MessyRonaldo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2022
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μπορείς να μου την συστήσεις;
Καλησπέρα μπορείς να μου την συστήσεις;
Ωραίο, old school μουνί. Ιδανικό για γλείψιμο, όπως τα παλιά, ωραία χρόνια.
πηγαινε Κοσμικον να παρεις ενα κανταιφι να σου περάσει μανEχω πεθυμησει ενα τετοιο πραγματικο μουνι.... Μερακλιδικο
Μπορει να του τελειωσε το οδοντικο νημα,μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματαπηγαινε Κοσμικον να παρεις ενα κανταιφι να σου περάσει μαν
Σε ευχαριστώ πολύ νεαρέ μου, το διόρθωσα.Γέρο τα έχεις χάσει... Σε λάθος νήμα ποσταρεις
Τι εννοείς; Θα απατήσεις για πρώτη φορά την γυναίκα σου με γυναίκα και όχι κρος;Μια χαρά είμαι!!!! Απλά κανονίζω και ένα βραδινό ραντεβού τώρα ...μπας και κάνω την πρώτη απιστία χαχαχα
ωχ Παναγιά μου
Τυπάρα, πάρε από αυτά που φοράμε στον πήλινο στόχο , είναι εμπριμέ και πιο πουτανιάρικα.ωχ Παναγιά μου
Με γυαλια ηλιου θα την γαμουσα αυτη ή με αυτα τα γυαλια που εχουν κατι ξυλουργοι , μην βγαλουμε και κανα ματι
Ετοιμος :
Καλώς τονΣίγουρα πολλοί μύστες σε αυτό το νήμα θα έχουν ανεβάσει φοβερές βυζαρες ... και ωραίο νημα είχα να μπω και καιρό στο σάιτ μια χαρά το νημα
Ανακάλυψη από τις λίγες
Τύπε Τέλη, τι ρίχνεις ρε φίλε;;;Τυπάρα, πάρε από αυτά που φοράμε στον πήλινο στόχο , είναι εμπριμέ και πιο πουτανιάρικα.
Μετά μπορεί να σου μπει ιδέα να πάρεις και κανά δικανάκι
να γίνεις δικός μας.
Παίζουν ευκαιρίες, γιατί πολλοί γαλάζιοι σκοπευταράδες τώραπου μπατήρισαν
τα πουλάνε τα δίκαναγια να πάρουν μακαρόνια ετικέτας.
Δεν έχουν λεφτά να φάνε, σε φυσίγγια θα ξοδεύουν ;
Σαρανταένατακατο.
Ρόγα κρεμάστρα. Θυμάται κανείς την Ελένη την καλαματιανή από το baby gold;
Αυτο ειναι ωραιο. Μου αρεσει
Από εξωτερικό είναι η κυρία??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: