theScientist
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 222
- Πόντοι
- 1
Σίγουρα; Αφού την έχουν ακόμα στο πρόγραμμα.Δυστυχώς η Αθηνά σταμάτησε......... Ηταν πάρα πολύ καλή σε όλα.
Σίγουρα; Αφού την έχουν ακόμα στο πρόγραμμα.Δυστυχώς η Αθηνά σταμάτησε......... Ηταν πάρα πολύ καλή σε όλα.
ΣίγουραΣίγουρα; Αφού την έχουν ακόμα στο πρόγραμμα.
Πάντως τόσο στο site τους όσο και στους απέναντι λένε ότι είναι ακόμα εκεί. Ανέβασαν και την φωτό της ξανά. Εκτός αν πέρασες από το μαγαζί πάω πάσο.Σίγουρα
Είχες δίκιο φίλε. Πέρασα από το μαγαζί. Μου είπαν αυτά που λένε συνήθως ότι θα επιστρέψει σε μερικές μέρες άρα μάλλον σταμάτησε. Αν την βρει κάποιος σε άλλο μαγαζί ας ενημερώσει.Δυστυχώς η Αθηνά σταμάτησε......... Ηταν πάρα πολύ καλή σε όλα.
Πολυ χοντρη η αθηνα βυζοφιλοι μου σαν την δημητρα απο μπακνακα μονο για τους χοντρολαβερςΔυστυχώς η Αθηνά σταμάτησε......... Ηταν πάρα πολύ καλή σε όλα.
Είδος σε έλλειψη οι βυζαρουδες πάντως. Ειδικά σε μασατζιδικα δεν υπάρχει τίποτα πλέον πλην ΔημητραςhΜιας κι είχα καιρό να περάσω από το λαδάδικο του Νέου Κόσμου κι επειδή το κορμί μου ήταν ταλαιπωρημένο από αθλοπαιδείες, είπα να πάω να κάνω μια ισιωτική. Εκείνη την ώρα διαθέσιμη ήταν μόνο η Δήμητρα με τις τεράστιες βυζάρες την κωλάρα και το καυλέ πρόσωπο. Μπήκαμε αμέσως στο δωμάτιο και διάλεξα το πρόγραμμα nuru στο ειδικό στρώμα του καταστήματος. Ξεκίνησε με ένα χαλαρωτικό μασάζ σε επίπεδο επαγγελματικό θα έλεγα με σωστές πιέσεις στα σημεία που έπρεπε και όντως με χαλάρωσε τέλεια. Μετά άπλωσε το ζεστό nuru πάνω μου κι άρχισε ένα βυζομασάζ που καρακατακαύλωσα. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε κι απο μπρος με τις βυζάρες να γλυστρούν πάνω μου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κρατηθώ με τίποτα. Το ανακουφιστικό τέλος ήρθε πολύ γρήγορα με το φοβερό ισπανικό της. Έχοντας γίνει λιώμα με όλα αυτά σηκώθηκα με χίλια βάσανα να πάω για ντουζ. Με είδε που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου και με βοήθησε κάνοντας μου σπέσιαλ μπανάκι για να φύγουν τα λάδια. Την ευχαρίστησα αφήνοντάς της ένα καλό μπουρμπουάρ και θα ξαναπάω σύντομα..ttps://www.marmeladies.gr/l/anexartiti-ellinida-33/
τι ειναι τουτο???hΜιας κι είχα καιρό να περάσω από το λαδάδικο του Νέου Κόσμου κι επειδή το κορμί μου ήταν ταλαιπωρημένο από αθλοπαιδείες, είπα να πάω να κάνω μια ισιωτική. Εκείνη την ώρα διαθέσιμη ήταν μόνο η Δήμητρα με τις τεράστιες βυζάρες την κωλάρα και το καυλέ πρόσωπο. Μπήκαμε αμέσως στο δωμάτιο και διάλεξα το πρόγραμμα nuru στο ειδικό στρώμα του καταστήματος. Ξεκίνησε με ένα χαλαρωτικό μασάζ σε επίπεδο επαγγελματικό θα έλεγα με σωστές πιέσεις στα σημεία που έπρεπε και όντως με χαλάρωσε τέλεια. Μετά άπλωσε το ζεστό nuru πάνω μου κι άρχισε ένα βυζομασάζ που καρακατακαύλωσα. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε κι απο μπρος με τις βυζάρες να γλυστρούν πάνω μου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κρατηθώ με τίποτα. Το ανακουφιστικό τέλος ήρθε πολύ γρήγορα με το φοβερό ισπανικό της. Έχοντας γίνει λιώμα με όλα αυτά σηκώθηκα με χίλια βάσανα να πάω για ντουζ. Με είδε που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου και με βοήθησε κάνοντας μου σπέσιαλ μπανάκι για να φύγουν τα λάδια. Την ευχαρίστησα αφήνοντάς της ένα καλό μπουρμπουάρ και θα ξαναπάω σύντομα..ttps://www.marmeladies.gr/l/anexartiti-ellinida-33/
δεν φαινεται να εχει στις φωτο μεγαλα βυζια αυτη !!!Παντως ... Φουλ και γελοίο το φώτοσοπ στα πόδια της Βικτωριας. στο kanesex ..
Καλη βυζομανα φαινεται αλλα οσο και να εψαξα δεν βρηκα κατι για την Celin εχει κανεις εμπειρια?CELIN -SILVER SPA
Καλη βυζομανα φαινεται αλλα οσο και να εψαξα δεν βρηκα κατι για την Celin εχει κανεις εμπειρια?
ΒυζαρεςCELIN -SILVER SPA
βυζαρες φαινεται να χει αλλα απο υπηρεσιες μπας και ειναι κουβασ?Βυζαρες
Μία δοκιμή θα μας ανταμείψει κ εμάς thankshΜιας κι είχα καιρό να περάσω από το λαδάδικο του Νέου Κόσμου κι επειδή το κορμί μου ήταν ταλαιπωρημένο από αθλοπαιδείες, είπα να πάω να κάνω μια ισιωτική. Εκείνη την ώρα διαθέσιμη ήταν μόνο η Δήμητρα με τις τεράστιες βυζάρες την κωλάρα και το καυλέ πρόσωπο. Μπήκαμε αμέσως στο δωμάτιο και διάλεξα το πρόγραμμα nuru στο ειδικό στρώμα του καταστήματος. Ξεκίνησε με ένα χαλαρωτικό μασάζ σε επίπεδο επαγγελματικό θα έλεγα με σωστές πιέσεις στα σημεία που έπρεπε και όντως με χαλάρωσε τέλεια. Μετά άπλωσε το ζεστό nuru πάνω μου κι άρχισε ένα βυζομασάζ που καρακατακαύλωσα. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε κι απο μπρος με τις βυζάρες να γλυστρούν πάνω μου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κρατηθώ με τίποτα. Το ανακουφιστικό τέλος ήρθε πολύ γρήγορα με το φοβερό ισπανικό της. Έχοντας γίνει λιώμα με όλα αυτά σηκώθηκα με χίλια βάσανα να πάω για ντουζ. Με είδε που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου και με βοήθησε κάνοντας μου σπέσιαλ μπανάκι για να φύγουν τα λάδια. Την ευχαρίστησα αφήνοντάς της ένα καλό μπουρμπουάρ και θα ξαναπάω σύντομα..ttps://www.marmeladies.gr/l/anexartiti-ellinida-33/
Δε θα τα βρεις σε μασατζιδικαΠαιδιά τα μεγαλύτερα βυζια της Αθήνας ψάχνω. Δεν με νοιάζει πολύ η ηλικία. Βοήθεια θέλω γιατί έχω απελπιστεί.
Φιλαράκι δεν με νοιάζει που θα τα βρω αρκεί να ξεδωσω. Έχεις κάτι κατά νου;Δε θα τα βρεις σε μασατζιδικα