Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Καλα εντάξει κοιμησου και άλλο και ονειρεψου. Σε μενα αμα το κάνες αυτο θα ειχες μαζεψει κάτι φαπες  :grin:

ή απλα θα σε ειχα διωξει απο τη σχολη. Οποτε θα εμενα εγω πισω νικητης και τροπαιουχος!!!
νικητης και τροπαιουχος ησουν και εδω,ομως εχασες τα ηνια... :'( :'( :'(

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Καλα εντάξει κοιμησου και άλλο και ονειρεψου. Σε μενα αμα το κάνες αυτο θα ειχες μαζεψει κάτι φαπες  :grin:

ή απλα θα σε ειχα διωξει απο τη σχολη. Οποτε θα εμενα εγω πισω νικητης και τροπαιουχος!!! Και εσεις θα κλαιγατε και θα ψάχνατε αλλη σχολη.
θα εβαζες το μπαρμπα το βυζμα που σε εβαλε στο δημοσιο να με διωξει?  :effemine:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα εβαζες το μπαρμπα το βυζμα που σε εβαλε στο δημοσιο να με διωξει?  :effemine:

Εγω θα σε εδιωχνα απο μονος μου θα σε κάρφωνα στο διευθυντη ή θα εβαζα δικηγορο και θα σου εκανα μια ωραια μηνυση και θα ζητουσα αποζημιωση για ηθικη βλαβη θα με πληρωνες δηλαδη.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εγω θα σε εδιωχνα απο μονος μου θα σε κάρφωνα στο διευθυντη ή θα εβαζα δικηγορο και θα σου εκανα μια ωραια μηνυση και θα ζητουσα αποζημιωση για ηθικη βλαβη θα με πληρωνες δηλαδη.
εγω εχω δικηγορο τον αλεξ, ενα τηλεφωνακι θα επαιρνε και θα εμπαινες μεσα ισοβια μπουλη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω εχω δικηγορο τον αλεξ, ενα τηλεφωνακι θα επαιρνε και θα εμπαινες μεσα ισοβια μπουλη

Θα ειχες μπλέξει αυτο ειναι το μονο σιγουρο εκτος και αν ερχοσουν γονατιστος να ζητησεις συγγνωμη και οτι δεν θα με ξαναενοχλησεις.

Εχει γινει αυτο και μου έχουν ζητησει συγγνωμη και εληξε το θεμα αλλιως θα ειχανε προβλημα δεν ειμαι τυπος που υποχωρει ευκολα οταν αδικειται  :P

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Θα ειχες μπλέξει αυτο ειναι το μονο σιγουρο εκτος και αν ερχοσουν γονατιστος να ζητησεις συγγνωμη και οτι δεν θα με ξαναενοχλησεις.

Εχει γινει αυτο και μου έχουν ζητησει συγγνωμη και εληξε το θεμα αλλιως θα ειχανε προβλημα δεν ειμαι τυπος που υποχωρει ευκολα οταν αδικειται  :P
μια μπουφλα υποθεση εισαι  :birdman:

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ότι είστε τόσο ζώα που κράζετε ΟΛΟΥΣ τους κρητικούς.... Λες και φταίμε εμείς οι υπόλοιποι που σε κάτι βοσκοβούνια σε χωριά που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους, ορισμένοι ζουν με νοοτροπίες σπηλαίων...
Επίσης για την κατηγορία αυτών τον ανθρώπων στην Κρήτη υπάρχει η λέξη βοσκαράδες και είναι:
4χ4 με ζάντα 35άρα από monstertrack
Στιβάνια
Μαύρο πουκάμισο με καδένα  και μια χαρακτηριστική μαγκιά-τουπέ σε βάση εγώ είμαι άγριος, οπλοφορώ δεν μπλέκεις.

Βέβαια τέτοια ζώα είστε και εσείς της πρώτης σελίδας, που κράζετε την Κρήτη λες και εσείς στα κατσικοχώρια από τα οποία κατάγεστε δεν έχετε τέτοιους μαλάκες σαν αυτούς που κάναν ότι κάναν στο πιτσιρίκι.

Ελα ασε τις μαλακίες κρητικάτσι.....τέτοιοι είσαστε. Η νοοτροπία σας ειναι νοοτροπία μαγκιάς. Το παίζετε μαγκες. Γμαιάδες, παλικαράδες κλπ. Αυτό στους βάρβαρους βγαίνει ετσι. Δε φταίνε οι βάρβαροι λοιπόν που υπάρχουν παντού, φταίει η νοοτροπία του νησιού σας. Κλειστόμυαλοι, ψευτοπαλικαράδες, θρασύδειλοι, θέλετε να δείχνεστε και να φαίνεστε, να είστε ήρωες και μάγκες. Το είπαν και χρονικογράφοι περιηγητές που που πέρασαν απο την Κρήτη. Εμεις οι Μανιάτες/Λακεδαιμόνιοι είμαστε το αντίθετο σας: λιγομήλιτοι, σώφρονες, αδιάφοροι για δημοσιότητα, δε το παίζουμε μάγκες και οταν χρειάζεται ενεργούμε καταδρομικά και αποτελεσματικά και δε το κάνουμε θέμα.
Ειναι θέμα γενικότερης νοοτροπίας λοιπόν. Οι συγκεκριμένοι συμφοιτητές του Βαγγέλη, βέβαια, που έκαναν ο,τι έκαναν ειναι εγκληματίες, κτήνη του κερατά, είτε γιατι ειναι η κληρονομικότητα τους τέτοια, είτε γιατι προέρχονται απο κωλοοικογένειες, ή και τα 2 μαζί, δεν εχει σημασία.

ΠΡΟΒΛΕΠΩ- ΠΡΟΦΗΤΕΥΩ:
1)τον κράταγαν 3-4 και τον βίασε ενας πούστης. Έχασε την αυτοεκτίμηση του τελείως και δεν άντεχε τον εαυτό του, γι αυτό δεν είπε ουτε αντίο στους δικούς του.
2) Θα γίνει βεντέτα που θα γράψει 50 νεκρούς τουλάχιστο, θα κρατήσει τουλάχιστο 30 χρόνια.
3) Η εκκωφαντική σιωπή των μούλων συμφοιτητών του που εχουν κλειδαμπαρωθεί στα κελιά τους....εε δωμάτια θέλω να πω δείχνει το υπερούγκανο πνευματικό επίπεδο των βοσκών της κρήτης. Νομίζουν οτι οι κλειστές πόρτες θα τους χωρίσουν απ τους μπάτσους, τις συνέπειες και το αίμα του Βαγγέλη που θα τους βρει.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Ελα ασε τις μαλακίες κρητικάτσι.....τέτοιοι είσαστε. Η νοοτροπία σας ειναι νοοτροπία μαγκιάς. Το παίζετε μαγκες. Γμαιάδες, παλικαράδες κλπ. Αυτό στους βάρβαρους βγαίνει ετσι. Δε φταίνε οι βάρβαροι λοιπόν που υπάρχουν παντού, φταίει η νοοτροπία του νησιού σας. Κλειστόμυαλοι, ψευτοπαλικαράδες, θρασύδειλοι, θέλετε να δείχνεστε και να φαίνεστε, να είστε ήρωες και μάγκες. Το είπαν και χρονικογράφοι περιηγητές που που πέρασαν απο την Κρήτη. Εμεις οι Μανιάτες/Λακεδαιμόνιοι είμαστε το αντίθετο σας: λιγομήλιτοι, σώφρονες, αδιάφοροι για δημοσιότητα, δε το παίζουμε μάγκες και οταν χρειάζεται ενεργούμε καταδρομικά και αποτελεσματικά και δε το κάνουμε θέμα.
Ειναι θέμα γενικότερης νοοτροπίας λοιπόν. Οι συγκεκριμένοι συμφοιτητές του Βαγγέλη, βέβαια, που έκαναν ο,τι έκαναν ειναι εγκληματίες, κτήνη του κερατά, είτε γιατι ειναι η κληρονομικότητα τους τέτοια, είτε γιατι προέρχονται απο κωλοοικογένειες, ή και τα 2 μαζί, δεν εχει σημασία.

ΠΡΟΒΛΕΠΩ- ΠΡΟΦΗΤΕΥΩ:
1)τον κράταγαν 3-4 και τον βίασε ενας πούστης. Έχασε την αυτοεκτίμηση του τελείως και δεν άντεχε τον εαυτό του, γι αυτό δεν είπε ουτε αντίο στους δικούς του.
2) Θα γίνει βεντέτα που θα γράψει 50 νεκρούς τουλάχιστο, θα κρατήσει τουλάχιστο 30 χρόνια.
3) Η εκκωφαντική σιωπή των μούλων συμφοιτητών του που εχουν κλειδαμπαρωθεί στα κελιά τους....εε δωμάτια θέλω να πω δείχνει το υπερούγκανο πνευματικό επίπεδο των βοσκών της κρήτης. Νομίζουν οτι οι κλειστές πόρτες θα τους χωρίσουν απ τους μπάτσους, τις συνέπειες και το αίμα του Βαγγέλη που θα τους βρει.
παντως κατι εγινε στις τουαλετες αυτο διαβαζω οτι ειναι το μονο σιγουρο.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

ΠΡΟΒΛΕΠΩ- ΠΡΟΦΗΤΕΥΩ:

Τελικά τι ακριβώς του κάνανε του συγχωρεμένου παίζει κανένα λινκ με σχετικά αξιόπιστες πληροφορίες? (όχι makeleio.gr ...)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Σιγουρα. Με 2 Dan στο TKD και 3 χρονια τζουντο. Και τωρα ξεκινάω και κράβ για περαιτερω ενισχυση.
με 3 φαλαφελ/ημερα και 30 χρονια τραμπουκισμους, το πολυ πολυ να σκιστει το δερμα στο μικρο μου δαχτυλακι οταν η γροθια μου συνθλιβει το κρανιο σου ωθωντας τον εγκεφαλο σου να χυθει απο τις ραφες του

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
με 3 φαλαφελ/ημερα και 30 χρονια τραμπουκισμους, το πολυ πολυ να σκιστει το δερμα στο μικρο μου δαχτυλακι οταν η γροθια μου συνθλιβει το κρανιο σου ωθωντας τον εγκεφαλο σου να χυθει απο τις ραφες του

Ελα και εκτος απο φαλάφελ θα φάς και λιγο απο πεζοδρομιο  ;)

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τελικά τι ακριβώς του κάνανε του συγχωρεμένου παίζει κανένα λινκ με σχετικά αξιόπιστες πληροφορίες? (όχι makeleio.gr ...)

Οπως λέει και ο ΡΟύκουν παραπάνω, είπαν τα κανάλια οτι κάτι έγινε στις τουαλέτες. Ε τι να έγινε στις τουαλέτες, να απλώνανε μπουγάδα? Μάλλον τον πλακώσανε στις ανάποδες, τον κράτησαν και του χώσανε τίποτα στον κώλο ή τον βίασε κάποιος. Μόνο ετσι εξηγηται η αυτοκτονία με τέτοιο τρόπο αυτόματο, αμέσως. Αυτός σιχάθηκε τη ζωή του, τον εαυτό του. Εκτός εαν τον δολοφόνησαν.
Αν ημουν συγκενής του Βαγγέλη θα ημουν πιο επιεικής με τους μούλους αν τον είχαν σκοτώσει με τα χέρια τους απλά, παρά αν τον βίασαν και τον έκαναν να αυτοκτονήσει. Ειναι πολυ ξεφτίλα. Εκει θα τους τίναζα τα σπίτια στον αέρα εκτός οτι θα τους σκότωνα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.797
Πόντοι
3.656

θα μαθευτουν ολα τυπε,θα τα βρουν οι ιατροδικαστες,αυτα δεν κρυβονται.και τοτε θα φανε καλα οι τυποι  :zfuck:

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Πρέπει να τους έχει πάει το σκατό στην κάλτσα τους μούλους.

Κρητική λεβεντιά λένε μετά. ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ποια λεβεντιά? Αν ειχαν τσίπα θα ομολογούσαν, ή θα αυτοκτονούσαν. Αλλα τέτοια κτήνη που ειναι οι συγκεκριμένοι δε γίνεται να τους λογίζουμε σαν αντρες με τιμή. Ζωα ειναι, κτήνη και μικρούληδες, τιποτένιοι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ένας ακομα τροπος να κάμψεις αυτον που πάει να σε τραμπουκισει ειναι να ξέρεις τι φοβαται και να το χρησιμοποιησεις εναντιον του. Πχ σε εμας παλιά ενας το επαιζε πολυ μάγκας και νταης αλλα ηθελε και τους βαθμους και την ευνοια των καθηγητων οποτε μια φορα που απειλησε εναν αυτος του ειπε οτι αν δεν ζητησεις συγγνωμη θα πάω να σε καρφωσω και αυτος ζητησε και απο τοτε ουτε γατα ουτε ζημια  :2funny: :2funny:

μπορεις να παιξεις και ετσι δηλαδη και ουτε φαπες ουτε τιποτα απλα να φοβισεις τον άλλον ωστε να σταματησει εκει που τον ποναει.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Επίσης η νοοτροπία της συγκεκριμένης παρέας μου θυμίζει πολύ τη νοοτροπία του νταές/ισις. Φτυστοί ειναι οι πούστηδες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μὰ καὶ ἐσεῖς ὅλο μὲ ἐπικινδύνους τύπους συγχρωτίζεσθε...

Το ξερω οτι το λες ειρωνικά αλλα η αληθεια ειναι ναι οτι με αληταράδες πραγματικούς εγω δεν έχω κανενα κοινο στοιχειο και καμια συνδεση για να κάνω παρέα. Και ειναι και λογικο αλλωστε ενας μη αλήτης να μην κάνει παρέα με αλήτες. Δεν ειμαι αλητης για να κάνω παρεα με σκατοκοσμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom