Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Εγω ειχα μια ελπιδα ως το τελος, οτι η εξαφανιση και ο θανατος του Βαγγελη μπορει να μην ειχε σχεση με το bullying, να ηταν βρε παιδι μου μια συμπτωση.
Ξερω γω να τον χτυπησε ενα αυτοκινητο και να τον παρατησε καπου, κατι τετοιο.
Να μην εχει προκληθει δηλαδη ο θανατος του απο αυτα που περασε.
Δυστυχως ομως τελικα ο θανατος οχι μονο προηλθε απο αυτο αλλά ηταν και μαρτυρικός και δειχνει εσχατη απελπισια.
Θλίψη...

ποιος ξερει τι τραβαγε ο τυπος σε καθημερινη βαση απο τους αλλους για να φτασει στην εσχατη λυση...θα του ειχανε κανει την ζωη μαρτυριο...

Θυμαμαι παλιοτερα εναν τυπο που ειχε ερθει στο ιδιωτικο που πηγαινα...ο οποιος αναγκαστηκε να φυγει απο το δημοσιο γιατι ελεγε μια ιστορια οτι τον ειχανε πεταξει μεσα σε καδο απορριματων !! αν σε δουνε λιγο αδυναμο σου κανουνε την ζωη μαρτυριο μερικοι...

Και επισης αυτο με το πως θα συνεχισουνε την ζωη τους μετα απο αυτο ? Δεν τους αγγιζει καθολου πιστευω...το μονο που φοβουνται ειναι νομικες ευθυνες και αν δεν γινει τιποτα....μια χαρα θα συνεχισουνε....ειναι ρεμαλια οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουνε χριστο

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Δεν το χωραει το μυαλο μου!!!
Δε μιλαμε για δεκαχρονα, αλλα για ενηλικες και λύσεις σιγουρα υπήρχαν.... ποσο ματαιο κ τραγικο τελος!!!

εδω η ερι εχει φτασει 65 ρε και φερεται σαν δεκαχρονο...για να σου δωσει μια πιπα σου βγαζει το στανιο...  :grin:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Μάγκες αφήστε τα..Είναι μην υπάρχει κωλοοικογένεια και μην είναι ο άλλος σάπιος από μικρός..Όπως επίσης η κοινωνία είναι υποκριτική..

Γιατί παλιά είχα πει και για αληταρά που σήμερα είναι στέλεχος του Συριζα ο οποίος γυμνασιόπαιδο την ψώνισε και χτύπαγε 2 παιδιά της τάξης χωρίς λόγο να το παίζει μάγκας ενώ το χειρότερο έκανε τον νταή και βάραγε σφαλιάρες παιδί που στη Γ Γυμνασίου πήγε σε ειδικό σχολείο αφού αποδείχτηκε ότι έπασχε από Σύνδρομο Down!!

Το χειρότερο είναι ότι εγώ που τον έδερνα για τις μαλακίες που έκανε βρήκα τουν μπελά μου..Εμένα ρίχνανα σφαλιάρες οι καθηγητές που τον κοπάναγα όταν έκανε μαλακίες όπως και παραλίγο να πάρω αποβολή και ο πατέρας του,μεγαλοσυνδικαλιστής κομματόσκυλο, με έδειρε μια μέρα άσχημα όπου ο πατέρας μου όταν μου άπλωσε χέρι τον έπρηξε και τ΄τοε το κοψε και σταμάτησε να ενοχλεί παιδιά όπως και σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί του.Ήταν οικογένεια λαμογιών,γλύφτες ενώ η μάνα του ήταν μια πουτάνα που είχε 2 καθηγητές γκόμενους..Τώρα αυτός τέλειωσε πανεπιστήμιο,και κάνει και διδακτορικό και τον βλέπω σε καμια 4ετία βουλευτή..

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Εντάξει, στη Νιγηρία που δούλεψε το 2001-2002
το μπουλντογκακι ο Τραμούλης μας
ήταν η Νιγηρία στη θέση 136 σε διαφθορά...

δεν νομίζω να κατήγγειλε κάτι ο Τραμούλης...

Ειχε φαει καλα στη Νιγηρια η σκατοπουστρα ο τραβατρομπας.
Του ειχαν ξεσκισει τη σουφρα οι αραπαδες.
Ετσι τον ειχαν ξεχειλωσει τον σαπιοκωλη

hole_by_meatholeproductions-d7unnio.jpg

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Ειχε φαει καλα στη Νιγηρια η σκατοπουστρα ο τραβατρομπας.
Του ειχαν ξεσκισει τη σουφρα οι αραπαδες.
Ετσι τον ειχαν ξεχειλωσει τον σαπιοκωλη

hole_by_meatholeproductions-d7unnio.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το μπουλντογκάκι ο Τραμούλης μας !  :2funny:

1295e8de9fd8343ba6cc21c543fcd014.jpg

:2funny: :2funny:

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Δεν το χωραει το μυαλο μου!!!
Δε μιλαμε για δεκαχρονα, αλλα για ενηλικες και λύσεις σιγουρα υπήρχαν.... ποσο ματαιο κ τραγικο τελος!!!

Η ιδιοσυγκρασία τους η θρασύδειλη μου θυμίζει μερικούς κρητικούς που σειρές μου στο στρατό. ολοι μαζι ηταν θρασύτατοι και ακατέργαστοι. κάνανε τους καμπόσους στα λόγια επ άπειρο. Μόλις έφαγε ενας τους την πρώτη καλοζυγισμένη μπουνιά στη μούρη και έτρεξε αιματάκι απ τη μυτη σκάσανε ολα τους. Διαφημίζουν και τον Κρητικό πολιτισμό και νοοτροπία. Τρομάρα τους.
Πάντως πολυ γαϊδούρια οι συγκεκριμένοι. Πολύ θρασύδειλοι. Κι αυτός ο συχωρεμένος, δε μιλησε στο σόι του να φέρει 20 νοματέους να τους παίξουν 3 ανάποδες? Δε μίλησε στον πατέρα του, ετσι αποφάσισε να αυτοκτονήσει χωρίς αντίο? ουτε καν?..πολυ κουφή αντίδραση του. Θεός συγχωρέστον πάντως και να μη ξαναγίνει.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Μάγκες αφήστε τα..Είναι μην υπάρχει κωλοοικογένεια και μην είναι ο άλλος σάπιος από μικρός..Όπως επίσης η κοινωνία είναι υποκριτική..

ενώ το χειρότερο έκανε τον νταή και βάραγε σφαλιάρες παιδί που στη Γ Γυμνασίου πήγε σε ειδικό σχολείο αφού αποδείχτηκε ότι έπασχε από Σύνδρομο Down!!

χααχααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχ σορρυ ρε...το ξερω οτι ειναι σοβαρο το συγκεκριμενο....απλα εκλαψα !!!!!!

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Η ιδιοσυγκρασία τους η θρασύδειλη μου θυμίζει μερικούς κρητικούς που σειρές μου στο στρατό. ολοι μαζι ηταν θρασύτατοι και ακατέργαστοι. κάνανε τους καμπόσους στα λόγια επ άπειρο. Μόλις έφαγε ενας τους την πρώτη καλοζυγισμένη μπουνιά στη μούρη και έτρεξε αιματάκι απ τη μυτη σκάσανε ολα τους. Διαφημίζουν και τον Κρητικό πολιτισμό και νοοτροπία. Τρομάρα τους.
Πάντως πολυ γαϊδούρια οι συγκεκριμένοι. Πολύ θρασύδειλοι. Κι αυτός ο συχωρεμένος, δε μιλησε στο σόι του να φέρει 20 νοματέους να τους παίξουν 3 ανάποδες? Δε μίλησε στον πατέρα του, ετσι αποφάσισε να αυτοκτονήσει χωρίς αντίο? ουτε καν?..πολυ κουφή αντίδραση του. Θεός συγχωρέστον πάντως και να μη ξαναγίνει.

3 points !

Οι κρητικοι ειναι ψευτομαγκες και πρηζουνε πουτσες ! Οχι ΟΛΟΙ !! αρκετη μεριδα απο αυτους ομως ειναι !!

Τις προαλλες την επεφτα στο κολωνακι σε 2 κρητικες απο το ηρακλειο και τα πορνιδια μου καταστρεψανε την βραδια...

γιατι ? ολα καλά μια χαρά γελάκια έκατσα μαζί τους αρκετή ώρα και στο τέλος τι μου λένε ?

Δεν πηδιόμαστε με αθηναίους μόνο με κρητικούς !!!!!!

Ε και τι με ειχατε ρε καριολαρες τοση ωρα εδω ? θα μπορουσα να ειχα κανει αλλα 4-5 καμακια απο το να μιλαω με αυτες....

παμε παρακατω....δυστυχως θα ξαναγινει...γιατι οπως ειπες και εσυ νομιζω ειναι θεμα οικογενειας....πως μεγαλωνει ο καθενας...

ρε μαλακες στην νεα σμυρνη πετυχα πιτσιρικι 7-8 χρονων τις προαλλες ντυμενο γαμα τα και να τραγουδαει στον δρομο "yo yo πινω τον κωλοοο μουυυ yeaaaaa για να ξεχασω τον δικο της yo"....εμεινα μλκας

και ενα τελευταιο γιατι μερικοι κρητικοι οντως τον παιρνουνε....ειχα χαθει με το αμαξι τις προαλλες και ρωταω εναν μλκα με μια τυπισσα πως βγαινουμε στον ταδε δρομο και τι μου απανταει το αρχιδακι ? ....κρητικος ητανε και μου λεει "ΚΟΠΕΛΙ εμεις δεν ειμαστε απο δω" ....ΤΕΛΟΣ...

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
3 points !

Οι κρητικοι ειναι ψευτομαγκες και πρηζουνε πουτσες ! Οχι ΟΛΟΙ !! αρκετη μεριδα απο αυτους ομως ειναι !!

Τις προαλλες την επεφτα στο κολωνακι σε 2 κρητικες απο το ηρακλειο και τα πορνιδια μου καταστρεψανε την βραδια...

γιατι ? ολα καλά μια χαρά γελάκια έκατσα μαζί τους αρκετή ώρα και στο τέλος τι μου λένε ?

Δεν πηδιόμαστε με αθηναίους μόνο με κρητικούς !!!!!!

Ε και τι με ειχατε ρε καριολαρες τοση ωρα εδω ? θα μπορουσα να ειχα κανει αλλα 4-5 καμακια απο το να μιλαω με αυτες....

παμε παρακατω....δυστυχως θα ξαναγινει...γιατι οπως ειπες και εσυ νομιζω ειναι θεμα οικογενειας....πως μεγαλωνει ο καθενας...

ρε μαλακες στην νεα σμυρνη πετυχα πιτσιρικι 7-8 χρονων τις προαλλες ντυμενο γαμα τα και να τραγουδαει στον δρομο "yo yo πινω τον κωλοοο μουυυ yeaaaaa για να ξεχασω τον δικο της yo"....εμεινα μλκας

και ενα τελευταιο γιατι μερικοι κρητικοι οντως τον παιρνουνε....ειχα χαθει με το αμαξι τις προαλλες και ρωταω εναν μλκα με μια τυπισσα πως βγαινουμε στον ταδε δρομο και τι μου απανταει το αρχιδακι ? ....κρητικος ητανε και μου λεει "ΚΟΠΕΛΙ εμεις δεν ειμαστε απο δω" ....ΤΕΛΟΣ...

Οι Κρητικοί είναι γενικπά εντάξει.Ντόμπροι και άντρες με μπέσα.

Τώρα σε χωριά και κάτι άλλοι μαλάκες είναι πολύ αλητεία.Θυμάμαι πάντως και γέλαγα στα Μάλια που πάω με φιλαράκια βόλτα νύχτα να ναι παρές 3 μικρών σε ηλικία στα 19 που δέρναν Εγγλέζους..Και την πέφτουν και σε κάτι Ιταλούς όπου τις μάζεψαν άσχημα και φύγαν τρεχάλα..

Αυτοί που κάνουν ψευτομαγκιές και τσαμπουκά συνήθως είναι 2-3 μαζί γιατί μόνοι κολώνουν..Αλλά επειδή κάτι τέτοια είναι πουστάκια μπορεί να σου βγάλουν πάνω στον καυγά καμια πεταλούδα και να φας καμια αδέσποτη αφού δεν χωνεύουν εύκολα τη μπουνιά που θα τους ρίξεις

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ποιος ξερει τι τραβαγε ο τυπος σε καθημερινη βαση απο τους αλλους για να φτασει στην εσχατη λυση...θα του ειχανε κανει την ζωη μαρτυριο...

Θυμαμαι παλιοτερα εναν τυπο που ειχε ερθει στο ιδιωτικο που πηγαινα...ο οποιος αναγκαστηκε να φυγει απο το δημοσιο γιατι ελεγε μια ιστορια οτι τον ειχανε πεταξει μεσα σε καδο απορριματων !! αν σε δουνε λιγο αδυναμο σου κανουνε την ζωη μαρτυριο μερικοι...

Και επισης αυτο με το πως θα συνεχισουνε την ζωη τους μετα απο αυτο ? Δεν τους αγγιζει καθολου πιστευω...το μονο που φοβουνται ειναι νομικες ευθυνες και αν δεν γινει τιποτα....μια χαρα θα συνεχισουνε....ειναι ρεμαλια οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουνε χριστο

τετοιο χρειάζονται

URL]]

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ας μην το παμε στην καταγωγη. Το ζητημα ειναι να φερομαστε οπως θελουμε να μας φερονται, να κάνουμε ωριμες επιλογες και να είμαστε κοντα στους ανθρωπους μας για να τους στηριζουμε ακομη κ οταν αυτοι δισταζουν να μοιραστουν το προβλημα τους.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Για τους γονεις του Βαγγελη ? Αυτοι δηλαδη τι πρεπει να κανουνε τωρα ?

Πως πρεπει να αντιδρασουνε ? Αν γνωριζανε οτι κατι τετοιο συνεβη πιστευω θα ειχανε επεμβει αλλα αρκετα παιδια δεν αναφερουνε τιποτα απο οσα γινονται στην σχολη τους στο σπιτι...χωρις να ξερω τον λογο....ετσι οι γονεις δεν μαθαινουνε ποτε τιποτα !

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
τετοιο χρειάζονται

http://[URL unfurl="true"]www.thetoc.gr/images/articles/1/article_35640/upl5406f03b57641.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Ακραίο αλλά σε περιπτώσεις νεανικής αλητείας είναι ότι πρέπει.Εξευτελισμός και γελοιοποίηση στη διαπασών.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Για τους γονεις του Βαγγελη ? Αυτοι δηλαδη τι πρεπει να κανουνε τωρα ?

Πως πρεπει να αντιδρασουνε ? Αν γνωριζανε οτι κατι τετοιο συνεβη πιστευω θα ειχανε επεμβει αλλα αρκετα παιδια δεν αναφερουνε τιποτα απο οσα γινονται στην σχολη τους στο σπιτι...χωρις να ξερω τον λογο....ετσι οι γονεις δεν μαθαινουνε ποτε τιποτα !
Για ολους μας.
Ετυχε σημερα να ειμαι επηρεασμένη και απο αλλο θεμα με κοινα στοιχεία κ εχω θορυβηθεί αρκετα.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
όταν πηγαινα στο λυκειο είχαμε ένα συμμαθητή τον Ποδαρα ο οποιος ηταν κοντουλης και τοπαιζε και τσαμπουκας ... σε κάθε διάλειμμα τον πεθαίναμε στο φατουρο μεχρι που παιξαμε μπάσκετ με το λυκειο της δραπετσωνας και τοτε εκαναν οι δραπετσωνιτες το λαθος να του την πεσουν και να του ανοιξουν την μυτη. Τους πηγαμε γαμιωντας από το Παπαστρατειο μεχρι την Δραπετσωνα οσο για τον Ποδαρα εγινε η μασκωτ του λυκειου και δεν του μιλαγε κανενας γιατι ηταν μαγκας στον αγωνα του μπάσκετ...

τα σκέφτομαι ωρες ωρες και λεω τι μαλακιες καναμε στο λυκειο

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
τετοιο χρειάζονται

http://[URL unfurl="true"]www.thetoc.gr/images/articles/1/article_35640/upl5406f03b57641.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

[MEDIA=youtube]HZnVF_gQr4E[/MEDIA]

Τέτοιο είναι πιο πολιτισμένο και αποδεκτό!ου λέω μετά αν τα κωλόπαιδα μαθαίνουν με τον άσχημο τρόπο

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Ας μην το παμε στην καταγωγη. Το ζητημα ειναι να φερομαστε οπως θελουμε να μας φερονται, να κάνουμε ωριμες επιλογες και να είμαστε κοντα στους ανθρωπους μας για να τους στηριζουμε ακομη κ οταν αυτοι δισταζουν να μοιραστουν το προβλημα τους.

ναι μια παρατηρηση μονο....αν δισταζει να σου πει το προβλημα του πως θα ξερεις τι εχει για να τον στηριξεις ?

καποιοι ξερουνε να κρυβουνε τα προβληματα τους αρκετα καλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom