You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 887K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Μου κανει εντυπωση το εξης:
εχω στειλει σε αυτα τα social sites προσωπικα μηνυματα σε πολωνεζες, στα αγγλικα.
Και αυτες μου απαντανε στα πολωνεζικα!
Αυτο, μου κανει εντυπωση γιατι:
α) ειπαμε σε αλλη σελιδα οτι η νεα γενια μιλα αγγλικα (που ειναι ομως?)
β) για να μου απαντουν σχετικα με οτι τους λεω, σημαινει ότι ή καταλαβαινουν αγγλικα, είτε το μεταφραζουν online! Και αν συμβαινει ή το ενα ή το αλλο, τους πεφτει κοπος να μου απαντησουν στα αγγλικα?
Δηλαδη, να πω μια δεν ξερει αγγλικα, να μην απαντησει.
Αλλα να καταλαβαινει τα αγγλικα μου και να απαντα πολωνεζικα δεν το καταλαβαινω.
Μάθε πολωνέζικα.Πάρε ένα λεξικό και μετάφραζε ό,τι σου λένε και μετά πάρε ένα ελληνοπολωνικό και γράψε αυτό που θέλεις στα πολωνέζικα.Ετσι έμαθα και εγώ μέσα από τα chat.
Εκτός από το ότι έμαθες Πολωνικά , οι ώρες που έχασες σου απέφεραν κέρδος ? ( σε μωρά εννοώ )
Από τα chat λες;Ναι,γάμησα από εκεί.Αλλά το καλύτερο είναι που έμαθα πολωνικά.Γιατί από τότε άρχισα να χτυπάω πολλές,σοβαρές και εμφανίσιμες γκόμενες.Οι άλλοι δεν μπορούν να τις χτυπήσουν γιατί δεν ξέρουν πολωνικά.
Επίσης πολλές Πολωνέζες γουστάρουν να σου γράφουν και να σου μιλάνε πολωνικά άσχετα αν ξέρουν αγγλικά ή ελληνικά.
Σου πήρε μάλλον χρόνια?
2-3 χρόνια.Αλλά δεν έμπαινα στα chat κάθε μέρα.
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.452
- Πόντοι
- 736
Είναι φίλε στην προηγούμενη σελίδα
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
μονο αυτα??? αυτα χρειαζονταο να μιλας Πολωνικα. αποκλειεται ειναι και αλλα, αλλα καποιοι σιωπουν!!!Είναι φίλε στην προηγούμενη σελίδα
εγω παντως "δουλευω" το badoo.com και το areyouinterested.com
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
για ποιους λογους δηλαδη?Να πούμε εδώ κάτι σημαντικό.Στην Πολωνία(αντίθετα με Τσεχία) δεν υπάρχουν σοβαρά sites γνωριμιών για συγκεκριμένους λόγους.
Γκόμενες να τσιλιμπουρδίζουν με τον ένα και τον άλλο και κάθε μέρα ανοιχτές.Τι ζωή είναι αυτή στις σλαυικές χώρες.Για τις Πολωνέζες η εντύπωση που σου δίνουν όταν έρχεσαι από Ουκρανία είναι οτι πάνε γυρεύοντας.
Αντιγραφω απο εδω
το εξης(μιας και εδω ειναι το κατεξοχην μερος για συζητηση περι πολωνεζων)
Ειπε ο kman:
"Ολες οι Σλαύες είναι υποτακτικές.Οι πιο υποτακτικές είναι οι Πολωνέζες."
Ισχυει οντως κατι τετοιο? Τι λετε οσοι εχετε εμπειριες και γνωριμιες με πολωνεζες; Αναφερομαι σε θεματα συμπεριφορας, κι οχι στο...κρεβατι!
Και μιλαμε για την πλειοψηφια παντα, οχι για ολο τον πληθυσμο.
το εξης(μιας και εδω ειναι το κατεξοχην μερος για συζητηση περι πολωνεζων)
Ειπε ο kman:
"Ολες οι Σλαύες είναι υποτακτικές.Οι πιο υποτακτικές είναι οι Πολωνέζες."
Ισχυει οντως κατι τετοιο? Τι λετε οσοι εχετε εμπειριες και γνωριμιες με πολωνεζες; Αναφερομαι σε θεματα συμπεριφορας, κι οχι στο...κρεβατι!
Και μιλαμε για την πλειοψηφια παντα, οχι για ολο τον πληθυσμο.
Ναι,οι Ρωσίδες είναι πιο προσανατολισμένες στο στόχο τους,τα λένε έξω από τα δόντια και έχουν τσαμπουκά.Οι Τσέχες είναι παθητικές-επιθετικές δηλαδή στην αρχή είναι πολύ μαλακές και άνετες και μετά αρχίζουν να σε καβαλάνε.Δηλαδή μπορεί να καταλήξεις με κυριαρχική γκόμενα όπως οι Γερμανίδες.Οι Ουκρανές πάλι είναι πολύ mental τελείως αναξιόπιστες.Γενικά όλες οι Σλάβες προσπαθούν να χειραγωγήσουν τον άντρα και χρησιμοποιούν διάφορα τεχνάσματα.Κάνουν αυτά που λένε mental games,κρύο-ζέστη κτλ να δούνε πώς θα αντιδράσεις σε παίζουν με διάφορους τρόπους.
Γενικά το λάθος που κάνεις είναι να τα βάζεις όλα σε καλούπια που έχεις εκ των προτέρων φτιάξει,το υποτακτικές δε σημαίνει αυτό που εσύ νομίζεις σημαίνει οτι αναγνωρίζουν τον άντρα σαν άντρα.Οι Πολωνέζες έχουν και ένα βαθύ ένστικτο μαζοχισμού και γενικά μπορούν να ανεχτούν πολλά και έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες.Οι Ρωσίδες,Ουκρανέζες πρτιμούν συνήθως τον εύκολο δρόμο κωλόμπαρο-μπουζούκια-γαμπρός.
Γενικά το λάθος που κάνεις είναι να τα βάζεις όλα σε καλούπια που έχεις εκ των προτέρων φτιάξει,το υποτακτικές δε σημαίνει αυτό που εσύ νομίζεις σημαίνει οτι αναγνωρίζουν τον άντρα σαν άντρα.Οι Πολωνέζες έχουν και ένα βαθύ ένστικτο μαζοχισμού και γενικά μπορούν να ανεχτούν πολλά και έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες.Οι Ρωσίδες,Ουκρανέζες πρτιμούν συνήθως τον εύκολο δρόμο κωλόμπαρο-μπουζούκια-γαμπρός.
Οι πολωνεζες συνηθως θελουν αντρα-κυνηγο, οπως πχ. οι ελληνιδες(αγωνας να σε προσεξουν, να ενδωσουν, να ...) ή απλα μια κανονικη προσεγγιση χωρις pressing και αμα θελουν το πραγμα προχωρα αβιαστα? Ή μηπως αντι να κυνηγας εσυ κυνηγουν αυτες? (λεμε τωρα, μου ηρθε κι αυτο το απιθανο σεναριο στο μυαλο)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Συγγνωμη αυτος ηταν 73 ΕΤΩΝ και αυτη 28 !!!τι περιμενες.Γιατι αν ηταν Ελεηνιδα και ηξερε οτι ειχε 1.000.000 Ευρω στο σπιτι του δεν θα τον σκοτωνε?θα τον δηλητηριαζε μονη της! !χωρις συνεργους για να μην τα μοιραστοι!Αν δεις λεπτομεριες του εγγληματος αμεσως φενεται ποσο μαλακες ειναι οι Πολωνοι.Πηραν το 1.000.000 Ευρω και πηγαν στην Πολωνινια που ειναι χωρα της Ευρωπα'ι'κης Ενωσης ας πηγαιναν τουλαχιστον σε αλλη χωρα της Ε.Ο.Κ!καναν την ληστεια με φονο και πηγαν σπιτι τους !Αν πηγαιναν Αργεντινη,Βραζηλια,Πραγουαη ή Τα'ι'λανδη δεν θα τους πιαναν ουτε σε 1000 χρονια.Π.Χ. Αργεντινη θα αγοραζαν διαβατηριο αργεντινης με αλλο ονομα και αντε βρες τους μετα!