Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
[quote author=Γιώργος Μάνος  link=topic=217171.msg6173592#msg6173592 date=1426925086]
Να τους βρουνε και να τους γαμησουν όλους όσους εμπλέκονται ......
[/quote]δεν προβλεπεται τετοια ποινη τυπε

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.654
Πόντοι
31.558

Επιβεβαιώνεται η αυτοχειρία στο θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Στo μαχαίρι βρέθηκε μόνο το δικό του DNA

Την αρχική εκτίμηση ότι ο 20χρονος σπουδαστής Βαγγέλης Γιακουμάκης έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, επιβεβαιώνουν τα πρώτα αποτελέσματα από την ενδελεχή έρευνα που έγινε στα εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, στο μαχαίρι με το οποίο έκοψε τις φλέβες του, ταυτοποιήθηκε μόνο το δικό του DNA ενώ στα ρούχα εντοπίστηκαν μεγάλες «αόρατες» κηλίδες αίματος.

Επίσης από τις αναλύσεις που έγιναν στο χώμα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο με αυτό του σημείου όπου εντοπίστηκε νεκρός.

Από κανένα στοιχείο, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, δεν προκύπτει η εμπλοκή δεύτερου ατόμου, γεγονός που θα παρέπεμπε σε εγκληματική ενέργεια. Όλα συντείνουν στην αυτοχειρία, όπως ήταν και η αρχική εκτίμηση.

Το πόρισμα από το εγκληματικό της ΕΛΑΣ θα διαβιβαστεί πιθανότατα τη Δευτέρα στην Ασφάλεια Ιωαννίνων και στον Εισαγγελέα προκειμένου να συμπληρώσει το δύσκολο παζλ της υπόθεσης αυτής.

Παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που διενεργεί ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης. Όσα στοιχεία έχουν προκύψει μέχρι τώρα δεν ανατρέπουν τα αρχικά, ωστόσο η πλήρης εικόνα θα διαμορφωθεί με την ολοκλήρωση των αναλύσεων.

Τα αποτελέσματα αυτά θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικά και για τις αρχές που διενεργούν τη σχετική έρευνα αλλά και για την κοινωνία, καθώς είχαν καλλιεργηθεί επί μακρόν κι από πολλές πλευρές διάφορα σενάρια. Tα στοιχεία αυτά απαντούν στο «τι» ακριβώς έγινε δεν απαντούν όμως στο «γιατί».

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εχεις καμια καινουργια γυμνη φωτο να αυτοικανοποιηθω;

chuck-norris-super-kick.gif

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :kneel: :kneel:

Επισκέπτης
Ἡ Μικρὰ Ἐπιφυλλὶς

Ὁ βίος εἶναι τραχὺς

http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/2015/04/04/resized/GIAKOUMAKIS_597_355.jpg[/img[/URL]]

Ὁ ἄνθρωπος, ἀπὸ τῆς γεννήσεως ἔως τῆς μεταστάσεὼς του ἀγωνίζεται σκληρῶς τόσον διὰ τὴν ἐπιβίωσὶν του ὅσον καὶ διὰ τὴν συνέχισιν τῆς ὑλικῆς ὑπάρξεὼς του διὰ τῆς ἀναπαραγωγῆς. Εἰς συλλογικὸν ἐπίπεδον ὁ ἀγὼν αὐτὸς διεξάγεται διὰ τῆς ἀενάου ἀντιπαλότητος τῶν διαφόρων φυλῶν αἵτινες ἀποτελοῦσιν τὰς κυρίας τῶν ἀνθρώπων ὑποδιαιρέσεις, φθάνει δὲ εἰς ἀκραῖον σημεῖον καταστρεπτικότητος διὰ τῶν πολέμων.

Εὐτυχῶς ἡ δύσκολος αὐτὴ πραγματικότης ἁπαλύνεται διὰ τῆς θρησκείας ἥτις παρέχει τῷ ἀνθρώπῳ τὰ ἠθικὰ ἐρείσματα τὰ διαχωρίζοντα αὐτὸν ἐκ τῶν κτηνῶν, τῆς τέχνης ἥτις ἀνυψοῖ τὴν ψυχὴν του πρὸς ἀνωτέρας σφαίρας, καὶ τοῦ οἰκογενειακοῦ βίου ὅστις διασφαλίζει αὐτῷ τὸ κατάλληλον περιβάλλον πρὸς συνέχισιν τῆς ὑλικῆς ὑπάρξεὼς του διὰ τῶν τέκνων.

Ἀτυχῶς κατὰ τοὺς νεωτέρους χρόνους καὶ αἱ 3 προαναφερθέντες λιμένες ὅπου τὸ πλοῖον τοῦ βίου ἑκάστου ἐξ ἡμῶν δύναται νὰ εὕρη καταφύγιον ἐκ τῶν τρικυμιῶν καὶ τῶν περιπετειῶν κλείονται καὶ καταστρέφονται τῇ ἐπιδράσει ἀντιφυσικῶν καὶ ἀνελευθέρων θεωριῶν, ὡς τοῦ κομμουνισμοῦ, τοῦ κοινωνισμοῦ, τοῦ παγγενετησιασμοῦ κ.τ.λ. Ἡ ἠθικὴ λοιδωρεῖται, ὑποκαθιστωμένη δι΄ ἑνὸς σχετικισμοῦ διὰ τὸν ὁποῖον μόνον ἔγκλημα εἶναι ἡ ὑπεράσπισις τῆς προσωπικότητος ἑνὸς ἑκάστου, τῆς πράξεως αὐτῆς ὀνομαζομένης ὑπὸ τῶν συγχρόνων κηνσόρων «φασιστικῆς προκλήσεως». Ἡ τέχνη καταργεῖται, τῶν ἐπὶ τοῦ φυλετικοῦ ἀσυνειδήτου στεῤῥῶς πακτωθέντων αἰσθητικῶν προτύπων ἀντικαθιστωμένων ὑπὸ προϊόντων ψυχικῆς παρακρούσεως καὶ ἐκτρωμάτων διεστραμμένης ψυχοσυνθέσεως ἀτόμων μὲ μοναδικὴν ἰδιότηταν τὰς γνωριμίας μετὰ τῶν εὐαρίθμων παγκοσμίων ὀλιγαρχῶν. Τέλος ἡ οἰκογένεια καταστρέφεται διὰ τῆς ἐπιβολῆς προτύπων εἰς ᾇ προεξάρχουσι ἀηδεῖς κίναιδοι καὶ τριβάδαι οἵτινες παντοιοτρόπως ὑποστηριζόμενοι διαλαλοῦσιν τὰς ῥυπαρὰς ὀρέξεις των, τῆς κοινωνίας ἀπειλουμένης διὰ βαρυτάτων κυρώσεων ἐν περιπτώσει ἀντιδράσεως.

Ὅλα τὰ ἀνωτέρω λαμβάνουσιν χώρα ἐντὸς ἑνὸς κοινωνικοῦ πλαισίου ὅπου ἡ ἐλευθεριότης καὶ ἡ ἀσυδοσία δίδουσιν τὴν ἐντύπωσιν εἰς ὅλους, ἰδίᾳ δὲ εἰς τοὺς εὐπλάστους νέους, ὅτι οὐδεμίαν συνέπειαν θὰ ὑποστῶσιν διὰ τὴν ὁσονδήποτε ἀντικοινωνικὴν συμπεριφορὰν των. Εἶναι βέβαιον ὅτι τουλάχιστον ἐκ πρώτης ὄψεως ἡ πεποίθησις αὐτὴ φαίνεται δικαιολογημένη δεδομένου ὅτι ἡ κοινωνικὴ κατάπτωσις εἰς τὸ θέμα τῆς ἐμφανίσεως εἶναι πασίδηλος: Ὀλιγόωρος παρατήρησις εἰς ὁδὸν μεγάλης πόλεως θὰ καταδείξῃ πλῆθος γελοίων ἐμφανίσεων καὶ συμπεριφορῶν ὥντινων ἡ ἀνάδυσις πρὸ μόλις 10ετίας θὰ προεκάλει ἀντιδράσεις. Σήμερον διάφορα ὑποκείμενα μὲ γενειάδας, πίλους, διόπτρας, ἐνώτια καὶ ἐμβάδας περιφέρονται ἄεργα ἀνὰ τοῖς ὁδοῖς ὁμοῦ μετὰ ἐρωτοτροπούντων 50ούτιδων, συνεχῶς βωμολοχούντων γυναίων καὶ ἐνοχλητικῶν ἐπαιτῶν.

Ὁ ἀτυχὴς δολοφονηθεῖς ἤ ἐξαναγκασθεῖς εἰς αὐτοκτονίαν Εὐάγγελος ἦτο κατ' ἐξοχὴν θύμα αὐτῆς τῆς καταστάσεως. Ἡ θέλησὶς του ὑπελείπετο, μὴ ἔχουσα τὴν εὐκαιρίαν νὰ χαλυβδωθῇ διὰ τῆς ἐμβαπτίσεως εἰς τὰ ζείδωρα νάματα τῶν Ἐθνικῶν Ἰδανικῶν. Ταυτοχρόνως τῷ εἶχεν πιθανότατα παγιωθεῖ ἡ ἐντύπωσις ὅτι ἡ βιαία ἀντίδρασις τῶν φυσιολογικῶν ἀνθρώπων εἰς βιαίαν προσβολὴν εἶναι κάτι τὸ κακόν. Οὔτω, ἐνῷ ὑπὸ κανονικὰς συνθήκας τὰ πάντα θὰ ἔληγον μὲ ὀλίγους μώλωπας καὶ τὴν ἀνεωχθεῖσαν ῥίναν ἐνὸς ἐκ τῶν βασανιστῶν του, γεγονὸς ἀπολύτως ἀναμενόμενον εἰς 20ετεῖς, ὁ πτωχὸς Εὐάγγελος ἀπώλεσεν τελικῶς τὸν βίον του, καταστᾶς θύμα τῆς τῇ ἐπιδράσει ἀντιφυσικῶν δοξασιῶν πλήρως ἀπωλεσάσης πάσαν διάθεσιν πρὸς ἀγώναν κοινωνίας.

Παρ' ἡμῖν τύπος χειρότερος τῶν βασανιστῶν τοῦ Εὐαγγέλου, ὁ κ. Dude007 ἔδρα καὶ δρᾷ κατὰ παρόμοιον αὐτοῖς τρόπον οὐχὶ μόνον μὴ ὑφιστάμενος οὐδεμίαν συνέπειαν ἀλλὰ καὶ ἀπονεμομένου αὐτῷ τοῦ ὑπάτου ἀξιώματος τοῦ ἱστοτόπου.

Ὁ Εὐάγγελος κατέστη θύμα μίας ὁλοκλήρου κοινωνίας, ὄχι βεβαίως ὡς θέλουσιν νὰ παρουσιάσωσιν τὰ πράγματα οἱ κομμουνιστικοὶ κονδυλοφόροι οἱ αἰτοῦντες καὶ λαμβάνοντες ὅλον καὶ περισσοτερους άνεφαρμόστους νόμους, καὶ ὅλον καὶ περισσότερον κρατικὸν καταναγκασμόν, ἀλλὰ διὰ τῆς ἀδρανείας τῆς κοινωνίας αὐτὴς ἐνώπιον φαινομένων παρακμῆς καὶ σήψεως καὶ διὰ τοῦ περιορισμοῦ τοῦ ὑγιοῦς τμήματος αὐτῆς, τῇ κυριαρχίᾳ τοῦ ὁποίου θὰ δοθῇ τέλος εἰς τὰ ἐγκλήματα τῶν ἠθικῶν αὐτουργῶν τοῦ θανάτου τοῦ Εὐαγγέλου καὶ τῶν ἀκολούθων των.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Υποπέσατε σε σοβαρό "φάουλ" κ. Μπακάλη, συγκρίνοντας τους ηθικούς αυτουργούς του θανάτου του Βαγγέλη με τον dude007. Ερωτώ: έχει σκοτώσει άνθρωπο ο dude007; έχει εξωθήσει άνθρωπο στο θάνατο ο dude007;  Οι απαντήσεις είναι προφανείς. Είναι άλλο πράγμα να μην συμπαθούμε κάποιο μέλος του σάιτ και εντελώς άλλο να κάνουμε συγκρίσεις σαν κι' αυτή που κάνατε εσείς.

ΥΓ: Σάς προλαβαίνω λέγοντας ότι τον dude007 δεν τον γνωρίζω στην πραγματική ζωή, αλλά ακόμα και εδώ στο σάιτ ούτε ένα pm έχουμε ανταλλάξει.

Επισκέπτης
Ὁ κ. Dude007 δρᾷ ὡς ἀκριβῶς οἱ ἀσύδοτοι βασανισταὶ τοῦ μακαρίτου.

Εἶναι πιθανὸν οὔτε αὐτοὶ νὰ μὴν ἐφόνευσαν (ἀμέσως) τὸν νέον.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Υποπέσατε σε σοβαρό "φάουλ" κ. Μπακάλη, συγκρίνοντας τους ηθικούς αυτουργούς του θανάτου του Βαγγέλη με τον dude007. Ερωτώ: έχει σκοτώσει άνθρωπο ο dude007; έχει εξωθήσει άνθρωπο στο θάνατο ο dude007;  Οι απαντήσεις είναι προφανείς. Είναι άλλο πράγμα να μην συμπαθούμε κάποιο μέλος του σάιτ και εντελώς άλλο να κάνουμε συγκρίσεις σαν κι' αυτή που κάνατε εσείς.

ΥΓ: Σάς προλαβαίνω λέγοντας ότι τον dude007 δεν τον γνωρίζω στην πραγματική ζωή, αλλά ακόμα και εδώ στο σάιτ ούτε ένα pm έχουμε ανταλλάξει.

Δε ξέρω ποιός είναι αυτός που λέτε, αλλά και το cyber bullying , bullying είναι και μπορεί επίσης να οδηγήσει κάποιον σε κατάθλιψη και κατα συνέπεια σε αυτοκτονία
Πρέπει να πεθάνει πρώτα κάποιος απο cyber bullying για να ασχοληθούμε και με αυτό?
Δεν χρειάζεται να πάρεις εσύ το μαχαίρι και να σκοτώσεις κάποιον και τον Βαγγέλη πιθανότατα δεν τον σκότωσαν οι ίδιοι αλλά αυτοκτόνησε αφότου ένιωθε σκατά απ'τα πολλά βασανιστήρια που του έκαναν.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Άντε, να πιάσουνε τους υπεύθυνους να δούμε τι θα πουν!

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
2 βδομάδες μετά τα γεγονότα και κανείς δεν ασχολείται πια με το θέμα. Πούλησε, δε πουλάει πια. Η δικτατορία των μέσων μαζικής αποβλάκωσης. Ολα με αυτό το σιχαμένο οικονομικό κριτήριο. Χόμο εκονόμικους. Εμετός σκέτος.

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
2 βδομάδες μετά τα γεγονότα και κανείς δεν ασχολείται πια με το θέμα. Πούλησε, δε πουλάει πια. Η δικτατορία των μέσων μαζικής αποβλάκωσης. Ολα με αυτό το σιχαμένο οικονομικό κριτήριο. Χόμο εκονόμικους. Εμετός σκέτος.

Οι Γιαννιωτες δεν το βαζουν κατω  αν δεν τους λυτζαρουν δεν θα ησυχασουν.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Οι Γιαννιωτες δεν το βαζουν κατω  αν δεν τους λυτζαρουν δεν θα ησυχασουν.

Μακάρι να τους κάνουν αγνώριστους απ το ξύλο και ενα τεράστιο καδρόνι στον κώλο να τους χώσουν, τους ξεφτυλισμένους πούστηδες.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Ok-- Οι μεν του κανανε  face to face τον βίο αβίωτο, τον  έδεναν , τον κλειδωναν στην ντουλάπα
και του πέταγαν φραγκα  για να τραγουδάει σαν τζουκ μποξ κλπ
Τί  αντίστοιχο εχει κανει ο  Dude? :rolleyes:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ok-- Οι μεν του κανανε  face to face τον βίο αβίωτο, τον  έδεναν , τον κλειδωναν στην ντουλάπα
και του πέταγαν φραγκα  για να τραγουδάει σαν τζουκ μποξ κλπ
Τί  αντίστοιχο εχει κανει ο  Dude? :rolleyes:

Δε ξέρω τι έχει κάνει συγκεκριμένα ο dude
μπορώ να σου μιλήσω γενικά για internet bullying
όπου κι εκεί έχουμε ακούσει περιστατικά με παιδιά να τα απειλούν μέσω ίντερνετ
κάνω copy paste το παρακάτω απο σελίδα

"Μπορεί για παράδειγμα να:

Κοροϊδέψουν ένα άτομο σε ένα chat-room.
    Να αποστείλουν αισχρά ή απειλητικά μηνύματα μέσω του διαδικτύου.
    Να στείλουν αισχρό υλικό κατά τις συνομιλίες.
    Να κοροϊδέψουν κάποιο με το να φτιάξουν ένα ψεύτικο προφίλ με εξευτελιστικές πληροφορίες.
    Να βάλουν προσωπικό υλικό κάποιου άλλου στο διαδίκτυο χώρις την άδεια του."

αν νομίζεις ότι αυτά είναι λιγότερο ψυχοφθόρα κάνεις λάθος γιατί και το ίντερνετ είναι μια κοινωνία μέσα στην οποία σε ξεφτελίζουν και σε παρενοχλούν διαρκώς
κι εκεί έχεις δύο επιλογές
ή πέφτεις σε κατάθλιψη που μπορεί αν συνοδεύεται και με άλλα ψυχολογικά προβλήματα να φτάσεις μέχρι και στην αυτοκτονία όπως ο Βαγγέλης
ή γίνεσαι αναίσθητος και τους γράφεις κάποια στιγμή όλους στα @@ σου.

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Λοιπόν μάγκες,η φάση με αυτή τη μαλακία το μπούλινγκ έχει ξεφύγει..
Θα σας διηγηθώ τι συνέβη χτες κ ήμουν μάρτυρας.
Είμαι με το αμάξι στην Αμφιθέας όταν απο το πεζοδρόμιο ακούω φωνές.Γυρνάω κ βλέπω ένα πιτσιρικά να κοπανάει μία κοπελίτσα..μιλάμε για τρελά χαστούκια,φάπες στο κεφάλι,μπουνιές στην πλάτη κ κλωτσιές..
Σταματάω περίπου 50 μέτρα πιο κάτω για να εξακριβώσω τι ακριβώς παίζει απο τον καθρέφτη(αν καταλάβαινα οτι είναι ζάκια θα την έκανα).
Κι όμως το κοριτσάκι είχε σχολική τσάντα,παρακαλούσε τον τύπο να την αφήσει κ ο άλλος την έσερνε.Έτσι όπως ήμουν σταματημένος έρχονταν προς το μέρος μου κ φτάνοντας στην πόρτα του συνοδηγόυ ανοίγω το παράθυρο κ λέω στην κοπέλα "έλα μέσα".
Ανοίγει την πόρτα κ προσπαθεί να μπει έντρομη μέσα,αλλά ο άλλος την κρατάει κ δεν την αφήνει..
Του λέω "άστην κάτω ρε μαλακισμένο" κ μου λέει "σήκω φύγε μη σε γαμήσω κ σένα"..
Κατεβαίνω κάτω κ του λέω "έλα να με γαμήσεις"..
Πάω εκεί του σκάω ένα μπουκέτο,ο μέχρι τότε γαμιάς χέστηκε κ έφυγε περίπου 20 μέτρα πίσω κ με έβριζε απο απόσταση ασφαλείας."θα σε γαμήσω,θα πεθάνεις,θα σε θάψω" κ κάτι τέτοια όμορφα..
Η κοπέλα μπήκε τελικά στο αμάξι κ όπως μπήκα κ εγώ κ μέχρι να ξεκινήσω ήρθε πάλι κ φεύγοντας μου χτύπησε το αμάξι με το χέρι του..δεν έδωσα σημασία κ συνέχισα..
Η κοπέλα δε απο το σοκ της ούτε να μου πει πως να την πάω σπίτι της δε μπορούσε.
Τελικά,αφού μου είπε τη διεύθυνση,στη διαδρομή μου είπε οτι όλη η φάση έγινε επειδή αυτός την γούσταρε κ εκείνη τον χυλοπίτιαζε..κ αυτό μου είπε το είχε κάνει κ σε άλλες κοπέλες..
2 φορές την ώρα του μαθήματος μπήκε στην τάξη κ την έβγαλε έξω με το ζόρι..αναρωτιέμαι..οι δάσκαλοι τι στον πούτσο κάνουν???
Για να μη μακρυγορώ η κατάληξη ήταν στο τμήμα για μήνυση μετα απο συμβουλή δική μου κ της αστυνομικού,όταν πήραμε το 100.

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Ξέρω άσχετο με το Γιακουμάκη,μη με κράξετε,σχετικό όμως με το μπούλινγκ..

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Λοιπόν μάγκες,η φάση με αυτή τη μαλακία το μπούλινγκ έχει ξεφύγει..
Θα σας διηγηθώ τι συνέβη χτες κ ήμουν μάρτυρας.
Είμαι με το αμάξι στην Αμφιθέας όταν απο το πεζοδρόμιο ακούω φωνές.Γυρνάω κ βλέπω ένα πιτσιρικά να κοπανάει μία κοπελίτσα..μιλάμε για τρελά χαστούκια,φάπες στο κεφάλι,μπουνιές στην πλάτη κ κλωτσιές..
Σταματάω περίπου 50 μέτρα πιο κάτω για να εξακριβώσω τι ακριβώς παίζει απο τον καθρέφτη(αν καταλάβαινα οτι είναι ζάκια θα την έκανα).
Κι όμως το κοριτσάκι είχε σχολική τσάντα,παρακαλούσε τον τύπο να την αφήσει κ ο άλλος την έσερνε.Έτσι όπως ήμουν σταματημένος έρχονταν προς το μέρος μου κ φτάνοντας στην πόρτα του συνοδηγόυ ανοίγω το παράθυρο κ λέω στην κοπέλα "έλα μέσα".
Ανοίγει την πόρτα κ προσπαθεί να μπει έντρομη μέσα,αλλά ο άλλος την κρατάει κ δεν την αφήνει..
Του λέω "άστην κάτω ρε μαλακισμένο" κ μου λέει "σήκω φύγε μη σε γαμήσω κ σένα"..
Κατεβαίνω κάτω κ του λέω "έλα να με γαμήσεις"..
Πάω εκεί του σκάω ένα μπουκέτο,ο μέχρι τότε γαμιάς χέστηκε κ έφυγε περίπου 20 μέτρα πίσω κ με έβριζε απο απόσταση ασφαλείας."θα σε γαμήσω,θα πεθάνεις,θα σε θάψω" κ κάτι τέτοια όμορφα..
Η κοπέλα μπήκε τελικά στο αμάξι κ όπως μπήκα κ εγώ κ μέχρι να ξεκινήσω ήρθε πάλι κ φεύγοντας μου χτύπησε το αμάξι με το χέρι του..δεν έδωσα σημασία κ συνέχισα..
Η κοπέλα δε απο το σοκ της ούτε να μου πει πως να την πάω σπίτι της δε μπορούσε.
Τελικά,αφού μου είπε τη διεύθυνση,στη διαδρομή μου είπε οτι όλη η φάση έγινε επειδή αυτός την γούσταρε κ εκείνη τον χυλοπίτιαζε..κ αυτό μου είπε το είχε κάνει κ σε άλλες κοπέλες..
2 φορές την ώρα του μαθήματος μπήκε στην τάξη κ την έβγαλε έξω με το ζόρι..αναρωτιέμαι..οι δάσκαλοι τι στον πούτσο κάνουν???
Για να μη μακρυγορώ η κατάληξη ήταν στο τμήμα για μήνυση μετα απο συμβουλή δική μου κ της αστυνομικού,όταν πήραμε το 100.

μπράβο σου που επενέβης
αλλά τι είναι ζάκια?

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
α και δεν έχει ξεφύγει, απλά τώρα το παρατηρούμε

Επισκέπτης
Πάω εκεί του σκάω ένα μπουκέτο,ο μέχρι τότε γαμιάς χέστηκε κ έφυγε περίπου 20 μέτρα πίσω κ με έβριζε απο απόσταση ασφαλείας.

Ὁρίστε, τὶ λέγομεν καὶ ἡμεῖς;

“Violence, naked force, has settled more issues in history than has any other factor.”
― Robert A. Heinlein, Starship Troopers

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom