Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 865K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι θέμα τρόπου σκέψης.Αν σκέφτεσαι με κάποια στερεότυπα δεν καταλαβαίνεις Χριστό.Δηλαδή από αυτά που γίνονται δε βγάζεις νόημα.Αν σκέφτεσαι διαφορετικά φτάνεις γρηγορότερα στο στόχο.Δηλαδή αν οι Πολωνέζες είναι καλές ή κακές κτλ δεν έχει νόημα.Οτι πάνε με μεγαλύτερους πάνε,όχι όμως με τόσο μεγάλους όσο οι Ουκρανές και όχι τόσο συχνά.Είναι όμως πιο πιθανό να καλιγώσουν παππού από ό,τι οι Τσέχες για παράδειγμα(που μοιάζουν ως προς αυτό το θέμα με τις Γερμανίδες).

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
καλημερα μαγκες!dzien dobry!γιατι καθεστε και βασανιζεστε με ανουσιες θεωριες αν οι πολωνεζες πηγαινουν με μεγαλυτερους η αν θελουν να κανουν παιδι με τον πρωτο τυχοντα.ουτε το ενα ισχυει ουτε το αλλο.αυτο εξαρταται απο τον χαρακτηρα και απο τον τροπο που μεγαλωσε η καθε κοπελα.σαν γενικη εικονα οι πολωνεζες ειναι κοπελες απλες που ψαχνουν και κανουν ευκολα γνωριμες αλλες για να κανουν σεξ και αλλες για να κανουν μια κανονικη σχεση,αυτες ειναι και οι περισσοτερες...σαν λαος ειναι απλοι,φιλοξενοι,εργατικοι και τρελλαινονται για διασκεδαση και ιδιαιτερα για ποτο μεχρι...να πεσουν κατω.σε αυτο δεν εχουν ορια.οι πολωνεζες ταιριαζουν στην νοοτροπια του ελληνα και οσοι γνωστοι μου αλλα και συγγενεις μου εχουν παντρευτει μια τετοια γυναικα ειναι πολυ ευχαριστημενοι καθως σεβονται την οικογενεια και προσαρμοζονται στη ελληνικη κουλτουρα πολυ ευκολα.πραγμα το οποιο δεν ισχυει για ρωσιδες και τσεχες οι οποιες στο πρωτο προβλημα παραταν την οικογενεια,παιρνουν το παιδι και επιστρεφουν στην πατριδα τους...αυτα τα λιγα

dzien dobry  :)
πολύ εμπεριστατωμένη και σωστή η άποψή σου, έτσι ακριβώς είναι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλά οι Τσέχες δεν ενδιαφέρονται καθόλου για γάμο.Ακόμα δεν ενδιαφέρονται καθόλου να μένουν σην Ελλάδα αφού στην Τσεχία το βιοτικό επίπεδο είναι υψηλότερο.Με τις Πολωνέζες είναι ακριβώς το αντίθετο.Αλλά αξίζει καλύτερα να  πας στην Πολωνέζα που ψάχνει για γαμπρό ή στην Τσέχα που ψάχνει για γκόμενο;Εδώ σε θέλω.Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα την αποκτάς μόνο δια της εμπειρίας.

Ας δούμε μερικές Πολωνέζες σε πάρτυ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όσο πάει ούτε οι Πολωνέζες θα θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα. Καθώς το βιοτικό επίπεδο εδώ πέφτει, στη μεν Πολωνία ανεβαίνει. Όσες Πολωνές δε έρχονται στην Ελλάδα την απομυθοποιούν γρήγορα και η σύγκριση με την Πολωνία δεν βοηθάει τη χώρα μας.
Επίσης πιστεύω όσο ο καπιταλισμός διεισδύει και εκεί θα γίνονται σαν δυτικοευρωπαίες και αυτές, οι νέες γενιές δλδ, όπως έχουν γίνει οι Τσέχες ( ήδη σαν γερμανική επαρχία )

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλά η Τσεχία έχει γερμανοποιηθεί πλήρως.Ακόμα και τα χωριά είναι σα γερμανικά.Πρώην ανατολική Γερμανία και Τσεχία δε διαφέρουν σχεδόν καθόλου.Οι άνθρωποι θα έχουν σε λίγα χρόνια πρόβλημα εθνικής συνείδησης.Αλλά πάντα η Τσεχία έφερνε στον εκγερμανισμό.
Οι Πολωνοί είναι εντελώς Σλάβοι.Δε βλέπω να ακολουθούνε το γερμανικό μοντέλο με τίποτα.Σλάβοι θα παραμείνουνε.Αμα δείτε Ρώσους και Πολωνούς κάνουν ακριβώς τα ίδια.Στείλανε Πολωνούς στρατιώτες στην Οσετία να πολεμήσουν τους Ρώσους και αυτοί όταν συνάντησαν τα ρωσικά στρατεύματα ανοίξανε βότκες και τις μοιραστήκανε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλά η Τσεχία έχει γερμανοποιηθεί πλήρως.Ακόμα και τα χωριά είναι σα γερμανικά.Πρώην ανατολική Γερμανία και Τσεχία δε διαφέρουν σχεδόν καθόλου.Οι άνθρωποι θα έχουν σε λίγα χρόνια πρόβλημα εθνικής συνείδησης.Αλλά πάντα η Τσεχία έφερνε στον εκγερμανισμό.
Οι Πολωνοί είναι εντελώς Σλάβοι.Δε βλέπω να ακολουθούνε το γερμανικό μοντέλο με τίποτα.Σλάβοι θα παραμείνουνε.Αμα δείτε Ρώσους και Πολωνούς κάνουν ακριβώς τα ίδια.Στείλανε Πολωνούς στρατιώτες στην Οσετία να πολεμήσουν τους Ρώσους και αυτοί όταν συνάντησαν τα ρωσικά στρατεύματα ανοίξανε βότκες και τις μοιραστήκανε.

Γιατί πρέπει να δεις την ιστορία. η Τσεχία ( Βοημία) για αιώνες αποτελούσε τμήμα της Αγίας Ρωμαικής Αυτοκρατορίας και έπειτα της Αυστροουγγαρίας. ΠΟΤΕ στην ιστορία δεν αποτέλεσε ανεξάρτητο βασίλειο. Μέχρι και η Ουγγαρία στο μεσαίωνα ήταν ανεξάρτητο βασίλειο ( το στέμα του Αγίου Στεφάνου) ώσπου απορροφήθηκε και αυτή.

Αντίθετα η Πολωνία ήταν ένα βασίλειο όχι μόνο ανεξάρτητο, αλλά και ισχυρό κατά καιρούς. αν ενσωματώθηκε σε άλλα κυρίως διαμοιράστηκε μεταξύ Ρωσίας και Γερμανίας με ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟ. Επομένως λογικό να έχουν αναπτύξει διαφορετική συνείδηση οι Τσέχοι από τους Πολωνούς.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Θα τολμήσω να πω πως έχω τρελή εμπειρία με την χώρα της Πολωνίας, λόγω εργασίας τα τελευταία 5 χρόνια βρίσκομαι εκεί 7 φορές τον χρόνο και έχω κάνει δεσμό με 6 Πολωνέζες.Καταρχήν πρέπει να καταλάβουμε κάτι εμείς σαν Έλληνες...Είμαστε πολύ πίσω από άποψη κουλτούρας και ποιότητας σε σχέση με τους Πολωνούς (ειδικά η Ελληνίδες)...Όποιος δεν έχει πάει και φαντάζεται καταστάσεις Βουλγαρίας,Αλβανίας,Ρουμανίας είναι γελασμένος...οι περισσότερες κοπέλες από 26-35 έχουν πτυχία και μεταπτυχιακά σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και εργάζονται σε μεγάλες πολυεθνικές...Η ζωή που κάνουν δεν έχει καμιά σχέση με την παρακμιακή ζωή που ζούμε στην Αθήνα (κίνηση,καυσαέριο,φραπές,σουβλάκια,και όρθιοι με ένα ποτό να νομίζουμε πως διασκεδάζουμε).Οι νέες Πολωνέζες μαθαίνουν 3 γλώσσες,ασχολούνται διεξοδικά με τον αθλητισμό, την μουσική την τέχνη,ξέρουν να διασκεδάζουν πραγματικά (άμα πάτε σε οποιοδήποτε μαγαζί της Πολωνίας θα καταλάβετε) και το κυριότερα είναι ερωτικές γυναίκες.Θέλουν να έχουν ένα αγόρι δίπλα τους που το σέβονται και να περνούν καλά μαζί του.Δεν είναι ξεσκίστρες σαν τις Ρωσσίδες (έχω κακές εμπειρίες από εκεί)...Απλά δεν έχουν χάσει το ρόλο τους και έχουν παραμείνει γυναίκες και όχι αντιερωτικά άνδροειδή σαν τις Ελληνίδες...Δεν γαμιούνται με όποιον βρουν για αυτό και κάτι Ιταλοί που σκάνε πωρωμένοι για πήδημα τρώνε τρελό άκυρο... Άμα είσαι σοβαρός και αξιοπρεπής έρχονται από μόνες τους δίπλα σου και επιζητούν από σένα κυρίως δεσμό....Έχω κάνει απόπειρα να κατεβάσω 2 κοπέλες Ελλάδα (Αθήνα) αλλά δυστυχώς με το που κάτσανε 1 εβδομάδα εδώ φάγανε τέτοιο ξενέρωμα με την πόλη που φύγανε αέρα...Οριακά την μία κόντεψαν να την πατήσουν 4 αμάξια που δεν σταμάταγαν ποτέ σε διάβαση πεζών, για ένα ποτό τρόμαξε όταν άκουσε 10 ευρώ, με ρώταγε που είναι οι ποδηλατόδρομοι και πολλά άλλα...οπότε στο τέλος μου είπε σε λατρεύω αλλά δεν μπορώ να μείνω εδώ... Δυστυχώς περίπου ίδια ιστορία και με την άλλη που ήταν απο το Σοπότ (για μένα ίσως η καλύτερη πόλη της Ευρώπης από ομορφιά)....Φυσικά έπεξαι και ρόλο πώς και οι 2 δουλεύαν σε πολυεθνική οπότε έχοντας επιλογές και για άλλες χώρες σιγά μην κάναν τόσο μεγάλη θυσία για να ζήσουν στην Βρώμα...Πονεμένες ιστορίες.Παλεύω εδώ και ένα χρόνο να πάω μόνιμα έξω αλλά δεν τα έχω καταφέρει να βρω δουλεία ακόμα...Σε 2 εβδομάδες πάντως θα πάω βολτίτσα Βαρσοβία....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και εγώ πήδηξα φέτος 4 Πολωνέζες στην Ελλάδα και έχω και 2 στην Πολωνία που βοηθάω οικονομικά.50% από τις Πολωνέζες κάθονται με οικονομική ενίσχυση(συνήθως νοίκι) και 50% είναι τζάμπα.Βασικά και με αυτές που ζητάνε λεφτά και με αυτές που θέλουν σχέση καλά περνάς.Το πρόβλημα είναι οτι μετά από λίγο σε πνίγουν στη μαύρη τρύπα της μιζέριας.Είναι η σλαυική κατάσταση.Ενώ με τις Ρωσίδες νιώθεις βασιλιάς σε κάνουν να τις θες ξέρουν όλα τα μυστικά.Αλλά οι Ρωσίδες σε βάζουν σε πρόγραμμα,θέλω αυτό,αυτό και αυτό.Οταν το κάνεις είναι φανταστικές.
Γενικά οι Σλαύες λένε απίστευτα ψέμματα και ως λαός είναι μυστικοπαθείς.Μπορεί να φεύγει από εσένα και να πηδιέται με τον Αράπη και εσύ να μην το μάθεις ποτέ.Κρατάνε τα μυστικά για χρόνια.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.524
Πόντοι
216
Θα τολμήσω να πω πως έχω τρελή εμπειρία με την χώρα της Πολωνίας, λόγω εργασίας τα τελευταία 5 χρόνια βρίσκομαι εκεί 7 φορές τον χρόνο και έχω κάνει δεσμό με 6 Πολωνέζες.Καταρχήν πρέπει να καταλάβουμε κάτι εμείς σαν Έλληνες...Είμαστε πολύ πίσω από άποψη κουλτούρας και ποιότητας σε σχέση με τους Πολωνούς (ειδικά η Ελληνίδες)...Όποιος δεν έχει πάει και φαντάζεται καταστάσεις Βουλγαρίας,Αλβανίας,Ρουμανίας είναι γελασμένος...οι περισσότερες κοπέλες από 26-35 έχουν πτυχία και μεταπτυχιακά σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και εργάζονται σε μεγάλες πολυεθνικές...Η ζωή που κάνουν δεν έχει καμιά σχέση με την παρακμιακή ζωή που ζούμε στην Αθήνα (κίνηση,καυσαέριο,φραπές,σουβλάκια,και όρθιοι με ένα ποτό να νομίζουμε πως διασκεδάζουμε).Οι νέες Πολωνέζες μαθαίνουν 3 γλώσσες,ασχολούνται διεξοδικά με τον αθλητισμό, την μουσική την τέχνη,ξέρουν να διασκεδάζουν πραγματικά (άμα πάτε σε οποιοδήποτε μαγαζί της Πολωνίας θα καταλάβετε) και το κυριότερα είναι ερωτικές γυναίκες.Θέλουν να έχουν ένα αγόρι δίπλα τους που το σέβονται και να περνούν καλά μαζί του.Δεν είναι ξεσκίστρες σαν τις Ρωσσίδες (έχω κακές εμπειρίες από εκεί)...Απλά δεν έχουν χάσει το ρόλο τους και έχουν παραμείνει γυναίκες και όχι αντιερωτικά άνδροειδή σαν τις Ελληνίδες...Δεν γαμιούνται με όποιον βρουν για αυτό και κάτι Ιταλοί που σκάνε πωρωμένοι για πήδημα τρώνε τρελό άκυρο... Άμα είσαι σοβαρός και αξιοπρεπής έρχονται από μόνες τους δίπλα σου και επιζητούν από σένα κυρίως δεσμό....Έχω κάνει απόπειρα να κατεβάσω 2 κοπέλες Ελλάδα (Αθήνα) αλλά δυστυχώς με το που κάτσανε 1 εβδομάδα εδώ φάγανε τέτοιο ξενέρωμα με την πόλη που φύγανε αέρα...Οριακά την μία κόντεψαν να την πατήσουν 4 αμάξια που δεν σταμάταγαν ποτέ σε διάβαση πεζών, για ένα ποτό τρόμαξε όταν άκουσε 10 ευρώ, με ρώταγε που είναι οι ποδηλατόδρομοι και πολλά άλλα...οπότε στο τέλος μου είπε σε λατρεύω αλλά δεν μπορώ να μείνω εδώ... Δυστυχώς περίπου ίδια ιστορία και με την άλλη που ήταν απο το Σοπότ (για μένα ίσως η καλύτερη πόλη της Ευρώπης από ομορφιά)....Φυσικά έπεξαι και ρόλο πώς και οι 2 δουλεύαν σε πολυεθνική οπότε έχοντας επιλογές και για άλλες χώρες σιγά μην κάναν τόσο μεγάλη θυσία για να ζήσουν στην Βρώμα...Πονεμένες ιστορίες.Παλεύω εδώ και ένα χρόνο να πάω μόνιμα έξω αλλά δεν τα έχω καταφέρει να βρω δουλεία ακόμα...Σε 2 εβδομάδες πάντως θα πάω βολτίτσα Βαρσοβία....

Ακομη μια καλη αναλυση για τις πολωνεζες, που πανω-κατω δενει με οσα ξερουμε απο τουτο δω το φορουμ.
Κριμα που καταντησε η ελλαδα τοσο χαλι που δεν πιανει μια ουτε μπροστα στην πολωνια...
Βεβαια, αν ησουν σε μια μετριου μεγεθους επαρχιακη ελληνικη πολη, ισως να ηταν καλυτερα τα πραγματα...
Αλλα γενικα στην ελλαδα εχουμε πολλες παθογενειες. Τουλαχιστον στην πολωνια ειχαν τα καθεστωτα, ειχαν τους ρωσους και γερμανους απο διπλα, τελωσπαντων υπηρχαν λογοι που πηγαν τη χωρα πισω. Εμεις εδω στην ελλαδα για ολα φταει η νοοτροπια μας, η ελληνικη νοοτροπια.

Τελικα οπως τα λες, ειναι κλασάτες γυναικες, ομορφια, μορφωμενες, με κουλτουρα, ερωτικες,  κλπ.
Καμια σχεση με την μεση ελληνιδα-πιρπιτσολι, που δεν εχει καταλαβει τι γινεται, και νομιζει οτι η γη γυριζει γυρω της.

Τελικα αξιζει τρελα να γινει σχεση με πολωνεζα νομιζω...

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
καλημερα μαγκες!dzien dobry!γιατι καθεστε και βασανιζεστε με ανουσιες θεωριες αν οι πολωνεζες πηγαινουν με μεγαλυτερους η αν θελουν να κανουν παιδι με τον πρωτο τυχοντα.ουτε το ενα ισχυει ουτε το αλλο.αυτο εξαρταται απο τον χαρακτηρα και απο τον τροπο που μεγαλωσε η καθε κοπελα.σαν γενικη εικονα οι πολωνεζες ειναι κοπελες απλες που ψαχνουν και κανουν ευκολα γνωριμες αλλες για να κανουν σεξ και αλλες για να κανουν μια κανονικη σχεση,αυτες ειναι και οι περισσοτερες...σαν λαος ειναι απλοι,φιλοξενοι,εργατικοι και τρελλαινονται για διασκεδαση και ιδιαιτερα για ποτο μεχρι...να πεσουν κατω.σε αυτο δεν εχουν ορια.οι πολωνεζες ταιριαζουν στην νοοτροπια του ελληνα και οσοι γνωστοι μου αλλα και συγγενεις μου εχουν παντρευτει μια τετοια γυναικα ειναι πολυ ευχαριστημενοι καθως σεβονται την οικογενεια και προσαρμοζονται στη ελληνικη κουλτουρα πολυ ευκολα.πραγμα το οποιο δεν ισχυει για ρωσιδες και τσεχες οι οποιες στο πρωτο προβλημα παραταν την οικογενεια,παιρνουν το παιδι και επιστρεφουν στην πατριδα τους...αυτα τα λιγα
Απο την μικρη προσωπικη εμπειρια που εχω, αλλα και απο ιστοριες φιλων αυτη ειναι η πιο σωστη κριτικη που εχω διαβασει.
Πραγματι οι Πολωνες ειναι πολυ φιλικες και ανοιγοντια ευκολα και τους αρεσει η διασκεδαση

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Συμφωνω απολυτα. Εγω σκεφτομαι να ξαναπω Χριστουγεννα στην Πολωνια στη Βαρσοβια, αλλα και μερικες μερες σε χιονοδρομικο. Επισης νομιζω το κλαμπ με τα πιο ομοργα γκομενακια στην Βαρσοβια ειναι το enklawa

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ακομη μια καλη αναλυση για τις πολωνεζες, που πανω-κατω δενει με οσα ξερουμε απο τουτο δω το φορουμ.
Κριμα που καταντησε η ελλαδα τοσο χαλι που δεν πιανει μια ουτε μπροστα στην πολωνια...
Βεβαια, αν ησουν σε μια μετριου μεγεθους επαρχιακη ελληνικη πολη, ισως να ηταν καλυτερα τα πραγματα...
Για ριξε μερικα παραδειγματα απο μεσαιου μεγεθους ελληνικες επαρχιακες πολεις που αξιζουν, μπας και μετακομισω εκει

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
h πολωνια εχει τον ταχυτερα αναπτυσομενο ρυθμο αναπτυξης στην ευρωπαικη ζωνη,
αναπτυσετε και εξελισετε πολυ γρηγορα
παντου ξεφυτρωνουν μοντερνα κτιρια και εμπορικα κεντρα
στα κεντρα των πολεων βρισκεις πολλα μαγαζια ανοικτα 24/24
πολυ σημαντικο οτι κραταν τις τιμες χαμηλα και δεν εχουν ξεφυγει οπως τσεχια,ρωσια κτλ

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.524
Πόντοι
216
Για ριξε μερικα παραδειγματα απο μεσαιου μεγεθους ελληνικες επαρχιακες πολεις που αξιζουν, μπας και μετακομισω εκει

Νομιζω οτι πολεις απο 40 χιλιάδες κατοικους και άνω, εχουν σχεδον τα παντα πλέον, και οχι το χαλι της αθηνας που εχει γινει βρωμουπολη, μεταναστουπολη, τιγκα στο αμαξι, και ο ενας πανω στον αλλον. Αρκει να τακτοποιησεις το θεμα της δουλειας, οπου πας. Οποιος ερχεται ελλαδα και παει μονο αθηνα, οπως φανηκε, αποκομιζει τη χειριστη εικονα για τη χωρα μας, παιρνει τα ματια του και ξαναφευγει για εξω.
Ριξε μια ματια εδω .

Κι ας κλεισει εδω το offtopic.

Ελπιζω παντως, η μεση πολωνεζα να βρισκει στον μεσο ελληνα (αναγκαστικα μιλω με μεσους ορους, ο καθενας ειναι διαφορετικος), πραγματα που δεν βρισκει σε πολωνους, κι ετσι να εχουμε προβαδισμα, να μας προτιμουν...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.524
Πόντοι
216
Για να δουμε τωρα, ποσο καλο support εχουμε στις πολωνεζες...
Λοιπον, θελω καποιον γνωστη των πολωνεζων, ή να μπορει να ρωτησει πολωνεζα ή αν ξερει ο ιδιος, το εξης:
κοιταζω προφιλ απο πολωνεζες.
Σε αλλες γραφει 'obojętny' που σημαινει 'αδιάφορο', και σε αλλες γραφει 'nie przepadam', που σημαινει 'δεν μου αρεσει'.

Δεδομενου οτι ουτε εγω καπνιζω, αλλα ουτε μπορω την κοπελα μου να ανεχτω να μυριζει τσιγαριλα, πως μπορω να ερμηνευσω τις παραπανω εννοιες;
Ενταξει, ειναι δεδομενο οτι με καλυπτουν οσες δηλωνουν οτι 'δεν τους αρεσει'.
Αυτες ομως που δηλωνουν 'αδιαφορο, εγω τι να υποθεσω γι αυτες; Ότι αλλοτε καπνιζουν κι αλλοτε οχι? Οτι δεν τους ενοχλει να καπνιζουν αλλοι? Οτι τι? Απο το τι σημαινει αυτο, θα εξαρτηθει αν θα παιξω και σε αυτη την κατηγορια. Μιλω παντα για πολωνεζα για σχεση, γι αυτο το ψαχνω, αλλιως δεν θα το συζητουσα καν.
Λοιπον, τι να εννοει η πολωνεζα οταν λεει 'obojętny'?

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Αν οι Πολωνοί/Πολωνέζες μισούν τους Έλληνες καλά κάνουν γιατί είμαστε ξεφτίλες.

Στην ουσία τώρα. Στη Κρακόβια δεν έχω πάει, αλλά έχω πάει στην Βαρσοβία τρεις φορές. Οι Πολωνέζες είναι πού όμορφες και γλυκές κοπέλες. Υπάρχουν αρκετά δήθεν στριπτιτζάδικα, ουσιαστικά μπρουρδελάκια, γύρω-γύρω στα προάστια της Βαρσοβίας που έχουν το καθένα 3-8 κορίτσια από τα οποία οι μισές τουλάχιστον είναι πολύ όμορφες. Οι τιμές είναι από 50 με 100 ευρώ η ώρα. Έχει κάποιο δωμάτιο εκεί μέσα όπου μπορείς να πας με τη κοπέλα. Πάρε ένα ταξιτζή, εξήγησε του τη θέλεις (θα καταλάβει αμέσως) και θα σε κυκλοφορήσει αυτός όλο το βράδυ σε όλα αυτά. Δεν είναι ανάγκη να πας με κοπέλα στο πρώτο μπουρδέλο που θα βρεις. Εγώ γυρνούσα 3-4 κάθε βράδυ πριν βρω την τέλεια κοπέλα για τα γούστα μου.
Πηγα το καλοκαιρι και καπως ετσι εχει η κατασταση. Γενικα δεν νομιζω αξιζει να ασχοληθεις με σεξοτουρισμο-ειναι σε κατωτερα επιπεδα απο την Ελλαδα. Αλλα αξιζει να βγεις και να γνωρισεις κοπελες, που ειναι πολυ φιλικες και ανοιχτες και ο,τι προκυψει...

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
θα το παίξεις και ερωτιάρης, αισθηματίας κλπ. Αν είναι να' ρθει θε να ρθει αλλιώς θα προσπεράσει. Μακριά εκεί από κωλόμπαρα, ελέγχονται από αδίστακτη μαφία και μάθε επίσης ότι παίρνουν πολύ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ την θρησκεία. Γι' αυτό και γαμιούνται καλά, γιατί μετά με την προσευχή λαμβάνουν άφεση (ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ). Στο λέω γιατί αρχικά πολλές είναι θεούσες με την καλή την έννοια και είναι καλό κόλπο αμα κάνεις γνωριμία να πιάσεις και αυτή την κουβέντα, όχι βέβαια με τη  πρώτη. Πρόσεχε ταξιτζήδες, δεν είναι αξιόπιστοι για πληροφορίες του ειδους, αλλά σου λέω ότι γαμιούνται καλά.

Σωστη η συμβουλη για το αισθημα, μια και σε αυτο νομιζω υπερτερουμε απο τους Πολωνους. Και ετσι πολλες Πολωνες το ψαχνουν.
Πολυ σωστο και για τους ταξιτζηδες. Οι μοναδικοι αγενεις που συναντησα στην Πολωνια. Αλλα πιστευω οι ταξιτζηδες ειναι ειδικη κατηγορια ανθρωπων και παντου ετσι ειναι

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Απο δικη μου εμπειρια με πολονεζα αυτο ηταν και για μενα το συμπερασμα..οσες φορες εφερνα τη κουβεντα στο σεξ δεχομουν αμυντικη σταση..οσες φορες ειμουν σοβαρος μου πετουσε σποντες αυτη αλλα και παλι ειμουν εγκρατης(πως μου αρεσει το σεξ αλλα μεχρι εκει)..αφου επεσε το καστρο και μετα το ζητουσε μονη της..

Τωρα που το λες εχεις απολυτο δικιο!!!
Απλα δεν το ειχα κωδικοποιησει αυτο το μηνυμα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.524
Πόντοι
216
Για να δουμε τωρα, ποσο καλο support εχουμε στις πολωνεζες...
Λοιπον, θελω καποιον γνωστη των πολωνεζων, ή να μπορει να ρωτησει πολωνεζα ή αν ξερει ο ιδιος, το εξης:
κοιταζω προφιλ απο πολωνεζες.
Σε αλλες γραφει 'obojętny' που σημαινει 'αδιάφορο', και σε αλλες γραφει 'nie przepadam', που σημαινει 'δεν μου αρεσει'.

Δεδομενου οτι ουτε εγω καπνιζω, αλλα ουτε μπορω την κοπελα μου να ανεχτω να μυριζει τσιγαριλα, πως μπορω να ερμηνευσω τις παραπανω εννοιες;
Ενταξει, ειναι δεδομενο οτι με καλυπτουν οσες δηλωνουν οτι 'δεν τους αρεσει'.
Αυτες ομως που δηλωνουν 'αδιαφορο, εγω τι να υποθεσω γι αυτες; Ότι αλλοτε καπνιζουν κι αλλοτε οχι? Οτι δεν τους ενοχλει να καπνιζουν αλλοι? Οτι τι? Απο το τι σημαινει αυτο, θα εξαρτηθει αν θα παιξω και σε αυτη την κατηγορια. Μιλω παντα για πολωνεζα για σχεση, γι αυτο το ψαχνω, αλλιως δεν θα το συζητουσα καν.
Λοιπον, τι να εννοει η πολωνεζα οταν λεει 'obojętny'?

Με εχει προβληματισει αυτο, γιατι δεν θελω να αρχισω προσεγγισεις με τσιγαρουδες!
Αραγε οι δυο εννοιες 'δεν μου αρεσει' και 'αδιάφορο' (για καπνισμα), είναι ίδιες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom