kostas1417
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μηπως εχουμε το τηλεφωνο της εν λογω κορασιδος της αννας ?
φωτο 3 στην προηγουμενη σελιδα . εχει ανεβασει ο συναγωνιστης spunkyμηπως εχουμε το τηλεφωνο της εν λογω κορασιδος της αννας ?
φωτο 3 στην προηγουμενη σελιδα . εχει ανεβασει ο συναγωνιστης spunky
δεν εχει λινκ . φωτογραφια μονο ! ξερεις το τηλεφωνο ?Εγώ πάντως δεν βλέπω λινκ, απλά μια φώτο. Λινκ έχει να δούμε?
τροπο να κλεισω ραντευου εχει τηλ?και η τριτη...
η ναντια παει σε σπιτια η μονο χοτελ?Τηλέφωνο εγώ δεν έχω. Μπορεί να έχει ο spunky που έβαλε και την φώτο. Όσοι ενδιαφέρονται ας τον "ενοχλήσουν" προσωπικά κι αν θέλει απαντά.
ποια ναντια?...η ναντια παει σε σπιτια η μονο χοτελ?
ποια ναντια?...
μπορει να με ενημερωσει καποιος για την Αννα ποια ειναι και τι παιζει?γιατι νμιζω την εχω παρει σ δικο της χωρο..ευχαριστω!
..παιδια η αννα με τις βυζαρες,που εχω βαλει την φωτο επιστρεφει σεπτεμβρη,οποτε υπομονη...περνει 50 ευρω,μια πιστολια,πιπα ακα,και χυσιμο,σωμα,και φυσικα στα θηρια ....καλησπερα guru13 ANNA EPOIKOINVNIA GINETE
αν λες για την αννα,οχι,δεν παει στα σπιτια....οκ thanx..αρα με 50 ερχεται σπιτι..?μια χαρα!
..cg ειναι φιλος,απλως δεν παει σε σπιτια....ε τοτε ρε παιδια γιατι αναγραφεται σ αυτο το θρεντ η κυρια αυτη αφου δεν ειναι c.g.????
Περιοχή;Θα ήθελα κι εγώ το τηλέφωνο της Άννας. Επίσης να ενημερώσω ότι η Βίκυ με τα μαστάρια από Αρκαδίας 4-8 (μασατζίδικο FAIRY DAYS) έχει επιστρέψει και περνάει στο δωμάτιο.
κεντρο-αμπελοκηποι αδερφεΠεριοχή;