Naruto
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.606
- Πόντοι
- 3.057
Είναι πολλά και είναι μεγάλη.Το
Κ από κιλά πως είναι αρκετά χοντρή η παλεύεται στο σώμα??πως την είδες στα κιλα κ στην κοιλιά
Είναι πολλά και είναι μεγάλη.Το
Κ από κιλά πως είναι αρκετά χοντρή η παλεύεται στο σώμα??πως την είδες στα κιλα κ στην κοιλιά
Δωρακι?H Tίνα είναι φοβερή στη συμμετοχή και τη διάθεση. Η εμφάνισή της είναι φυσικά πολύ μέτρια, αλλά δεν κοροϊδεύει και είναι ξεκάθαρη και αληθινή, όπως στις φωτογραφίες της. Και με καλή τιμούλα, αναλογικά με τις εποχές που ζούμε και τα κασέ των άλλων κοριτσιών του χώρου. Πολύ τίμια. Αν είχε και σούπερ εμφάνιση, με αυτή την ενέργεια και συμμετοχή θα είχε ουρές να περιμένουν!
80Δωρακι?
χμμ δν ξέρω αυτό είναι απωθητικό..ναι έχει τρομερά βυζιά ίσως τα μεγαλύτερα που θα έχω πιάσει αλλά το πολύ χοντρή με απωθειΕχει μεγαλη κοιλια
Πολύ κακό αυτό..άρα μόνο τα βυζιά της μετράνε..κ η απόδοση..αλλά αν είναι πολύ χοντρή πως θα σαι τούμπανο ακόμη κ καλή να είναι?δν ξέρω περίεργη φάσηΕίναι πολλά και είναι μεγάλη.
Παρε βαλερια ρε. Καλο κορμι κ 5,5αρια με μεγαλη ρωγαχμμ δν ξέρω αυτό είναι απωθητικό..ναι έχει τρομερά βυζιά ίσως τα μεγαλύτερα που θα έχω πιάσει αλλά το πολύ χοντρή με απωθει
Βαλέρια? Δώσε στίγμα στο λαό σου!!!!Παρε βαλερια ρε. Καλο κορμι κ 5,5αρια με μεγαλη ρωγα
Βαλέρια? Δώσε στίγμα στο λαό σου!!!!
εχει βυζαρα, αλλα δεν αντεχει εντονους ρυθμουςΒαλερία 697455994
Βαλερία εμφανίσιμη 46-χρονη, ψηλή με το πλούσιο στήθος για απόλυτη χαλάρωση. Τηλέφωνο 6974553994 χωρίς απόκρυψη, μέχρι 9η ώρα το βράδυkanesex.com
Την έχω πάρει 3 φορές εσύ μου την συστησες βρε..πολύ δυνατή μιλφαραΠαρε βαλερια ρε. Καλο κορμι κ 5,5αρια με μεγαλη ρωγα
Έχει χώρο δικό της η ΒαλέριαΤην έχω πάρει 3 φορές εσύ μου την συστησες βρε..πολύ δυνατή μιλφαρα
Οχι. HotelΈχει χώρο δικό της η Βαλέρια
Καλησπέρα….κανει και outcall ?Έχει χώρο δικό της η Βαλέρια
50 ή 60 μια εκτονωση νομιζωΚαλησπέρα….κανει και outcall ?
Ποσό είναι η τιμή ;
Απ όσο θυμάμαι ναι ,αλλά μια κλήση και θα λυθούν όλες οι απορίες σΚάνει ραντεβού ακόμα ?
Κάνω φουλ πρόγραμμα σε ξενοδοχεία ή σε δικό σου χώρο. ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΜΙΛΦΑΡΑ 35 ΕΤΩΝ. - Love List
Ερωτική Ελληνίδα 35χρονη μιλφάρα Κλαούντια!! Με υπέροχο στήθος, πλούσιες καμπύλες, εκρηκτικό ταμπεραμέντο. Προσφέρω τα πάντα στο σεξ, έχω βυζάρες για τέλειο ισπανικό, σέξι κολωμέρια και […]www.lovelist.com.gr
Πρωκτικο κανει το κοριτσι?Απ όσο θυμάμαι ναι ,αλλά μια κλήση και θα λυθούν όλες οι απορίες σ
80 μια ώρα/2 εκτονώσεις. Δεν κάνει πρωκτικό. Καλή συμμετοχή και πολύ ωραία διάθεση. Απλώς να είσαι προετοιμασμένος για το σώμα. Εμένα προσωπικά αυτά μαρεσουν.Πρωκτικο κανει το κοριτσι?
Τιμουλες ξερουμε?