Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Αυτη ειναι κινηση αχαχουχα οχι δικια μου αυτος έδερνε αμαξια. Που χαθηκε και ο απολυτος να χαβαλεδιασουμε ρε γαμωτο
μηπως έπεσε θυμα bullying?
τυπε αυτοι που την κανουν δεν ειναι νορμαλ... τι να σκεφτουν...Δεν εννοώ εμένα ρε σύ, πως δηλαδή εγώ σκέπτομαι να φύγω.
Εννοώ πως σκέπτομαι όσους έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους που έφυγαν για μια δειλία ή ένα καπρίτσιο...
Και εσύ είσαι ανάρχα (του είδους σέξυ Κοντοπίδου).
το δεύτερο
χέστηκες για τους τριγύρω αν είσαι τόσο χάλια που θες να αυτοκτονήσεις
λες να ητανε ο βαγγελης τυπε?Αυτη ειναι κινηση αχαχουχα οχι δικια μου αυτος έδερνε αμαξια. Που χαθηκε και ο απολυτος να χαβαλεδιασουμε ρε γαμωτο
μηπως έπεσε θυμα bullying?
λες να ητανε ο βαγγελης τυπε?
ο απολυτος? αποκλειεται.
Εδώ έχεις δίκιο!
Το γήρας είναι νόσος χρονία, ανίατος και θανατηφόρος!
Δεν αντεχω να σπιλωνουμε συνέχεια τον νεκρό. Δειλό τον είπαμε, γκέι τον είπαμε, αγαθό, ευαισθητο κ.ο.κ.δε συμφωνω
θέλει περισσότερα @@ να ζήσεις και να αντιμετωπίσεις τα πραγματικά προβλήματα
αν είχε θάρρος ο Βαγγέλης θα τα είχε βάλει και με τους μπούλις
τυπε αυτοι που την κανουν δεν ειναι νορμαλ... τι να σκεφτουν...
Περιγράφεις λοιπόν έναν απόλυτο εγωισμό...
τυπε δεν υπαρχουν κλωνοι..τα χουμε πει αυτα...
Δεν αντεχω να σπιλωνουμε συνέχεια τον νεκρό. Δειλό τον είπαμε, γκέι τον είπαμε, αγαθό, ευαισθητο κ.ο.κ.
Για εμένα ηταν άντρας με όλη τη σημασία της λεξης. Άντρες δεν είναι οι άλλοι που έπιναν σαν πουστηδες, που έβριζαν, που έκαναν βασανιστήρια κ.ο.κ. Αυτοι που λένε τον νεκρό δειλό και ευαίσθητο, αυτοι είναι οι δειλοί, αυτοι φοράνε φουστες!
ντόκ... σε αυτήν την ζωή δύο πράγματα είναι σίγουρα... ο θάνατος και οι φόροι...
πολλους ξερω....οι περισσοτεροι ηταν και κανα δυο αλλοι που εδειχναν νορμαλ,ποιος ξερει τι παιχνιδια παιζοταν μεσα στο μυαλο τους και την ψυχη τους...αβυσος τυπε....Ήξερες καλά κανέναν; Γιατί εγώ ήξερα και μέχρι να το κάνει αυτό ήταν απόλυτα νορμάλ και είχε όλα τα θετικά που μπορεί να ζητήσει άνθρωπος!
Ομορφιά, εξυπνάδα, οικονομική άνεση κλπ...
Όχι βεβαια, αλλά αυτοι που το λένε το λένε για κακό, για να τον μειώσουν.δλδ είναι κακό να είσαι γκέι?
τυπε πουστης εισαι??Όχι βεβαια, αλλά αυτοι που το λένε το λένε για κακό, για να τον μειώσουν.
τυπε πουστης εισαι??
γιατι γελας ρε τυπε?κακο ειναι που ρωτησα?
Εσύ δημοτικό εχεις παει?τυπε πουστης εισαι??