Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Υποκριτές δεν ειναι δεν μπορει να ξέρει ο καθενας τι γινεται μέσα σε μια σχολή. Και στη τελικη αμα και εσυ ο ιδιος δεν κάνεις κατι για να το σταματησεις τι περιμενεις οι άλλοι να σε σωζουν συνεχως?
Δεν καταλαβαινω ρε φιλε. Δεν λεω βεβαια για οσους ηλιθιους κανιβαλιζουν και θελουν να λυντσαρουν τους υπαιτιους, λες και τους ορισε κανενας ως δικαστες.
Αλλά γιατι ειναι υποκρισια να στενοχωρηθεις γι αυτο το παιδι?
Τι θελει να πει, καταλαβαινεις εσυ? :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν καταλαβαινω ρε φιλε. Δεν λεω βεβαια για οσους ηλιθιους κανιβαλιζουν και θελουν να λυντσαρουν τους υπαιτιους, λες και τους ορισε κανενας ως δικαστες.
Αλλά γιατι ειναι υποκρισια να στενοχωρηθεις γι αυτο το παιδι?
Τι θελει να πει, καταλαβαινεις εσυ? :think:

Εγω καταλαβαινω οτι ειναι υπερβολικα καχυποπτη αλλο ακρο και αυτο φαντασου να ειχες γκομενα την μαριανα θα επρεπε να της πεις 10 φορές οτι την αγαπας για να σε πιστεψει  :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εγω ας πουμε, στενοχωρηθηκα. Ειμαι υποκριτης?
οχι κρατατο για παρτη σου...τι μοιραζεσαι την στεναχωρια σου στο φεις μπουκ...για να δειξεις στους αλλους οτι στεναχωρηθηκες?

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Εσενα τι σε χαλαει?
Το λαθος ειναι να αφιερωνεις τρια λεπτα, ή να γινεται σοβαρο θεμα οπως εγινε?
Ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω. Τι θελεις? Να αδιαφορησουμε?

με χαλάει η ξαφνική αγιοποίηση του Βαγγέλη
όλοι ξαφνικά τον υπεραγαπούν χωρίς να τον ξέρουν
γιατί?
νιώθουν έτσι για όλους όσους πεθαίνουν?
Το καταλαβαίνω να αγιοποιήσεις κάποιον που θυσιάστηκε για κάποιο ιδανικό, για την οικογένεια του, για τα πολιτικά του πιστεύω, αλλά αυτό το παιδί οκ, ένα αθώο θύμα ήταν
Γιατί τέτοιος ντόρος?
Ας γίνει θέμα για το μπούλινγκ
Που κι αυτό να γίνει θα ξεχαστεί σε 1 βδομάδα
Για τον Βαγγέλη οκ κρίμα, αλλά προσωπικά δεν με συγκινεί και ιδιαίτερα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ουτε και εγω συγκινηθικα ιδιαιτερα....τον ηξερα και απο εχτες?

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Υποκριτές δεν ειναι δεν μπορει να ξέρει ο καθενας τι γινεται μέσα σε μια σχολή. Και στη τελικη αμα και εσυ ο ιδιος δεν κάνεις κατι για να το σταματησεις τι περιμενεις οι άλλοι να σε σωζουν συνεχως?

Που κολλάει η σχολή?
Εδώ διάβασα ότι έχουμε "εθνικό πένθος"
Γιατί στο π...ο έχουμε εθνικό πένθος???????????????
Ο πρώτος η ο τελευταίος είναι που πέθανε?
Αν είναι να πέφτουμε σε εθνικό πένθος κάθε φορά που πεθαίνει ένας Έλληνας, θα έπρεπε να πέφτουμε σε εθνικό πένθος κάθε...κάθε πότε πεθαίνει ένας Έλληνας?  :think:
Ε συχνά πάντως!
Απλά δεν γίνεται σόου για όλους!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Που κολλάει η σχολή?
Εδώ διάβασα ότι έχουμε "εθνικό πένθος"
Γιατί στο π...ο έχουμε εθνικό πένθος???????????????
Ο πρώτος η ο τελευταίος είναι που πέθανε?
Αν είναι να πέφτουμε σε εθνικό πένθος κάθε φορά που πεθαίνει ένας Έλληνας, θα έπρεπε να πέφτουμε σε εθνικό πένθος κάθε...κάθε πότε πεθαίνει ένας Έλληνας?  :think:
Ε συχνά πάντως!
Απλά δεν γίνεται σόου για όλους!

Εσενα σε πειράζει δηλαδη που δημοσιευτηκε? προφανως εκπροσωπει ολα τα άτομα που ειχαν παρομοιες καταστασεις ειτε πέθαναν ειτε οχι ειτε τις ζουν και τωρα.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

μίλησα για την υποκρισία συγκεκριμένα των Χριστιανών όχι όλων
λογικό να στεναχωρηθείς με τον θάνατο κάποιου αλλά αν δεν τον ξέρεις μετά απο 5 λεπτά θα σου περάσει
αν είσαι πολύ ευαίσθητος αντε να έχεις μια κατάθλιψη τη μέρα που το έμαθες
αλλά έχει πέσει πάρα πολύ σόου στα σόσιαλ μιντια, τραγούδια, ποιήματα, κολάζ με φωτογραφίες , να βρούμε τον ένοχο να δικαιώσουμε τον Βαγγέλη "ΜΑΣ"
εσύ που στεναχωρέθηκες σε καίει τόσο???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
μίλησα για την υποκρισία συγκεκριμένα των Χριστιανών όχι όλων
λογικό να στεναχωρηθείς με τον θάνατο κάποιου αλλά αν δεν τον ξέρεις μετά απο 5 λεπτά θα σου περάσει
αν είσαι πολύ ευαίσθητος αντε να έχεις μια κατάθλιψη τη μέρα που το έμαθες
αλλά έχει πέσει πάρα πολύ σόου στα σόσιαλ μιντια, τραγούδια, ποιήματα, κολάζ με φωτογραφίες , να βρούμε τον ένοχο να δικαιώσουμε τον Βαγγέλη "ΜΑΣ"
εσύ που στεναχωρέθηκες σε καίει τόσο???
Αντι να κάνεις αμπελοφιλοσοφιες, θα ηταν μαλλον πιο λογικο να αναλογισθεις οτι εστω κι ετσι ειναι μια καλη ευκαιρια να πληγεί μια κοινωνικη μαστιγα. Και οχι να εντοπισεις "μικροψυχα" μια ασημαντη σκοτεινη πλευρα του θεματος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εσενα σε πειράζει δηλαδη που δημοσιευτηκε? προφανως εκπροσωπει ολα τα άτομα που ειχαν παρομοιες καταστασεις ειτε πέθαναν ειτε οχι ειτε τις ζουν και τωρα.
Εχεις καταλαβει τι την ενοχλησε ρε τύπε? Εγω δυστυχως οχι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχεις καταλαβει τι την ενοχλησε ρε τύπε? Εγω δυστυχως οχι.

ουτε εγω. Βασικα αυτο που την ενοχλει δεν ειναι σημαντικο οχι τοσο οσο νομιζει. Προφανως και δεν θα στεναχωρεθεις οπως αν τυχαινε στο δικο σου το παιδι αλλα σε ευαισθητοποιει επειδη μπορει κάποια στιγμη στην θεση αυτη να βρεθει ενας φιλος ή ενας γνωστος σου κτλπ κτλπ αρκει απο αυτο το περιστατικο να μεινουν πραγματα διοτι στο μελλον θα ξανασυμβουν παρομοια περιστατικα οταν το θεμα ξεχαστει.

Απλα αυτη ονομαζει ολο αυτο υποκρισια

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

και σημερα αυτοκτονησε μια 59χρονη στον ευαγγελισμο....πηδηξε απο τον 4ο οροφο...στεναχωρηθηκες ?

καθε μερα καποιος παθαινει κατι...ειτε αυτοκτονει....ειτε χτυπαει ασχημα κτλπ....καθε μερα θα στεναχωριομαστε ?

αρκετοι στεναχωρηθηκαν με τον βαγγελη επειδη πηρε παρα πολυ τροπη το θεμα απο τα μ.μ.ε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ουτε εγω. Βασικα αυτο που την ενοχλει δεν ειναι σημαντικο οχι τοσο οσο νομιζει. Προφανως και δεν θα στεναχωρεθεις οπως αν τυχαινε στο δικο σου το παιδι αλλα σε ευαισθητοποιει επειδη μπορει κάποια στιγμη στην θεση αυτη να βρεθει ενας φιλος ή ενας γνωστος σου κτλπ κτλπ αρκει απο αυτο το περιστατικο να μεινουν πραγματα διοτι στο μελλον θα ξανασυμβουν παρομοια περιστατικα οταν το θεμα ξεχαστει.
Ειναι θλιβερο οτι καποιοι, οταν υπαρχει μια εστω υπερ-ευαισθητοποιηση για καποιο κοινωνικο ζητημα με καποια αφορμη, προτιμουν να απαξιωσουν λεγοντας "γιατι τοσο καιρο δεν ειχατε ασχοληθει, ειστε υποκριτες", αντι να πουν "ευτυχως, εστω κι ετσι δοθηκε επιτελους η ευκαιρια να ασχοληθουμε".

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειναι θλιβερο οτι καποιοι, οταν υπαρχει μια εστω υπερ-ευαισθητοποιηση για καποιο κοινωνικο ζητημα με καποια αφορμη, προτιμουν να απαξιωσουν λεγοντας "γιατι τοσο καιρο δεν ειχατε ασχοληθει, ειστε υποκριτες", αντι να πουν "ευτυχως, εστω κι ετσι δοθηκε επιτελους η ευκαιρια να ασχοληθουμε".

Ναι ρε φιλε το παν ειναι μεινουν πράγματα απο αυτο οπως πχ να έχει καποιος πάντοτε τροπους ωστε αν δει οτι κάποιος τον κακομεταχειριζεται να το σταματησει άμεσα. Το λαθος ειναι οτι κάποια παιδια ελπιζουν σε συμφιλιωση με αυτους που κάνουν τραμπουκισμους αλλα δεν υπάρχει τέτοια περιπτωση οποτε καλυτερα να τους αντιμετωπισεις σαν εχθρους.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

αλεξ σορρυ αλλα τα εχεις μπερδεψει λιγο μου φαινεται ρε...

συμφωνω με το να ασχοληθουμε με τις λυσεις για το σοβαρο προβλημα του bullying ως κοινωνια....αλλα το συγκεκριμενο παιδι εχει δολοφονηθει η αυτοκτονησει (δεν γνωριζουμε) εδω και καποιες μερες....θεωρω ασκοπο εστω απο ατομα που δεν το γνωριζουνε να στεναχωριουνται και να λενε κριμα το παιδι αντι να προτεινουνε λυσεις για το προβλημα καθεαυτο....φυσικα θα στεναχωρηθεις μια αντε δυο μερες το πολυ....

αλλα δεν βλεπω κανεις να μιλαει για λυσεις στο προβλημα παρα να εστιαζεται στο προβλημα και να κλαιει για ενα ατομο που δεν γνωριζε...

αυτο...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Το βρίσκω αστείο όταν λέτε ότι αυτό θα ευαισθητοποιήσει κόσμο σχετικά με το μπούλινγκ
Θυμάστε όταν πέθανε ο Γρηγορόπουλος?
Πορείες, διαμαρτυρίες, έρευνες...
Έτσι λέγαμε και τότε
Ότι θα μάθει ο κόσμος τι είναι η ΧΑ και τώρα βγαίνει 3ο κόμμα
Γιατί έχουμε ένα μαγικό διακοπτάκι και τα ξεχνάμε όλα
Αλλά και πάλι ξαναλέω δεν είναι η ευαισθητοποίηση μου σχετικά με το μπούλινγκ η ένστασή μου
Αλλά όλη αυτή η "αγάπη" για τον Βαγγέλη η οποία προέρχεται απ'το ότι ο θάνατός του έγινε ριάλιτι, ενώ ταυτόχρονα πεθαίνουν τόσοι άλλοι που τους γράφουμε κανονικά στα @@ μας
Πόσο πιο απλά να το θέσω?
Λίγο πριν πεθάνει ο Βαγγέλης μια γυναίκα πήδηξε απ'το μπαλκόνι μαζί με τον γιό της
Αυτοκτόνησαν λόγω οικονομικών προβλημάτων
Ασχολήθηκε κανείς?
Όχι
Εξηγήστε μου λοιπόν αν θέλετε ΓΙΑΤΙ γίνεται αυτή η διάκριση

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
:thumbsup:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το βρίσκω αστείο όταν λέτε ότι αυτό θα ευαισθητοποιήσει κόσμο σχετικά με το μπούλινγκ
Θυμάστε όταν πέθανε ο Γρηγορόπουλος?
Πορείες, διαμαρτυρίες, έρευνες...
Έτσι λέγαμε και τότε
Ότι θα μάθει ο κόσμος τι είναι η ΧΑ και τώρα βγαίνει 3ο κόμμα
Γιατί έχουμε ένα μαγικό διακοπτάκι και τα ξεχνάμε όλα
Αλλά και πάλι ξαναλέω δεν είναι η ευαισθητοποίηση μου σχετικά με το μπούλινγκ η ένστασή μου
Αλλά όλη αυτή η "αγάπη" για τον Βαγγέλη η οποία προέρχεται απ'το ότι ο θάνατός του έγινε ριάλιτι, ενώ ταυτόχρονα πεθαίνουν τόσοι άλλοι που τους γράφουμε κανονικά στα @@ μας
Πόσο πιο απλά να το θέσω?
Λίγο πριν πεθάνει ο Βαγγέλης μια γυναίκα πήδηξε απ'το μπαλκόνι μαζί με τον γιό της
Αυτοκτόνησαν λόγω οικονομικών προβλημάτων
Ασχολήθηκε κανείς?
Όχι
Εξηγήστε μου λοιπόν αν θέλετε ΓΙΑΤΙ γίνεται αυτή η διάκριση
Τι σχεση εχει παιδακι μου ο Γρηγοροπουλος με την ΧΑ?
Οταν σκοτωθηκε ο Γρηγοροπουλος, η ΧΑ ειχε 0,3%.

Καλως ή κακως το θεμα πηρε δημοσιοτητα, ο κοσμος το "γνωρισε" το παιδι. Και ειναι λογικο η ειδηση του θανατου του να προκαλεσει θλιψη.
Η λογικη "καθε μερα πεθαινει και υποφερει κοσμος, αρα γιατι να στενοχωρηθω για κατι συγκεκριμενο" ειναι οχι μονο επικινδυνη αλλά και η αρχη του φασισμου και της αναισθησιας.
Ψαξου λιγο. Προσπαθεις να το παιξεις διανοουμενίστικα "διαφορετικη" αλλά απλως κενολογείς.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
αλεξ σορρυ αλλα τα εχεις μπερδεψει λιγο μου φαινεται ρε...

συμφωνω με το να ασχοληθουμε με τις λυσεις για το σοβαρο προβλημα του bullying ως κοινωνια....αλλα το συγκεκριμενο παιδι εχει δολοφονηθει η αυτοκτονησει (δεν γνωριζουμε) εδω και καποιες μερες....θεωρω ασκοπο εστω απο ατομα που δεν το γνωριζουνε να στεναχωριουνται και να λενε κριμα το παιδι αντι να προτεινουνε λυσεις για το προβλημα καθεαυτο....φυσικα θα στεναχωρηθεις μια αντε δυο μερες το πολυ....

αλλα δεν βλεπω κανεις να μιλαει για λυσεις στο προβλημα παρα να εστιαζεται στο προβλημα και να κλαιει για ενα ατομο που δεν γνωριζε...

αυτο...

Αυτό λεω
Τα μόνα σωστά που άκουσα ήταν ότι έγινε ενημέρωση στα σχολεία κατα του μπούλινγκ
Κατα τ'αλλα γιατί να πάμε όλοι στη κηδεία του και γιατί να του γράψουμε ποιήματα και τραγούδια? Είναι κάποιος εθνικός ήρωας? Τι στο π...ο?
Με όλο το σεβασμό εννοείται στο θάνατο του αλλά οκ, δεν το ξέρω το παιδί!!!!
Το μπούλινγκ ναι μας αφορά όλους, όχι το ίδιο το παιδί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom