παιδια sorry για την καθυστερημενη ανταποκριση ...ημουν 15-18 στη βαρσοβια ...το πρωτο βραδυ πηρα μερικα τηλεφωνα που ειχα σημειωσει απο το odloty ...4 αν θυμαμε καλα δεν συνενοήθηκα σε κανενα ...δεν ξεραν αγγλικα εκτοσ απο καποια που μου ειπε σε 5 λεπτα και μετα μου το εκλεινε ...κατεβηκα να παρω ταξι με σκοπο να με παει στο imperium ...o ταξιτζης προτεινε ενα αλλο το vanilla ..ειπα να δοκιμασω και την αλλη μερα να παω imperium ...τιποτα σπουδαιο ..2-3 απο τις 10 κοπελες αξιζαν.... καποιος που εχει παει σε fkk θα απογοητευτει γιατι υπαρχει και η πιεση να κερασεις ποτα ....το αλλο μεσημερι πηγα σε ενα διαμερισμα στην κεντρικη οδο ...γιερολυμινσκι ...κατω του μετριου η κοπελα αλλα με 100 ζλοτυ δεν περιμενεις και πολλα ....οι εξορμησεις μου τελειωσαν ομως εδω καθοτι εγινε φαση με κοπελα που γνωρισα απο το ιντερνετ. ..ετσι βγαιναμε μαζι γνωρισα τις φιλες τις και λιγο περισσοτερο την πολη και τους ανθρωπους ...ολη η παρεα με εκανε να αισθανθω πολυ καλα και ανετα ...και ακριβως το αντιθετο με πολλες δικες μας ψωνισμενες που βγαινεις εξω και σου δινουν να καταλαβεις οτι σου κανουν και χαρη που "σε κυκλοφορουν" ....
η ζωη μου φανηκε φτηνοτερη απο δικα μας τουριστικα μερη ...ειδικα σε εστιατορια καφε και φυσικα συγκοινωνια ...αυτα τα λιγα απο την μικρη μου εμπειρια για την Βαρσοβια ...
η ζωη μου φανηκε φτηνοτερη απο δικα μας τουριστικα μερη ...ειδικα σε εστιατορια καφε και φυσικα συγκοινωνια ...αυτα τα λιγα απο την μικρη μου εμπειρια για την Βαρσοβια ...