Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
θα έλεγα ότι οι δικηγόροι θηλυκού γένους θα πρέπει να ασχοληθούν πλέον ενεργά με πεοθηλασμούς και πεολειχίες...  :grin:

πίπα έκανες σήμερα στον αγαπημένο σου ?? μπριζολίτσα του έψησες (με το αιματάκι της) ??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και δεν χρειάζεται να χωρίσω για να μάθεις πόσο συχνά κάνω σέξ... μπορώ να σου το δείξω κατ ιδίαν.....

και πάλι τις καλημέρες μου κουκλάρα...
Ειμαι εδω, αν σου διαφευγει!!!!!!!!!!!!!!! :tickedoff:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Υπαρχει μια τεραστια διαφορα, στο να καταδιδεις καποιον για αποδειξεις, που ειναι μια οικειοθελη συναλλαγη και αλλο  το να καταγγελεις, ενα σοβαρο αδικημα, που σχετιζεται με εγκληματικες ενεργειες.
Αλλο πραγμα να προσπαθεις να προξενησεις επαγγελματικο κακο, σε εναν συνανθρωπο σου και αλλο να προστατευεις, μια ανθρωπινη ζωη απο ενα εγκλημα.

δηλαδή η κλοπή δεν είναι έγκλημα ???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αλήθεια ;

Αν η καταγγελία είναι ΑΝΩΝΥΜΗ , ας δούμε τι πρέπει να γίνει για να
προβεί σε εξεταση της ανώνυμης Μήνυσης :

.......
4. Μήνυση ή η αναφορά η οποία υποβάλλεται με οποιονδήποτε τρόπο ανωνύμως ή με ανύπαρκτο όνομα, τίθεται αμέσως στο αρχείο από τον εισαγγελέα πλημμελειοδικών και εφαρμόζονται αναλόγως όσα ορίζονται στην παρ. 2. Όταν συντρέχουν εξαιρετικοί λόγοι που μνημονεύονται ειδικά στην παραγγελία του εισαγγελέα πλημμελειοδικών, μπορεί να διαταχθεί και προκαταρκτική εξέταση.

Για πες εσύ, πως ο εισαγγελέας θα δικαιολογήσει επαρκώς
την παραγγελία του για την περίπτωση μιας ΑΝΩΝΥΜΗΣ μήνυσης ;

ΠΡΙΝ το 2012 ,ΔΕΝ χρειάζόταν να " μνημονεύσει ειδικά τους ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ λόγους"
που θα δικαιολογούσαν την παραγγελία προκαταρκτικής εξέτασης .

Την κριτική στην τροποποίηση αυτή του 2012
την έχουν κάνει εισαγγελείς...

Και ο Πρωτοδίκης ΔΝ Σεβαστίδης, που είναι νομικός...
Ξέρεις και τον Σεβαστιδη τύπε?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Υπαρχει μια τεραστια διαφορα, στο να καταδιδεις καποιον για αποδειξεις, που ειναι μια οικειοθελη συναλλαγη και αλλο  το να καταγγελεις, ενα σοβαρο αδικημα, που σχετιζεται με εγκληματικες ενεργειες.
Αλλο πραγμα να προσπαθεις να προξενησεις επαγγελματικο κακο, σε εναν συνανθρωπο σου και αλλο να προστατευεις, μια ανθρωπινη ζωη απο ενα εγκλημα.

Ακριβώς !

Πήγαινε εσύ να καταγγείλεις ΕΠΩΝΥΜΑ μαφιόζο !

Θα σε " δώσουν " από την Αστυνομία στο Μαφιόζο !

Τις ΑΝΩΝΥΜΕΣ καταγγελίες από το 2012 ΜΟΝΟ το ΣΔΟΕ τις λαμβάνει υπόψη
και υπάρχει και τηλεφωνική γραμμή και σάίτ για ανώνυμες καταγγελίες.

Ο εισαγγελέας αντιθετα :
Με βάση το αρ. 43 ΚΠΔ όπως αντικαταστάθηκε το 2012 :
.......

4. Μήνυση ή η αναφορά η οποία υποβάλλεται με οποιονδήποτε τρόπο ανωνύμως ή με ανύπαρκτο όνομα, τίθεται αμέσως στο αρχείο από τον εισαγγελέα πλημμελειοδικών και εφαρμόζονται αναλόγως όσα ορίζονται στην παρ. 2. Όταν συντρέχουν εξαιρετικοί λόγοι που μνημονεύονται ειδικά στην παραγγελία του εισαγγελέα πλημμελειοδικών, μπορεί να διαταχθεί και προκαταρκτική εξέταση.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
θα έλεγα ότι οι δικηγόροι θηλυκού γένους θα πρέπει να ασχοληθούν πλέον ενεργά με πεοθηλασμούς και πεολειχίες...  :grin:

πίπα έκανες σήμερα στον αγαπημένο σου ?? μπριζολίτσα του έψησες (με το αιματάκι της) ??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και δεν χρειάζεται να χωρίσω για να μάθεις πόσο συχνά κάνω σέξ... μπορώ να σου το δείξω κατ ιδίαν.....

και πάλι τις καλημέρες μου κουκλάρα...
Εδω ειναι ο αγαπημενος μου μπορεις να τον ρωτησεις αν του εκανα.
Επίσης, σαφως και ασχολουμαστε με τους πεοθηλασμους ενεργα στην προσωπικη μας ζωη.
Το ποσο συχνα κανεις σεξ ήταν παραδειγμα, δεν θα χρειαστω αποδειξεις.  :)

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
δηλαδή η κλοπή δεν είναι έγκλημα ???
Τρωγεσαι ε ? Αν βαζανε ενα θεμα εδω, ψηφιστε τον καλυτερο καταδοτη του μπου, θα εβγαινες περιπατο πρωτος.Να υποθεσω οτι ηταν προσωπικη σου φωτογραφια η παραπανω ε ?
Που σε κλεβει βεβαια, δεν μας ειπες  ποτε. Ενω ελεγες πριν, οτι εσυ δεν θα πληρωσεις καμια φορολογια, επειδη δεν συμφωνεις με την κυβερνηση.
Αλλα ας μην τρολλαρουμε εδω, σε ενα τοσο σοβαρο θεμα. Θα εχουμε ευκαιριες να το αναλυσουμε και αλλη μερα συτο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εδω ειναι ο αγαπημενος μου μπορεις να τον ρωτησεις αν του εκανα.
Επίσης, σαφως και ασχολουμαστε με τους πεοθηλασμους ενεργα στην προσωπικη μας ζωη.
Το ποσο συχνα κανεις σεξ ήταν παραδειγμα, δεν θα χρειαστω αποδειξεις.  :)

αναμένω την εξέτασιν κατ΄ αντιπαράστασιν... όχι δεν θέλω να παρακολουθήσω αναπαράστασιν...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τρωγεσαι ε ? Αν βαζανε ενα θεμα εδω, ψηφηστε τον καλυτερο καταδοτη του μπου, θα εβγαινες περιπατο πρωτος.Να υποθεσω οτι ηταν προσωπικη σου φωτογραφια η παραπανω ε ?
Που σε κλεβει βεβαια δεν μας ειπες  ποτε, ενω ελεγες πριν, οτι εσυ δεν θα πληρωσεις καμια φορολογια, επειδη δεν συμφωνεις με την κυβερνηση.
Αλλα ας μην τρολλαρουε εδω, σε ενα τοσο σοβαρο θεμα. Θα εχουμε ευκαιριες να το αναλυσουμε και αλλη μερα συτο

είπαμε... η τιμή που μου πουλάει περιέχει 23% ΦΠΑ .... τον ΦΠΑ τον πληρώνω εγώ και έχει υποχρέωση απέναντι μου να τον αποδώσει στο δημόσιο... καθαρή κλοπή ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ας διακοψουμε το σπαμ, οντως.

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
είπαμε... η τιμή που μου πουλάει περιέχει 23% ΦΠΑ .... τον ΦΠΑ τον πληρώνω εγώ και έχει υποχρέωση απέναντι μου να τον αποδώσει στο δημόσιο... καθαρή κλοπή ...
Η νοημοσυνη σου, ειναι εφαμιλλη των αποψεων σου. Σε αλλο χρονο και αρθρο, θα το  αναλυσουμε ξανα, μηπως και αναβαθμιστεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
τρικυμία εν κενώ κρανίο...

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΓΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ
Η μήνυση αφορά αυτεπάγγελτα διωκόμενα αδικήματα και υποβάλλεται από άλλο τρίτο πρόσωπο, εκτός του αμέσως παθόντα ή αμέσως ζημιωθέντα. Η έγκληση υποβάλλεται αποκλειστικά στα κατ΄ έγκληση ρητώς οριζόμενα από το νόμο διωκόμενα εγκλήματα από τον αμέσως παθόντα ή αμέσως ζημιωθέντα.
Στη περίπτωση των κατ΄ έγκληση ρητώς οριζόμενων από το νόμο διωκόμενων εγκλημάτων προκειμένου να κινηθεί η ποινική δίωξη απαιτείται η νομότυπη και εμπρόθεσμη υποβολή της έγκλησης, ενώ στα αυτεπάγγελτα διωκόμενα αδικήματα η ποινική δίωξη κινείται αυτεπάγγελτα.
Η έγκληση μπορεί να ανακληθεί, όπως προαναφέρθηκε, ενώ η μήνυση δεν μπορεί να ανακληθεί.

Τι κατάλαβες βρε τρόμπα ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Φουσκομάγουλο μπουλντογκάκι

Η ΜΗΝΥΣΗ αναφέρεται ΠΑΝΤΑ σε ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ .

Αν το αδίκημα διώκεται ΜΟΝΟ κατ' έγκληση , πρέπει
να υποβληθεί ΕΓΚΛΗΣΗ = 100 ευρώ παράβολο .

Αν το αδίκημα είναι αυτεπάγγελτο και είσαι παθών,
μπορείς να υποβάλεις έγκληση .

Δλδ ΜΗΝΥΣΗ = πάντα ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ .

Αδίκημα που διώκεται ΜΟΝΟ με ΕΓΚΛΗΣΗ = 100 ευρώ .

Αν είσαι παθών και το αδίκημα είναι ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ μπορείς
να υποβάλεις είτε Μηνυση είτε έγκληση, αλλά
αν δηλώσεις παρασταση πολιτικής αγωγής
πρέπει να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΒΟΛΟ 50 ευρώ

Κατάλαβες μπουλντογκάκι ;  :2funny: :2funny: :2funny:

391a40c72f591990a5c860d39b013b7d.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Δεν λεει κατι λαθος. Μην εκτιθεσαι.
Τωρα εσυ θελεις να ξεφτυλισουμε ενα αρθρο, που εχει να κανει με τον θανατο ενος νεου παιδιου, αναλυοντας το φπα και τις παρωπιδες που φορανε καποιοι ? Μην εκτιθεσαι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν λεει κατι λαθος. Μην εκτιθεσαι.

έχει προ πολλού εκτεθεί... τόσο για τις γνώσεις όσο και για τις απόψεις του... εξάλλου τον έχει κατατάξει ο γνωστός γαμιάριτς στην χορεία των αξισέβαστων μελών του ιστοτόπου...

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
έχει προ πολλού εκτεθεί... τόσο για τις γνώσεις όσο και για τις απόψεις του... εξάλλου τον έχει κατατάξει ο γνωστός γαμιάριτς στην χορεία των αξισέβαστων μελών του ιστοτόπου...
Ποσο υψηλο επιπεδο. Προσπαθεις να θαψεις καποιον και να βαλεις διχονοια. Εισαι η απολυτη καταδοτικη φυσιογνωμια τελικα. Δικαιολογεις απολυτα και τις πολιτικες σου πεποιθησεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τωρα εσυ θελεις να ξεφτυλισουμε ενα αρθρο που εχει να κανει με τον θανατο ενος νεου παιδιου αναλυοντας το φπα και τις παρωπιδες που φορανε καποιοι ? Μην εκτιθεσαι
Πρώτος συμφωνησα μαζι σου οτι πρεπει να σταματησουμε το σπαμ.
Αυτο ομως δεν εχει να κανει με το αν ειπε κατι σωστο ή οχι.

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Πρώτος συμφωνησα μαζι σου οτι πρεπει να σταματησουμε το σπαμ.
Αυτο ομως δεν εχει να κανει με το αν ειπε κατι σωστο ή οχι.
Αλλα πρεπει να πεις την τελευταια λεξη και μαλιστα με συσταση ετσι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom