Νέα

Βριλησσού 60

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Να κανω μια ερωτηση . Ξερει καποιος απο εσας  ποσο θα μου κοστισει σε τιμες το 1) αυταρχικο προγραμμα, 2) αυταρχικο και με φυσιολογικο προγραμμα, 3) και το φουλ προγραμμα μια 1 ωρας με την αγαπητη φιλη μας την Μαντονα. Ξερει καποιος αν το κατω στουντιο εχει καλα strapon ( ζωνατο ψευτικο πεος με @@ ) και ποσα αν εχει δει το ματι σας. Θελω πολυ να με γαμησει η Μαντονα ειναι μια απο τις αρρωστημενες  επιθυμιες μου .Μονο που το σκεφτομαι και μου ερχεται η ιδεα με τραλαινει παρα πολυ.

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
Να κανω μια ερωτηση . Ξερει καποιος απο εσας  ποσο θα μου κοστισει σε τιμες το 1) αυταρχικο προγραμμα, 2) αυταρχικο και με φυσιολογικο προγραμμα, 3) και το φουλ προγραμμα μια 1 ωρας με την αγαπητη φιλη μας την Μαντονα. Ξερει καποιος αν το κατω στουντιο εχει καλα strapon ( ζωνατο ψευτικο πεος με @@ ) και ποσα αν εχει δει το ματι σας. Θελω πολυ να με γαμησει η Μαντονα ειναι μια απο τις αρρωστημενες  επιθυμιες μου .Μονο που το σκεφτομαι και μου ερχεται η ιδεα με τραλαινει παρα πολυ.
Φιλε night παιζει το προγραμμα που περιγραφεις και η Μαντονα ειναι κατα τη γνωμη μου γεννημενη γι' αυτο. Το γουσταρει και τρελλα και θα στο δειξει. Απο εξοπλισμο το στουντιο πασχει αλλα κατι εχει. Καμμια σχεση με το Φ104 αλλα θα βολευτεις. Μια λεπτομερεια: μιλα κατ΄ευθειαν με τη Μαντονα για το τι θες γιατι η υπηρεσια δεν πολυ καταλαβαινει και μεταφερει αλλα αντι αλλων. Κοστος γυρω στο 100ρικο.
Ελπιζω να σε φωτισα. Δουλευει σημερα , οποτε βουρ....

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
κα. Λιτσα μας , η Λιντα ειναι η γνωστη απο Σπ. Πατση 40;

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Αλλαγη:

Βριλησου 60(κατω): Μαριανα - Ζετα - Μαντονα
Βριλησου 60(πανω): Παολα - Μαριανα - Ιρενα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom