Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ὁ ΜΙχαλολιάκος πῆρε μία παρέα καὶ τὴν ἔκανε πανευρωπαϊκὸ - ἤ καὶ παγκόσμιο - φόβητρο καὶ ἐλπίδα.
Στον αυτοματο παει αδερφε παρτο χαμπαρι.
Πες μου τι κανει η ΧΑ και εχει τα ποσοστα της; Καίγεται ο κοσμος και αναβουν καπνογόνα στις θερμοπυλες ...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Πες μου τι κανει η ΧΑ και εχει τα ποσοστα της; Καίγεται ο κοσμος και αναβουν καπνογόνα στις θερμοπυλες ...

Πάρε χαμπάρι ότι με τις μαλακίες που λες, ενισχύεις τύπους σαν τον asia_fan.

Επισκέπτης

Ἄμα τὸ πάρουμε ἔτσι, καὶ ὁ ΣΥΡΙΖΑ στὸν αὐτόματο πάει. Ἀλλὰ κατέχει τὸ κράτος.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πάρε χαμπάρι ότι με τις μαλακίες που λες, ενισχύεις τύπους σαν τον asia_fan.
Ἔ αὐτὸν καὶ νὰ τὸν ἐνισχύσεις, καὶ νὰ μὴν τὸν ἐνισχύσεις, τὶ ἔγινε; Ἀλλοῦ (σὲ ἄλλους) εἶναι ἡ οὐσία ἐδῶ μέσα.
Οκ :hi:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Πλακες καναμε παντα μεταξυ μας/και μας κανανε (μαλιστα καμια φορα χοντρες πλακες) ειτε σαν μαθητες, ειτε σαν φοιτητες, ειτε στο στρατο, αλλα δεν σκοτωσαμε ποτε κανενα.
Καποιοι απο αυτα τα κωλοπαιδα το χοντριναν, και ισως να αντεδρασε ο συγχωρεμενος ο Βαγγελης και πανω στον καυγα τον σκοτωσαν αθελα τους. Δεν πιστευω να ητανε προσχεδιασμενο... Βεβαια αυτο δεν μειωνει καθολου το μεγεθος της κακουργηματικης τους πραξης, αλλα πολυ φοβαμαι οτι ποτε δεν θα αποκαλυφθουν οι πραγματικοι ενοχοι της δολοφονιας, και αυτα τα κωλοπαιδα θα πεσουν στα μαλακα.... Τι ποινη να τους ριξουν για το μπουιλινγκ; ενα..δυο χρονια, αντε τρια με αναστολη. Ευχομαι να διαψευστω και και να αποκαλυθει ο δολοφονος/οι και να φαει ισοβια...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom