Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Ποσο υψηλο επιπεδο. Προσπαθεις να θαψεις καποιον και να βαλεις διχονοια. Εισαι η απολυτη καταδοτικη φυσιογνωμια τελικα. Δικαιολογεις απολυτα και τις πολιτικες σου πεποιθησεις

Εντάξει, στη Νιγηρία που δούλεψε το 2001-2002
το μπουλντογκακι ο Τραμούλης μας
ήταν η Νιγηρία στη θέση 136 σε διαφθορά...

δεν νομίζω να κατήγγειλε κάτι ο Τραμούλης...

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Τι παραξενο, το ιδιο σκεφτηκα κι εγω για σενα  :2funny:
Ομως τι παραξενο που εγω δεν ασχοληθηκα με εσενα ακομα και οταν εσχιζες τα ιματια σου προσπαθωντας να μας πεις οτι εισαι επιστημων. Εσυ εκανες συσταση να μην εκτιθεμαι.
Ηθελες να γινεις εισαγγελεας μαλλον και δεν τα καταφερες, ετσι κανεις τον δικηγορο του τραμουντανα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Ομως τι παραξενο που εγω δεν ασχοληθηκα με εσενα ακομα και οταν εσχιζες τα ιματια σου προσπαθωντας να μας πεις οτι εισαι επιστημων. Εσυ εκανες συσταση να μην εκτιθεμαι.
Ηθελες να γινεις εισαγγελεας μαλλον και δεν τα καταφερες, ετσι κανεις τον δικηγορο του τραμουντανα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και τα μπουλντογκάκια θέλουν το δικηγόρο τους !  :2funny:

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Φαντάζεστε τι ιδρώτα θα χύνουν οι λεβέντες κρητικοί της παρέας του Βαγγέλη? Το σκατό στην κάλτσα θα τους εχει πάει. Μάλλον τους εκδικήθηκε με το θάνατο του.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.797
Πόντοι
3.656
Φαντάζεστε τι ιδρώτα θα χύνουν οι λεβέντες κρητικοί της παρέας του Βαγγέλη? Το σκατό στην κάλτσα θα τους εχει πάει. Μάλλον τους εκδικήθηκε με το θάνατο του.

τι να το κανεις τυπε;επρεπε να του εκδικηθει ζωντανος,να το πει σε τιποτα θειους του οσο ηταν καιρος,και φανε καλα οι τυποι  :zfuck:

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τι να το κανεις τυπε;επρεπε να του εκδικηθει ζωντανος,να το πει σε τιποτα θειους του οσο ηταν καιρος,και φανε καλα οι τυποι   :zfuck:

ελα ντε! δε μίλαγε στο σόι του να τους τσακίσουν στη Κ΄ρητη και για Γιάννενα, να τους κανουν νταούλια στο ξύλο? πάντως αυτοι οι κρητικοί λενε "οι κρητικοί ειμαστε 2 λογιών. Ή γαμώτ απαλικάρια, ή σκατιάρηδες κωλόπαιδα". Εγω προσωπικά, μόνο κωλόπαιδα γνώρισα στο πανεπιστήμιο και το στρατό. Προβληματικοί, ζαβά ολα τους. ηταν και κανενας κανονικός στη χάση και τη φέξη. ενας στους 15.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
είπαμε... η τιμή που μου πουλάει περιέχει 23% ΦΠΑ .... τον ΦΠΑ τον πληρώνω εγώ και έχει υποχρέωση απέναντι μου να τον αποδώσει στο δημόσιο... καθαρή κλοπή ...
πανε κανε του μηνυση για κλοπη, να γκρεμιστουν απο τα γελια τα διακστηρια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
πανε κανε του μηνυση για κλοπη, να γκρεμιστουν απο τα γελια τα διακστηρια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παλιοτερα, υποστηριζοταν ισχυρα η αποψη να ασκουνται διωξεις για υπεξαιρεση.
Δεν εγινε τελικα. Δεν ειναι ομως και τοσο αστειο.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
"Οι πρώτες ενδείξεις και εκτιμήσεις ιατροδικαστών κάνουν λόγο για αυτοκτονία του σπουδαστή ο οποίος φέρεται να έκοψε τις φλέβες του."

σκληρό !

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Παλιοτερα, υποστηριζοταν ισχυρα η αποψη να ασκουνται διωξεις για υπεξαιρεση.
Δεν εγινε τελικα. Δεν ειναι ομως και τοσο αστειο.
πρωτον ο τυπος ανεφερε κλοπη και μαλιστα εναντιον του...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
αλλα και η υπεξαιρεση στο φπα ειναι εξισου αστεια...θελω να ειμαι απο μια ακρη να δω τον πολιτη πως θα στοιχειοθετει το γεγονος οτι ο πωλητης δεν απεδωσε στο κρατος τα δικα του λεφτα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
"Οι πρώτες ενδείξεις και εκτιμήσεις ιατροδικαστών κάνουν λόγο για αυτοκτονία του σπουδαστή ο οποίος φέρεται να έκοψε τις φλέβες του."

σκληρό !
Πολυ σκληρο, γιατι τοτε φαινεται οτι το εκανε μακρια απο κοσμο, προκειμενου να μην βρεθει κανενας να τον σωσει. Απελπισια δηλαδη.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Πως συνεχιζεις τη ζωη σου ξεροντας οτι οδηγησες κάποιον σε τέτοιο θανατο?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
πολυ απλα..γυρνας στη σπηλια σου και συνεχιζεις να σαλαγας τα προβατα...
τους εχεις για κατι καλυτερο ή για τυπους που θα νιωσουν τυψεις????

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6

Φίλε δεν τους νοιάζει..Είναι αναίσθητοι,χαμένα κορμιά..Μπορεί να τους δεις κάτι τέτοιους αύριο μεθαύριο που έχουν δημιουργήσει ψυχοσωματικά τραύματα σε παιδιά,επιστήμονες και καθηγητές..Και να σου κάνουν και κήρυγμα τέτοιοι μούλοι για το Bullying!!

Γάμα τα..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγω ειχα μια ελπιδα ως το τελος, οτι η εξαφανιση και ο θανατος του Βαγγελη μπορει να μην ειχε σχεση με το bullying, να ηταν βρε παιδι μου μια συμπτωση.
Ξερω γω να τον χτυπησε ενα αυτοκινητο και να τον παρατησε καπου, κατι τετοιο.
Να μην εχει προκληθει δηλαδη ο θανατος του απο αυτα που περασε.
Δυστυχως ομως τελικα ο θανατος οχι μονο προηλθε απο αυτο αλλά ηταν και μαρτυρικός και δειχνει εσχατη απελπισια.
Θλίψη...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Βρίσκεις αλλοθι..
"Το εκανα και σε αλλους και δεν αυτοκτονησαν"
"Ας τον εκαναν πιο δυνατο οι γονεις του"
"Αυτος εφταιγε, γιατι δεν τραμπουκισαν και μενα"
"Μια πλακα καναμε, σιγα το πραγμα"

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εγω ειχα μια ελπιδα ως το τελος, οτι η εξαφανιση και ο θανατος του Βαγγελη μπορει να μην ειχε σχεση με το bullying, να ηταν βρε παιδι μου μια συμπτωση.
Ξερω γω να τον χτυπησε ενα αυτοκινητο και να τον παρατησε καπου, κατι τετοιο.
Να μην εχει προκληθει δηλαδη ο θανατος του απο αυτα που περασε.
Δυστυχως ομως τελικα ο θανατος οχι μονο προηλθε απο αυτο αλλά ηταν και μαρτυρικός και δειχνει εσχατη απελπισια.
Θλίψη...
Τραγικο απο καθε πλευρα και το γαμωτο ειναι οτι χαθηκε ενα νεο παιδι χωρις λογο.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Πολυ σκληρο, γιατι τοτε φαινεται οτι το εκανε μακρια απο κοσμο, προκειμενου να μην βρεθει κανενας να τον σωσει. Απελπισια δηλαδη.

δεν κρινω την αποφαση του να αυτοκτονησει....απλα ο τροπος ητανε αρκετα βαρβαρος για αυτο ειπα "σκληρο" ....αυτοκτονιες και αυτοκτονιες εχουνε γινει στην ελλαδα....απλα ο βαγγελης αυτοκτονησε με τροπο ο οποιος δεν ειναι "instant" ας το πουμε...δεν πεθαινεις ακαριαια...

Αυτο με το "bullying" πρεπει καποτε να σταματησει...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Βρίσκεις αλλοθι..
"Το εκανα και σε αλλους και δεν αυτοκτονησαν"
"Ας τον εκαναν πιο δυνατο οι γονεις του"
"Αυτος εφταιγε, γιατι δεν τραμπουκισαν και μενα"
"Μια πλακα καναμε, σιγα το πραγμα"
Δεν το χωραει το μυαλο μου!!!
Δε μιλαμε για δεκαχρονα, αλλα για ενηλικες και λύσεις σιγουρα υπήρχαν.... ποσο ματαιο κ τραγικο τελος!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom