alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 206
Ναι μάλλον η ίδια είναιΕδω κι αλλη Ναταλια με βυζια, μπορει να ειναι και η ιδια
https://www.instagram.com/ladynatath
Μπας και έχει καμία κριτική ;;
Ναι μάλλον η ίδια είναιΕδω κι αλλη Ναταλια με βυζια, μπορει να ειναι και η ιδια
https://www.instagram.com/ladynatath
Λιζα φολα ακομα και γιαμενα φαντασου, no touch και τετοια, αν γινοταν να της δωσεις ενα δεκαρικο και να φυγεις θα το εκανε..Καλησπέρα σε όλους, ο Smyrnis στο δίπλα thread παράθεσε αυτά (να ειναι καλά ο άνθρωπος...)
Κολωνού 27β Λίζα μελαχρινή κοντή χοντρή λατινα, με 4-4.5αρια βυζια, μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 15α Αντζελινα καστανή κατσαρομαλλα χοντρουλα με 4.5αρια βυζια, απλό πρόγραμμα.
Δεν ξέρω αν κάποιος τις έχει δεί. Νομίζω την Λίζα την είχε δει ο Katourokavlas πιο παλιά.
Στο σωμα η Λιζα φερνει πολυ σε αυτην για οσους δεν πηγαν ακομαΛιζα φολα ακομα και γιαμενα φαντασου, no touch και τετοια, αν γινοταν να της δωσεις ενα δεκαρικο και να φυγεις θα το εκανε..
Βυζια 3,5αρια βια 4 πλακουτσωτα και σαγκι αλλα οπως εχω ξαναπει για τα νουμερα δεν δειχνουν πανω της γιατι ειναι οντως χοντρη!
Καλησπέρα αγαπητέ John89, που είναι η Αννέτα? Δεν την έχουμε συναντήσει η δει πουθενά.Συναγωνιστές καλησπερα , πήγε κάνεις πρόσφατα με Αννέτα ? Βουλγάρα 7αρια.
Καλησπέρα αγαπητέ John89, που είναι η Αννέτα? Δεν την έχουμε συναντήσει η δει πουθενά.
δεν επιστρεφει,παραμυθια του τσατσου ειναι...μετα θα σου πει γεναρη οταν ερθει ο δεκεμβρηςΚαλησπέρα παιδιά, μάλλον έρχεται η Mπιούτη πιο μόνιμα απλά έγινε Δεκέμβρης ο Νοέμβριος, αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω μας λέει...
Κατάλαβα, για να περνάς να σου πλασάρει τις άλλες λοιπόν, κρίμα το χάσαμε το κορίτσι...δεν επιστρεφει,παραμυθια του τσατσου ειναι...μετα θα σου πει γεναρη οταν ερθει ο δεκεμβρης
Μάλιστα πολύ εντυπωσιακό, έχει πάει κάποιος?Μπορώ να σου προσφέρω αισθησιακό σεξ - Love List
6946259043 Χρύσα Ελληνίδα 24 ετών Καυλιάρικο κορίτσι με φυσικά βυζιά και ωραίες καμπύλες που τα κάνω όλα! Έρχομαι στο χώρο σου με ένα τηλεφώνημα και […]www.lovelist.com.gr
Ταχουμε πει πολλες φορες...ξεπετες...αν θες μονο για το παλμαρε....χυστα κ φυγε...Μάλιστα πολύ εντυπωσιακό, έχει πάει κάποιος?
Λογικα στο ιδιο, εχω να παω χρονια...Anatolgami καλημέρα , η Αννέτα είναι ακόμα εκεί που ήταν στο ίδιο μέρος ή άλλαξε ;
Έχετε να προτείνετε κάποια με μεγάλα μαστοριά είτε φυλής είτε με
Διδυμου 27 Τάνια η ΜιλέναΈχετε να προτείνετε κάποια με μεγάλα μαστοριά είτε φυλής είτε μετάξι;
Πήγα πριν κάνα μήνα δεν άντεξα ήθελα να δω αυτές τις βυζάρες αλλά δυστυχώς τυπε μόνο αυτό.. έχω αφήσει και πιο πίσω σχόλια.. εκτός από μπουρδέλο καμιά με χώρο παίζει με μασταρια??Anatolgami καλημέρα , η Αννέτα είναι ακόμα εκεί που ήταν στο ίδιο μέρος ή άλλαξε ;
πήγα πριν λίγο. την βρηκα στο Έλλης 3. BBW ξεκάθαρα, δεν τρελάθηκα στο σύνολο. αντέχει κοπανημα . ισως να της έδινα άλλη μια ευκαιρία.Καλησπέρα σε όλους, μετά από επίσκεψη Διδυμου 27, παρουσιάστηκε μία νέα κοπέλα η Αλεξάνδρα με χυτά τεράστια βυζιά (μεγαλύτερα από της Τάνιας), βέβαια το κοριτσί αρκετά νέο και σίγουρα άπειρο. Φυσιολογικό σε εμφάνιση το σώμα προς BBW σίγουρα. Ίσως αξίζει να μελετηθεί παραπάνω (πήγα μεσημέρι 1η βάρδια). Ρωτώντας την Τσατσά μου είπε κάνει τα πάντα εκτός από πρωκτικό. Από εβδομάδα που θα κατέβω θα την επισκεφτώ αν πάει κάποιος πιο πριν μας ενημερώνει.