Νέα

Βρηκα βιντεακι της γυναικας μου με πρωην της!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα intothesea1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 347
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
I

intothesea1983

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδια για να ερθουμε λιγο στα καλα μας ο τυπος εγραψε αυτο και καλα εκανε πανω στον πονο του αλλα οχι ομως οτι τρελαθηκε εντελως απλα του επεσε λιγο ξαφνικο αυτο που ειδε...δηλαδη μονο αυτον ειχε η γυναικα του πριν απο αυτον η μαλλον να το πω αλλιως δεν ειχε παει με αλλον πριν απο αυτον για να μην τρελαθουμε και εμεις τωρα...αυτο πλεον το να γαμαει καποιος μια αλλη γυναικα και ποσο μαλλο παντρεμενη off the record ειναι κατι συνηθες σημερα ...και μην μου πειτε πως ολοι σας δεν το εχετε κανει εστω και μια φορα ..... ;) ;).....απλα για να ξερουμε τι λεμε και που ζουμε.......

Σε ευχαριστω και εσενα sunsity,
πολυ ξεκαθαρη η αποψη σου...ευχαριστω πολυ..,

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί θα λένε το παιδί σου μπάσταρδο

Μπάσταρδο δεν θεωρείται το εκτός γάμου παιδί , αλλά το μη αναγνωρισμένο από τον πατέρα.

Τραγικό εν έτη 2011 να μιλάμε ακόμα για μπάσταρδα , αλλά κάτι πρέπει να λένε και οι γαμολάγνες για να σας πείθουν να παντρευτείτε :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μπάσταρδο δεν θεωρείται το εκτός γάμου παιδί , αλλά το μη αναγνωρισμένο από τον πατέρα.

Τραγικό εν έτη 2011 να μιλάμε ακόμα για μπάσταρδα , αλλά κάτι πρέπει να λένε και οι γαμολάγνες για να σας πείθουν να παντρευτείτε :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Βαγγελιο τα λογια σου :grin: :grin: :grin:

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
6
Πόντοι
1

Ρε ηλίθιε άμα δε καταλαβαίνεις τι εννοώ μην απαντάς καθόλου.
Για το παιδί είναι παρόμοιο με το να είναι χωρισμένοι οι γονείς του, να πέθανε ο πατέρας/μητέρα, να έχει θετό γονιό κτλ όλα επηρεάζουν αρνητικά τη ψυχολογία του. Σε μια κοινωνία που θέλει το πρότυπο για μια σωστή οικογένεια, ευτιχισμένοι όλοι μαζί και λουλούδια, να είναι ο γάμος, το αντίθετο περιθωριοποιεί το παιδί και του δημιουργεί ψυχολογικά και κόμπλεξ.Αυτή είναι η δικιά μου άποψη και πολλοί ασφαλώς θα βιαστούν να με πουν αδερφή με αυτά που είπα.Δεν είμαι υπέρ του γάμου αλλά όταν δεν σε νοιάζει μόνο ο γαμημένος εαυτούλης σου κοιτάς και λίγο παραπέρα.

Όταν κάνεις παιδί, στην πολύ προχωρημένη σε σύγκριση με τις δικές μου παλιομοδίτικες απόψεις, σχέση σου έλα και πες μου ότι έχουμε 2011 και εσύ δε μασάς από γαμολάγνες γιατί είσαι και πολύ άντρας ρε αδερφέ.
Γι'αυτό είμαστε έτσι όπως είμαστε σα σκατά.

Αν θες να πεις κάτι πέστο και και άσε τη προσπάθεια να φανείς αστείος.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
η κοινωνια "στα χωνει" οπου εσυ την αφησεις.

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
6
Πόντοι
1
η κοινωνια "στα χωνει" οπου εσυ την αφησεις.
Λουκ έτσι είναι άλλα κάτσε και εξήγησέ το αυτό σε ένα παιδί.
Νομίζω ότι δε μπορώ να συνεχίσω άλλο αυτή τη συζήτηση γιατί είμαι σίγουρος ότι μεταξύ μας υπάρχει χάσμα γενεών.Οπότε δε μιλάμε μόνο για διαφορετικές απόψεις αλλά συγκρίνουμε τα ανόμοια.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Λουκ έτσι είναι άλλα κάτσε και εξήγησέ το αυτό σε ένα παιδί.
Νομίζω ότι δε μπορώ να συνεχίσω άλλο αυτή τη συζήτηση γιατί είμαι σίγουρος ότι μεταξύ μας υπάρχει χάσμα γενεών.Οπότε δε μιλάμε μόνο για διαφορετικές απόψεις αλλά συγκρίνουμε τα ανόμοια.
μα...θεωρω οτι αν  εγω δε δωσω ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα στο σχολειο πχ και κανεις δε ξερει κατι γ την προσωπικη μου κατασταση πως θα πουν κατι στο παιδι μου;

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μου σφυριξαν την σωστη απαντηση οκ.
αλλα κ παλι το θεωρω υπερβολλη κ μιλαω επειδη ξερω.
αν κοψεις τον βηχα εξ αρχης οπου χρειαζεται κανεις δε θα σε"πειραξει".

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
6
Πόντοι
1
οι κριτικές και τα ''πειράγματα'' όπως λες, των παιδιών είναι πολύ πιο σκληρά από αυτά των μεγάλων να το ξέρεις.
Και γω κάτι ξέρω.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οι κριτικές και τα ''πειράγματα'' όπως λες, των παιδιών είναι πολύ πιο σκληρά από αυτά των μεγάλων να το ξέρεις.
Και γω κάτι ξέρω.
το γνωριζω παρα πολυ καλα...

αλλα θεωρω χειροτερο γ το παιδι να μεγαλωσει σε μια φεικ οικογενεια απλα γ τους τυπους.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
6
Πόντοι
1
Μα δε μιλάμε για φέικ οικογένεια.Άμα δεν γίνεται συμβίωση είναι προτιμότερο να χωρίσεις.Εδώ μιλάμε για φρι ζευγάρια που απλά δεν παντρεύτηκαν.Και το ότι δε παντρεύτηκαν σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή ο ένας μπορεί να λακίσει ανετότατα με ψίλου πήδημα.Το ,θα κάνω παιδί αλλά δε θα παντρευτώ, είναι η χείριστη δικαιολογία αυτών που δε θέλουν καμμία απολύτως δέσμευση θέλοντας σαν κάλυψη να το παίξουν πρωχορημένοι και ακομπλεξάριστοι.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μα δε μιλάμε για φέικ οικογένεια.Άμα δεν γίνεται συμβίωση είναι προτιμότερο να χωρίσεις.Εδώ μιλάμε για φρι ζευγάρια που απλά δεν παντρεύτηκαν.Και το ότι δε παντρεύτηκαν σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή ο ένας μπορεί να λακίσει ανετότατα με ψίλου πήδημα.Το ,θα κάνω παιδί αλλά δε θα παντρευτώ, είναι η χείριστη δικαιολογία αυτών που δε θέλουν καμμία απολύτως δέσμευση θέλοντας σαν κάλυψη να το παίξουν πρωχορημένοι και ακομπλεξάριστοι.
διαφωνω καθετως.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εγω θα ελεγα οτι η αληθεια εχει να κανει με αυτο καθεαυτο το ζευγαρι και αν αγαπαει ο ενας τον αλλο τοτε εχει λιγη σημασια ο γαμος ο αραβωνας....
θεωρω λαθος να συνδεεις την πραγματικη αγαπη κ το πως την βρισκει το ζευγαρι με κατι τελειως τυπικο πια οπως ο γαμος κ ο αρραβωνας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom