Αδερφε δεν ειμαι βαλτος προσπαθω να βοηθησω η φοτο δεν δειχνουν κοιλια ουτε ποδια αν εσυ την εχεις παρει και σου αρεσε οκ ξαναπαρτη και καλα γαμησια αλλα να λεμε και της αληθιεις στα παιδια εδω μεσα γιατι ουτε λεφτα για πεταμα εχουμε αλλα ουτε και χρονο για χασσιμο και γω την πατησα απο κριτικες εδω μεσα και μολης την ειδα τρομαξα
Κάτσε ρε φίλε άμα στην ορθια φωτο δεν βλέπεις στα πλαϊνά ότι εξέχει κοιλιά ή στα 4 βλέπεις λεπτές γαμπες και από κοντά είδες ξαφνικά χοντρές τότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει στην όραση σου ή στην υποτιθεμενη εμπειρία σου.Και επίσης ειδικά η Τίνα σκάει πάντα με μάσκα μέχρι να τσεκάρει αν είσαι γνωστός ή όχι,που την είδες τη μούρη οτι είναι χοντρη μήπως ξεχειλίζει από τη μάσκα?άμα την πουλεψες(που είναι μουφα αυτό δεν παιζει)δεν έβγαλε καν τη μασκα άρα τι είδες?Με λίγα λόγια σταματήστε εδώ μέσα να μιλάτε τόσο άσχημα ώστε να ρίξετε κάποιες και να ανεβάζετε άλλες από τη στιγμή που δεν έχετε καν κλείσει ραντεβού,έλα τωρα.Ετσι στα λόγια έχει γαμησει ο κόσμος ολος
Ναι αλλά για αυτές που αποκαλείς μπάζα έχεις μπατζετάκι με πιάνεις?και με κάποιες φίλε δεν έχεις βρεθεί καν,ότι σου λέω εγώ!Δεν έχεις βρεθεί ούτε έχεις πουλεψει καμμια!!μόνο μούρη πουλάς ότι γαμας ενώ δεν γαμας μόνο δυσφήμηση κάνεις για δικους σου λογους ή για λόγους κάποιας άλλης,ξέρεις εσυ
Καλα ενταξει τι να πω τωρα σου ξαναπα εγω αυτες της σαβουρες δεν της γαμαω αν εσυ της γαμας εισαι ηρωας και αν γαμαω η οχι το ξερω εγω Και εσυωθεσωνα της διαφημζεις μα γραφεις στο αλλο νημα με της χοντρες οχι στηs βυζαρουδες αλλο βυζαρουδες και αλλο χοντρες μην μπερδευεσε απο σενα τσιμπησα και γω και μολης την ειδα στιαχτικα
Αδερφε δεν ειμαι βαλτος προσπαθω να βοηθησω η φοτο δεν δειχνουν κοιλια ουτε ποδια αν εσυ την εχεις παρει και σου αρεσε οκ ξαναπαρτη και καλα γαμησια αλλα να λεμε και της αληθιεις στα παιδια εδω μεσα γιατι ουτε λεφτα για πεταμα εχουμε αλλα ουτε και χρονο για χασσιμο και γω την πατησα απο κριτικες εδω μεσα και μολης την ειδα τρομαξα
Ναι αλλά για αυτές που αποκαλείς μπάζα έχεις μπατζετάκι με πιάνεις?και με κάποιες φίλε δεν έχεις βρεθεί καν,ότι σου λέω εγώ!Δεν έχεις βρεθεί ούτε έχεις πουλεψει καμμια!!μόνο μούρη πουλάς ότι γαμας ενώ δεν γαμας μόνο δυσφήμηση κάνεις για δικους σου λογους ή για λόγους κάποιας άλλης,ξέρεις εσυ
Καλα ενταξει τι να πω τωρα σου ξαναπα εγω αυτες της σαβουρες δεν της γαμαω αν εσυ της γαμας εισαι ηρωας και αν γαμαω η οχι το ξερω εγω Και εσυωθεσωνα της διαφημζεις μα γραφεις στο αλλο νημα με της χοντρες οχι στηs βυζαρουδες αλλο βυζαρουδες και αλλο χοντρες μην μπερδευεσε απο σενα τσιμπησα και γω και μολης την ειδα στιαχτικα
Δεν έχεις απαντήσει σε τίποτα ουσιαστικό.αποδείξεις για όλα αυτά τα ραντεβού που έχεις κλείσει με όλες αυτές που κράζεις έχεις?εχεις να μας δείξεις κάνα διαλογο?εγώ σου λέω δεν έχεις και λες μαλακιες
Σε βγάζω ντακο,δείξε αποδείξεις για όλες αυτές που κράζεις
Φίλε με αυτές υποτίθεται κλείνεις ραντεβού όμως σωστά?άμα θελησει καμμια να το ψάξει παραπέρα και δει Ότι δυσφημιζεις ενώ δεν έχεις ΚΑΝ κλείσει ραντεβού εσύ θα έχεις θέματα οχι εγω
Δεν έχεις απαντήσει σε τίποτα ουσιαστικό.αποδείξεις για όλα αυτά τα ραντεβού που έχεις κλείσει με όλες αυτές που κράζεις έχεις?εχεις να μας δείξεις κάνα διαλογο?εγώ σου λέω δεν έχεις και λες μαλακιες
Δεν εχω λογο να σου πω ψεματα και ουτε διαφημησα ποτε καμια γκομενα εδω μεσα αλλα ρε φιλε τι ωραιο βρηκες πανω της που η κοιλια της φτανει στο μουνι της αν σου αρεσει αυτο το θεαμα οκ μαζι σου ειπαμε γουστα ειναι αυτα και βιτσια
Κοίτα για κάποιους η λέξη αλήθεια έχει αλλάξει και νόημα!Δείξε σκριν και άσε όλα τα άλλα
Και να βγει και κάνα εσκορτακι καλό να μας δώσει σπιβεβαιωση για σενα που δήθεν την πλήρωσες
Τι να σου απαντησω ουσιαστικο σου πα οτι δεν εχω δει πιο χοντρη βιζιτα θες και αλλο η γαμπες ειναι ενα με τα μπουτια σουπα την πουλεψα δεν θελω να γαμαω αυτο το στιλ ειπαμε αλλο βυζαρουδες και αλλο χοντρες
Δεν εχω λογο να σου πω ψεματα και ουτε διαφημησα ποτε καμια γκομενα εδω μεσα αλλα ρε φιλε τι ωραιο βρηκες πανω της που η κοιλια της φτανει στο μουνι της αν σου αρεσει αυτο το θεαμα οκ μαζι σου ειπαμε γουστα ειναι αυτα και βιτσια
Διαφημίζεις φίλε,μόνο 1.Μονο Μία.
Και μόνο στα λόγια όλα.Κατι τέτοιοι σαν εσένα χαλάνε τη πιάτσα και μετά σε μας που είμαστε σωστοί μας πρήζουν τα παπαρια.με κάτι τέτοια που βλεπουν και δεν τολμάμε να μιλήσουμε,γιατί κάποιοι γαματε στο μιλητο μόνο.οταν εχεις δείξε σκριν και μετά ξαναμιλάμε πιτσιρικο
Τι να σου απαντησω ουσιαστικο σου πα οτι δεν εχω δει πιο χοντρη βιζιτα θες και αλλο η γαμπες ειναι ενα με τα μπουτια σουπα την πουλεψα δεν θελω να γαμαω αυτο το στιλ ειπαμε αλλο βυζαρουδες και αλλο χοντρες
Τελικά πουλεψες ή γαμησες αυτή που κράζεις ρε man,είδες και κοιλια τα είδες όλα δηλαδή Άρα πηδηξες ,άρα δεν πουλεψες χαχα
Ότι να'ναι είσαι και ότι να 'ναι λες
Ένας να δει το προφίλ σου θα καταλάβει,έχεις κράξει ότι ο ίδιος έχεις επιλέξει,μόνο μια υποστηρίζεις
Τελοσπαντων η πολλη μαλακια τυφλώνει και με τα πολλά ψευτογάμησα κοίτα μη πιστέψεις ότι είσαι ο Σπαλιαρας στο τέλος μπροοοοοοοο μπρρρρρρ
Διαφημίζεις φίλε,μόνο 1.Μονο Μία.
Και μόνο στα λόγια όλα.Κατι τέτοιοι σαν εσένα χαλάνε τη πιάτσα και μετά σε μας που είμαστε σωστοί μας πρήζουν τα παπαρια.με κάτι τέτοια που βλεπουν και δεν τολμάμε να μιλήσουμε,γιατί κάποιοι γαματε στο μιλητο μόνο.οταν εχεις δείξε σκριν Ξ
Τελικά πουλεψες ή γαμησες αυτή που κράζεις ρε man,είδες και κοιλια τα είδες όλα δηλαδή Άρα πηδηξες ,άρα δεν πουλεψες χαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που έχει τατουαζ και ποσα ρε μπρο για πες και σε μα
Που έχει τατουαζ και ποσα ρε μπρο για πες και σε μαν.
Που έχει τατουαζ και ποσα ρε μπρο για πες και σε μας
Ενταξει αδερφε δεν εχει κοιλια οτι πες εχει μεση δαχτιλιδι …παντως δε χρειζετε να την δεις γυμνη να καταλαβεις τι κοιλια εχει μπαμ κανει Και καλυτερα που δεν την ειδα για τι μπορει να εκανα και κανα εμετο
Ένας να δει το προφίλ σου θα καταλάβει,έχεις κράξει ότι ο ίδιος έχεις επιλέξει,μόνο μια υποστηρίζεις
Τελοσπαντων η πολλη μαλακια τυφλώνει και με τα πολλά ψευτογάμησα κοίτα μη πιστέψεις ότι είσαι ο Σπαλιαρας στο τέλος μπροοοοοοοο μπρρρρρρ
Έχουνε πάει πολλοί για κακή σου τύχη και ακόμα πάνε.Η μια κριτική γράφει sbbw,η άλλη γράφει bbw,η άλλη γράφει ότι έχει έξτρα κοιλα,εσύ έχεις γκαβομαρα και είδες σούπερ μοντέλο για 70ε
Για λύπηση εισαι