tteon
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 144
- Πόντοι
- 0
Ποια ειναι αυτη ρε μπρο η σαμανθα η ρουμανα?Γιαυτην εδωω τι έχετε να πείτεεε η γυναίκααα ειναιι μύθος..
Ποια ειναι αυτη ρε μπρο η σαμανθα η ρουμανα?Γιαυτην εδωω τι έχετε να πείτεεε η γυναίκααα ειναιι μύθος..
Μαντόναα φίλτατεΠοια ειναι αυτη ρε μπρο η σαμανθα η ρουμανα?
Από φωτογραφίες δείχνει ότι έχει μεγάλα βυζιά
Αν γνωρίζει κάποιος τι παίζει, ας ενημερώσειΑπό φωτογραφίες δείχνει ότι έχει μεγάλα βυζιά
Τώρα...Παιζει...
Πού τα ειδατε τα μεγαλα, ρε? 3αρια ειναιΑπό φωτογραφίες δείχνει ότι έχει μεγάλα βυζιά
Τώρα...Παιζει...
Μαζί σουΠού τα ειδατε τα μεγαλα, ρε? 3αρια ειναι
Ok αλλιώς φαινόντουσανΠού τα ειδατε τα μεγαλα, ρε? 3αρια ειναι
Τι λέτε αξίζει να την πάρω:
Μυρτώ 6997135860, ψηλή και καυλιάρα για όλα τα κόλπα στο κρεβάτι. | Etaires
Γειά σου μωρακι μου, ονομάζομαι Μυρτώ και είμαι μια χυμώδης ψηλή ξανθια, μια 24χρονη γυναικάρα με γαλανά ματια, μέσα στην καύλα. Διαθέτω εξαιρετικές...www.etaires.gr
Φίλος μη μασάς, όλοι έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές, πάμε δυνατά.Παιδιά μακριά.
Εγώ μετάνιωσα.
Η κοπέλα έχει μεγάλα μπαλκόνια αλλά έχει και αρκετά κυλά (προσωπικά αν μου αρέσει το στήθος δεν με πειράζει).
Ροκάνισε το χρόνο καπνίζοντας και με κουβέντα. Αφού παίχτηκε ο πρώτος γύρος θεμιτά το άφησα να γίνει και δεν θα το σχολίαζα αν δεν έκανε αυτή απόπειρα για δεύτερο γύρο (μην έχοντας δει την ώρα). Το αποτέλεσμα είναι να με παρατήσει με την πουτσα όρθια και να τρέξει στο μπάνιο να πλυθεί (την περιμένω ο γκόμενος είπε).
Βέβαια και αυτό να μην είχε συμβεί και πάλι δεν θα την έπαιρνα ξανά καθώς ήταν αξύριστη στα πόδια και στο μουνι (Μάλι όχι λίγη τρίχα).
Τσάμπα λεφτά έδωσα παραπάνω και για το ταξί τρομάρα μου.
Rebecca από Glamour.Υπάρχει καμία πολύ λεπτή και με πολύ μεγάλα σιλικονατα βυζια;
Σύντροφοι ψάχνω κάποια λεπτή με μεγάλο στήθος (δεν εχω πρόβλημα αν είναι σιλικόνη ή όχι) όμορφη που να κάνει πρωκτικο χωρίς μα και μου
Ευχαριστώ φίλε, αλλά και πολύ ακριβή και μεγάλη περιφέρεια για τα γούστα μου.Rebecca από Glamour.
Για το κόστος τα αξίζει, περιφέρεια δεν έχει όση πιστεύεις.. Του ναντίον είναι ιδανική.Ευχαριστώ φίλε, αλλά και πολύ ακριβή και μεγάλη περιφέρεια για τα γούστα μου.
Το ιδανικό για μένα είναι κάποια με το σώμα της Άντζελα007
Καλησπέρα φίλε. Γνωστή και μη εξαιρετέα η Μαντόνα. Εργάστηκε στο βουνό για πολύ καιρό. Άν θυμάμαι καλά έκανε και prive, με το μόνο αποτρεπτικό να είναι η τιμή. Μιλάμε για 200 την ώρα. Βέβαια, ήταν άλλες εποχές. Πλέον εργάζεται στης Νάντιας στην Κων/πόλεως αραιά και πού. Συνήθως απόγευμα ή βράδυ. Οι υπηρεσίες της, μαζί με άλλα τότε κορίτσια στούντιο (π.χ. Άννα Σέρβα) άφησαν εποχή. Ωστόσο, ως προς την εξωτερική εμφάνιση θα πω οτι ο χρόνος είναι πανδαμάτωρ.Γιαυτην εδωω τι έχετε να πείτεεε η γυναίκααα ειναιι μύθος..
Καλημέρα συναγωνιστή μπορείς να στείλεις το τηλέφωνο της Μαντόνα σε παρακαλώ πολύ; Ευχαριστώ!!Καλησπέρα φίλε. Γνωστή και μη εξαιρετέα η Μαντόνα. Εργάστηκε στο βουνό για πολύ καιρό. Άν θυμάμαι καλά έκανε και prive, με το μόνο αποτρεπτικό να είναι η τιμή. Μιλάμε για 200 την ώρα. Βέβαια, ήταν άλλες εποχές. Πλέον εργάζεται στης Νάντιας στην Κων/πόλεως αραιά και πού. Συνήθως απόγευμα ή βράδυ. Οι υπηρεσίες της, μαζί με άλλα τότε κορίτσια στούντιο (π.χ. Άννα Σέρβα) άφησαν εποχή. Ωστόσο, ως προς την εξωτερική εμφάνιση θα πω οτι ο χρόνος είναι πανδαμάτωρ.
Καλησπέρα φίλε. Δεν έχω τηλέφωνο της Μαντόνας.Καλημέρα συναγωνιστή μπορείς να στείλεις το τηλέφωνο της Μαντόνα σε παρακαλώ πολύ; Ευχαριστώ!!
Καλησπέρα συναγωνιστές ξέρετε το τηλέφωνο της Μαντόνα; Ευχαριστώ πολύ!!Καλησπέρα φίλε. Δεν έχω τηλέφωνο της Μαντόνα