dionisiakos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 918
- Πόντοι
- 6.130
Μαρινα ? η γνωστη απο Αγ. Αναργυρους?
οι δυο απο τις τρεις φωτος ψευτικες.νομιζω η πρωτη ειναι αυτο που θα δεις σε θεμα στηθος.τα 100 ειναι για φουλ προγραμμα.τουλαχιστον αυτο ξερω εγω.εχει θεμα με τις ωρες,και γενικα τηρει χρονο στα ραντεβου,που παραπεμπει σε κοριτισι γραφειου(δεν ειναι ομως).αν σου αρεσει αυτο που βλεπεις,κανε κινηση.καποιος να εχει κανει κατι? γνωριζουμε τιποτα?
Μίλησα στο τηλεφωνο. Τι αποψη υπάρχει γιατί τσουζει λιγο το οικονομικο
Μίλησα στο τηλεφωνο. Τι αποψη υπάρχει γιατί τσουζει λιγο το οικονομικο
οι δυο απο τις τρεις φωτος ψευτικες.νομιζω η πρωτη ειναι αυτο που θα δεις σε θεμα στηθος.τα 100 ειναι για φουλ προγραμμα.τουλαχιστον αυτο ξερω εγω.εχει θεμα με τις ωρες,και γενικα τηρει χρονο στα ραντεβου,που παραπεμπει σε κοριτισι γραφειου(δεν ειναι ομως).αν σου αρεσει αυτο που βλεπεις,κανε κινηση.
με βαση αυτο που μου ειπαν,το ποιο τιμιο θα ηταν 60+20 το αναλ.γεμάτη ελληνίδα, υποτίθεται παντρεμένη (φοράει βέρα). Πολύ καλό gfe με γλωσσόφιλα και ικανοποιητικό sex...μεγάλη κωλάρα, τη δίνει.. Τα 100 είναι πολλά, πάντως.
Αν σου αρέσουν οι ξινες....που σου κάνουν και χάρη που έρχονται μαζυ σου...πας,δοκιμάζεις!!!
"Μάγκες υπάρχει κάνα καλό Βυζαρούδικο θέμα να μου προτείνετε .... Με ενδιαφέρουν φυσικά προσόντα , αθλητικό κορμάκι ....και γύρω στα 30. Δε με ενδιαφέρει να μιλά ελληνικά
Είδα κάτι σε ένα site αγγελιών (δείτε παρακάτω) αλλά δε ξέρω αν είναι αληθινά αυτά που είδα. ...
Κάθε βοήθεια ή συμβουλή εκτιμιτέα καθώς είμαι νέος σε αυτά τα κόλπα και δεν είναι καιρός να πετάμε χρήματα ... Please help ...
"
Αλεξια βλεπω , Ζετα βλεπω , Μαριαννα βλεπω , Ρενα βλεπω , Ελενα βλεπω τι λες να συνεχισω ???
ολες στη φτωχομανα θεσσαλονικη και ολες στο ιδιο τηλεφωνο , οικονομια γαρ ???
γεια σου βρε gami ...ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ....
Καλημερα συναγωνιστές!
Αυτή η μαρίνα που λέτε πιο πάνω δεν ειναι καλη? Αγγαρεία φουλ? Στό σπίτι της σε δέχεται? Τουλάχιστον δέχεται χυσιμο στις βυζαρες της?