Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 855K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Μηνύματα
1.052
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ο redandwhite (ολυμπιακος?) εχει γραψει μακραν την χειροτερη και μη αντιπροσωπευτικη κριτικη για την Πολωνια. Δεν ισχυει σχεδον τιποτα. Αλλα θα σταθω σε μια μικρη λεπτομερεια, ετσι για να τον "ξεβρακωσω". Ειδικα για τα ποτα και τα κοκτεηλ που γραφει-επειδη το κατεχω το θεμα- και  φθηνα ειναι και πολυ καλα. Ειδικα στο enklawa, αλλα καλλα μπαρ ηπια απο τα καλυτερα κοκτεηλ. Που φτιαχνουν καλυτερα? Στην Ιταλια ή την Ισπανια :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο κακοπροαιρετος και κακεντρεχης? Μηπως δεν σου εκατσε καμμια Πολωνεζα??? :o
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.417
Πόντοι
216
ευχαριστουμε μεν τον redandwhite για την ανταποκριση, αλλα αν δεν την διαβαζα στην ενοτητα της πολωνιας, θα ελεγα οτι μιλα για αλλη χωρα!

η περιγραφη απεχει ετη φωτος απο οσα μας εχουν πει ολοι οι αλλοι!

τι να πω, σε λιγο θα πιστεψουμε οτι εδω ειναι παραδεισος κι εκει τα μπαζα!

Προσωπικα ομως δεν πιστευω οτι ειναι ετσι χαλια. Δεν ξερω πως σου ετυχαν ετσι στραβα.
Τελωσπαντων...
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.417
Πόντοι
216
Οι πολωνεζες συνηθως θελουν αντρα-κυνηγο, οπως πχ. οι ελληνιδες(αγωνας να σε προσεξουν, να ενδωσουν, να ...) ή απλα μια κανονικη προσεγγιση χωρις pressing και αμα θελουν το πραγμα προχωρα αβιαστα? Ή μηπως αντι να κυνηγας εσυ κυνηγουν αυτες? (λεμε τωρα, μου ηρθε κι αυτο το απιθανο σεναριο στο μυαλο)

Ξερει κανενας τι παιζει με αυτο?
 

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Μηνύματα
385
Like
0
Πόντοι
1
Να γραψω ενα μικρο report μια που γυρισα κι απο κει...Τεως ανατολικο μπλοκ και φαινεται!
Το επιπεδο των γυναικων στο δρομο τιποτε το σπουδαιο, οχι κατι το αισθητα καλυτερο απο Ελλαδα. Πολλες διαφορετικες "φυλες", αλλες "ρωσοφερνανε" αλλες ουκρανοφερνανε, αλλες γυφτοφερνανε και βεβαια οι κλασσικες πολωνες. Τα τρια 9αρια που ειδα συνοδευοντουσαν ολα απο αντρες μεγαλυτερους σε ηλικια και εμφανως "φορτωμενους" οικονομικα.
Οι αντρες γενικα κακασχημοι και κακοντυμενοι. Η πολη ακριβη γι αυτα που προσφερει. Φαγαμε στο Lemongrass και καλα κυριλε καλο εστιατοριο, οταν φερανε το σουσι και το σασιμι, σκεφτηκα να τους προτεινω να παω στην κουζινα να δωσω κανενα μαθημα στον σεφ τους. Πηραμε αμπαριζα καμποσα μπαρ Senses, Paparazzi, Live, Enklawa  κλπ. Μετρια πραγματα, μετρια κοριτσια, βλαχοντυσιματα και πρεπει να ανοιξουν και κανα βιβλιο να μαθουν να φτιαχνουν ποτα. Λυπαμαι πολυ αλλα το ολον μου θυμισε Ελληνικη επαρχια πριν πολλα χρονια. Για καμακι στο μπαρ απλη η συνταγη, αν ειστε μεταξυ 30-45, καλοντυμενος και ματσωμενος, φορτωνετε και φευγετε ευκολα, κατι σε 6αρι, 7αρι το πολυ.
Εκει που καθομουνα στο αθλιο αεροδρομιο να φυγω, ξαφνικα σκανε στο gate τρεις θεες και παθαινω πλακα. Μετα απο ενα λεπτο συνειδητοποιω οτι ειμαι σε πτηση για Στοκχολμη και οι γκομενες μιλανε βεβαια Σουηδικα! Ειπα κι εγω!
IMHO δεν προτεινεται για τιποτα, μονο αν ξεπεσετε εκει για δουλειες...

Συμφωνω απολυτα για:

1. Το φαγητο.  Ετσι ειναι. Overpriced και τιποτε το ιδαιτερο ακομη και στα καλα εστιατορια
2. Για την εμφανιση των αντρων.

Δεν συμφωνω για το αεροδρομιο.  Για μενα πολυ καλυτερο της Αθηνας, πιο καινουργιο, μεγαλυτερο, ολα λαμπουν.
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.417
Πόντοι
216
Και ας μου πει ακομη καποιος:

γιατι οι πολωνοι ντυνονται τοσο αθλια? ειναι το στυλ τους τετοιο; θεωρειται 'in' στην πολωνια; αρεσει αυτο το στυλ στις πολωνεζες;
ρε αδερφε, δεν ειπα να σαι στην τριχα, φορα το τζινακι σου, ενα καλο παπουτσι, μια μπλουζα της προκοπης και καπως αυτα να ταιριαζουν μεταξυ τους! τα χω δει ολα στις φωτο με πολωνους! απορω αν περναει και ποσο περναει στις πολωνεζες αυτο τους το στυλ!

κι επισης...
γιατι οι πιο πολλοι γουσταρουν χιπ χοπ; Ελεος!
τιποτε πιο pop/dance δεν ακουγεται στην πολωνια;


 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Μηνύματα
15.504
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ξερει κανενας τι παιζει με αυτο?
Από μικρή εμπειρία:

Σε γενικές γραμμές, εάν σε γουστάρουν θα το καταλάβεις γρήγορα και εύκολα και δεν θα κολώσουν να εκδηλωθούν εάν χρειαστεί επειδή εσύ π.χ. καθυστερείς ή για κάποιο άλλο λόγο.

(αγωνας να σε προσεξουν, να ενδωσουν, να ...) -> όχι, δεν είναι Ρουμάνες.
 

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Μηνύματα
3.289
Like
3
Πόντοι
16
Επίλογος


Πολωνέζες:
Είναι πάρα πολύ όμορφες. Αν είσαι αντικειμενικός το ποσοστό όμορφων κοριτσιών που βλέπεις στο δρόμο είναι υψηλό.
Αν κάνετε μια βόλτα σε ένα Mall θα δείτε πολύ όμορφα κορίτσια. Αν πάτε και σε κανένα μοδάτο μπαρ το βράδυ θα διαπιστώσετε ότι τα Top Models του Δυτικού κόσμου είναι κατώτερες μπροστά τους. Οι Πολωνοί σε αυτό το τομέα είναι πολύ τυχεροί. Το κάθε αρσενικό 16 – 35 χρονών το βλέπεις στο δρόμο να κυκλοφορεί χέρι-χέρι με κάποιο πανύγλυκο κορίτσι.   
Τα κορίτσια φαίνονται ανώτερα και σε πολλά άλλα πράγματα.
Για παράδειγμα στο ντύσιμο. Σπάνια θα δείτε να φοράνε τακούνια ή μπότες. Μπότες δεν είδα να φοράει καμία. Εδώ δεν υπάρχουν χοντρές γάμπες να κρυφτούν, ούτε χρησιμοποιούν το ρουχισμό για να φτιάξουν κάποιο στυλ. Το στυλ το έχει το κορμί τους και το πρόσωπό τους. Φοράνε απλά και στιλάτα ρούχα που αναδεικνύουν την πραγματική γυναικεία ομορφιά.
Δεν φοράνε τακούνια. Όχι μόνο οι ψηλές, αλλά όλες. Ακόμα και κοριτσάκια περίπου στο 1.65 που κυκλοφορούνε χέρι-χέρι με αγόρια 1.75 δεν φοράνε τακούνια. Δεν τους ενοχλεί να είναι πιο κοντές από τον άντρα. Ξέρουν ότι είναι όμορφες, νιώθουν όμορφες και θεωρούν φυσιολογικό το αγόρι τους να τις περνάει ένα κεφάλι.
Όσες κοπέλες σταμάτησα στο δρόμο για πληροφορίες ήταν πολύ ευγενικές, χαμογελαστές και εξυπηρετικές. Ακόμα και όταν δεν μιλούσαν καθόλου Αγγλικά, προσπάθησαν να μου εξηγήσουν που είναι ο δρόμος που έψαχνα.


Ιστοσελίδες με P2P κορίτσια:
() () ()

Σε αυτές τις ιστοσελίδες θα βρείτε μουνάρες.
Παλαιότερα είχα πάρει κοπέλες από την πρώτη ιστοσελίδα και μου είχε έρθει η κοπέλα της φωτογραφίας. Τώρα αυτό έχει αλλάξει τελείως.
Από τις 600 περίπου κοπέλες που θα βρείτε στο πρώτο σάιτ στο κέντρο της Βαρσοβίας, καμία δεν θα είναι αυτή της φωτογραφίας.

Το σύστημα έχει ως εξής: Σε κάθε αγγελία υπάρχει ένα τηλέφωνο. Στο τηλέφωνο απαντάει μία κοπέλα που κάνει τον μεσάζοντα. Η ίδια σου λέει ότι είναι η κοπέλα της φωτογραφίας που είδες και σε διαβεβαιώνει ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές. Σου κλίνει ραντεβού με όποιο κορίτσι έχει διαθέσιμο εκείνη τη στιγμή και σε στέλνει στη διεύθυνσή της ή πολύ κοντά. Όταν φτάσεις εκεί θα πρέπει να ξαναπάρεις τηλέφωνο για να σου πει ακριβώς που θα πας.

Πρώτο πρόβλημα: το κορίτσι δεν είναι ποτέ αυτό της φωτογραφίας. Μπορεί να πέσεις σε όμορφο κορίτσι που να σου αρέσει, αλλά μπορεί να πέσεις και σε κορίτσι που δε σου αρέσει. Επίσης η όλη αναζήτηση που θα κάνεις με τις φωτογραφίες είναι τελείως ανούσια αφού στην πραγματικότητα θα πάρεις γουρούνι στο σακί.

Δεύτερο πρόβλημα: Αν μέχρι εσύ να πας στο ραντεβού έχει κλίσει κάποιο καλύτερο, δηλαδή για περισσότερες ώρες ας πούμε, ή αν η κοπέλα που απαντούσε στο τηλέφωνο δεν βρήκε κάποια κοπέλα ενώ έψαχνε μέχρι εσύ να φτάσεις, ή αν σε δει από το παράθυρο και δεν της αρέσεις, δεν σου απαντάνε στο τηλέφωνο και μένεις σα μαλάκας μέχρι να καταλάβεις ότι σε έχουν γραμμένο και να φύγεις.

Τρίτο πρόβλημα: οι τιμές και οι υπηρεσίες που σου υποσχέθηκε αυτή με την οποία μίλησες στο τηλέφωνο δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα γίνουν αποδεχτές από τη κοπέλα. Αν δηλαδή από το τηλέφωνο σου υπόσχονται OWO, CIM, CIF, A-L και άλλα, οι πιθανότητες να στα κάνει η κοπέλα είναι <20%.


Τα διάφορα κλαμπ:
Στα περισσότερα από αυτά είχα πάει και παλαιότερα και είχα περάσει καλά. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ.

Imperium:
Το imperium είναι μία καλή λύση αν θέλεις να δεις 5 με 6 κορίτσια, και σε ομορφιά από 4 μέχρι 7 για να κάνεις σεξ χωρίς πολλά τρεξίματα. Αν αναζητάς κάτι το ξεχωριστό, δεν θα το βρεις εκεί μέσα.
Τιμές: 200 ζλοτ μία ώρα σε δωμάτιο για σεξ και πίπα με προφυλακτικό. Για 2 ποτά δικό μου και της κοπέλας πλήρωνα 130 – 150 ζλοτ.

Maxim
Στις 10 το βράδυ έρχονται τα κορίτσια. Μην πάτε νωρίτερα θα βρείτε μόνο 2-3 χοντρές.
Συνήθως έχει 15 κορίτσια εκ των οποίων τα 5 θα είναι απασχολημένα σε δωμάτια ή ξενοδοχεία. Από ομορφιά θα βρεις από 6 μέχρι 9 αν πάς σε καλή μέρα !
Τιμή 2 ποτών, το δικό μου και της κοπέλας, 180 ζλοτ.
Μία ώρα σε δωμάτιο 300 ζλοτ. Θα σου ζητάει συνέχεια παραπάνω, εσύ αποφασίζεις αν θα δώσεις.

Villa Rossa
Είναι λίγο έξω από τη Βαρσοβία. Έχει τις πιο όμορφες κοπέλες που είδα, από 8 μέχρι 10. Καμιά 15αριά κορίτσια, σε έναν άνετο χώρο.
Το μέρος είναι φτιαγμένο για να εκμεταλλεύεται τον τουρίστα. Τα ποτά τους είναι ακριβά, οι κοπέλες τα πίνουν πολύ γρήγορα (μόνο χυμό τους βάζουν ?) και ζητάνε συνέχεια.
Για μία ώρα σε απλό δωμάτιο πρέπει να πληρώσεις 300 ζλοτ. Με αυτό το ποσό σε αφήνει μόνο να μπεις μέσα της αφού έχει κάνει μία μέτρια πίπα με καπότα. Δεν σε αφήνει να την ακουμπήσεις. Για να πιάσεις το στήθος της θέλει άλλα 100 ζλοτ. Για κάτι παραπάνω έχετε πολύ λίγες ελπίδες να σας πει ναι, ακόμα και αν προτίθεστε να δώσετε πολλά λεφτά.
Προσωπικά αυτό το μέρος θα το έβαζα στη μαύρη λίστα αν δεν αλλάξουν τακτική.

Διάφορα:
Υπάρχουν και διάφορα άλλα μικρά κλαμπάκια στα οποία θα σας πάνε οι ταξιτζήδες αν τους το ζητήσετε. Θα βρείτε 3-5 κορίτσια το πολύ, από 5 έως 7 σε ομορφιά το πολύ.

Μπουρδέλα
Σε ένα πήγα και δεν γάμησα γιατί ήταν απαράδεκτο.
Ήταν μέσα 4 χοντρές και οι υπηρεσίες τους είμαι σίγουρος ότι θα ήταν απαράδεκτες.
100 ζλοτ η μισή ώρα.
Προσοχή, όταν λέω μπουρδέλα δεν εννοώ όλα αυτά τα διαμερίσματα στα οποία υπάρχει μία κοπέλα μόνη της που εξυπηρετεί πελάτες. Αυτές οι κοπέλες διαφημίζονται από τις ιστοσελίδες στο ίντερνετ και η κατάσταση είναι αυτή που περιέγραψα πιο πάνω.

Αυτά τα νέα από τη Βαρσοβία.
Αν κάποιος από τους έμπειρους συναγωνιστές πήγε πρόσφατα ας πει τη γνώμη του.
  :rockon: :rockon: :rockon:
 

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Μηνύματα
3.289
Like
3
Πόντοι
16
Από μικρή εμπειρία:

Σε γενικές γραμμές, εάν σε γουστάρουν θα το καταλάβεις γρήγορα και εύκολα και δεν θα κολώσουν να εκδηλωθούν εάν χρειαστεί επειδή εσύ π.χ. καθυστερείς ή για κάποιο άλλο λόγο.

(αγωνας να σε προσεξουν, να ενδωσουν, να ...) -> όχι, δεν είναι Ρουμάνες.
;)
 

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Μηνύματα
357
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Ο redandwhite (ολυμπιακος?)
Καμμια σχεση
εχει γραψει μακραν την χειροτερη και μη αντιπροσωπευτικη κριτικη για την Πολωνια. Δεν ισχυει σχεδον τιποτα.
Εισαι διδακτωρ της Πολωνολογιας? Δηλαδη οι αλλοι δεν μπορουν να εχουν τις δικες τους γνωμες και εμπειριες? Θυμισε μου αμα ξαναπαω να σου πω να γραψεις εσυ πως περασα
Αλλα θα σταθω σε μια μικρη λεπτομερεια, ετσι για να τον "ξεβρακωσω". Ειδικα για τα ποτα και τα κοκτεηλ που γραφει-επειδη το κατεχω το θεμα- και  φθηνα ειναι και πολυ καλα. Ειδικα στο enklawa, αλλα καλλα μπαρ ηπια απο τα καλυτερα κοκτεηλ.
Καλα, μιλαμε οτι με "ξεβρακωσες" τελειως! Και κανει και κρυο εδω και θα πλευριτωθουμε. Εγω παντως ηπια απο τα χειροτερα Μοχιτο και Καιπιρινια, αλλα τι να κανουμε, ολοι οι αλλοι στο θρεντ θα συμφωνησουν μαζι σου λογω "ειδικοτητας"
Που φτιαχνουν καλυτερα? Στην Ιταλια ή την Ισπανια :2funny: :2funny: :2funny:
Θα σε γελασω, η Ισπανοιταλικη ποτολογια, δεν διδασκονταν στο πανεπιστημιο στα χρονια μου
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο κακοπροαιρετος και κακεντρεχης?
Κανε μου τη χαρη και κρατα λιγο επιπεδο. Δεν σε εβρισε κανενας (και ουτε προκειται). Αν θεωρεις οτι το "κακεντρεχης" δεν ειναι βρισια, ανοιξε τον Φυτρακη
Μηπως δεν σου εκατσε καμμια Πολωνεζα??? :o
Κανενα προβλημα. Οι Πολωνεζες που θελω να μου κατσουνε, ερχονται στο ξενοδοχειο μου με ενα τηλεφωνο στη Linda και καμποσα Ζλοτυ. Στα μπαρ γυριζαμε με την παρεα μου, δεν εψαχνα για γκομενα.
 

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Μηνύματα
357
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστουμε μεν τον redandwhite για την ανταποκριση, αλλα αν δεν την διαβαζα στην ενοτητα της πολωνιας, θα ελεγα οτι μιλα για αλλη χωρα!

η περιγραφη απεχει ετη φωτος απο οσα μας εχουν πει ολοι οι αλλοι!

τι να πω, σε λιγο θα πιστεψουμε οτι εδω ειναι παραδεισος κι εκει τα μπαζα!

Προσωπικα ομως δεν πιστευω οτι ειναι ετσι χαλια. Δεν ξερω πως σου ετυχαν ετσι στραβα.
Τελωσπαντων...
Οπως ειπαμε, ο καθενας εχει τα βιωματα του και τα μετρα συγκρισης του. Εγω δεν γραφω το ευαγγελιο της Πολωνιας, απλα το πως το εζησα ο ιδιος, η διαφορα στην αποψη ειναι καλο πραγμα.
Ωπα δε λεω πουθενα οτι η Ελλαδα παραδεισος κι εκει τα μπαζα. Αν διαβασεις λεω οτι το επιπεδο των γυναικων μου φανηκε αναλογο της Ελλαδος. Στη Σουηδια για παραδειγμα θεωρω οτι ειναι αισθητα ανωτερο.
Επισης, δε μου ετυχε κατι τοσο "στραβο", απλα θεωρω οτι το VFM ηταν κακο. Παραδειγμα στο Lemongrass πληρωσαμε σχεδον 75 ευρω το κεφαλι (8 ατομα παρεα!) για φαγητο και κρασι που θα κοστιζε τα μισα στη Γαλλια.
 

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Μηνύματα
357
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Δεν συμφωνω για το αεροδρομιο.  Για μενα πολυ καλυτερο της Αθηνας, πιο καινουργιο, μεγαλυτερο, ολα λαμπουν.
Τι να σου πω συναγωνιστη, επειδη ειχε βρωμοκαιρο, μειναμε 9 ωρες στο αεροδρομιο και φαγαμε σε 2 εστιατορια, ηπιαμε καφε δε, σε ολα τα καφε. Ειδικα στο ενα εστιατοριο (τερμα αριστερα μετα το control) βγαλαμε το ανεκδοτο οτι τετοιο φαγητο σερβιρανε στο ναυπηγειο του Γντανσκ κι εγινε η εξεγερση! Ειμασταν τοσο γκαντεμηδες?
Εγω το συγκρινω με τα αεροδρομια Ζυριχης, Κοπεγχαγης, Στοκχολμης, Φρανκφουρτης που τα χρησιμοποιω
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.998
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι Πολωνέζες κοντά στο μέσο όρο.Αυτό ο Ελληνας το θεωρεί εξωτικό και δικαιολογημένα.


Εδώ βλέπουμε βίντεο της Doda,της πιο διάσημης τραγουδίστριας.Εχει τυπικές πολωνικές αντιδράσεις,πολωνικό πρόσωπο και σώμα.






 

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Μηνύματα
728
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Το επιπεδο των γυναικων στο δρομο τιποτε το σπουδαιο, οχι κατι το αισθητα καλυτερο απο Ελλάδα.

Η πολη ακριβη γι αυτα που προσφέρει.

άθλιο αεροδρόμιο

IMHO δεν προτεινεται για τιποτα, μονο αν ξεπεσετε εκει για δουλειες...

Διαφωνώ πάρα πολύ.
Οι γυναίκες είναι πολύ καλύτερες, και σε εμφάνιση και σε συμπεριφορά. Δεν είναι όλες το ίδιο φυσικά αλλά μιλάμε για τη γενική εικόνα.

Και η Βαρσοβία και γενικά ολόκληρη η Πολωνία δεν είναι ακριβή. Η Κρακοβία ίσως είναι λίγο ακριβή γιατί έχει τουριστική κίνηση αλλά γενικά είναι καλά, σε σχέση με αυτό που προσφέρει.

Το αεροδρόμιο της Βαρσοβίας είναι εφάμιλλο με της Αθήνας θα έλεγα, το δεύτερο είναι κάπως πιο μοντέρνο αλλά υπόψιν ότι το Frederic Chopin υπάρχει εκεί από το 1933, τα 2 τωρινά terminals χτίστηκαν το 1992 και το 2008 αλλά έχουν σαφώς πολύ λιγότερη κίνηση (τους μισούς επιβάτες περίπου, 8 εκατ. έναντι 16 εκατ.) από το Ελευθέριος Βενιζέλος το οποίο χτίστηκε το 2001 με προοπτική να εξυπηρετήσει και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Οπότε μια μικρή διαφορά δικαιολογείται.

Φαγαμε στο Lemongrass και καλα κυριλε καλο εστιατοριο, οταν φερανε το σουσι και το σασιμι, σκεφτηκα να τους προτεινω να παω στην κουζινα να δωσω κανενα μαθημα στον σεφ τους.

Ποιος είσαι, ο Μποτρίνι ή ο Master Chef;  :2funny: :2funny:

Πέρα από την πλάκα, σίγουρα ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες και τα δικά του μέτρα σύγκρισης και οπωσδήποτε καλό είναι ο καθένας να καταθέτει ακριβώς το πως πέρασε, όπως κάνεις και εσύ

Απλώς η προσωπική μου άποψη είναι ότι γίνεσαι λίγο υπερβολικός  ;)
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.998
Πόντοι
2.606
Οι γυναίκες είναι απίστευτα ωραίες.Οι τιμές είναι περίπου όπως στην Ελλάδα.
 

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Μηνύματα
357
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε  kman2, θελεις να πεις οτι οι μισες κοπελλες στο δρομο ειναι σαν τις 3 που βλεπουμε στο music video?? Ε συγγνωμη, δε θα τολεγα. Δεν ειναι τιποτα θεες αυτες οι 3, αλλα φανταζομαι οτι και οι 3 που θα παιξουν στο αναλογο Ελληνικο music video ειναι καποιας παρομοιας εμφανισης.
Τωρα, αν η τυπικη πολωνεζα ειναι σα τη Doda  σε διαβεβαιω οτι θα ειχα χτυπησει διαζυγιο και θα εκαιγα το ειστηριο της επιστροφης στο τζακι.
Υποκειμενικα κι εγω προτιμω μια μετρια σλαβα ξανθουλα απο ενα μετριο μαυριδερο μελαχρινακι, αλλα μη τις βγαζουμε και γυναικαρες μονο επειδη ειναι κατι διαφορετικο απο τα δικα μας δεδομενα.
Επισης να πω οτι αυτη η τυπικη ξανθια "πολωνεζα" που λεμε εδω στο φορουμ, δεν ειναι η μια στις δυο που κυκλοφορουν στο δρομο εκει. Εχει και πολλες μελαχρινες και πιο μαυριδερες και οτι θες και καμποσα μπαζα.
 

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Μηνύματα
357
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Ποιος είσαι, ο Μποτρίνι ή ο Master Chef;  :2funny: :2funny:

Πέρα από την πλάκα, σίγουρα ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες και τα δικά του μέτρα σύγκρισης και οπωσδήποτε καλό είναι ο καθένας να καταθέτει ακριβώς το πως πέρασε, όπως κάνεις και εσύ

Απλώς η προσωπική μου άποψη είναι ότι γίνεσαι λίγο υπερβολικός  ;)
Φιλε extramask δεν γνωριζω ποιος ειναι ο Μποτρινι. Αυτο που γνωριζω ειναι οτι εχω παθος με το σουσι και το σασιμι, στο σπιτι φτιαχνω σουσι δυο φορες την εβδομαδα και σασιμι μια φορα το μηνα. Εχω φαει σε αναλογα εστιατορια στις μισες χωρες της ΕΕ, στην Αμερικη και στην Ιαπωνια. Ειναι η βιδα μου (και τεμπουρα και τεριγιακι και κινεζικα και ται).
Λοιπον αυτο που μας φερανε στο Λεμονγκρας δεν επαιζε και οι τιμες τους ειναι εξω φρενων.
Κατα τα αλλα καλα να ειμαστε να διαφωνουμε ολοι μαζι στο φορουμ.
Μετα τιμης ;)
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.998
Πόντοι
2.606
Φιλε  kman2, θελεις να πεις οτι οι μισες κοπελλες στο δρομο ειναι σαν τις 3 που βλεπουμε στο music video?? Ε συγγνωμη, δε θα τολεγα. Δεν ειναι τιποτα θεες αυτες οι 3, αλλα φανταζομαι οτι και οι 3 που θα παιξουν στο αναλογο Ελληνικο music video ειναι καποιας παρομοιας εμφανισης.
Τωρα, αν η τυπικη πολωνεζα ειναι σα τη Doda  σε διαβεβαιω οτι θα ειχα χτυπησει διαζυγιο και θα εκαιγα το ειστηριο της επιστροφης στο τζακι.
Υποκειμενικα κι εγω προτιμω μια μετρια σλαβα ξανθουλα απο ενα μετριο μαυριδερο μελαχρινακι, αλλα μη τις βγαζουμε και γυναικαρες μονο επειδη ειναι κατι διαφορετικο απο τα δικα μας δεδομενα.
Επισης να πω οτι αυτη η τυπικη ξανθια "πολωνεζα" που λεμε εδω στο φορουμ, δεν ειναι η μια στις δυο που κυκλοφορουν στο δρομο εκει. Εχει και πολλες μελαχρινες και πιο μαυριδερες και οτι θες και καμποσα μπαζα.

Καλα γουστα ειναι αυτα.Εχω αναλυσει σε αλλα ποστ τα σωματομετρικα χαρακτηριστικα των Σλαυων γυναικων.Οι Σουηδεζες ειναι πραγματι ανωτερες αλλα ειναι οι μονες Σκανδιναυες που ειναι ανωτερες και εχουν μικρο πληθυσμο.Για Γερμανιδες δεν το συζηταμε καν.Πολυ κατωτερες απο Τσεχες,Πολωνεζες.Η Πολωνια ειναι μια απο τις κορυφαιες χωρες στις Σλαυες(ισως μετα Τσεχια,Σλοβακια).Οι Πολωνεζες ειναι πολυ πιο εμφανισιμες απο τις Ουκρανες και τις Λευκορωσιδες.Παντα μιλαμε για το 10% γιατι αυτο προσεχεις.Τωρα αν καποιος παει σε μια χωρα και προσεχει τα μπαζα τι να πω?
Αυτες στο βιντεο ειναι πολυ τυπικες Πολωνεζες,οχι κατι το ιδιαιτερο στην Ελλαδα ομως φαινονται εξωτικες.Επισης στην Πολωνια μπορεις να βγαλεις γκομενα σαν τη Doda αλλα στη Σουηδια δεν μπορεις.

Επισης να πω και κατι αλλο.Οι Ρωσιδες στην Τσεχια δεν κανουν ιδιαιτερη εντυπωση παρα το προκλητικο τους ντυσιμο.Οι Τσεχες φαινονται πολυ καλυτερες.Οι Πολωνεζες ομως φαινονται εντυπωσιακες στην Τσεχια,τραβουν δηλαδη το ςνδιαφερον με την κορμοστασια τους παρα τον ντοπιο υψηλο ανταγωνισμο.
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.417
Πόντοι
216
Παντως στο internet, ενω φαινεται να ξερουν αγγλικα(ειναι δυνατον να μην ξερουν?-καποιες ξερουν σιγουρα-τσεκαρισμενο), προτιμουν να μιλουν πολωνεζικα.
Το θεωρω λιγο απαξιωτικο αυτο. Μπορει να μου τυχε βεβαια, να ειναι τυχαιο ομως;
Αυτες το χαβα τους στα πολωνικα, κι εγω με το μεταφραστη? Ε, δεν παει ετσι.
Νομιζω η στοιχειωδης ευγενεια επιτασσει, αν μιλας αγγλικα να πεις δυο κουβεντες στα αγγλικα στον αλλο που κανει μια επικοινωνια μαζι σου. Πες ενα hello, πες ενα how are you, πες κατι απλο τελωσπαντων!
Ελπιζω να μην ειναι ολες 'σοβινιστριες' οπως λενε για τους γάλλους!
Το να ξερεις αγγλικα και να επιμενεις να τα λες πολωνεζικα, δειχνει -κατ'εμε- φτύσιμο στον αλλον.
Δειχνει και στενομυαλια νομιζω.
Ελπιζω να μην ειναι ολες ετσι, να υπαρχουν open-mind πολωνεζες που να μιλουν αγγλικα.
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Παντως στο internet, ενω φαινεται να ξερουν αγγλικα(ειναι δυνατον να μην ξερουν?-καποιες ξερουν σιγουρα-τσεκαρισμενο), προτιμουν να μιλουν πολωνεζικα.
Το θεωρω λιγο απαξιωτικο αυτο. Μπορει να μου τυχε βεβαια, να ειναι τυχαιο ομως;
Αυτες το χαβα τους στα πολωνικα, κι εγω με το μεταφραστη? Ε, δεν παει ετσι.
Νομιζω η στοιχειωδης ευγενεια επιτασσει, αν μιλας αγγλικα να πεις δυο κουβεντες στα αγγλικα στον αλλο που κανει μια επικοινωνια μαζι σου. Πες ενα hello, πες ενα how are you, πες κατι απλο τελωσπαντων!
Ελπιζω να μην ειναι ολες 'σοβινιστριες' οπως λενε για τους γάλλους!
Το να ξερεις αγγλικα και να επιμενεις να τα λες πολωνεζικα, δειχνει -κατ'εμε- φτύσιμο στον αλλον.
Δειχνει και στενομυαλια νομιζω.
Ελπιζω να μην ειναι ολες ετσι, να υπαρχουν open-mind πολωνεζες που να μιλουν αγγλικα.

Ξύλα απελέκητα είναι ρε φίλε. Νομίζω τις έχεις μυθοποιήσει.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom