Νέα

Βρηκα βιντεακι της γυναικας μου με πρωην της!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα intothesea1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 347
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ειναι ενοχλητικο  να βλεπεις αλλον να  :fuck2: την γυναικα σου ,φαντασου να περπατας με την γυναικα σου και να δειτε τον τυπο στον δρομο ,πως θα αισθανθεις.Τωρα θα  πει καποιος οτι αφου ειχε σχεσεις οπως και εσυ πριν το γαμο λογικο καποιος να της τον εχωσε απο πισω.Εγω νομιζω να μην πεις τιποτα κανε τον μαλακα ,και κερατωσε την  ομορφα και διακριτικα,ακομα καλυτερα με μια φιλη της και μην το σκεφτεσαι

δηλαδη να την εκδικηθει,αλλα υπογειως τυπε? :think:

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
ακριβως για να νοιωθει καλυτερα ,διαφορετικα καποια στιγμη θα πλακωθουν αγρια  ,οσο απελευθερωμενοι λεμε οτι ειμαστε μας ενοχλει κατι τετοιο ειδικα αμα της τα χωνεις κιολας

Εγγρ.
21 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μάγκες οι γκομενες παντρεμένες ή όχι δεν είναι αγίες πάρτε το χαμπαρι..έχουν δει τα ματάκια μου (καθότι πριν πολλά χρόνια πίσω είχα περάσει σαν τεχνικός από μεγάλη εταιρία retail shop και στο recovery πολλές φορές θέλοντας και μη..) video/photo απο κοπέλες που μπορεί και να ορκιζόταν κάποιος ότι ήταν παρθενες

Καλά, εσείς οι τεχνικοί πρέπει να έχετε δει πράγματα και θάματα..

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Αυτα παθαινει οποιος παντρευεται γυναικα που δεν ειναι παρθενα! Ολες εχουν βογγηξει με την πουτσα στο ορθο και ολες εχουν καταπιει ξενα χυσια. Εκει μας καταντησαν οι μοντερνες αντιληψεις.

ρε τύπε που τις πουλάνε τις παρθένες  :think:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.560
Πόντοι
9.931
Παλαιά φίλος εκτύπωνε από φιλμάκια τις φωτογραφίες. Είχε δημιουργήσει άλμπουμ από τέτοιες περιπτώσεις. Πολλές παντρεμένες με γκόμενους τους. Οι πιο πολλές δεν ήξεραν (δεκαετία του 90) ότι αυτός που εκτύπωνε το φιλμ έβλεπε τι περιείχε μέσα. Εν τω μεταξύ άλλος τύπωνε και άλλος ήταν στην υποδοχή πελατών και ταμείο.

Καλά μην νομίζεις πολύ το ξέραν οτι ο φωτογράφος θα δει της εκτυπωμένες φωτογραφίες αλλα δεν τους ένοιαζε...θυμάμαι πιτσιρικάς καλοκαίρι στα Ολύμπια έχουμε μπει σε ενα φωτογραφείο να αγοράσουμε φιλμ και είναι ένας τύπος που έχει πάει για εμφανίσει φιλμ και λέει στο φωτογράφο "κάποιες φώτο είναι πικάντικες υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο να εμφανιστούν;" και ο φωτογράφος του απαντά με σοβαρότητα "κανένα πρόβλημα"...εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα να γίνω φωτογράφος οταν μεγαλώσω :grin:

Trapshooter

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Κριτικές
12
Like
9.873
Πόντοι
1.336
Ποσο δικιο εχεις!
Καποια στιγμη τελειωνουν τα μελια-γαμησια ξεθολωνει το μυαλο σου
και σου μενει μια σκατοψυχη μαλακο που την ανεχεσαι για χαρη των παιδιων σου.
Ξερω πως ακουγομαι παθον, αλλα ευτυχως δεν ειμαι,
μπορω ομως να το καταλαβω πολυ καλα, διοτι εχω ματια και βλεπω γυρω μου,
ενα σωρο σκατοψυχες (και σκατοψυχους φυσικα) που κανουν τους γυρω τους δυστυχισμενους.

Ετσι ακριβως ειναι..... παθόν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom