jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
τελευταια εχω αλλαξει γραμμη πλευσης προς πιο ασφαλη και σιγουρα λιμανια. ;)
Βρε ακου τον pilo κ δεν θα χασεις
τελευταια εχω αλλαξει γραμμη πλευσης προς πιο ασφαλη και σιγουρα λιμανια. ;)
Το πολύ πολύ να παθεςι ασφηξια. Ωραιος θανατοςνα πας άφοβα
μη δεις βυζι κι εσυ.
σαν τον αλλον εισαι
Το πολύ πολύ να παθεςι ασφηξια. Ωραιος θανατος
Ε βυζαρεςκ natural ειναι πειρασμος
καλα ειναι αν και δεν ειμαι και τοσο φαν του μεγαλου.
Μάλλον δε προσέξατε τη κάρμεν στο glamour. Αν θυμάστε είχε έρθει ξανά σε στούντιο στη θησεως κ ήμουν ο πρώτος που πήγα με άριστες εντυπώσεις
Α εισαι κ δυσκολος
Αδερφε να υποθεσω οτι εχει κ μερικα κιλακια παραπανω απ τις φωτο??
εγω ειμαι γελαδαρηςτο αντιθετο ρε.
και το πιο μικρο λεω μ αρεσει. δεν ειναι αναγκη να εχει αγελαδινο
εγω ειμαι γελαδαρης
Ωραια ο τυπος μου ακριβως
το ξερω. ορμα
Ωραια βυζαρα και φυσικοτατη η Αννα πιπινιαρα ... αν και δεν ειναι τοσο πιπινα οσο ισχυριζεται ... επισης πολυ καλες βυζαρες και ωραια στην αφη ειναι οι βυζαρες της Μολδαβης και της Vika , Vika για μενα πολυ καλο το Ρωσσιδι και σε κλαρινετο αλλα και σε υπηρεσιες στην κλινοπαληΚλιμακα "Αννα ιπινακι " ειναι οτι πρεπει
Ωραια βυζαρα και φυσικοτατη η Αννα πιπινιαρα ... αν και δεν ειναι τοσο πιπινα οσο ισχυριζεται ... επισης πολυ καλες βυζαρες και ωραια στην αφη ειναι οι βυζαρες της Μολδαβης και της Vika , Vika για μενα πολυ καλο το Ρωσσιδι και σε κλαρινετο αλλα και σε υπηρεσιες στην κλινοπαλη
Που εισαι μπουμπουκο μου , μας εχεις λειψει εδω κατω στην πρωτευουσα , κατεβα καποια στιγμη να ξαναβολταρουμε κυριε yorkie , αιντε διοτι θα αρχιζω να γκρινιαζω σαν κωλογερας με αλσχαιμερ σαν κατι χορχοβλακες σαν κατι χορχομπινεδες
140 και incall μια χαρά φαίνεται. Θα τιμηθεί...καλησπερα...εχει δοκιμασει καποιος??