Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Λίγο πριν πεθάνει ο Βαγγέλης μια γυναίκα πήδηξε απ'το μπαλκόνι μαζί με τον γιό της
Αυτοκτόνησαν λόγω οικονομικών προβλημάτων
Ασχολήθηκε κανείς?
Όχι
Εξηγήστε μου λοιπόν αν θέλετε ΓΙΑΤΙ γίνεται αυτή η διάκριση

η αιτία ήτανε διαφορετική....τόσοι έλληνες αυτοκτόνησαν λόγω οικονομικών προβλημάτων...αλλά λόγω bullying ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η γυναικα που πέθανε λογω οικονομικων προβληματων δεν έγινε γνωστη επειδη έχει αυτοκτονησει και άλλος κοσμος για αυτα τα θέματα και ολα αυτα μας στεναχωρουν καθημερινα. Έχουν γινει πολλες συγκεντρωσεις και συμπλοκες για ολα αυτα τα ζητηματα απο το 2011 με τους αγανακτισμενους.

Αυτο που συνεβη με τον Βαγγελη δεν συμβαινει συχνα οποτε για αυτο εγινε ολος αυτος ο ντορος.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
η αιτία ήτανε διαφορετική....τόσοι έλληνες αυτοκτόνησαν λόγω οικονομικών προβλημάτων...αλλά λόγω bullying ?

για αυτο πηρε και περισσοτερη τροπη το θεμα...αλλα συνεχιζουνε να ασχολουμαστε με το θλιβερο σημειο του θανατου...δεν ειπα να μην στεναχωρηθουμε...και δεν κοιταζουμε την αιτια του προβληματος...ως bullying καθεαυτο

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Τι σχεση εχει παιδακι μου ο Γρηγοροπουλος με την ΧΑ?
Οταν σκοτωθηκε ο Γρηγοροπουλος, η ΧΑ ειχε 0,3%.

Καλως ή κακως το θεμα πηρε δημοσιοτητα, ο κοσμος το "γνωρισε" το παιδι. Και ειναι λογικο η ειδηση του θανατου του να προκαλεσει θλιψη.
Η λογικη "καθε μερα πεθαινει και υποφερει κοσμος, αρα γιατι να στενοχωρηθω για κατι συγκεκριμενο" ειναι οχι μονο επικινδυνη αλλά και η αρχη του φασισμου και της αναισθησιας.
Ψαξου λιγο. Προσπαθεις να το παιξεις διανοουμενίστικα "διαφορετικη" αλλά απλως κενολογείς.

Δε κάνω καμία προσπάθεια
Απλά λεω το πώς νιώθω
Ο φασισμός και εγώ δεν τα πάμε καθόλου καλά και πρόσεχε τι λες, με την αναισθησία πάλι έχω καλές σχέσεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Θεωρείτε δλδ ότι δεν αυτοκτονεί συχνά κόσμος λόγω μπούλινγκ?
Μήπως απλά δεν έχουν υποπέσει στη δική σας αντίληψη τέτοια περιστατικά επειδή δεν έγιναν γνωστά?
Θεωρώ πως το να αυτοκτονήσει κανείς λόγω μπούλινγκ είναι πολύ πιο συχνό απ'το να αυτοκτονήσει κανείς λόγω οικονομικών προβλημάτων
Άλλωστε το μπούλινγκ προυπήρχε της οικονομικής κρίσης
Το μπούλινγκ μπορεί να σου γαμήσει τη ψυχολογία , να σε κάνει να νιώθεις ανεπαρκής και πως δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε τίποτα
Και ΜΠΟΥΜ καταθλιψη!
Η κινητήριος δύναμη κάθε μα κάθε απόπειρας αυτοκτονίας.  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

οι προλογοι της μαριανας μου θυμιζουν κάτι παιδια στο σχολειο που τους ρωτουσε ο καθηγητης "την έκανες την άσκηση?" και αυτα απαντουσαν " εεε να κυριε καθηγητα βασικα δεν μου δοθηκε η ευκαιρια να μπορεσω να βρω χρονο και λογω σοβαρων οικογενειακων υποχρεωσεων" ρε παιδι μου λεει ο καθηγητης δεν την εκανες? "οχι κυριε καθηγητα" ε πες το μια ωρα  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
οι προλογοι της μαριανας μου θυμιζουν κάτι παιδια στο σχολειο που τους ρωτουσε ο καθηγητης "την έκανες την άσκηση?" και αυτα απαντουσαν " εεε να κυριε καθηγητα βασικα δεν μου δοθηκε η ευκαιρια να μπορεσω να βρω χρονο και λογω σοβαρων οικογενειακων υποχρεωσεων" ρε παιδι μου λεει ο καθηγητης δεν την εκανες? "οχι κυριε καθηγητα" ε πες το μια ωρα  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

δε προλογίζω
απλά εξηγώ καλύτερα μήπως δεν καταλαβαίνετε κάτι  :grin:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Τι σχεση εχει παιδακι μου ο Γρηγοροπουλος με την ΧΑ?
Οταν σκοτωθηκε ο Γρηγοροπουλος, η ΧΑ ειχε 0,3%.

το ίδιο λέμε
έπεσαν τα ποσοστά μόλις σκοτώθηκε και τώρα πάλι τα ίδια σκατα
ευαισθητοποιούμαστε για λίγο
και ματά πάλι τα ίδια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
και τα οικονομικα προβληματα που βιωνουμε ειναι μια μορφη bullying.Bullying σημαινει "εξαναγκασμος" και "εκφοβισμος",το να σε εξαναγκαζουν να πεφτεις για υπνο νηστικος,να μην εχεις φαρμακα,θερμανη κλπ ειναι μια μορφη οικονομικου bullying. Το ιδιο πραγμα ειναι παιδια και η αυτοκοτονια της μητερας με τον γιο της και η αυτοκτονια του Βαγγελη,απλα το δευτερο συνεβει για πρωτη φορα για αυτο και εγινε ντορος (υπαρχει και η υποθεση του Αλεξ βεβαια).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και τα οικονομικα προβληματα που βιωνουμε ειναι μια μορφη bullying.Bullying σημαινει "εξαναγκασμος" και "εκφοβισμος",το να σε εξαναγκαζουν να πεφτεις για υπνο νηστικος,να μην εχεις φαρμακα,θερμανη κλπ ειναι μια μορφη οικονομικου bullying. Το ιδιο πραγμα ειναι παιδια και η αυτοκοτονια της μητερας με τον γιο της και η αυτοκτονια του Βαγγελη,απλα το δευτερο συνεβει για πρωτη φορα για αυτο και εγινε ντορος (υπαρχει και η υποθεση του Αλεξ βεβαια).

Ναι ισχυει. Απλα εμεις δεν παραιτουμαστε και βρισκουμε τροπους να επιβιώσουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom