Νέα

Βουτιά θανάτου έκανε ο γιος του εισαγγελέα Διώτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 221
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
ααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
γαμω τα βιβλια που διαβασες ρε μαγκα..
με την συλλογιστικη σου λοιπον,καλως επιτρεπονται οι τηλεεκπομπες που "δωριζουν" καργα χρημα αν απαντησεις τι χρωμα ηταν το ασπρο αλογο του κολοκοτρωνη..
τα ενθετα των εφημεριδων με το ξυστο που παντα "κερδιζει" ενα διαμερισμα..
ωραιος ρε..
για συνεχισε..

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα με βάση αυτά που λέω. Ίσα ίσα που λέω ακριβώς το αντίθετο. Να μην περιμένεις κανένα κερατά να κάνει αυτός (εφημερίδες, περιοδικά, τηλεσκουπιδοεκπομπές και κοινωνία γενικά εμπίπτουν σε αύτή την κατηγορία) για σένα τα πράγγματα που θέλεις εσύ για τον εαυτό σου..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Καλέ μου φίλε ξεχνάς κάτι. Ο άνθρωπος γεννιέται και πεθαίνει μόνος του.. Κανείς δεν θα κάνει για σένα αυτα που δεν κάνεις εσύ για τον εαυτό σου. Και αν δεν αναπτύξει ο καθένας μας το εγώ του και δεν προσπαθήσει ο ίδιος να βελτιώσει τον εαυτό του τότε το εμείς τι νόημα έχει? Πρώτα φτιάχνεις το εγώ και μετά κοιτάς το εμείς. Χωρίς εγώ δεν υπάρχει εμείς. Χωρίς το εγώ υπάρχει μόνο η άβουλη μάζα..Χωρίς το εγώ καταλήγεις σε πολιτικά συστήματα τύπου ΕΣΣΔ.

Φιλε μου,μην τα μπερδευεις...

Επισκέπτης
 Κοιταξε,σε μια συγχρονη κοινωνια δεν ειναι δυνατο να ειναι ολοι δυνατοι
 Μονο στην Σπαρτη ισχυε κατι τετοιο αλλα εκει ηταν πρωτιστως θεμα Αγωγης...
 Ειμαστε ετοιμοι-ωριμοι να παψουμε να λειτουργουμε ως Ιδιωτες (να ιδιωτευουμε...) και να λειτουργουμε
 ως Πολιτες,με την εννοια που δινανε οι Σπαρτιατες;

Ειμαστε ετοιμοι να δηλωσουμε υποταγη στους Νομους μια τετοιας Πολιτειας;
 Η παραγιναμε ευαισθητα "στομαχια";(λογω νεοελληνικης νοοτροπιας;)
δεν ξερω τι εννοουσαν οι σπαρτιατες & βεβαια δεν γουσταρω να δηλωσω υποταγη σε κανεναν μπινε..
αυτο βεβαια δεν με εμποδιζει να περιγελω τους αδυνατους,να τους δινω ακομη μια σφαλιαρα για να πανε ακομη ποιο κατω..
επικροτω τον λυσια & οχι τους στρατοκαυλους σπαρτιατες..

Επισκέπτης
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα με βάση αυτά που λέω. Ίσα ίσα που λέω ακριβώς το αντίθετο. Να μην περιμένεις κανένα κερατά να κάνει αυτός (εφημερίδες, περιοδικά, τηλεσκουπιδοεκπομπές και κοινωνία γενικά εμπίπτουν σε αύτή την κατηγορία) για σένα τα πράγγματα που θέλεις εσύ για τον εαυτό σου..
ειπαμε..
εσυ ειχες το χαρισμα & το καταλαβες..
με τους υπολοιπους τι πρεπει να γινει???
αυτο που πρεσβευει η γαμωκοινωνια σας & το εγω σας???

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
αντε παλι το γαμημενο εγω..
ευγε ρε μαγκα..
εσυ εισαι δυνατο παλληκαρι & δεν εχεις κανει ποτε ναρκωτικα,ποτε δεν θα εφτανες στο σημειο της ξεφτιλας του υιου διωτη..
επιτρεπεται να υπαρχουν ποιο αδυνατοι ανθρωποι απο εσας???
που να ενδιδουν στην ασφυκτικη πιεση του περιγυρου τους εστω & αν γνωριζουν εκ προοιμιου το αποτελεσμα???
τι πρεπει να κανουμε με αυτους???
να τους πεταξουμε στα σκουπιδια γιατι δεν ειναι δυνατοι οσο εσεις???
Το εγώ είναι μέρος του εμείς. Όσο για το τι έχω κάνει ή δεν έχω κάνει, άστο καλύτερα!!!!!Όσο για τους αδύνατους, κακά τα ψέματα. Εν πολλοίς η αδυναμία τους οφείλεται και στον ίδιο τους τον εαυτό. Εδώ όμως μπαίνει η λειτουργία του κοινωνικού κράτους που πρέπει να είναι επικουρικό προς αυτούς που πράγματι έχουν αδυναμία να αντεπεξέλθουν…

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
& οταν το αναπτυξεις συμπεριφερεσαι σαν παρτακιας πατωντας επι πτωματων???
συγνωμη δεν θα παρω..

Πάλι δεν καταλαβαίνω πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα. Έχω την εντύπωση ότι καταλαβαίνεις ότι θέλεις να καταλάβεις, ανεξαρτήτως του τι ακούς ή διαβάζεις.. Το να βελτιώνεις τον εαυτό σου και να γίνεσαι χρήσιμος στην κοινωνία μέσω αυτής της βελτίωσης, σημαίνει ότι είσαι παρτάκιας και πατάς επί πτωμάτων?

Επισκέπτης
Όσο για το τι έχω κάνει ή δεν έχω κάνει, άστο καλύτερα!!!!!
μαστορα η παραθεση μου ηταν για τον gabadoo που ξερω οτι δεν εχει κανει ναρκωτικα(εχω το θειο χαρισμα-λεω & τα ταρω),αν & δεν γραφω επι προσωπικου αλλα για να δινω τροφη προς συζητηση..
στο δια ταυτα..
ποιο κοινωνικο κρατος λοιπον με τον ακρατο καπιταλισμο που βιωνουμε σε ολον τον πλανητη???

Επισκέπτης
Πάλι δεν καταλαβαίνω πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα. Έχω την εντύπωση ότι καταλαβαίνεις ότι θέλεις να καταλάβεις, ανεξαρτήτως του τι ακούς ή διαβάζεις.. Το να βελτιώνεις τον εαυτό σου και να γίνεσαι χρήσιμος στην κοινωνία μέσω αυτής της βελτίωσης, σημαίνει ότι είσαι παρτάκιας και πατάς επί πτωμάτων?
το 99% ετσι ξηγιεται..
μπορεις να καταλαβεις οτι δεν γραφω επι προσωπικου???
οτι δεν απευθυνομαι αποκλειστικα σε εσενα???
οτι εκτος απο εμας που γραφουμε τις αποψεις μας,υπαρχουν ψ μελη & χ επισκεπτες που απλα μας διαβαζουν???

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
το 99% ετσι ξηγιεται..
μπορεις να καταλαβεις οτι δεν γραφω επι προσωπικου???
οτι δεν απευθυνομαι αποκλειστικα σε εσενα???
οτι εκτος απο εμας που γραφουμε τις αποψεις μας,υπαρχουν ψ μελη & χ επισκεπτες που απλα μας διαβαζουν???

Το πως ξηγιέται το 99% είναι δικό του θέμα και δική του επιλογή...Και ξέρω ότι δεν απευθύνεσαι αποκλειστικά σε μένα, αλλά στην δική μου επιχειρηματολογία απαντάς. Και όταν δεν καταλαβαίνεις το τι λέω και απαντάς με άσχετο τρόπο σε αυτά που λέω σημαίνει ταυτόχρονα ότι αυτοί που διαβάζουν εμάς αποκτούν μια λανθασμένη εντύπωση του τι λέμε..

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
μαστορα η παραθεση μου ηταν για τον gabadoo που ξερω οτι δεν εχει κανει ναρκωτικα(εχω το θειο χαρισμα-λεω & τα ταρω),αν & δεν γραφω επι προσωπικου αλλα για να δινω τροφη προς συζητηση..
στο δια ταυτα..
ποιο κοινωνικο κρατος λοιπον με τον ακρατο καπιταλισμο που βιωνουμε σε ολον τον πλανητη???

Ως γνωστόν όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται!!! :grin: Όσο το ότι έχει ξεφύγει ο καπιταλισμός δεν διαφωνώ. Σκοπός μας λοιπόν είναι να βελτιώσουμε το υπάρχον σύστημα ώστε το κοινωνικό κράτος να γίνει πραγματικότητα. Καιρός να ξαναεφαρμόσουμε τις θεωρίες του Keynes και να διαολοστείλουμε τις θεωρίες του Friedman.. Μάλιστα έχω την εντύπωση ότι η κοινωνική κρίση που περνάμε θα μας βοηθήσει προς αυτό, αφού αναδεικνύει όλα τα προβλήματα του νεοφιλελεύθερου παραδείγματος και κάνει επιτακτική την ανάγκη της επανενεργοποίησης του παραδείγματος του κοινωνικού φιλελευθερισμού. (όχι, δεν είμαι Σαμαρικός!!!!)

Επισκέπτης
Το πως ξηγιέται το 99% είναι δικό του θέμα και δική του επιλογή...Και ξέρω ότι δεν απευθύνεσαι αποκλειστικά σε μένα, αλλά στην δική μου επιχειρηματολογία απαντάς. Και όταν δεν καταλαβαίνεις το τι λέω και απαντάς με άσχετο τρόπο σε αυτά που λέω σημαίνει ταυτόχρονα ότι αυτοί που διαβάζουν εμάς αποκτούν μια λανθασμένη εντύπωση του τι λέμε..
ωπ..
εκτος του οτι πιστευεις πως δεν καταλαβαινω τι γραφεις(καλλιστα μπορω να το αντιστρεψω),πιστευεις οτι οι συμμετεχοντες αποκτουν & λανθασμενες εντυπωσεις..
κουλαρε μαστορα..
δεν εισαι ο μοναδικος σε αυτον τον πλανητη..

Επισκέπτης
Ως γνωστόν όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται!!! :grin: Όσο το ότι έχει ξεφύγει ο καπιταλισμός δεν διαφωνώ. Σκοπός μας λοιπόν είναι να βελτιώσουμε το υπάρχον σύστημα ώστε το κοινωνικό κράτος να γίνει πραγματικότητα. Καιρός να ξαναεφαρμόσουμε τις θεωρίες του Keynes και να διαολοστείλουμε τις θεωρίες του Friedman.. Μάλιστα έχω την εντύπωση ότι η κοινωνική κρίση που περνάμε θα μας βοηθήσει προς αυτό, αφού αναδεικνύει όλα τα προβλήματα του νεοφιλελεύθερου παραδείγματος και κάνει επιτακτική την ανάγκη της επανενεργοποίησης του παραδείγματος του κοινωνικού φιλελευθερισμού. (όχι, δεν είμαι Σαμαρικός!!!!)
καταλαβαμε οτι εισαι πρεζακιας,δεν χρειαζεται να ομολογεις.. :2funny: :2funny: :2funny:
γαμω ολους τους μπινεδες που προανεφερες..
δεν με καλυπτουν..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Όμως εγώ ΜΟΝΟΣ μου χωρίς να περιμένω βοήθεια απο κανένα έχω κάνει μια βιβλιοθήκη που αποτελείται από πάνω από 2000βιβλία, τα οποία τα έχω διαβάσει ΟΛΑ (μάλιστα έχω την εντύπωση ότι έχω περισσότερα βιβλία για τις πολιτικές επιστήμες απότι η βιβλιοθήκη του Πάντειου - ξέρω τι λέω εκεί σπούδασα).

Είσαι σίγουρος για αυτό;;;;

Μήπως να περάσεις για να τα ξαναμετρήσεις;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Ακόμα να καταλάβεις ποιος είναι? Μην του απαντάς. Θα μας πει για panerai

Ρε εσύ μπερδεύτηκα από αυτό:

Παιδιά θα σας περιγράψω τι βρήκα και οι 2 – 3 που θα ζητήσουν τα στοιχεία της κοπέλας θα τα πάρουν, αλλά μετά να ξέρουν ότι αυτοί θα πρέπει να ειδοποιήσουν άλλα άτομα που θα θέλουν και αυτοί τα στοιχεία της κοπέλας…

Λοιπόν, μέσω του adult γνώρισα μία γκόμενα που είναι amateur call girl. Ανταλλάξαμε msn και μέσα από εκεί μου είπε το παραμύθι. 120 Ε η ώρα + 30 Ε για την σούφρα της. Στο msn μου έδειχνε μισές φώτο και μου έλεγε ότι είναι 1.68 υ και 70 kg…. Κανονίσαμε ραντεβού το βράδυ σε ένα hotel αλλά πήγε να το ακυρώσει επειδή της ήρθε περίοδος.  Με τα πολλά την έπεισα να βρεθούμε μόνο για να μου πάρει πίπα, χύσιμο όσες φορές μπορέσω μισοτιμής (60 Ε) αφού μισές θα ήταν και οι υπηρεσίες τις. Πάω λοιπόν στο hotel και αν αυτή είναι 1.68 και 70 kg εγώ είμαι ο Brad Pitt!!! Η τύπισσα τόσο ύψος είχε, αλλά στα κιλά την υπολογίζω στα 90 φεύγα. (ίσως να είμαι και συντηρητικός στην εκτίμηση μου αλλά τέλος πάντων) ενώ κι από πρόσωπο δεν λέει πολλά χωρίς να είναι τέρας βέβαια.. Λέω δεν γαμιέται, πίπα μόνο είναι και πήγαμε… Παιδιά ξεκινάει η τύπισσα και με έγλειφε μέχρι να χύσω (deep throat μέσα) στο στόμα της, τα κατάπιε και χωρίς να σταματήσει συνέχισε να με γλείφει μέχρι να χύσω δεύτερη φορά.. Επίσης μου έγλειψε την κωλοτρυπίδα και γενικά έκανε special τσιμπούκι και βάζει και κωλοδάχτυλο αν το ζητήσεις. Μάλιστα επειδή δεν έχυσα γρήγορα την δεύτερη φορά, πρέπει να με έγλειφε συνολικά χωρίς σταμάτημα γύρο στα 75 λεπτά, χωρίς να διαμαρτυρηθεί καθόλου ακόμα και όταν περάσαμε την ώρα και με έγλειφε μέχρι που έχυσα δεύτερη φορά πάλι στο στόμα της και πάλι τα κατάπιε..… Αν γουστάρετε γκόμενα χοντρή αλλά που τα κάνει όλα και καλά, αυτή είναι. Εγώ πάντως παρόλο που πέρασα καλά – και γι αυτό εξάλλου τα λέω και σε εσάς – δεν θα την ξαναπροτιμήσω…

Ο μέγας φύρδην μίγδην δεν κάνει τέτοια πράγματα.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
καταλαβαμε οτι εισαι πρεζακιας,δεν χρειαζεται να ομολογεις.. :2funny: :2funny: :2funny:
γαμω ολους τους μπινεδες που προανεφερες..
δεν με καλυπτουν..

Ένα από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια κουβέντα προκειμένου να βγαίνει κάποιο εποικοδομητικό συμπέρασμα είναι ο σεβασμός προς τον συνομιλητή σου και να μην τον προσβάλλεις... Κάτι που εσύ δεν διαθέτεις…Όποτε νομίζω με το να με υποτιμάς και να με υβρίζεις δεν έχει νόημα να συνεχίσω να σου δίνω σημασία. Τα λόγια σου καταδεικνύουν την ένδεια των επιχειρημάτων σου…

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ένα από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια κουβέντα προκειμένου να βγαίνει κάποιο εποικοδομητικό συμπέρασμα είναι ο σεβασμός προς τον συνομιλητή σου και να μην τον προσβάλλεις... Κάτι που εσύ δεν διαθέτεις…Όποτε νομίζω με το να με υποτιμάς και να με υβρίζεις δεν έχει νόημα να συνεχίσω να σου δίνω σημασία. Τα λόγια σου καταδεικνύουν την ένδεια των επιχειρημάτων σου…
Ξεροχύνωωωωωωωωωωωωωω, που λέει και ο πιτσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom