Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Συνήθως, εαν θεωρείς τον εαυτό σου πολύ εξυπνο η πολύ άντρα η πολύ Έλληνα, και δηλώσεις απροκλητα οτι εγώ είμαι πολύ έξυπνος, πολύ άντρας και πολύ Ελληνας, αυτομάτως εισαγεις την πιθανότητα να μην ισχυει αυτό που λες.

Οπως ειχε πει και το τοτεμ των νεοφιλελεδων, η Θατσερ:
"Οταν εισαι ισχυρος ειναι οπως οταν εισαι κυρια. Αν χρειαζεται να το φωναξεις στον κοσμο, δεν εισαι"  :grin:

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
κιιιουυ-υ-ρρία το λεγόμενον!

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
ΔΕν είναι στο χέρι κανενός αν θα αφήσει ή όχι την φυσική επιλογή να καθορίζει. Είναι κάτι που συμβαίνει από μόνο του.
Σαν τον ήλιο που βγαίνει κάθε μέρα ακολουθώντας την ίδια πορεία.

Τρανταχτή απόδειξη η χρεωκοπία του κράτους σας. Αναπότρεπτη ότι και αν κάνετε. Λαός που αποβλακοποιήθηκε από 40 χρόνια Πασοκικής παιδείας αδυνατει να ξεφύγει από την μοιραία κατάληξη.
Αίτιο και αποτέλεσμα. Όπως βέβαια λαός ηλιθίων δεν θα μπορούσε παρά να τον κυβερνάνε Πασόκοι επί 40 χρόνια και ουτω καθεξής.
Οι ΔυτικοΕυρωπαίοι σαφώς πιο έξυπνοι λόγω φυσικής επιλογής, ούτε Πασόκους είχανε να τους κυβερνάνε βεβαίως ούτε τα κράτη τους έγιναν χωματερή αφροασιατών. Τους φορτώνουν στις πλάτες του αδύναμου κρίκου!
Βullying όλοι στην πλάτη του χαχόλου!
Καλα τωρα εισαι σοβαρος εσυ, να κανεις τετοιους συνειρμους, πανω στο θανατο ενος νεου παιδιου ?
Τι διαφορα εχεις εσυ, απο τα αλλα δυο γαλαζια κομματοσκυλα, που εκραζα χθες ?
Και που την καναν στις φωλιες τους, μη δυναμενοι να ανταπαντησουν.
Αν θες πολιτικη συζητηση, σας ξαναειπα, ελατε στο αλλο θεμα με την συμμορια σας.
Η αν θελετε, ανοιξτε ενα θεμα : Γενικη πολιτικη συζητηση,  να μεταφερθουμε εκει.
Τι σοι τρολλαρισμα ειναι αυτο, καθε λιγο υπερ καποιου κομματος ?
Σας πληρωνουν τα αφεντικα σας ?
Οσο για το ποιοι ειναι ηλιθιοι, ειναι αναξιο κριτικης.
Βλεπει ευκολα ο καθε ενας, το επιπεδο της συμμοριας σας και την καταντια σας, να ικευτευετε για ψηφους, σε καθε θεμα εδω.
Ντροπη.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6

Το αστείο είναι ότι απ'ολους αυτούς που κατηγορούνται ότι κάνανε το bullying που είναι συνολικά 6-7 άτομα. Μόνο δύο είναι Κρητικοί! Ένας από τις Σέρρες, ένας από το Κιλκίς, ένας απ'τα Καλάβρυτα και δύο Κρητικοί.
Ηρεμήσαν τώρα τα μεγάλα μυαλά του φόρουμ;

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6

Το αστείο είναι ότι απ'ολους αυτούς που κατηγορούνται ότι κάνανε το bullying που είναι συνολικά 6-7 άτομα. Μόνο δύο είναι Κρητικοί!
Ηρεμήσαν τώρα τα μεγάλα μυαλά του φόρουμ;
Σωστος φιλε. Το ειχα δει απο τα ονοματα απο πιο πριν, αλλα τι να τους πεις εδω.
Νομιζα στην αρχη, οτι ειχαν ευαισθησια εδω και απλα αναλυαν το θεμα, σε λαθος μονοπατι.
Αλλα τελικα εδω, πισω απο καθε αποψη τους, εκφραζεται το συμφερον ενος κομματος.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Σωστος φιλε. Το ειχα δει απο τα ονοματα απο πιο πριν, αλλα τι να τους πεις εδω.
Νομιζα στην αρχη, οτι ειχαν ευαισθησια εδω και απλα αναλυαν το θεμα, σε λαθος μονοπατι.
Αλλα τελικα εδω, πισω απο καθε αποψη τους, εκφραζεται το συμφερον ενος κομματος.

60 σελίδες τώρα έχω βαρεθεί να βλέπω μαλάκες (μα επιεικώς μαλάκες) να κράζουν την Κρήτη και τους Κρητικούς λες και είμαστε όλοι ίδιοι, λες και το παιδί δεν ήταν από την Κρήτη, λες και άλλα μέρη της Ελλάδας δεν έχουν άξεστους, αγράμματους, χωριάτες, ούγκανους... Λες και το bullying προέκυψε από'δω κάτω. Βλέπω να βγάζει ο κάθε καθυστερημένος χολή για όλους εμάς εδώ κάτω λες και φταίμε σε τίποτα, επειδή ένας Κρητικός στο στρατό του κανε καζούρα ή του πήδηξε την γκόμενα. Σταματήστε να βλέπετε πολλές ταινίες, οι βεντέτες δεν υπάρχουν τα τελευταία 100 χρόνια, δεν μιλάμε με μαντινάδες, δεν κυκλοφορούμε με μαύρα πουκάμισα (εκτός κιαν έχουμε κηδεία) δεν πυροβολάμε για την πλάκα μας στη μέση του χωριού (εκτός κιαν έχουμε κάνα γάμο και oι οικογένειες του γαμπρού ή της νύφης είναι βοσκοί).... Και τέλος μάθετε να μην πιστεύετε ότι μαλακία διαβάζετε σε μπλόγκς καθυστερημένων που ψαρεύουν views.

Τώρα που προκύπτει ότι από όλη αυτήν την παρέα μόνο 2 άτομα ήταν Κρητικοί και ότι υπάρχει πιθανότητα να μην έχουν ανάμιξη, εφόσον προέκυψε ότι στο περιστατικό με τον ιμάντα όλοι τους ήταν στα χωριά τους λόγω διακοπών. Τι θα πούνε οι φωστήρες του φορουμ? Θα ζητήσουν καμιά συγγνώμη από τους Κρητικούς του φόρουμ για τις μαλακίες που γράφουν 60 σελίδες τώρα;

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
60 σελίδες τώρα έχω βαρεθεί να βλέπω μαλάκες (μα επιεικώς μαλάκες) να κράζουν την Κρήτη και τους Κρητικούς λες και είμαστε όλοι ίδιοι, λες και το παιδί δεν ήταν από την Κρήτη, λες και άλλα μέρη της Ελλάδας δεν έχουν άξεστους, αγράμματους, χωριάτες, ούγκανους... Λες και το bullying προέκυψε από'δω κάτω. Βλέπω να βγάζει ο κάθε καθυστερημένος χολή για όλους εμάς εδώ κάτω λες και φταίμε σε τίποτα, επειδή ένας Κρητικός στο στρατό του κανε καζούρα ή του πήδηξε την γκόμενα. Σταματήστε να βλέπετε πολλές ταινίες, οι βεντέτες δεν υπάρχουν τα τελευταία 100 χρόνια, δεν μιλάμε με μαντινάδες, δεν κυκλοφορούμε με μαύρα πουκάμισα (εκτός κιαν έχουμε κηδεία) δεν πυροβολάμε για την πλάκα μας στη μέση του χωριού (εκτός κιαν έχουμε κάνα γάμο και oι οικογένειες του γαμπρού ή της νύφης είναι βοσκοί).... Και τέλος μάθετε να μην πιστεύετε ότι μαλακία διαβάζετε σε μπλόγκς καθυστερημένων που ψαρεύουν views.

Τώρα που προκύπτει ότι από όλη αυτήν την παρέα μόνο 2 άτομα ήταν Κρητικοί και ότι υπάρχει πιθανότητα να μην έχουν ανάμιξη, εφόσον προέκυψε ότι στο περιστατικό με τον ιμάντα όλοι τους ήταν στα χωριά τους λόγω διακοπών. Τι θα πούνε οι φωστήρες του φορουμ? Θα ζητήσουν καμιά συγγνώμη από τους Κρητικούς του φόρουμ για τις μαλακίες που γράφουν 60 σελίδες τώρα;

Τες ιδιες μαλακιες λενε και για μας τους Κυπριους φιλε

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Εαν αφήσουμε την φυσική επιλογή να καθορίζει την επιβίωση, θα γίνουμε αυτό που λένε ζούγκλα. Αν συμφωνίες σε αυτό, οκ, δεν έχω να πω τίποτα.
Και το επιχείρημα οτι θα αυτοκτονούσε ουτως η αλλως στο στρατό η στη δουλεια του αργότερα, είναι τουλάχιστον παιδικό.

Φίλε όπως είπα και πιο πριν δε διαλέγω άποψη επειδή κατά τη γνώμη μου και οι 2 έχουν σωστά στοιχεία.

Προφανώς και η διαδικασία της φυσικής επιλογής - ή αλλιώς το δίκιο του ισχυροτέρου,νομος της ζούγκλας κτλ - δεν είναι αυτό που προάγει τον πολιτισμό μας και έχουμε ξεφύγει σαν κοινωνίες από αυτό χιλιετίες τώρα.Αποδειξη είναι η ύπαρξη κανόνων και νόμων, η επιστήμη της ιατρικής που δε σε αφήνει να πεθάνεις αν δεν είσαι βιολογικά ισχυρός κτλ.

Από την άλλη,όσο και να θέλουμε να το παραβλέπουμε, η διαδικασία της φυσικής επιλογής δεν έχει καταργηθεί τελείως και δεν προβλέπεται να καταργηθεί άμεσα ως κριτήριο επιβίωσης.Απλά έχει αποκτήσει πιο light κριτήρια επιλογής.Έτσι αν δεν είσαι ικανός σήμερα να αποκτήσεις χρήμα με οποιονδήποτε τρόπο δεν έχεις προσβαση σε καλές υπηρεσίες υγείας που θα σου σώσουν τη ζωή αν χρειαστεί, δεν έχεις εξασφαλισμένη επαρκή σύνταξη ώστε να μπορείς να ζήσεις αξιοπρεπώς στα γεράματά σου κι όχι σα ζητιάνος κτλ.

Αυτό που λέω απλά είναι ότι αν το παιδάκι αυτό δε μπορούσε να διαχειριστεί τα καψώνια που του έκαναν οι υπόλοιποι και αυτοκτόνησε τότε πως θα ενεργούσε αν βρισκόταν να χρωστάει και θα τον έβαζαν φυλακή;Πως θα αντιδρούσε αν αύριο έκανε οικογένεια, αρρώσταινε το παιδί του και δεν είχε τα χρήματα να το πάει στο γιατρό;

Η συμπάθειά μας προς το παιδί και η απέχθειά μας όλων προς τους μαλάκες που του κάναν το βιο αβίωτο είναι δείγμα ανθρωπισμού και έτσι πρέπει γιατί αυτός είναι ο πολιτισμός μας.Αλλά μη δικαιολογούμε την αδυναμία και την παραίτηση από τη ζωή.Δεν είναι καλή τακτική.Σκέφτεσαι το Στηβεν Χωκινς να έλεγε είμαι τελειωμένη περίπτωση τι κάθομαι και ζω και βαραίνω τους γύρω μου;Πόσα πράγματα θα έχανε η ανθρωπότητα αλλά και ο ίδιος;

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Μεγάλε όταν σε χτυπάνε στην πλάτη και σου λένε ζήτω η λεβεντογέννα Κρήτη με τους ζόρικους βοσκούς τους Κρητίκαρους εσύ τι λες;Ότι λεβέντες βγάζουν όλοι οι τόποι και δεν είναι προνόμιο της Κρήτης;Ότι αυτοί απλά είναι μαλάκες και δεν θέλω να τους ξέρω και ότι ντροπιάζουν την Κρήτη με τα καμώματά τους;Αν είσαι ο μέσος Κρητικός και μιλάς με μη Κρητικούς πάω στοίχημα ότι χαμογελάς και μέσα σου καμαρώνεις όπως κάνουν όλοι όσοι έχω πετύχει εγώ τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Όταν δημιουργείς μια φήμη θα απολαμβάνεις των συνεπειών της είτε είναι καλές είτε είναι κακές σου αρέσει δε σου αρέσει.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Μεγάλε όταν σε χτυπάνε στην πλάτη και σου λένε ζήτω η λεβεντογέννα Κρήτη με τους ζόρικους βοσκούς τους Κρητίκαρους εσύ τι λες;Ότι λεβέντες βγάζουν όλοι οι τόποι και δεν είναι προνόμιο της Κρήτης;Ότι αυτοί απλά είναι μαλάκες και δεν θέλω να τους ξέρω και ότι ντροπιάζουν την Κρήτη με τα καμώματά τους;Αν είσαι ο μέσος Κρητικός και μιλάς με μη Κρητικούς πάω στοίχημα ότι χαμογελάς και μέσα σου καμαρώνεις όπως κάνουν όλοι όσοι έχω πετύχει εγώ τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Όταν δημιουργείς μια φήμη θα απολαμβάνεις των συνεπειών της είτε είναι καλές είτε είναι κακές σου αρέσει δε σου αρέσει.

Καθόλου δεν καμαρώνω που θεωρούν ΑΥΤΟΥΣ του καγκουροκρητικούς λεβέντες, καθόλου δεν καμαρώνω που εγώ όταν μιλάω με ανθρώπους που δεν είναι κρητικοί μιλάω σαν άνθρωπος και όχι σαν αούγκανος για να το παίξω κρητίκαρος όπως κάνουν αυτοί επίτηδες, καθόλου δεν καμαρώνω που το να κυκλοφορείς με 4χ4 με τσίτα βοσκοκρητικά, ζάντα από μπουλντόζα και σαρίκι στους καθρέφτες θεωρείται λεβεντιά. Τουναντίων, καμαρώνω όταν μου λένε ότι είμαστε φιλόξενοι, καμαρώνω όταν μου λένε για τις παραδόσεις μας και τα έθιμα μας. Μέχρι εκεί. Από χωριό είμαι και τις ψευτοπαλικαριές ίσως μέχρι 15 χρονών να τις γούσταρα, περάσαν αυτά όμως, μεγάλωσα και συνειδητοποίησα κάποια πράματα όπως και οι περισσότεροι κρητικοί και φυσικά όσους το παίζουν λεβέντες και καπετάνοι τους έκανα στην μπάντα όπως και οι περισσότεροι φίλοι μου-γνωστοί μου, όπως κάνουν ΟΛΟΙ οι κρητικοί. Ένα απλό παράδειγμα θα σου πω, στο τραγίλα που είχε βγει η κατηγορία των ατόμων που περιγράφει ανήκει ακριβώς στο πεδίο των κρητικών που περιγράφεις και που περιέγραψα πιο πάνω. Είναι συνήθως βοσκοί, άξεστοι, αγράμματοι, το παίζουν καπετανιοι γιατί ο μπαμπάς του είπε εσύ άντρα μου είσαι από σπουδαία γενιά βοσκών, ο παππούς σου ήτανε θεριό ανήμερο, ο προπάππους σου είχε καθαρίσει ένα σωρό γερμαναράδες άσε τα γράμματα και έλα στα ζα έκια γίνουνται οι άντρες όχι στα σχολειά... Γι'αυτούς μου λες ότι καμαρώνω ή μου λες ότι καμαρώνω για τα άλλα τα ζώα που βγαίνουν στην ΤV και λένε μαντινάδες τις πούτσας για το πόσο ACAB νιώθουν, για τα χόρτα στα ζωνιανά κ.τ.λ τύπου Ζωιδάκη;

Υ.γ δεν με χτυπάνε στην πλάτη για να μου πουν πόσο λεβέντες είμαστε, ίσα ίσα που δεν με περνάνε για κρητικό... αλλά και να μου το λέγαν δεν θα έδινα σημασία... στο κάτω κάτω στ'αρχίδια μου αν ο άλλος νομίζει ότι αυτό που βλέπει στην TV ή αυτό που νομίζει αυτός ότι συμβαίνει στην Κρήτη ισχύει και ότι μάλιστα είναι δείγμα λεβεντιάς, μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα δεν θα κάτσω εγώ να του το λύσω...

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Καθόλου δεν καμαρώνω που θεωρούν ΑΥΤΟΥΣ του καγκουροκρητικούς λεβέντες, καθόλου δεν καμαρώνω που εγώ όταν μιλάω με ανθρώπους που δεν είναι κρητικοί μιλάω σαν άνθρωπος και όχι σαν αούγκανος για να το παίξω κρητίκαρος όπως κάνουν αυτοί επίτηδες, καθόλου δεν καμαρώνω που το να κυκλοφορείς με 4χ4 με τσίτα βοσκοκρητικά, ζάντα από μπουλντόζα και σαρίκι στους καθρέφτες θεωρείται λεβεντιά. Τουναντίων, καμαρώνω όταν μου λένε ότι είμαστε φιλόξενοι, καμαρώνω όταν μου λένε για τις παραδόσεις μας και τα έθιμα μας. Μέχρι εκεί. Από χωριό είμαι και τις ψευτοπαλικαριές ίσως μέχρι 15 χρονών να τις γούσταρα, περάσαν αυτά όμως, μεγάλωσα και συνειδητοποίησα κάποια πράματα όπως και οι περισσότεροι κρητικοί και φυσικά όσους το παίζουν λεβέντες και καπετάνοι τους έκανα στην μπάντα όπως και οι περισσότεροι φίλοι μου-γνωστοί μου, όπως κάνουν ΟΛΟΙ οι κρητικοί. Ένα απλό παράδειγμα θα σου πω, στο τραγίλα που είχε βγει η κατηγορία των ατόμων που περιγράφει ανήκει ακριβώς στο πεδίο των κρητικών που περιγράφεις και που περιέγραψα πιο πάνω. Είναι συνήθως βοσκοί, άξεστοι, αγράμματοι, το παίζουν καπετανιοι γιατί ο μπαμπάς του είπε εσύ άντρα μου είσαι από σπουδαία γενιά βοσκών, ο παππούς σου ήτανε θεριό ανήμερο, ο προπάππους σου είχε καθαρίσει ένα σωρό γερμαναράδες άσε τα γράμματα και έλα στα ζα έκια γίνουνται οι άντρες όχι στα σχολειά... Γι'αυτούς μου λες ότι καμαρώνω ή μου λες ότι καμαρώνω για τα άλλα τα ζώα που βγαίνουν στην ΤV και λένε μαντινάδες τις πούτσας για το πόσο ACAB νιώθουν, για τα χόρτα στα ζωνιανά κ.τ.λ τύπου Ζωιδάκη;

Μπράβο σου τότε αλλά το ξέρεις κι εσύ ό ίδιος ότι αποτελείς εξαίρεση.Η πλειοψηφία όσων έχω γνωρίσει εγώ κρυφοκαμαρώνουν όταν τους λένε για τη λεβεντογέννα Κρήτη.Και μιλάμε για αρκετούς ανθρώπους και με κάποιο κοινωνικό και μορφωτικό επίπεδο, όχι γίδια του Ψηλορείτη.Και αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι όταν κάποιος τους λέει για την Κρήτη έχει στο μυαλό του τους βοσκούς.Και όμως συνεχίζουν να καμαρώνουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Καλα τωρα εισαι σοβαρος εσυ, να κανεις τετοιους συνειρμους, πανω στο θανατο ενος νεου παιδιου ?
Τι διαφορα εχεις εσυ, απο τα αλλα δυο γαλαζια κομματοσκυλα, που εκραζα χθες ?
Και που την καναν στις φωλιες τους, μη δυναμενοι να ανταπαντησουν.
Αν θες πολιτικη συζητηση, σας ξαναειπα, ελατε στο αλλο θεμα με την συμμορια σας.
Η αν θελετε, ανοιξτε ενα θεμα : Γενικη πολιτικη συζητηση,  να μεταφερθουμε εκει.
Τι σοι τρολλαρισμα ειναι αυτο, καθε λιγο υπερ καποιου κομματος ?
Σας πληρωνουν τα αφεντικα σας ?
Οσο για το ποιοι ειναι ηλιθιοι, ειναι αναξιο κριτικης.
Βλεπει ευκολα ο καθε ενας, το επιπεδο της συμμοριας σας και την καταντια σας, να ικευτευετε για ψηφους, σε καθε θεμα εδω.
Ντροπη.
"Tην κάνω για την φωλια μου μη δυναμενος να απαντησω" μεταφραζεις το "βαρεθηκα μετα απο τρεις ωρες και πηγα για υπνο"?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τα περισσοτερα απο οσα λεει ο συγκεκριμενος τυπος δεν ισχυουν
Σωστα μωρε, πού να μαθω εγω νομικά. Την συζητηση προχθες με Εριναλ και Μπλιζαρντ την παρακολουθησες ή σε νοιαζει απλως να πεις οτι "αυτα που λεω εγω δεν ισχυουν"?

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Σωστα μωρε, πού να μαθω εγω νομικά. Την συζητηση προχθες με Εριναλ και Μπλιζαρντ την παρακολουθησες ή σε νοιαζει απλως να πεις οτι "αυτα που λεω εγω δεν ισχυουν"?
Δεν εννοουσα τα νομικα ουτε την κουβεντα που λες. Ειδες οτι δεν ειμαι ''κολλημενος'' και πηρα το μερος σου εκει.
Σε ιστορικα γεγονοτα λεω, αλλα ας δειξουμε σεβασμο στο εδω θεμα και οποτε θες συνεχιζουμε την κουβεντα σε αλλο θεμα.
Καλο βραδι

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Το σχολιο μου αποτελει ουσιαστικα τη συνεχεια μιας αναλυσης που ειχα κανει τις προαλλες με την Εριναλ.
ναι αλλα δεν στεκει η εμμεση αυτουργια ρε τυπε...πως θα την στηριξεις στο δικαστηριο????
με το ζορι ενοχους δεν γινεται να τους βγαλετε...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
60 σελίδες τώρα έχω βαρεθεί να βλέπω μαλάκες μαλακιες

τα φαινομενα εκφοβισμου υπηρχαν παντοτε και οσοι πηγα στρατο τα ειδαν. θυμαμαι είχαμε έναν τυπο χαζουλη, με γυαλακια, αγαθη φατσουλα, μπαιναμε στη σειρα και καποιοι του βαραγαν σφαλιαρες από πισω.
Καποιοι αλλοι όμως (συνηθως παιδαράδες) τον αγκαλιαζαν, και τους εβαζαν στη θεση τους.
Ετσι τα ελυνε αυτά τα θεματα η ελληνικη κοινωνια. Τωρα οι βαρύγδουπες αναλυσεις καναλιων και ειδικων είναι  :shit:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ναι αλλα δεν στεκει η εμμεση αυτουργια ρε τυπε...πως θα την στηριξεις στο δικαστηριο????
Δεν μπορω να λεω παλι τα ιδια. Ηταν μια απαντηση στην "ηθικη αυτουργια" που εξεφρασε η Εριναλ. Αν θελεις αναζητησε τη σχετικη συζητηση που εγινε δευτερα μεσημερι στο νημα του αγιου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Στο τελος θα τους λιτζαρουν ολους  φταιχτες και μη ( αυτους που φταινε δικαια και τους υπολοιπους προληπτικα)
Η κοινωνια παντα εκ των υστερων για να "διασκεδασει" τις τυψεις και τις ενοχες της, θεωρει τον εαυτο της υποχρεωμενο να "κανιβαλιζει" τους θυτες. Διπλή υποκρισια δηλαδη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom