Να γραψω ενα μικρο report μια που γυρισα κι απο κει...Τεως ανατολικο μπλοκ και φαινεται!
Το επιπεδο των γυναικων στο δρομο τιποτε το σπουδαιο, οχι κατι το αισθητα καλυτερο απο Ελλαδα. Πολλες διαφορετικες "φυλες", αλλες "ρωσοφερνανε" αλλες ουκρανοφερνανε, αλλες γυφτοφερνανε και βεβαια οι κλασσικες πολωνες. Τα τρια 9αρια που ειδα συνοδευοντουσαν ολα απο αντρες μεγαλυτερους σε ηλικια και εμφανως "φορτωμενους" οικονομικα.
Οι αντρες γενικα κακασχημοι και κακοντυμενοι. Η πολη ακριβη γι αυτα που προσφερει. Φαγαμε στο Lemongrass και καλα κυριλε καλο εστιατοριο, οταν φερανε το σουσι και το σασιμι, σκεφτηκα να τους προτεινω να παω στην κουζινα να δωσω κανενα μαθημα στον σεφ τους. Πηραμε αμπαριζα καμποσα μπαρ Senses, Paparazzi, Live, Enklawa κλπ. Μετρια πραγματα, μετρια κοριτσια, βλαχοντυσιματα και πρεπει να ανοιξουν και κανα βιβλιο να μαθουν να φτιαχνουν ποτα. Λυπαμαι πολυ αλλα το ολον μου θυμισε Ελληνικη επαρχια πριν πολλα χρονια. Για καμακι στο μπαρ απλη η συνταγη, αν ειστε μεταξυ 30-45, καλοντυμενος και ματσωμενος, φορτωνετε και φευγετε ευκολα, κατι σε 6αρι, 7αρι το πολυ.
Εκει που καθομουνα στο αθλιο αεροδρομιο να φυγω, ξαφνικα σκανε στο gate τρεις θεες και παθαινω πλακα. Μετα απο ενα λεπτο συνειδητοποιω οτι ειμαι σε πτηση για Στοκχολμη και οι γκομενες μιλανε βεβαια Σουηδικα! Ειπα κι εγω!
IMHO δεν προτεινεται για τιποτα, μονο αν ξεπεσετε εκει για δουλειες...