Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
ανοιξες το κουτακι με τις μαλακιες ?
Κρεμεσαι απο ενα κλαδί το οποίο ξέρεις οτι κάποια στιγμη θα σπάσει και θα πέσεις στο γκρεμο. Κι όμως, επειδή είσαι δειλός, εξακολουθεί και γατζωνεσαι πανω του με όλες σου τις δυνάμεις. Αυτό είναι η ζωή.

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
εύκολο είναι?
και μου κάνει εντύπωση αν είναι όντως αυτοκτονία που ο Βαγγέλης τα κατάφερε
ελάχιστες απόπειρες είναι επιτυχείς
οι περισσότερες καταλήγουν με μόνιμα τραύματα
ή το πολύ πολύ σε καμιά πλύση στομάχου

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Η υπέρτατη εξουσία γιά όλους ανεξαιρέτως είναι ο (αναπόφευκτος & άγνωστος) θάνατος. Είναι μία καθαρά αναρχική πράξη όταν αποφασίζεται ατομικά. Για αυτό και αποτελεί το μέγιστο ανάθεμα απέναντι στην εξουσία της έννοιας Τού Θεού. Εκτός και όταν το "ζητά" Ό Θεός (μαρτυρία).

Τύπε μου τον θεό δεν τον ξέρω τον κύριο και δεν με αφορά η γνώμη του!
Αυτούς που μένουν πίσω σκέπτομαι.
Εκτός αν κάποιος είναι βαρέως πάσχων και το κάνει για να τους απαλλάξει από το βάρος του, οπότε έχει κάποιο σοβαρό λόγο...

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Κρεμεσαι απο ενα κλαδί το οποίο ξέρεις οτι κάποια στιγμη θα σπάσει και θα πέσεις στο γκρεμο. Κι όμως, επειδή είσαι δειλός, εξακολουθεί και γατζωνεσαι πανω του με όλες σου τις δυνάμεις. Αυτό είναι η ζωή.

χμμμ....προς το παρον μονο πουτανες βλεπω....οποτε να υποθεσω θα πρεπει να παρομοιασω τον γκρεμο με τις πουτανες και το κλαδι με τα φραγκα...οσο εχω ακομα φραγκα θα με περιμενουνε απο κατω να τις πηδηξω....οταν τελιωσουνε τα φραγκα θα πρεπει να βρω απο αλλο κλαδι να πιαστω....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
πωπω ρε μαυροφιδες τι λετε παρασκευιατικα....φτου φτου σκορδα...
keep-calm-and-ftou-ftou-skorda.png

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
εύκολο είναι?
και μου κάνει εντύπωση αν είναι όντως αυτοκτονία που ο Βαγγέλης τα κατάφερε
ελάχιστες απόπειρες είναι επιτυχείς
οι περισσότερες καταλήγουν με μόνιμα τραύματα
ή το πολύ πολύ σε καμιά πλύση στομάχου
Αυτό ισχυει στις γυναικες

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τύπε μου τον θεό δεν τον ξέρω τον κύριο και δεν με αφορά  γνώμη του!
Εκτός αν κάποιος είναι βαρέως πάσχων και το κάνει για να τους απαλλάξει από το βάρος του, οπότε έχει κάποιο σοβαρό λόγο...
!
διαφορετικα θα την ειχες κανει τυπε? :grin:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Το νόημα της ζωής ειναι η σκυτάλη του είδους. Κλώνοι είμαστε. Το πολύ ατομικά να χαράξουμε ένα σημάδι στο συνεχές πλουτίζοντας την κιβωτό της κληρονομιάς μας.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Τώρα το τερμάτισες κι εσύ!
Ξέρεις το δεύτερο θερμοδυναμικό αξίωμα προβλέπει τον θερμικό θάνατο του σύμπαντος σε κάποιο πολύ μακρινό μέλλον. Μήπως να τινάζαμε από τώρα τον πλανήτη στον αέρα να μην περιμένουμε άδινα τόσα χρόνια; :)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Το νόημα της ζωής ειναι η σκυτάλη του είδους. Κλώνοι είμαστε. Το πολύ ατομικά να χαράξουμε ένα σημαδάδι στο συνεχές πλουτίζοντας την κιβωτό της κληρονομιάς μας.
τυπε δεν υπαρχουν κλωνοι..τα χουμε πει αυτα...

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Τύπε μου τον θεό δεν τον ξέρω τον κύριο και δεν με αφορά  γνώμη του!

τωρα ειπες μεγαλη κουβεντα...η αυτοκτονια δεν ειναι προσωπικη υποθεση....ολα τα ατομα ποσο μαλλον τα συγγενικα τα οποια αφηνεις πισω και τους κανεις μαυρη την ζωη απο εδω και περα δεν τα σκεφτεσαι ?

Ο βαγγελης δεν ηξερε αν οντως αυτοκτονησε οτι η μανα του θα μεινει πισω να τον κλαιει ? και αλλα τοσα παιδια....η ειναι τοσο βουτηγμενοι οσοι αυτοκτονουν στην καταθλιψη και στην υπερευαισθησια τους και η καθε μορφης λογικης εχει εξοβελιστει !!

δεν ξερω τι σημαινει εξωβελιστει απλα τωρα μου ηρθε σαν λεξη και νομιζα οτι ταιριαζει !

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τύπε μου τον θεό δεν τον ξέρω τον κύριο και δεν με αφορά  γνώμη του!

Είσαι ανάρχα τότε. :grin:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
τωρα ειπες μεγαλη κουβεντα...η αυτοκτονια δεν ειναι προσωπικη υποθεση....ολα τα ατομα ποσο μαλλον τα συγγενικα τα οποια αφηνεις πισω και τους κανεις μαυρη την ζωη απο εδω και περα δεν τα σκεφτεσαι ?

Ο βαγγελης δεν ηξερε αν οντως αυτοκτονησε οτι η μανα του θα μεινει πισω να τον κλαιει ? και αλλα τοσα παιδια....η ειναι τοσο βουτηγμενοι οσοι αυτοκτονουν στην καταθλιψη και στην υπερευαισθησια τους και η καθε μορφης λογικης εχει εξοβελιστει !!

δεν ξερω τι σημαινει εξωβελιστει απλα τωρα μου ηρθε σαν λεξη και νομιζα οτι ταιριαζει !

το δεύτερο
χέστηκες για τους τριγύρω αν είσαι τόσο χάλια που θες να αυτοκτονήσεις

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
διαφορετικα θα την ειχες κανει τυπε? :grin:

Δεν εννοώ εμένα ρε σύ, πως δηλαδή εγώ σκέπτομαι να φύγω.
Εννοώ πως σκέπτομαι όσους έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους που έφυγαν για μια δειλία ή ένα καπρίτσιο...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Δεν ξέρω, ίσως είναι πιο αποφασιστικόι.
Το γνωρίζω αυτό, μου το έχει πει γιατρός. Δεν το βγάζω απο την κοιλιά μου.

δεν έχει να κάνει με την αποφασιστηκότητα έχει να κάνει με το ότι είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να πεθάνεις :P
συνήθως το πετυχαίνεις αν προσπαθήσεις και 2η και 3η φορά οπότε εκεί ίσως παίζει ρόλο και η αποφασιστηκότητα αλλά αυτό σημαίνει ότι το έκανες μία, απέτυχες και παρ'όλα αυτά μετά δεν πήγες σε έναν γαμημένο ψυχολόγο να πάρεις τουλάχιστον κανένα αντικαταθλιπτικό?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom