εγω σημερα εκανα μια βολτα απο καλλιροης...ειδα την λιζα..εχει βυζαρες και ειναι και μινιον...ΑΛΛΑ αδερφια απο οσο μου ειπανε δεν κανει καλο μασαζ,και προγραμμα.....οποιος την εχει παρει ας πει γιατι εχει θηρια ....
θηρία ε?
για ενημερώστε
εγω σημερα εκανα μια βολτα απο καλλιροης...ειδα την λιζα..εχει βυζαρες και ειναι και μινιον...ΑΛΛΑ αδερφια απο οσο μου ειπανε δεν κανει καλο μασαζ,και προγραμμα.....οποιος την εχει παρει ας πει γιατι εχει θηρια ....
θηρία ε?
για ενημερώστε
μασάζ 2 λεπτά και "θέλεις να γυρίσεις"?θηρία ε?
για ενημερώστε
θες να γινεις πιο αναλυτικος?μασάζ 2 λεπτά και "θέλεις να γυρίσεις"?
μετά όσο αντέξεις
αν δεν ξαπλώσεις πριν μπει αρχίζει αμέσως πρόγραμμα studio.
αν σε βρει μπρούμυτα, κάνει πως λαδοχαδεύει 2 λέπτα και μετά αρχίζει την επίθεση της ξεπέτας
αν εννοειs την λιζα στο καλιρροηs 48 mia ξανθουλα, ειχα γραψει πιο παλια οτι το επαιζε πολυ μαγκαs .και μεσα δεν ελεγε και πολλα. επειδη δεν ηθελε φυσικα. θελει μαλλον αρπαχτεs. τωρα, αν αλλαξε απο τοτε, δεν ξερωεγω σημερα εκανα μια βολτα απο καλλιροης...ειδα την λιζα..εχει βυζαρες και ειναι και μινιον...ΑΛΛΑ αδερφια απο οσο μου ειπανε δεν κανει καλο μασαζ,και προγραμμα.....οποιος την εχει παρει ας πει γιατι εχει θηρια ....
Η λιζα το κοντοπουτανο με τα 5αρια απο καλλιροης 48, σου κανει 5 λεπτα λαδοχαιδεμα και μολις γυρισεις σε πλακωνει στο ακα και που να αντεξεις? την πρωτη φορα εκανα παρκινγκ - κατεβα απο την μηχανη - λιζα- ανεβα στην μηχανη (εχει ρολοι επανω)- δρομο 16 λεπτα !!! ολα αυτα μαζι...μιλαμε για την ξεπετα..ουτε την φουστα της δεν βγαζει...την δευτερη φορα ομως πηρα το αιμα πισω...40 λεπτα και ειχε λαχανιασει...ολο το ρολοι κυταγε...ουτε για δεν ειπε΄...αυτααν εννοειs την λιζα στο καλιρροηs 48 mia ξανθουλα, ειχα γραψει πιο παλια οτι το επαιζε πολυ μαγκαs .και μεσα δεν ελεγε και πολλα. επειδη δεν ηθελε φυσικα. θελει μαλλον αρπαχτεs. τωρα, αν αλλαξε απο τοτε, δεν ξερω
καλα τηs εκανεs, την δευτερη φορα. καλα ουτε ενα ευχαριστω δεν σου ειπε?.την δευτερη φορα ομως πηρα το αιμα πισω...40 λεπτα και ειχε λαχανιασει...ολο το ρολοι κυταγε...ουτε για δεν ειπε΄...αυτα
καλα τηs εκανεs, την δευτερη φορα. καλα ουτε ενα ευχαριστω δεν σου ειπε?
καλά κάνω μου φαίνεται και συνέχιζω να απέχω απο καλλιρόης....
τρικαλακαλά κάνω μου φαίνεται και συνέχιζω να απέχω απο καλλιρόης....
τρικαλα