μεγαλύτερη άκρα δεξιά στην Ευρώπη).
εδω συμφωνω απολυτα :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ειπα να ριξω μια ματια στις φωτο απο πολωνους! Ετσι, για να δουμε τι ανταγωνισμο εχουμε!
Δεν θελω να τα κακολογησω τα παιδια, ουτε να ανεβασω διχως λογο εμας, αλλα ρε παιδες, δεν μου γεμισαν το ματι.
Δηλαδη, για τις πολωνεζες, μου φαινονται 'λιγοι' οι πολωνοι. Δεν ξερω ισως κανω λαθος, και σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις, αλλα γενικα νομιζω οτι δεν πρεπει να τους προτιμουν πολυ οι πολωνεζες τους πολωνους. Μονο απο ανάγκη αν το κανουν.

Νομιζω εμεις οι ελληνες, γενικα οι 'δυτικοι', μπορουμε να παιξουμε καλη μπαλα στο πολωνικο γηπεδο με τις πολωνεζες, με καλες-δυνατες πιθανοτητες!

Τι λενε γι αυτο οι πιο εμπειροι?

Δηλαδή οι Έλληνες είναι δυτικοί κατά τη γνώμη σου? Και σε τι είναι καλύτερη η μίξη αγριοβαλκάνιου τσέλιγκα και μεσανατολίτη γύφτου νεοέλληνα, από τον πολωνό?

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Δηλαδή οι Έλληνες είναι δυτικοί κατά τη γνώμη σου? Και σε τι είναι καλύτερη η μίξη αγριοβαλκάνιου τσέλιγκα και μεσανατολίτη γύφτου νεοέλληνα, από τον πολωνό?
στο ότι έχουμε το ιχώρ  :2funny: :2funny: :2funny:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.524
Πόντοι
216
Να σου πω, πιστεύω ότι είμαστε μίξη ανατολικων και δυτικών.
Όπως είναι η Ελλάδα, μεταξύ ανατολης και δύσης.
Ούτε Ανατολίτες, ούτε καθαροαμοι δυτικοί φυσικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom