pachanga
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2018
- Like
- 81
- Πόντοι
- 1
Κάποιο λινκ για την Εύα;
Εγώ ξέρω μια Εύα αλλά είναι πλάκα - σανίδα.
Κάποιο λινκ για την Εύα;
ρε συ?...θα σταματησεις να παιζεις με τον πονο μας(μου)?....εχει χαθει ο γκουρου απ το νημα και υπαρχει ελλειψη πληροφορησης περι βυζιων. :S :S
μονο αυτο εχω να πω
Συναντηση χτες με την κοπελα της αγγελιας. Ονομάζεται Ναταλια. 4 κλησεις της εκανα αλλα αξιζε η αναμονη. Οταν την βρηκα επιτελους, αμεση συνεννοηση και στο ραντεβου 5 λεπτα νωριτερα χαμογελαστη ντυμενη απλα αλλα με γουστο και μεθυστικο αρωμα. Ντουζ και ξεκαμε στο ορθιο χαδια και φιλια. καταληγοντας με 69. Το μουνι της μυριζε υπεροχα, το ιδιο και η κωλοτρυπιδα της οπου δεχεται και δακτυλο. γαμησι σε διαφορες στασεις, παιρνει προτοβουλια, και ισπανικο με καταθεση και πασαλημα στα μεγαλα μασταρια. Ξεπλυμα και δευτερος γυρος στην αγαπημένη της στάση στα τεσσερα οπου εχει καλα πιασηματα και αντεχει δυνατο καρφωμα. Τελος, πιπα ερασιτεχνικη μεν με λιγο δοντι αλλα καλη και με λιγη καθοδηγηση βρηκε ευκολα τα κουμπια μου στον δευτερο γυρο και εχυσα δυνατα στο προσωπο της κατι που φανηκε να της αρεσε πολυ. Αγκαλιτσα και φιλακια στο τελος να ηρεμησουμε. Δεν κοιταξε ρολοι και οταν εφυγε συνειδητοποιησα οτι κατσαμε σχεδον ωρα και εικοσι λεπτα. Κοστος 80 ευρωΓειά σας παίδες, γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτά τα μεγάλα μαστάρια;
Ακούγεται κελεπούρι.Συναντηση χτες με την κοπελα της αγγελιας. Ονομάζεται Ναταλια. 4 κλησεις της εκανα αλλα αξιζε η αναμονη. Οταν την βρηκα επιτελους, αμεση συνεννοηση και στο ραντεβου 5 λεπτα νωριτερα χαμογελαστη ντυμενη απλα αλλα με γουστο και μεθυστικο αρωμα. Ντουζ και ξεκαμε στο ορθιο χαδια και φιλια. καταληγοντας με 69. Το μουνι της μυριζε υπεροχα, το ιδιο και η κωλοτρυπιδα της οπου δεχεται και δακτυλο. γαμησι σε διαφορες στασεις, παιρνει προτοβουλια, και ισπανικο με καταθεση και πασαλημα στα μεγαλα μασταρια. Ξεπλυμα και δευτερος γυρος στην αγαπημένη της στάση στα τεσσερα οπου εχει καλα πιασηματα και αντεχει δυνατο καρφωμα. Τελος, πιπα ερασιτεχνικη μεν με λιγο δοντι αλλα καλη και με λιγη καθοδηγηση βρηκε ευκολα τα κουμπια μου στον δευτερο γυρο και εχυσα δυνατα στο προσωπο της κατι που φανηκε να της αρεσε πολυ. Αγκαλιτσα και φιλακια στο τελος να ηρεμησουμε. Δεν κοιταξε ρολοι και οταν εφυγε συνειδητοποιησα οτι κατσαμε σχεδον ωρα και εικοσι λεπτα. Κοστος 80 ευρω
Το νημα της εδώ
Φιλε,μιλωντας για παρτη μου,αν καποιος ψαχνει για μια περιποιημενη,ευχαριστη και ομορφουλα κοπελα,σχετικα ψηλη με αρκετα μακριες γαμπες και μεγαλα σφρυγηλα μασταρια και δεν τον πειραζει μια λιγο πλαδαρη λογο γεννας κοιλιτσα, που προσπαθει να σε ευχαριστησει,η μικρη είναι οκ.Τουλαχιστον μαζι μου δεν φανηκε να προσποιηθηκε γιατι το σωμα της προδωσε την οποια ευχαρστηση της.Παντα μιλωντας για πάρτη μου,περασα καλα και τα τιμησε με το παραπανω τα λεφτα που της έδωσα.Αν γουσταρεις κατι διαφορετικο ψάξε αλλού.Ακούγεται κελεπούρι.
Έχει γράψει μέτρια σχόλια ο anatolgami. Το προηγούμενο όνομα της ήταν Μιλενα.Έχει τολμήσει κανένας αετός εδώ ?
Καλημερα. Εχω μιλησει μαζι της, εχει χωρο κοντα στην Πλατεια Βαθης, Μιχαηλ Βοδα εαν θυμαμαι καλα,Έχει τολμήσει κανένας αετός εδώ ?
40 όλα μεσα. Πήρα τηλεφωνο.Καλημερα. Εχω μιλησει μαζι της, εχει χωρο κοντα στην Πλατεια Βαθης, Μιχαηλ Βοδα εαν θυμαμαι καλα,
κανει μασαζακι και μετα σεξ, τα παντα με προφυλαξη.Μπορεις να καταθεσεις στις βυζαρες της.
Δεν μου εκανε εντυπωση για να ανεβω απο τον Πειραια στην Αθηνα για να την συναντησω.
αφιερωμενο στον αρχηγο
Μην μαρτυρας ρε συ. Τοχει κρυφο και καμαριαυτος που αχνοφαινεται στο βαθος μεσα στα ΒΥΖΑ ο γκουρου ειναι????????????