jonbu
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 21
- Like
- 458
- Πόντοι
- 31
Δεν είμαι σίγουρος αν εντάσσεται στην κατηγορία του τοπικ.
Γνωρίζει κάποιος? Ευχαριστώ.
Δεν είμαι σίγουρος αν εντάσσεται στην κατηγορία του τοπικ.
Φίλοι μου καλημέρα. Γνωρίζετε βυζαρουδες call girls αλλά στο χώρο τους με σχετικά καλή συμπεριφορά κ κάπως vfm? Τα κιλά δεν είναι πρόβλημα.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
To link στο φμπουκ δεν ανταποκρινεται πλέον, υπάρχει κάπου αλλου φωτο της;Συνάντηση με την συγκεκριμένη:
Νεαρή σε ηλικία γύρω στα 25 με σώμα ατσούμπαλο, μεγάλους πεσμένους βύζους και εντελώς άκωλη. Όπως είπανε και πιο πάνω εντελώς άπειρη αλλά με καλή διάθεση και GFE. Βασικά ήταν τόσο άπειρη που νόμιζα ότι είμαι ο πρώτος της σε κάποια φάση, LOL. Κόστος 80€ για έναν γύρο και μια ώρα. A, φάτσα ψιλοχάλια, την λες ασχημούλα έυκολα.
οχι παιχτη.εκλεισε την σελιδα,και δεν παιζει καπου αλλου να την δεις.To link στο φμπουκ δεν ανταποκρινεται πλέον, υπάρχει κάπου αλλου φωτο της;
οχι παιχτη.εκλεισε την σελιδα,και δεν παιζει καπου αλλου να την δεις.
αγνωστο,αν σταματησε.Σταμάτησε τις υπηρεσίες ή απλώς έκλεισε την σελίδα;
Αν οι φωτογραφίες είναι αληθινές, τότε μιλάμε για δυνατό κομμάτι.
Επειδή όμως το φωτοσόπ κάνει θαύματα και τα γραφεία δε διακρίνονται για την ειλικρίνεια τους, υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα να ανοίξεις την πόρτα και να δεις μπροστά σου καμιά βουβάλα Κερκίνης.
οχι πλαστικα σε θαλασσες,και ακτες...call-girl με σιλικονη ανεξαρτητο , εχετε να προτεινετε κατι καλο ?