Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το κραξιμο ξεκινάει σαν πλάκα. Η διαφορά ειναι οτι ενας που νιώθει και δεν ειναι ζωο μολις δει οτι ο άλλος ξενερώνει θα κοψει τουλαχιστον ετσι κάνω εγω. Ενω οι μαλακες συνεχιζουν να κράζουν αδιαφοροντας αν ο άλλος νιώθει καλα ή οχι. Εκει θέλει αμεση επεμβαση βασικα ειτε με σφαλιάρες ειτε με καταγγελιες.

Πιάσε έναν απο αυτους ριξτου 2-3 σφαλιάρες και πες του οτι αν σε ξαναπλησιάσει θα φάει χειροτερο ξύλο.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Αυτο φυσικα έγινε επειδη υπήρξαν καταγγελιες μεσω του ιντερνετ στην διωξη. Σε αντιθεση με άλλους που ελεγαν οτι δεν θα γινει τιποτα και καταγγελιες να κανεις κτλπ ειδατε τελικα που καμια φορα η δράση φερνει αποτε΄λεσματα? και οχι η αδιαφορια κοροιδευε η εριναλ τις προαλλες για τις αναφορές μεσω ιντερνετ να που τελικα δουλευει το πράγμα αμα το κυνηγησεις απλα υπάρχει απαισιοδοξος και ανασφαλης κοσμος που αφηνει άλλο κοσμο να τον αδικει και δεν βγάζει άχνα.

Ναι αυτό όντως έγινε επειδή όλοι ασχολήθηκαν με τον Γιακουμάκη
Δεν νομίζω όλες οι περιπτώσεις να χαίρουν της ίδιας αντιμετώπισης, δεν υπάρχει άλλωστε και αρκετός τηλεοπτικός χρόνος στο Φως στο Τούνελ για όλους
Λετε να είναι το μόνο παιδί που το τραμπούκισαν και αυτοκτόνησε ή γενικά αυτοκτόνησε απ'τα διάφορα ψυχολογικά προβλήματα που του δημιουργήθηκαν επειδή ήταν γκέι ή διαφορετικός για κάποιο λόγο
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση απλά η δίωξη θα έλεγε ναι καλά ξύστε μου τα @@ , φέρτε μου εισαγγελική παρέμβαση και τότε θα δω μηηηηηηηηηηηηηπως επέμβω

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ένας 25χρονος,ένας 28χρονος και ένας 50χρονος είναι αυτοι που υβριζαν χυδαία το νεκρό Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Φέρεται μάλιστα να ανήκουν και οι τρεις σε ακραίο χώρο. Ποιος να είναι ο χώρος αυτός άραγε?

Οι ακραίοι χώροι είναι πρακτικά όμοροι τύπε.
Η διαφορά τους έγκειται στο χρώμα και τις σημαίες, όχι στις πεποιθήσεις και τις συμπεριφορές.
Σαν να λέμε χούλιγκανς Παναθηναϊκού και χούλιγκανς Ολυμπιακού. Στα μάτια τους είναι το απολύτως αντίθετο, αλλά στα μάτια κάποιου έμφρονος ανθρώπου είναι ακριβώς το ίδιο!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα μεταξύ μας ηταν και κωλοχανειο εκει μεσα τα παιδια τα εχουνε σαν ζωα αθλιες εγκαταστασεις κτλπ.

μονο να κάνεις μια επισκεψη εκει σαν γονιος καταλαβαινεις γιατι δεν θα εστελνες το παιδι σου εκει να σπουδάσει τουλαχιστον εγω οχι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φαντασου σε τι υποληψη έχουνε τους φοιητητες που σπουδαζουνε εκει για να τους έχουν τέτοιες άθλιες εγκαταστασεις και συνθηκες διαβιωσης

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Εμένα αυτο που με τσαντίζει είναι ότι τώρα ξαφνικά μάθαμε το μπούλινγκ!
Μέχρι και εδώ μιλάτε για μπούλινγκ που εμένα εδώ μέσα με έχουν απειλήσει δημόσια στο φόρουμ ότι θα με σκοτώσουν αλλά οκ χαχα  πλάκα κάνει
Και γαμώ τα χιούμορ  :thumbsup:
Και επίσης το ότι ξαφνικά κάναμε άγιο τον Γιακουμάκη που ούτε καν τον ξέρουμε
Επειδή είναι ένα θύμα και λυπόμαστε για τον θανατό του, οκ δεκτά όλα αυτά,και εννοείται κρίμα που χάθηκε το παιδί καλό παράδεισο να έχει κλπ... αλλά γιατί να ονομαστεί η γαλακτοκομική σχολή Βαγγέλης Γιακουμάκης? Γιατί έγινε ξαφνικά ο Βαγγέλης "ΜΑΣ"? Γιατί του γράφουμε ποιήματα και του φτιάχνουμε βίντεο και γιατί πέσαμε σε "εθνικό πένθος"?
Αν κάποιο άλλο παιδί πέθαινε, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αλλά απλά του εφιέρωναν 3 λεπτά στις ειδήσεις και μια δημοσίευση σε ένα ειδησιεογραφικό μπλόγκ και τέλος θα μας συγκινούσε τόσο ή τώρα απλά μας έπιασε τέτοια καούρα επειδή γουστάρουμε δράμα και παρακολουθούμε ένα αληθινό 10ο κύκλο ή κόκκινη εντολή ή πως σκατά τις λένε τις σειρές?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοιτα τραμπουκισμοι παντα υπηρχανε και να ξέρεις οτι τραμπουκισμους μπορει να δεχθει ο οποιοσδηποτε απο κάποιον αλλον. Απλα κάποιες καταστασεις ξεφεύγουν οι πιο ισχυροι ελεγχουν την κατασταση ειτε με το να στρέφουν αυτη τη κατασταση συνηθως προς τους αδυναμους της τάξης ή της παρέας ειτε με το να έχουν μεμονωμενα περιστατικα και οχι με μεγαλες εκτάσεις. Πχ 2 τραμπουκοι μπορει να πλακωθουν μεταξυ τους οκ αλλα ποτε δεν θα βάλει κάποιος εναν απο αυτους ειτε μεσα στο καδο ειτε θα τον κλειδώσει μεσα σε ντουλάπες ειτε και εγω δεν ξερω τι αλλο. Συνηθως οσοι λαμβάνουν τέτοια συμπεριφορά ειναι χαμηλης εκτιμησης απο τον περιγυρο.

Ειχαμε τέτοια άτομα και καποιες φορες προκαλουσαν με τη συμπεριφορα τους πχ ο ενας ελεγε ολο μαλακιες και γελουσε μονος του δεν ηταν σοβαρος ηταν μαμακιας εκανε ενα καρο βλακειες και εφερνε μαζι του μεχρι και παγουρινα παιδικα ε ειναι δυνατον τωρα να μην τον παρουν στο ψιλο αυτον? τον σφαλιαριζανε και γελουσε έγλειφε τον "τραμπουκο" ο τραμπουκος καταλαβαινε οτι τον φοβαται και συνεχιζοτανε ολο αυτο.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Μέχρι και εδώ μιλάτε για μπούλινγκ που εμένα εδώ μέσα με έχουν απειλήσει δημόσια στο φόρουμ ότι θα με σκοτώσουν αλλά οκ χαχα  πλάκα κάνει
Επειδή είναι ένα θύμα και λυπόμαστε για τον θανατό του, οκ δεκτά όλα αυτά,και εννοείται κρίμα που χάθηκε το παιδί καλό παράδεισο να έχει κλπ... αλλά γιατί να ονομαστεί η γαλακτοκομική σχολή Βαγγέλης Γιακουμάκης? Γιατί έγινε ξαφνικά ο Βαγγέλης "ΜΑΣ"? Γιατί του γράφουμε ποιήματα και του φτιάχνουμε βίντεο και γιατί πέσαμε σε "εθνικό πένθος"?
Αν κάποιο άλλο παιδί πέθαινε, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αλλά απλά του εφιέρωναν 3 λεπτά στις ειδήσεις και μια δημοσίευση σε ένα ειδησιεογραφικό μπλόγκ και τέλος θα μας συγκινούσε τόσο ή τώρα απλά μας έπιασε τέτοια καούρα επειδή γουστάρουμε δράμα και παρακολουθούμε ένα αληθινό 10ο κύκλο ή κόκκινη εντολή ή πως σκατά τις λένε τις σειρές?

