Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 865K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
παιδια sorry για την καθυστερημενη ανταποκριση ...ημουν 15-18 στη βαρσοβια ...το πρωτο βραδυ πηρα μερικα τηλεφωνα που ειχα σημειωσει απο το odloty ...4 αν θυμαμε καλα δεν συνενοήθηκα σε κανενα ...δεν ξεραν αγγλικα εκτοσ απο καποια που μου ειπε σε 5 λεπτα και μετα μου το εκλεινε ...κατεβηκα να παρω ταξι με σκοπο να με παει στο imperium ...o ταξιτζης προτεινε ενα αλλο το vanilla ..ειπα να δοκιμασω και την αλλη μερα να παω imperium ...τιποτα σπουδαιο ..2-3 απο τις 10 κοπελες αξιζαν.... καποιος που εχει παει σε fkk θα απογοητευτει γιατι υπαρχει και η πιεση να κερασεις ποτα ....το αλλο μεσημερι πηγα σε ενα διαμερισμα στην κεντρικη οδο ...γιερολυμινσκι ...κατω του μετριου η κοπελα αλλα με 100 ζλοτυ δεν περιμενεις και πολλα ....οι εξορμησεις μου τελειωσαν ομως εδω καθοτι εγινε φαση με κοπελα που γνωρισα απο το ιντερνετ. ..ετσι βγαιναμε μαζι γνωρισα τις φιλες τις και λιγο περισσοτερο την πολη και τους ανθρωπους ...ολη η παρεα με εκανε να αισθανθω πολυ καλα και ανετα ...και ακριβως το αντιθετο με πολλες  δικες μας ψωνισμενες  που βγαινεις  εξω και σου δινουν να καταλαβεις οτι σου κανουν και χαρη που "σε κυκλοφορουν" ....
η ζωη μου φανηκε φτηνοτερη απο δικα μας τουριστικα μερη ...ειδικα σε εστιατορια καφε και φυσικα συγκοινωνια ...αυτα τα λιγα απο την μικρη μου εμπειρια για την Βαρσοβια ...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.524
Πόντοι
216
giorgio33 οταν λες οτι τη γνωρισες απο το internet, απο ποιο site εννοεις; Επικοινωνουσατε πολυ καιρο πριν? Αν θες πες μας και τι παιχτηκε με αυτη τη δικτυακη γνωριμια...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
παιδια sorry για την καθυστερημενη ανταποκριση ...ημουν 15-18 στη βαρσοβια ...το πρωτο βραδυ πηρα μερικα τηλεφωνα που ειχα σημειωσει απο το odloty ...4 αν θυμαμε καλα δεν συνενοήθηκα σε κανενα ...δεν ξεραν αγγλικα εκτοσ απο καποια που μου ειπε σε 5 λεπτα και μετα μου το εκλεινε ...κατεβηκα να παρω ταξι με σκοπο να με παει στο imperium ...o ταξιτζης προτεινε ενα αλλο το vanilla ..ειπα να δοκιμασω και την αλλη μερα να παω imperium ...τιποτα σπουδαιο ..2-3 απο τις 10 κοπελες αξιζαν.... καποιος που εχει παει σε fkk θα απογοητευτει γιατι υπαρχει και η πιεση να κερασεις ποτα ....το αλλο μεσημερι πηγα σε ενα διαμερισμα στην κεντρικη οδο ...γιερολυμινσκι ...κατω του μετριου η κοπελα αλλα με 100 ζλοτυ δεν περιμενεις και πολλα ....οι εξορμησεις μου τελειωσαν ομως εδω καθοτι εγινε φαση με κοπελα που γνωρισα απο το ιντερνετ. ..ετσι βγαιναμε μαζι γνωρισα τις φιλες τις και λιγο περισσοτερο την πολη και τους ανθρωπους ...ολη η παρεα με εκανε να αισθανθω πολυ καλα και ανετα ...και ακριβως το αντιθετο με πολλες  δικες μας ψωνισμενες  που βγαινεις  εξω και σου δινουν να καταλαβεις οτι σου κανουν και χαρη που "σε κυκλοφορουν" ....
η ζωη μου φανηκε φτηνοτερη απο δικα μας τουριστικα μερη ...ειδικα σε εστιατορια καφε και φυσικα συγκοινωνια ...αυτα τα λιγα απο την μικρη μου εμπειρια για την Βαρσοβια ...
καλα ολα αυτα ρε γιωργο αλλα με το μωρο που βγαινατε με τις φιλες της τι εγινε?τον εβρεξες?γιατι αλλιως ποτε θα ξανασυναντηθητε?εκτος να ερθει στην ελλαδα διακοπες μονη της η με τις φιλες της.τοτε ειναι καλη φαση.οποτε ξαναπας περινουμε ανταποκριση.εγω λεω να ανεβω σε ενα χρονο τουλαχιστον αναλογα εμ τα οικονομικα.μπορει και νωριτερα.αυτα περιμενουμε νεα σου.

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
την γνωρισα απο το badoo.com εκει μπορεις να κανεις αναζητηση σε οποια πολη θες. ...οσο για την αλλη ερωτηση οταν λεω εγινε φαση αυτο εννοουμε οτι καναμε σεξ ... ηταν ηδη στο νησι μου την βδομαδα που μας περασε ...εκανα μια ευγενικη χορηγια τις διακοπες της ...μια και τα τσαρτερ τωρα το καλοκαιρι κανουν ευκολες αυτες τις επισκεψεις ...

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
giorgio33 οταν λες οτι τη γνωρισες απο το internet, απο ποιο site εννοεις; Επικοινωνουσατε πολυ καιρο πριν? Αν θες πες μας και τι παιχτηκε με αυτη τη δικτυακη γνωριμια...

δεν μιλουσαμε πανω απο μηνα και ειχα και αλλα τηλεφωνα απο κοπελες ...οι μερες ομως που ειχα ηταν λιγες και αφου πηγε καλα αυτη η συναντηση δεν βγηκα με αλλες ...οι ευκαιριες ομως νομιζω οτι ειναι πολυ περισσοτερες εκει ...απο οτι στην ελλαδα για  εμας τουλαχιστον ...ειτε απο ιντερνετ ειτε σε καποια ντισκο ...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
την γνωρισα απο το badoo.com εκει μπορεις να κανεις αναζητηση σε οποια πολη θες. ...οσο για την αλλη ερωτηση οταν λεω εγινε φαση αυτο εννοουμε οτι καναμε σεξ ... ηταν ηδη στο νησι μου την βδομαδα που μας περασε ...εκανα μια ευγενικη χορηγια τις διακοπες της ...μια και τα τσαρτερ τωρα το καλοκαιρι κανουν ευκολες αυτες τις επισκεψεις ...
μπραβο φιλε καλα εκανες.εγω μενω ροδο.εσυ σε ποιο νησι?οσο για το baboo.com θα το εχω υποψην.αν μενεις σε νησι μονος σου οπως εγω ειναι πολυ καλη φαση.μπορεις να φιλοξενεις γυναικες ολο το καλοκαιρι.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ρε καλα λεω εγω του χρονου να την κανω για καμια βδομαδα πολωνια.ειμαι σε σκεψεις να την κανω οπως ο γιωργος με αυτο το site.γιωργο ξερεις πολωνικα?στο baboo.com αγγλικα μιλουσατε?μονος πηγες πολωνια?μην χανεσαι να μπαινεις να τα λεμε ;).δηλαδη αν εισαι εμφανισιμος και εχεις μερικα φραγκα ουτε λιγα ουτε πολλα αλλωστε δεν ειμαστε πλουσιοι...περνας καλα εκει απο οτι καταλαβα...μιλαω για κανονικο καμακι οχι βιζιτα με πουτανες.

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
ρε καλα λεω εγω του χρονου να την κανω για καμια βδομαδα πολωνια.ειμαι σε σκεψεις να την κανω οπως ο γιωργος με αυτο το site.γιωργο ξερεις πολωνικα?στο baboo.com αγγλικα μιλουσατε?μονος πηγες πολωνια?μην χανεσαι να μπαινεις να τα λεμε ;).δηλαδη αν εισαι εμφανισιμος και εχεις μερικα φραγκα ουτε λιγα ουτε πολλα αλλωστε δεν ειμαστε πλουσιοι...περνας καλα εκει απο οτι καταλαβα...μιλαω για κανονικο καμακι οχι βιζιτα με πουτανες.

ειμαστε πατριωτες....αγγλικα μιλουσαμε ..ειναι πιο ευκολο στο γραπτο λογο χρησιμοποιουν και τους μεταφραστες ..απο κοντα δυσκολευοταν καπως αλλα καλυτερα ...να μην μιλανε και πολυ .... :grin: .....

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
πατριωτη θα τα ξαναπουμε θα σου στειλω και πμ.μπαινε εδω να κραταμε επαφη.θεογκομενες οι πολωνιδες οι λετονες και ολες οι ρατσες εκει. :rockon:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
φιλαρακι αυτο το badoo τι φαση ειναι?
αξιζει η ειναι σαν facebook που τσαμπα τρως τον χρονο σου?
ειναι ενδιαφερον για τον σκοπο που εμεις εχουμε? το μαμησι??
υγ σε 3 βδομαδες παω πολωνια ,θα πω κι εγω εντυπωσεις....

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
δοκιμασε το βαζεις πολυ λιγα στοιχεια ...εχει περισσοτερο σκοπο τις γνωριμιες παρα το κουτσομπολιο ...ολοι μπαινουν για να κανουν τσατ ...να πας στο imperium να μας πεις πως ειναι κι εκει ...ξεχασα να πω οτι στο βανιλα οι τιμες ηταν 300 ζλοτυ να πας στο δωματιο με κοπελα και τα ποτα 60 ζλοτυ νομιζω τα δικα μας και 80 για τα κοριτσια ...ολα πιο ακριβα απο το imperium ...δεν ξερω αν ειναι και καλυτερα ομως....

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
δοκιμασε το βαζεις πολυ λιγα στοιχεια ...εχει περισσοτερο σκοπο τις γνωριμιες παρα το κουτσομπολιο ...ολοι μπαινουν για να κανουν τσατ ...να πας στο imperium να μας πεις πως ειναι κι εκει ...ξεχασα να πω οτι στο βανιλα οι τιμες ηταν 300 ζλοτυ να πας στο δωματιο με κοπελα και τα ποτα 60 ζλοτυ νομιζω τα δικα μας και 80 για τα κοριτσια ...ολα πιο ακριβα απο το imperium ...δεν ξερω αν ειναι και καλυτερα ομως....
δεν παω βαρσοβια
στο wroslaw θα παω
αλλα κι απο κει θα εχει ρεπορταζ
δηλ κι οι γκομενες που μπαινουν στο  badoo ξερουν πως για κοκο μπαινουν???
δεν ειναι σαν το facebook ολο μπλα μπλα κι απο κοκο τιποτα????

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
φιλαρακι αυτο το badoo τι φαση ειναι?
αξιζει η ειναι σαν facebook που τσαμπα τρως τον χρονο σου?
ειναι ενδιαφερον για τον σκοπο που εμεις εχουμε? το μαμησι??
υγ σε 3 βδομαδες παω πολωνια ,θα πω κι εγω εντυπωσεις....
θα σου λεγα κάνε παιχνίδι σε καφετέριες και clubs
νορμάλ μαγαζιά όχι περίεργα

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
φιλε τασο περιμενουμε τις περιγραφες σου.γεια το baboo ενδιαφερομαι και εγω.οντως αξιζει πολυ το κυνηγι εκει σε καφετεριες και ντισκο χωρις να λεμε οχι σε ενα μωρο που για μερικες ωρες μπορει να αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω.και οι χορηγιες στην πολωνια ειναι πι συμφερουσες απο οτι διαβασα.δηλαδη δεν εχουν παραλογες απαιτησεις οι γκομενες εκει.τασο θα σου στειλω και πμ.οπως βλεπω μαγκες και διαβαζοντας αυτο το thread οι πολωνιδες και γενικως η πολωνια αξιζει πολυ τον κοπο σε σχεση με αλλες χωρες οπως ρωσια ουκρανια και τσεχια οπου εκει οι τιμες εχουν ανεβει πολυ.ασε που ουκρανια και ρωσια τα ρωσικα παιζουν μεγαλο ρολο και οι περισσοτεροι δεν τα μιλαμε.γενικως η πολωνια δεν εχει τις απαιτησεις που εχουν αυτες οι χωρες απο οτι καταλαβα.και οι πολωνιδες δεν εχουν υψηλα γουστα οσο αφορα τους αντρες αν δω με τι ατομα πανε οχι ολες αλλα αρκετες απο αυτες.εχει απο ολα η πολωνια δηλαδη σε οτι αφορα τις γυναικες και ειναι πιο οικονομικη και γεματη μουνοθυελα στα μπαρ και οχι μονο.αυτα εν ολιγοις.περιμενουμε ανταποκριση φιλε τασο.

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
δεν παω βαρσοβια
στο wroslaw θα παω
αλλα κι απο κει θα εχει ρεπορταζ
δηλ κι οι γκομενες που μπαινουν στο  badoo ξερουν πως για κοκο μπαινουν???
δεν ειναι σαν το facebook ολο μπλα μπλα κι απο κοκο τιποτα????

δεν νομιζω οτι μπαινουν ολες για κοκο , το 100% δεν υπαρχει πουθενα ..αλλα μπορεις να κανεις γρηγορα τσατ με αρκετες και να εχεις πολλες πιθανοτητες ...βλεπεις αυτες που ειναι on line και μιλας...τα profile τα σβηνουν πολυ ευκολα και γρηγορα αφου κανουν καποια γνωριμια αρκετες απο αυτες ...δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις...να πεις οτι εισαι απο ελλαδα αλλα θελεις να κανεις γνωριμιες στην πολωνια ....

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
δεν νομιζω οτι μπαινουν ολες για κοκο , το 100% δεν υπαρχει πουθενα ..αλλα μπορεις να κανεις γρηγορα τσατ με αρκετες και να εχεις πολλες πιθανοτητες ...βλεπεις αυτες που ειναι on line και μιλας...τα profile τα σβηνουν πολυ ευκολα και γρηγορα αφου κανουν καποια γνωριμια αρκετες απο αυτες ...δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις...να πεις οτι εισαι απο ελλαδα αλλα θελεις να κανεις γνωριμιες στην πολωνια ....
δοκιμασα το badoo στην ολλανδια,εδω που ειμαι δηλ αλλα καμμια ανταποκριση προς το παρον.Για πολωνια δεν μ ενδιαφερει γιατι θα παω 'συνοδευομενος' οποτε δεν εχω χρονο για νεες γνωριμιες,ουτε για ψαξιμο κτλ.Στον λιγο ελευθερο χρονο που θα εχω ,θα προτιμησω δοκιμασμενες λυσεις απο φιλο πολωνο που καταγετε απο κει και ξερει... ;)

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Μαγκες εγω πεταω για Πολωνια το πρωι. Θα καθησω Βαρσοβια και μερικες μερες Κρακοβια. Θα ποσταρω ενημερωση οταν επιστρεψω

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.524
Πόντοι
216
Max Cady περιμενουμε με ανυπομονησια την ανταποκριση σου, απο τις απλες καθημερινες πολωνεζες.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ο φιλος -συμπαικτης πολωνος που γυρισε προχθες απο πολωνια,επιβεβαιωσε το παιχνιδι που γινεται σε ντισκο ,κλαμπ κτλ ενισχυοντας ετσι την αποψη πως αν ασχοληθεις θα φας κιολας και μαλιστα δωρεαν (δηλ κερασματα κτλ μονο θα πληρωσεις).Επισης επιβεβαιωσε πως τα κοριτσια και οι υπηρεσιες που προσφερουν σε διαφορα σαιτ πχ odloty δεν ειναι 100% πραγματικες αλλα εχει και πολλες μουφα δυστυχως .
Εγω μιας που θα παω σε 1,5 βδομαδα στο wroslaw ,την πολη που καταγεται ο φιλος,θα προτιμησω σιγουρες επιλογες απο τηλεφωνα που εχει αυτος, και δυστυχως καθολου ψηστηρι σε ντισκο κτλ διοτι θα ειμαι και συνοδευομενος οποτε δεν θα ρισκαρω.
Τo wroslaw ειναι η δευτερη ομορφοτερη πολη της πολωνιας για πολλους,με πρωτη την κρακοβια και ειναι φοιτητουπολη.Λενε πως τα μωρακια στα κλαμπ εχουν "ενδιαφερον" να γνωρισουν ξενους.
Τωρα για τιμες ειναι πολυ φτηνα και κυριως πολυ καλα
ενδεικτικα
χοτελ 5* sofitel wroslaw 140 euro 3 βραδια για 2 ατομα (χωρις πρωινο)το οποιο ειναι εξτρα
αεροπορικα φτηνα γενικως (εμενα μου βγαινει 35ευρω με επιστροφη με low cost απο ολλανδια)
φαγητο σε καλο εστιατοριο (οχι πολυτελειας) 10 ευρω/ατομο μαξιμουμ
ταξι φτηνα
ποτα παμφτηνα
εισοδος σε πολυ καλα κλαμπ 3-4 ευρω /ατομο

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ο φιλος -συμπαικτης πολωνος που γυρισε προχθες απο πολωνια,επιβεβαιωσε το παιχνιδι που γινεται σε ντισκο ,κλαμπ κτλ ενισχυοντας ετσι την αποψη πως αν ασχοληθεις θα φας κιολας και μαλιστα δωρεαν (δηλ κερασματα κτλ μονο θα πληρωσεις).Επισης επιβεβαιωσε πως τα κοριτσια και οι υπηρεσιες που προσφερουν σε διαφορα σαιτ πχ odloty δεν ειναι 100% πραγματικες αλλα εχει και πολλες μουφα δυστυχως .
Εγω μιας που θα παω σε 1,5 βδομαδα στο wroslaw ,την πολη που καταγεται ο φιλος,θα προτιμησω σιγουρες επιλογες απο τηλεφωνα που εχει αυτος, και δυστυχως καθολου ψηστηρι σε ντισκο κτλ διοτι θα ειμαι και συνοδευομενος οποτε δεν θα ρισκαρω.
Τo wroslaw ειναι η δευτερη ομορφοτερη πολη της πολωνιας για πολλους,με πρωτη την κρακοβια και ειναι φοιτητουπολη.Λενε πως τα μωρακια στα κλαμπ εχουν "ενδιαφερον" να γνωρισουν ξενους.
Τωρα για τιμες ειναι πολυ φτηνα και κυριως πολυ καλα
ενδεικτικα
χοτελ 5* sofitel wroslaw 140 euro 3 βραδια για 2 ατομα (χωρις πρωινο)το οποιο ειναι εξτρα
αεροπορικα φτηνα γενικως (εμενα μου βγαινει 35ευρω με επιστροφη με low cost απο ολλανδια)
φαγητο σε καλο εστιατοριο (οχι πολυτελειας) 10 ευρω/ατομο μαξιμουμ
ταξι φτηνα
ποτα παμφτηνα
εισοδος σε πολυ καλα κλαμπ 3-4 ευρω /ατομο
φιλε τασο με εφτιαξες.παιζουν και χωρις να ξερεις πολωνικα?στειλε ανταποκρισεις.μολις ευκαιρεσω οικονομικα την εχω κανει για πολωνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom