Μάθαμε τπτ για την κοπέλα? Δοκίμασε κάποιος;
Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος (είμαι γύρω στο 90%) πρέπει να είναι η παλιά Λάουρα από Μολδαβία. Αργότερα το έκανε Κλαούντια και τα τελευταία χρόνια με τον κορωνοϊό την είχα χάσει. Νομίζω έβαζε κάποιες αγγελίες, αλλά με ψεύτικες φωτογραφίες με κοπέλα πιο λεπτή. Φυσικά και δεν είναι Ελληνίδα, αλλά είναι χρόνια και στη χώρα και στη δουλειά γενικότερα. Ας επιβεβαιώσει κάνας άλλος γέροντας σαν κι εμένα. Μοιάζει πάρα πολύ πάντως και ο σωματότυπος και τα στησίματα και το πρόσωπο όσο φαίνεται.
Αν είναι αυτή, είναι γυναικάρα και πολύ καλή από διάθεση. Θυμάμαι ιστορικές συναντήσεις μαζί της. Πραγματικός δυναμίτης. Τότε έπαιρνε 70 σε ξενοδοχεία. Πρέπει να πω όμως ότι τις τελευταίες φορές που την είδα ήταν κάπως πιο υποτονική, ενώ είχε χάσει και τη συνέπειά της. Είχε αρχίσει να αργεί, να μην ειδοποιεί κλπ. και γι' αυτό και έκοψα .
Ελπίζω να επέστρεψε με περισσότερη όρεξη, αν και για να λέμε και του στραβού το δίκιο αυτή τη δουλειά όποιες την κάνουν για πολλά χρόνια, την συνεχίζουν καθαρά για βιοποριστικούς λόγους, οπότε από κάποιο σημείο γίνεται κάτεργο πρώτα γι' αυτές και κατά συνέπεια και για όποιον τις συναντά.