Δεν έχεις και πολύ άδικο! Είμαστε χώρα της υπερβολής και δρούμε πάντα συναισθηματικά και συνηθέστατα κατόπιν εορτής...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
μονο να σε σκοτωσουν???εδω αλλοι σε απειλησαν οτι θα σε πηδηξουν!!!!!αυτο που το βαζεις...
να τα λεμε αυτα παιδια...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Δεν έχεις και πολύ άδικο! Είμαστε χώρα της υπερβολής και δρούμε πάντα συναισθηματικά και συνηθέστατα κατόπιν εορτής...

α και μόλις άκουσα ότι ήταν μαθητής του 12-16 και σε σχόλια λέγανε "άριστος μαθητής"
Και κάτι ακόμη πιο βασικό
Θα ήθελα να ήξερα αν ακουγόταν επίσημα πως το παιδί ήταν γκέι, που μάλλον ήταν, όλοι οι Ελληναράδες οι Χριστιανοταλιμπάν, αν θα τον εξύψωναν τόσο
Προσωπικά δεν λεω πως του άξιζε το τραμπούκισμα αν ήταν γκέι ή πως αν είναι γκέι δεν είναι καλό παιδί και χέστηκα για το τι λέει το Ευαγγέλιο
Αλλά μιλάω για την υποκρισία όλων αυτών που μου τη δίνει στα νεύρα!

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

ε δεν το εχεις καταλαβει ρε φιλε...οταν δεις κατι χαρουμενο , οι περισσοτεροι το αποφευγουνε αμεσως ειτε γιατι ζηλευουνε ειτε για αλλους λογους και μολις δουνε κατι δυσαρεστο τους τραβαει αμεσως εκει στον πονο στην αρνητικη ενεργεια....σαν να θελει να νιωσει πονο μεσα του ο αλλος και να λυπηθει για τον Βαγγελη τον οποιο δεν τον γνωριζε καν....
Καθε μερα μας βομβαρδιζουνε με τετοιου ειδους ειδησεις....στο χερι μας ειναι να μην της κανουμε υπερβολικες....αλλα ολοι εχουνε μια ταση στον πονο παρα στην χαρα...μπορει να φταιει και ελλειψη μαρουλιου....να σου λεει "ειδες...υπαρχουνε και χειρότερα..."

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εσενα τι σε χαλαει?
Το λαθος ειναι να αφιερωνεις τρια λεπτα, ή να γινεται σοβαρο θεμα οπως εγινε?
Ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω. Τι θελεις? Να αδιαφορησουμε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
α και μόλις άκουσα ότι ήταν μαθητής του 12-16 και σε σχόλια λέγανε "άριστος μαθητής"
Και κάτι ακόμη πιο βασικό
Θα ήθελα να ήξερα αν ακουγόταν επίσημα πως το παιδί ήταν γκέι, που μάλλον ήταν, όλοι οι Ελληναράδες οι Χριστιανοταλιμπάν, αν θα τον εξύψωναν τόσο
Προσωπικά δεν λεω πως του άξιζε το τραμπούκισμα αν ήταν γκέι ή πως αν είναι γκέι δεν είναι καλό παιδί και χέστηκα για το τι λέει το Ευαγγέλιο
Αλλά μιλάω για την υποκρισία όλων αυτών που μου τη δίνει στα νεύρα!

Γιατι προτρεχεις να χαρακτηρισεις υποκριτες οσους στενοχωρηθηκαν για το θανατο αυτου του παιδιου?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Υποκριτές δεν ειναι δεν μπορει να ξέρει ο καθενας τι γινεται μέσα σε μια σχολή. Και στη τελικη αμα και εσυ ο ιδιος δεν κάνεις κατι για να το σταματησεις τι περιμενεις οι άλλοι να σε σωζουν συνεχως?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Γιατι προτρεχεις να χαρακτηρισεις υποκριτες οσους στενοχωρηθηκαν για το θανατο αυτου του παιδιου?
γιατι στεναχωρια δεν ειναι ολο αυτο το σοου που ειδαμε σε ιντερνετ τιβι ...κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom