Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
chuck-norris-super-kick.gif

Αυτη ειναι κινηση αχαχουχα οχι δικια μου αυτος έδερνε αμαξια. Που χαθηκε και ο απολυτος να χαβαλεδιασουμε ρε γαμωτο

μηπως έπεσε θυμα bullying?  :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δεν εννοώ εμένα ρε σύ, πως δηλαδή εγώ σκέπτομαι να φύγω.
Εννοώ πως σκέπτομαι όσους έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους που έφυγαν για μια δειλία ή ένα καπρίτσιο...
τυπε αυτοι που την κανουν δεν ειναι νορμαλ... τι να σκεφτουν... :idiot:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αυτη ειναι κινηση αχαχουχα οχι δικια μου αυτος έδερνε αμαξια. Που χαθηκε και ο απολυτος να χαβαλεδιασουμε ρε γαμωτο

μηπως έπεσε θυμα bullying?  :grin:
λες να ητανε ο βαγγελης τυπε?

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
δε συμφωνω
θέλει περισσότερα @@ να ζήσεις και να αντιμετωπίσεις τα πραγματικά προβλήματα
αν είχε θάρρος ο Βαγγέλης θα τα είχε βάλει και με τους μπούλις
Δεν αντεχω να σπιλωνουμε συνέχεια τον νεκρό. Δειλό τον είπαμε, γκέι τον είπαμε, αγαθό,  ευαισθητο κ.ο.κ.
Για εμένα ηταν άντρας με όλη τη σημασία της λεξης. Άντρες δεν είναι οι άλλοι που έπιναν σαν πουστηδες, που έβριζαν, που έκαναν βασανιστήρια κ.ο.κ. Αυτοι που λένε τον νεκρό δειλό και ευαίσθητο (οι βασανιστές του δηλ.), αυτοι είναι οι δειλοί, αυτοι φοράνε φουστες!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
τυπε αυτοι που την κανουν δεν ειναι νορμαλ... τι να σκεφτουν... :idiot:

Ήξερες καλά κανέναν; Γιατί εγώ ήξερα και μέχρι να το κάνει αυτό ήταν απόλυτα νορμάλ και είχε όλα τα θετικά που μπορεί να ζητήσει άνθρωπος!
Ομορφιά, εξυπνάδα, οικονομική άνεση κλπ...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Περιγράφεις λοιπόν έναν απόλυτο εγωισμό...

όχι
απόλυτη θλίψη
αυτό είναι που κυριαρχεί
ίσως μέσα στην απόλυτη θλίψη σου και στην απόλυτη μιζέρια σου να θεωρείς πως τα δικά σου προβλήματα είναι πολύ πιο σημαντικά απ'των άλλων
και πως το να ηρεμήσεις εσύ απ'αυτόν τον υπέρτατο πόνο είναι πιο σημαντικό
γιατί απλά πνίγεσαι και δεν αντέχεις
ίσως η πράξη να είναι εγωιστική αλλά δεν είναι αυτό το κεντρικό χαρακτηριστικό του ατόμου που θέλει να αυτοκτονήσει

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Δεν αντεχω να σπιλωνουμε συνέχεια τον νεκρό. Δειλό τον είπαμε, γκέι τον είπαμε, αγαθό,  ευαισθητο κ.ο.κ.
Για εμένα ηταν άντρας με όλη τη σημασία της λεξης. Άντρες δεν είναι οι άλλοι που έπιναν σαν πουστηδες, που έβριζαν, που έκαναν βασανιστήρια κ.ο.κ. Αυτοι που λένε τον νεκρό δειλό και ευαίσθητο, αυτοι είναι οι δειλοί, αυτοι φοράνε φουστες!

δλδ είναι κακό να είσαι γκέι?  :think:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ήξερες καλά κανέναν; Γιατί εγώ ήξερα και μέχρι να το κάνει αυτό ήταν απόλυτα νορμάλ και είχε όλα τα θετικά που μπορεί να ζητήσει άνθρωπος!
Ομορφιά, εξυπνάδα, οικονομική άνεση κλπ...
πολλους ξερω....οι περισσοτεροι ηταν :idiot: και κανα δυο αλλοι που εδειχναν νορμαλ,ποιος ξερει τι παιχνιδια παιζοταν μεσα στο μυαλο τους και την ψυχη τους...αβυσος τυπε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom