Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
ναι μια παρατηρηση μονο....αν δισταζει να σου πει το προβλημα του πως θα ξερεις τι εχει για να τον στηριξεις ?

καποιοι ξερουνε να κρυβουνε τα προβληματα τους αρκετα καλα...
Οφείλεις στους ανθρωπους σου να εισαι κοντα και καποια πραγματα δεν χρειαζεται να σου τα πουν, μπορείς να τα καταλάβεις.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
πολλες αρνητικες ειδησεις ρεεε...τι γινεται....προσπαθεις να περασεις λιγο καλα σε αυτην την χωρα και δεν μπορεις....

δωστε βαση χθες...με παιρνει τηλεφωνο ενας να μου πει οτι βαλανε τον πεθερο του στο νοσοκομειο 52 χρονων και παει για να τα τιναξει απο καρκινο...μετα μου λεει ο αλλος εχει κηδεια αυριο πεθανε η μανα του ταδε....σημερα ακουω εκοψε τις φλεβες του ο βαγγεληςς...

γιατι να γινεται αυτο ? δεν μπορεί να γίνει λίγο πιο θετικό το περιβάλλον ?

Ευτυχώς σας φέρνω καλό πράμα απο βδομάδα  :grin: να αλλάξει λίγο η διάθεση αλλά να μικρύνει το πορτοφόλι  :cheesy:

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Δεν ξέρω αν μπορούν να κατηγορηθούν ποινικά τα μαλακιστηρια. Υποπτευομαι οτι μπορεί να τη γλυτώσουν με απλη αποβολή απο τη σχολή.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν ξέρω αν μπορούν να κατηγορηθούν ποινικά τα μαλακιστηρια. Υποπτευομαι οτι μπορεί να τη γλυτώσουν με απλη αποβολή απο τη σχολή.
Ελα ντε. Θα υπαρξουν κατηγοριες; Εχει φροντισει ο νομοθετης;
Αν και συνηθως πρωτα υπαρχει το θυμα και μετα ο νομος.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
και ενα τελευταιο γιατι μερικοι κρητικοι οντως τον παιρνουνε....ειχα χαθει με το αμαξι τις προαλλες και ρωταω εναν μλκα με μια τυπισσα πως βγαινουμε στον ταδε δρομο και τι μου απανταει το αρχιδακι ? ....κρητικος ητανε και μου λεει "ΚΟΠΕΛΙ εμεις δεν ειμαστε απο δω" ....ΤΕΛΟΣ...
Και τί ακριβως επρεπε να σου πει?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Οφείλεις στους ανθρωπους σου να εισαι κοντα και καποια πραγματα δεν χρειαζεται να σου τα πουν, μπορείς να τα καταλάβεις.
Κανεις μας δεν εχει ιδεα για το τι γινετε πραγματικα στο κεφαλι και την ψυχη του αλλου και βλεπουμε μονο οτι μας αφηνει καποιος να δουμε το οποιο στο 99% των περιπτοσεων ειναι φιλτραρισμενο απο τους φοβους και τα στερεωτυπα του καθενως. Θα τρομαζαμε αν ξεραμε τι σκευετε ο καθενας. Ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι εχει ο αλλος στα αληθεια....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
αρκιντια... αν ειναι αυτοκτονια, τι να τους κανουν....

Επισκέπτης
τετοιο χρειάζονται

http://[URL unfurl="true"]www.thetoc.gr/images/articles/1/article_35640/upl5406f03b57641.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Τὸ μειδίαμα τοῦ ὀργάνου τῆς ἐνδόξου Βασιλικῆς Χωροφυλακῆς δηλοῖ πολλὰ διὰ τὸ ἠθικὸν τοῦ ἀπαραμίλλου αὐτοῦ Σώματος τὸ ὁποῖον ἐπροστἀτευεν τὸ ἔθνος ἐπὶ γενεάς, ἔως οὖ ὁ ἐπικατάρατος Α. Παπανδρέου τὸ κατήργησεν τῷ 1985.

Σημείωσις: Ἄθροισμα προσωπικοῦ Χωροφυλακῆς + Ἀστυνομίας Πόλεων τῷ 1970 περίπου τὸ ἥμισυ τοῦ σημερινοῦ ἀριθμοῦ ἀέργων, ἀπράκτων ἤ καὶ ἐπικινδύνων ἀστυνομικῶν.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Εκεί που τον βρήκανε σημερα δεν υπηρχε κατι τις προηγουμενες μερες συμφωνα με τα λογια ενος βοσκου οπως διαβασα καπου αρα προκειται για δολοφονια κουκουλωμα.Τωρα αν οι αρχες το περασουν για αυτοκτονια μιλαμε για σκανδαλο ολικης.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ότι είστε τόσο ζώα που κράζετε ΟΛΟΥΣ τους κρητικούς.... Λες και φταίμε εμείς οι υπόλοιποι που σε κάτι βοσκοβούνια σε χωριά που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους, ορισμένοι ζουν με νοοτροπίες σπηλαίων...
Επίσης για την κατηγορία αυτών τον ανθρώπων στην Κρήτη υπάρχει η λέξη βοσκαράδες και είναι:
4χ4 με ζάντα 35άρα από monstertrack
Στιβάνια
Μαύρο πουκάμισο με καδένα  και μια χαρακτηριστική μαγκιά-τουπέ σε βάση εγώ είμαι άγριος, οπλοφορώ δεν μπλέκεις.

Βέβαια τέτοια ζώα είστε και εσείς της πρώτης σελίδας, που κράζετε την Κρήτη λες και εσείς στα κατσικοχώρια από τα οποία κατάγεστε δεν έχετε τέτοιους μαλάκες σαν αυτούς που κάναν ότι κάναν στο πιτσιρίκι.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ότι είστε τόσο ζώα που κράζετε ΟΛΟΥΣ τους κρητικούς.... Λες και φταίμε εμείς οι υπόλοιποι που σε κάτι βοσκοβούνια σε χωριά που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους, ορισμένοι ζουν με νοοτροπίες σπηλαίων...
Επίσης για την κατηγορία αυτών τον ανθρώπων στην Κρήτη υπάρχει η λέξη βοσκαράδες και είναι:
4χ4 με ζάντα 35άρα από monstertrack
Στιβάνια
Μαύρο πουκάμισο με καδένα  και μια χαρακτηριστική μαγκιά-τουπέ σε βάση εγώ είμαι άγριος, οπλοφορώ δεν μπλέκεις.

Βέβαια τέτοια ζώα είστε και εσείς της πρώτης σελίδας, που κράζετε την Κρήτη λες και εσείς στα κατσικοχώρια από τα οποία κατάγεστε δεν έχετε τέτοιους μαλάκες σαν αυτούς που κάναν ότι κάναν στο πιτσιρίκι.
τυπε τα πιο πολλα μελη εδω γεννηθηκαν/μεγαλωσαν στο μονακο και τις βερσαλιες

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
μ αρεσει που λεγαν οτι εχουν χτενισει ολη τη περιοχη...ή χτενιζαν τ αρχιδια τους ή καποιο λακο εχει φαβα (μαλλον το δευτερο κοβω)

υγ και πουστε, επειδη διαβασα κατι "περιεργα" πιο πριν...ρουφιανια δεν ειναι να ζητας βοηθεια οταν απειλεισαι...μη γαματε τη νοημοσυνη μας...αλλα μαλλον επειδη "καποιοι" εχουν τη ρουφιανια μεσα τους, τα συγχεουν λιγο (εσκεμμενα) ;) ξερουν αυτοι ;)

Επισκέπτης
Οὐδὲν πρόβλημα προσωπικότητος ἔχουσιν οἱ Κρῆτες. Ἀντιθέτως οἱ πλεῖστοι εἶναι ἐξαιρετικοί.

Διὰ τοὺς κάπως θορυβώδεις, δύναμις χωροφυλακῆς μὲ λελυμένας τὰς χείρας ἐξαρκεῖ. Πρβλ. καὶ τὴν ὑποδειγματικὴν κατάστασιν ἥτις ἐπεκράτει ἐν τῇ νήσῳ ἀπὸ ἀπόψεως τάξεως καὶ ἀσφαλείας κατὰ τὴν Ἐπανάστασιν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για ποιο λογο ομως να δολοφονησουν το παιδι? τι τους εκανε ας πουμε

εμενα πιο πολυ αυτο μου παει προς αυτοκτονια δηλαδη του ειχανε κανει τη ζωη κολαση και δεν αντεξε οπως εχει γινει και σε τοσα στρατοπεδα και το ασχημο ειναι οτι σε αυτη τη περιπτωση αυτα τα κολοπαιδα δε θα παθουν τιποτα οποτε στο μελλον θα το ξανακανουν.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Οὐδὲν πρόβλημα προσωπικότητος ἔχουσιν οἱ Κρῆτες. Ἀντιθέτως οἱ πλεῖστοι εἶναι ἐξαιρετικοί.

Διὰ τοὺς κάπως θορυβώδεις, δύναμις χωροφυλακῆς μὲ λελυμένας τὰς χείρας ἐξαρκεῖ. Πρβλ. καὶ τὴν ὑποδειγματικὴν κατάστασιν ἥτις ἐπεκράτει ἐν τῇ νήσῳ ἀπὸ ἀπόψεως τάξεως καὶ ἀσφαλείας κατὰ τὴν Ἐπανάστασιν.

GOOGLE TRANSLATE !

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Για ποιο λογο ομως να δολοφονησουν το παιδι? τι τους εκανε ας πουμε

εμενα πιο πολυ αυτο μου παει προς αυτοκτονια δηλαδη του ειχανε κανει τη ζωη κολαση και δεν αντεξε οπως εχει γινει και σε τοσα στρατοπεδα και το ασχημο ειναι οτι σε αυτη τη περιπτωση αυτα τα κολοπαιδα δε θα παθουν τιποτα οποτε στο μελλον θα το ξανακανουν.
και σενα οταν σε τραμπουκισουμε σαν αυτοκτονια θα το κανουμε να μοιαζει μπολντοπιρφορε  :2on1:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Πρεπει να γινει ντου σε εκεινη την σχολη δολοφονων και να τους σαπισουν ολους στο ξυλο
μαθητες-καθηγητες γαμησι και βια που λεγε και ο χιος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και σενα οταν σε τραμπουκισουμε σαν αυτοκτονια θα το κανουμε να μοιαζει μπολντοπιρφορε  :2on1:

Καλα εντάξει κοιμησου και άλλο και ονειρεψου. Σε μενα αμα το κάνες αυτο θα ειχες μαζεψει κάτι φαπες  :grin:

ή απλα θα σε ειχα διωξει απο τη σχολη. Οποτε θα εμενα εγω πισω νικητης και τροπαιουχος!!! Και εσεις θα κλαιγατε και θα ψάχνατε αλλη σχολη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom