Solid_Snake
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2012
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Α ανέβασε και το βιντεάκι να τραβήξουμε καμία!!!
Βρηκα ενα βιντεακι της γυναικας μου στον υπολογιστη της, να κάνει σεξ με κάποιον πρωην της!
Και μαλιστα πρωκτικό!
Δεν μπορω να πιστεψω στα ματια μου! Μολις ειδα κάποιον αλλν να βάζει το τσουτσούνι του στον πρωκτο της γυναίκας μου!
Δεν το αντεξα και εκλαψα και θύμωσα πολύ! Δεν μπορω να κοιμηθω απο χθες που το είδα!
Τι κανω ρε παιδια? Πως το διαχειρίζομαι κατι τέτοιο???
Aγαπητε κυριε, δεν μας διευκρινισατε αν επι της οθονης εξετυλλισσοντο πεολειχειαις, αλγολαγνιαις, κοπροφημιαις, αυτεραστιαις και τινα αλλα οργια, τα οποια απροσκλητος και μη αναμενομενος ανακαλυψατε την ερωτικη πανδαισια αυτων!Βρηκα ενα βιντεακι της γυναικας μου στον υπολογιστη της, να κάνει σεξ με κάποιον πρωην της!
Και μαλιστα πρωκτικό!
Δεν μπορω να πιστεψω στα ματια μου! Μολις ειδα κάποιον αλλν να βάζει το τσουτσούνι του στον πρωκτο της γυναίκας μου!
Δεν το αντεξα και εκλαψα και θύμωσα πολύ! Δεν μπορω να κοιμηθω απο χθες που το είδα!
κάνας τριχωτός αλισιδακιας είναι ο ταρίφας type ?τι να πω και εγω ρε παιδια. που μου την γαμαει ο ταξιτζης και το δεχομαι
Εσυ εισαι μαλακας,το ξερουμε!τι να πω και εγω ρε παιδια. που μου την γαμαει ο ταξιτζης και το δεχομαι
τι να πω και εγω ρε παιδια. που μου την γαμαει ο ταξιτζης και το δεχομαι
τουλαχιστον αυτος δινει κατι και για το πετρελαιο της χρονιας μαν......να βγει κι ο χειμωνας φετος και βλεπεις....τι να πω και εγω ρε παιδια. που μου την γαμαει ο ταξιτζης και το δεχομαι
Φωναξε τον να την ξαναγαμησει για να το εμπεδωσεις καλα.Βρηκα ενα βιντεακι της γυναικας μου στον υπολογιστη της, να κάνει σεξ με κάποιον πρωην της!
Και μαλιστα πρωκτικό!
"Κάθε άγιος έχει ένα παρελθόν και κάθε αμαρτωλός,ένα μέλλον."
-Oscar Wilde
Απ΄την άλλη μεριά τύπε,αν η εικόνα να σου καβαλάνε τη γυναίκα σου έχει στοιχειώσει τη μνήμη ,πολύ απλά χωρίζεις και δε πρόκειται να σου πει κανένας τίποτα.
Λογικό και ανθρώπινο είναι..
Φωναξε τον να την ξαναγαμησει για να το εμπεδωσεις καλα.
Φωναξε τον να την ξαναγαμησει για να το εμπεδωσεις καλα.
Βρηκα ενα βιντεακι της γυναικας μου στον υπολογιστη της, να κάνει σεξ με κάποιον πρωην της!
Και μαλιστα πρωκτικό!
φαινεται τι κομπλεξαρες ειστε ολοι
δηλαδη το κακο που το βλεπετε?στο οτι δεν ηταν παρθενα ή στο οτι κρατησε τετοιο βιντεο στον υπολογιστη της?
γι αυτον που εψαχνε τα αρχεια της δε λετε τπτ παλι...
μαγκόνι μην σε χαλάει και το νιμου της έχει ξεσκίσει, της το έχει χύσει και απο αυτό μέσα θα βγει το παιδάκι σου......οπότε πάρτο απόφαση ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
η ΜΟΝΗ της "μαλακια"ειναι οτι το ειχε ετσι free sto pc της.
κατα τα αλλα ειναι πολυ παλιο οπως ειπες.
δεν σου ειπε οτι ηταν παρθενα.
ναι το προβλημα σου πιο ειναι;!