adventure1290
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Like
- 1.018
- Πόντοι
- 81
H Ivanka;Στο φως....
H Ivanka;Στο φως....
Πλαστικό είναι και δυστυχώς η πιθανότητα να έχει διάθεση είναι μικρηΤο βυζι είναι όμως πλαστικό αν δεν κάνω λάθος. Σωστά ;
Δεν είναιΠλαστικό είναι και δυστυχώς η πιθανότητα να έχει διάθεση είναι μικρη
αναρωτιεμαι γιατι επιμενεις.απλα και μονο με τη λογικη οτι ειναι γυναικα 50+ το φυσικο στηθος ειδικα στο μεγεθος αυτο θα ειχε παρει τη κατιουσα. σε καθε περιπτωση δεν με πειθεις.Δεν είναι
Οκ εσύ θα ξέρεις καλύτερααναρωτιεμαι γιατι επιμενεις.απλα και μονο με τη λογικη οτι ειναι γυναικα 50+ το φυσικο στηθος ειδικα στο μεγεθος αυτο θα ειχε παρει τη κατιουσα. σε καθε περιπτωση δεν με πειθεις.
Σας τα γράφω συνοπτικά αλλα με πλήρη ανάλυση θετικών και αρνητικών όπως τα είδα από κοντά.Βαλερία 697455994
Βαλερία εμφανίσιμη 46-χρονη, ψηλή με το πλούσιο στήθος για απόλυτη χαλάρωση. Τηλέφωνο 6974553994 χωρίς απόκρυψη, μέχρι 9η ώρα το βράδυkanesex.com
την έχω πάρει κ γω 3 φορές πολύ δυνατή στο σεξ κ της αρέσει..φιλιά σε μένα έδωσε κανονικά με γλώσσα αλλά οι για τα 60 ευρώ θεωρώ μια χαρά επιλογή για μια στο τόσο..κ μια χαρά κορμί κ βυζαρες..φάτσα μέτριαΣας τα γράφω συνοπτικά αλλα με πλήρη ανάλυση θετικών και αρνητικών όπως τα είδα από κοντά.
Μεγάλο πραγματικά αλλά κρεμασμένο στηθος.
Δεν φιλάει στο στομα, δεν ξέρει να κάνει πιπα αλλά προσπαθεί έστω χλιαρα.
Έχει εξαιρετικό δέρμα για την ηλικία της και είναι όντως 1.70-1.75 χωρίς παπούτσια
Δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση ούτε 44 ούτε 46 που γράφει στις αγγελίες της αλλά 50++.
Η γεύση της στο γλυψιμο δεν είναι δυσάρεστη και είναι πολυ καθαρή χωρίς μυρωδιες αλλά η κολοτρυπιδα της έχει άσχημα περίεργο απωθητικο εξόγκωμα.
Είναι μια γυναίκα που δεν θα ξαναδώ και το ποσό 60 + ξενοδοχείο το θεωρώ σχεδόν πεταμένο.
Δεν βγάζει σε καμία περίπτωση καβλα.
Βέβαια και 30 να ζήταγε πάλι δεν θα τα ξαναεδινα.
Υπάρχουν μακράν καλύτερες επιλογές σε milf/gilf κατηγορία.
Αυτά από εμένα
Ποια ειναι αυτη η Τινα που ειναι και Νικολαου ρε φιλε, τοσο γνωστη ειναι που εχει και επωνυμο?Να πω μια τελευταία μ εμπειρία..πήρα την τίνα Νικολάου αυτήν με τα γιγαντιαία μασταρια..και κατάλαβα τα όρια μου..πολύ χοντρή απωθητική δε το πιστεύω ότι πλήρωσα για αυτό..δε ξέρω πως την γαματε ρε παιδιά χωρίς να θέλω να προσβάλλω είναι πραγματικά πολλά τα κιλά κ τπτ ιδιαίτερο με επιασε σιχαμαρα κ έφυγα..πήγα φυλης για Μιχαέλα τη Ρουμανα να ξεχάσω αυτή την εικόνα του θωρηκτού
την ξέρουν τα παιδιά εδώ..Ποια ειναι αυτη η Τινα που ειναι και Νικολαου ρε φιλε, τοσο γνωστη ειναι που εχει και επωνυμο?
Αα ειναι μεταξι σας, οκ πασο τοτενες, να μην σκαλιζω κ ευαισθητες πληροφοριεςτην ξέρουν τα παιδιά εδώ..
Έχει αναφορές από καμιά δεκαριά μέλη μεταξύ άλλων και εμενα , αλλά πρέπει να βασανιστεις και να ψάξεις σε πιο πίσω σελίδες .Αα ειναι μεταξι σας, οκ πασο τοτενες, να μην σκαλιζω κ ευαισθητες πληροφοριες