eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.373
- Πόντοι
- 1.056
σοβαροοο βυζι η δε ρωγα κοβει κ τζαμι αμα τυχη χαχα
τι βυζί έχει η ρουφιάνα?! έχει δοκιμάσει κανείς?
σοβαροοο βυζι η δε ρωγα κοβει κ τζαμι αμα τυχη χαχα
Αυτή που λες είναι ακριβώς. Ήταν πιο αδύνατη πριν και τότε αν θυμάμαι καλά ανέβαζε δικές φωτό που ήταν αδύνατη. Μέτρια πράγματα ίσως και αδιάφορα τότε. Μια φορά είχα πάρει. Έγραψα το τηλέφωνο στο πορνόκινητό και έβγαλε ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ.Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος (είμαι γύρω στο 90%) πρέπει να είναι η παλιά Λάουρα από Μολδαβία. Αργότερα το έκανε Κλαούντια και τα τελευταία χρόνια με τον κορωνοϊό την είχα χάσει. Νομίζω έβαζε κάποιες αγγελίες, αλλά με ψεύτικες φωτογραφίες με κοπέλα πιο λεπτή. Φυσικά και δεν είναι Ελληνίδα, αλλά είναι χρόνια και στη χώρα και στη δουλειά γενικότερα. Ας επιβεβαιώσει κάνας άλλος γέροντας σαν κι εμένα. Μοιάζει πάρα πολύ πάντως και ο σωματότυπος και τα στησίματα και το πρόσωπο όσο φαίνεται.
Αν είναι αυτή, είναι γυναικάρα και πολύ καλή από διάθεση. Θυμάμαι ιστορικές συναντήσεις μαζί της. Πραγματικός δυναμίτης. Τότε έπαιρνε 70 σε ξενοδοχεία. Πρέπει να πω όμως ότι τις τελευταίες φορές που την είδα ήταν κάπως πιο υποτονική, ενώ είχε χάσει και τη συνέπειά της. Είχε αρχίσει να αργεί, να μην ειδοποιεί κλπ. και γι' αυτό και έκοψα .
Ελπίζω να επέστρεψε με περισσότερη όρεξη, αν και για να λέμε και του στραβού το δίκιο αυτή τη δουλειά όποιες την κάνουν για πολλά χρόνια, την συνεχίζουν καθαρά για βιοποριστικούς λόγους, οπότε από κάποιο σημείο γίνεται κάτεργο πρώτα γι' αυτές και κατά συνέπεια και για όποιον τις συναντά.
fake ειναι τυπε
Τρώγεστε μερικοί για παρασημοφορησηθα μπορούσες σε pm να μου στείλεις τον τωρινό της αριθμό;
Άλλο είναι το τηλΜαρίνα 6985014402, με καυλόφατσα και μαστάρια που κολάζουν. | Etaires
Είμαι η Μαρίνα, μια 32χρονη βυζαρού γυναίκα κι απο τις πιο καυτές και ζουμερές πουτάνες. Τα βυζιά μου είναι τεράστια και το πρόσωπό μου πανέμορφο....www.etaires.gr
Γι' αυτήν. Το τηλέφωνο της αγγελίας δεν ισχύει πλέον βέβαια.
μα δε μίλησε κανείς για ακάποταΤρώγεστε μερικοί για παρασημοφορηση
Καλημέρα συναγωνιστές εχθές το μεσημέρι είχα ραντεβού στης 2 στο ξενοδοχείο Μπιλ στο Μεταξουργείο με την Κλαούντια,η κοπέλα είναι μπαμπατσικη όπως μου αρέσουν εμένα οι κοπέλες,με τις βυζάρες της,την κωλαρα της,και τα πιασίματα της, δύο ώρες ραντεβού δώσαμε ρέστα και με το απαραίτητο σοσιαλ,γλωσοφιλλα , πίπες, πισωκολλητα, ιεραποστολικα, από πάνω,δεν λέει όχι σε τίποτα, μπράβο Κλαούντια, καλή Κυριακή να έχετε συναγωνιστές από την Θήβα!!για την δευτερη εχουν γραφτει καλα πραγματα οσοι θελουν τετοιο στυλ γυναικας να πανε
στο ειπα οτι θα περασεις καλαΚαλημέρα συναγωνιστές εχθές το μεσημέρι είχα ραντεβού στης 2 στο ξενοδοχείο Μπιλ στο Μεταξουργείο με την Κλαούντια,η κοπέλα είναι μπαμπατσικη όπως μου αρέσουν εμένα οι κοπέλες,με τις βυζάρες της,την κωλαρα της,και τα πιασίματα της, δύο ώρες ραντεβού δώσαμε ρέστα και με το απαραίτητο σοσιαλ,γλωσοφιλλα , πίπες, πισωκολλητα, ιεραποστολικα, από πάνω,δεν λέει όχι σε τίποτα, μπράβο Κλαούντια, καλή Κυριακή να έχετε συναγωνιστές από την Θήβα!!
Κόστος για 2 ώρες?Καλημέρα συναγωνιστές εχθές το μεσημέρι είχα ραντεβού στης 2 στο ξενοδοχείο Μπιλ στο Μεταξουργείο με την Κλαούντια,η κοπέλα είναι μπαμπατσικη όπως μου αρέσουν εμένα οι κοπέλες,με τις βυζάρες της,την κωλαρα της,και τα πιασίματα της, δύο ώρες ραντεβού δώσαμε ρέστα και με το απαραίτητο σοσιαλ,γλωσοφιλλα , πίπες, πισωκολλητα, ιεραποστολικα, από πάνω,δεν λέει όχι σε τίποτα, μπράβο Κλαούντια, καλή Κυριακή να έχετε συναγωνιστές από την Θήβα!!
Συγκριτικό μεταξύ Ελένη Σειρήνα με κλαουντια ;Καλημέρα συναγωνιστές εχθές το μεσημέρι είχα ραντεβού στης 2 στο ξενοδοχείο Μπιλ στο Μεταξουργείο με την Κλαούντια,η κοπέλα είναι μπαμπατσικη όπως μου αρέσουν εμένα οι κοπέλες,με τις βυζάρες της,την κωλαρα της,και τα πιασίματα της, δύο ώρες ραντεβού δώσαμε ρέστα και με το απαραίτητο σοσιαλ,γλωσοφιλλα , πίπες, πισωκολλητα, ιεραποστολικα, από πάνω,δεν λέει όχι σε τίποτα, μπράβο Κλαούντια, καλή Κυριακή να έχετε συναγωνιστές από την Θήβα!!
Ελένη σιρινα συναγωνιστή!! Καλημέρα από την Θήβα!!Συγκριτικό μεταξύ Ελένη Σειρήνα με κλαουντια ;
Καλημέρα συναγωνιστή 2 ώρες,140 ευρώ!!Κόστος για 2 ώρες?
Ναι πέρασα καλά!!στο ειπα οτι θα περασεις καλα
Κωλο δινει το κοριτσι μας?Καλημέρα συναγωνιστή 2 ώρες,140 ευρώ!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι πέρασα καλά!!
Καλή τιμή ακούγεταιΚαλημέρα συναγωνιστή 2 ώρες,140 ευρώ!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι πέρασα καλά!!
Ναι όντως μια χαράΚαλή τιμή ακούγεται
Vfm
Δεν ξέρω συναγωνιστή,δεν της το ζήτησα!!Κωλο δινει το κοριτσι μας?
Ο φίλος Νταφυ που έχει πάει και με τις δύο απάντησε ξεκάθαρα Ελένη. Σίγουρα έχει εμπειρία και με τις δύο και η γνώμη του έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από τη δική μου που έχω πάει μόνο με Κλαούντια και μάλιστα πριν από τρία χρόνια περίπου τελευταία φορά (μπορεί και παραπάνω).Συγκριτικό μεταξύ Ελένη Σειρήνα με κλαουντια ;
μπραβο για την διατυπωση και συμφωνώ μαζι σου ,επισης μια "ηλιθια " απορια η Ελένη περνει κλαρινα απ τόσους κ τόσους το φιλι την πειραξε δηλαδη ?Ο φίλος Νταφυ που έχει πάει και με τις δύο απάντησε ξεκάθαρα Ελένη. Σίγουρα έχει εμπειρία και με τις δύο και η γνώμη του έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από τη δική μου που έχω πάει μόνο με Κλαούντια και μάλιστα πριν από τρία χρόνια περίπου τελευταία φορά (μπορεί και παραπάνω).
Αλλά να θέσω και κάποιες άλλες παραμέτρους. Η μία παίρνει 140 για μία ώρα και η άλλη 70. 140 παίρνει για δύο ώρες η Κλαούντια. Ηλικιακά και εμφανισιακά είναι ίδιες στο περίπου, σαν τύπος γυναίκας (δεν εννοώ τα χρώματα που είναι διαφορετικά). Επίσης ο Ντάφυ λέει ότι και σαν ενέργεια και διάθεση είναι στα ίδια επίπεδα πάνω-κάτω. Η Κλαούντια έχει όμορφο πρόσωπο, η Ελένη σέξι, χωρίς να τη λες και όμορφη. Η Κλαούντια φιλάει με όρεξη, η Ελένη δε φιλάει. Γιατί να δώσει κάποιος τα διπλά λεφτά λοιπόν για να πάρει λίγο χειρότερες υπηρεσίες από ίδιο στυλ εμφάνισης γυναίκα;;;; Αναλύοντας όλα τα ανωτέρω δεδομένα, εγώ προσωπικά θα διάλεγα Κλαούντια.
Εύστοχη τοποθέτηση του κύριου πασιον.Ο φίλος Νταφυ που έχει πάει και με τις δύο απάντησε ξεκάθαρα Ελένη. Σίγουρα έχει εμπειρία και με τις δύο και η γνώμη του έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από τη δική μου που έχω πάει μόνο με Κλαούντια και μάλιστα πριν από τρία χρόνια περίπου τελευταία φορά (μπορεί και παραπάνω).
Αλλά να θέσω και κάποιες άλλες παραμέτρους. Η μία παίρνει 140 για μία ώρα και η άλλη 70. 140 παίρνει για δύο ώρες η Κλαούντια. Ηλικιακά και εμφανισιακά είναι ίδιες στο περίπου, σαν τύπος γυναίκας (δεν εννοώ τα χρώματα που είναι διαφορετικά). Επίσης ο Ντάφυ λέει ότι και σαν ενέργεια και διάθεση είναι στα ίδια επίπεδα πάνω-κάτω. Η Κλαούντια έχει όμορφο πρόσωπο, η Ελένη σέξι, χωρίς να τη λες και όμορφη. Η Κλαούντια φιλάει με όρεξη, η Ελένη δε φιλάει. Γιατί να δώσει κάποιος τα διπλά λεφτά λοιπόν για να πάρει λίγο χειρότερες υπηρεσίες από ίδιο στυλ εμφάνισης γυναίκα;;;; Αναλύοντας όλα τα ανωτέρω δεδομένα, εγώ προσωπικά θα διάλεγα Κλαούντια.