Νέα

Βουτιά θανάτου έκανε ο γιος του εισαγγελέα Διώτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 221
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246

Συνεχίστε έτσι…Αποδεικνύεται ότι η κοινωνία μας δεν μπορεί να αλλάξει τελικά διότι αυτοί που θέλουν (νομίζουν) να την αλλάξουν το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να ειρωνεύονται, να υβρίζουν και να κοροϊδεύουν…Είσαστε οι κολώνες της σημερινής κοινωνίας που κατηγορείται…. Εύγε…Ο Μπρουτζοχοιδης εσάς έπρεπε να έχει σύμβούλους….

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Δες το παρακάτω post σου και πες μου πόσες φορες χρησιμοποιείς τη λέξη "μας".

Από ποτε η προσωπική σου άποψη εκφράζει το "μας"?

Μπορείς να το εξηγήσεις?

Δύο φορές το χρησιμοποιώ..Και δεν θεωρώ ότι η προσωπική μου άποψη εκφράζει την κοινωνία...Γι αυτό λέω ότι μάλλλον φταίω εγώ την στιγμή που νομίζεται ότι δίνω την εντύπωση πως εκφράζω την κοινωνία...

Επισκέπτης
Δύο φορές το χρησιμοποιώ..Και δεν θεωρώ ότι η προσωπική μου άποψη εκφράζει την κοινωνία...Γι αυτό λέω ότι μάλλλον φταίω εγώ την στιγμή [size=20pt]που νομίζεται [/size] ότι δίνω την εντύπωση πως εκφράζω την κοινωνία...
καρφωνεσαι με τα γραμματικα λαθη που επαναλαμβανεις..

Επισκέπτης
Δύο φορές το χρησιμοποιώ..Και δεν θεωρώ ότι η προσωπική μου άποψη εκφράζει την κοινωνία...Γι αυτό λέω ότι μάλλλον φταίω εγώ την στιγμή που νομίζεται ότι δίνω την εντύπωση πως εκφράζω την κοινωνία...

ελα να στο φρεσκαρω..

Σκοπός [size=12pt]μας[/size] λοιπόν είναι να βελτιώσ[size=12pt]ουμε[/size] το υπάρχον σύστημα ώστε το κοινωνικό κράτος να γίνει πραγματικότητα. Καιρός να ξαναεφαρμόσ[size=12pt]ουμε[/size] τις θεωρίες του Keynes και να διαολοστείλ[size=12pt]ουμε[/size] τις θεωρίες του Friedman.. Μάλιστα έχω την εντύπωση ότι η κοινωνική κρίση που περν[size=12pt]άμε[/size] θα [size=12pt]μας[/size] βοηθήσει προς αυτό, αφού αναδεικνύει όλα τα προβλήματα του νεοφιλελεύθερου παραδείγματος και κάνει επιτακτική την ανάγκη της επανενεργοποίησης του παραδείγματος του κοινωνικού φιλελευθερισμού. (όχι, δεν είμαι Σαμαρικός!!!!)

μεγαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246

Επισκέπτης
Οκ. Αν σκοπός είναι να μου την πείτε τα καταφέρνετε μία χαρά…Δεν θα χαλάσω την καρδία μου….
τον σκοπο μου τον ειδες με τις αρχικες μας συζητησεις..
ασε τις κυβιστησεις..
εσυ αρχισες τα εγω & τα εμεις..
τα ποσα βιβλια εχεις διαβασει & ποσο χαρισματικος εισαι..
τραγουδα αλλα πιαστο λιγο σε ρε πιεση ματζορε να μας βγει χιτ-τζατζακι..

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.258
Πόντοι
3.715
αντιγραφω απο ζουγκλα:

Ο Παναγιώτης Διώτης εργάζεται ως νομικός σύμβουλος του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, ο Παναγιώτης Διώτης άφησε σημείωμα στους γονείς του, με το οποίο ζητούσε από αυτούς συγγνώμη γιατί τους είχε πει ψέματα ότι είχε πάρει το πτυχίο του.

ερωτηση ρητορικη: πως εργαζοταν ος νομικος συμβουλος του χρυσοχοιδη απο τη στιγμη που δεν ειχε παρει το πτυχιο του?

θα μπορούσαν ελεύθερα να ακολουθήσουν το παράδειγμά του 300 βουλευτές και 2,000 παρατρεχάμενοι τους, έτσι για ορντέβρ, μετά βλέπουμε.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
τον σκοπο μου τον ειδες με τις αρχικες μας συζητησεις..
ασε τις κυβιστησεις..
εσυ αρχισες τα εγω & τα εμεις..
τα ποσα βιβλια εχεις διαβασει & ποσο χαρισματικος εισαι..
τραγουδα αλλα πιαστο λιγο σε ρε πιεση ματζορε να μας βγει χιτ-τζατζακι..

Δεν είπα εγώ ούτε πόσο χαρισματικός είμαι ούτε έκανα επίδειξη στο πόσα βιβλία έχω … απλά τον όγκο των βιβλίων που έχω στην βιβλιοθήκη μου (και έχω διαβάσει πολλά περισσότερα βιβλία από αυτά που έχω) τον χρησιμοποίησα ως επιχείρημα για να δείξω ότι όποιος ψάχνεται βρίσκει…Τώρα εσύ γιατί νομίζεις ότι κάνω επίδειξη, μάλλον οφείλεται στην φασίζουσα (όπως την εκλαμβάνω εγώ τουλάχιστον μέσα από τις κουβέντες μας και τα λεγόμενα σου - χωρίς να σημαίνει ότι έχω και δίκιο) ιδιοσυγκρασία σου….

Επισκέπτης
Δεν είπα εγώ ούτε πόσο χαρισματικός είμαι ούτε έκανα επίδειξη στο πόσα βιβλία έχω … απλά τον όγκο των βιβλίων που έχω στην βιβλιοθήκη μου (και έχω διαβάσει πολλά περισσότερα βιβλία από αυτά που έχω) τον χρησιμοποίησα ως επιχείρημα για να δείξω ότι όποιος ψάχνεται βρίσκει…Τώρα εσύ γιατί νομίζεις ότι κάνω επίδειξη, μάλλον οφείλεται στην φασίζουσα (όπως την εκλαμβάνω εγώ τουλάχιστον μέσα από τις κουβέντες μας και τα λεγόμενα σου - χωρίς να σημαίνει ότι έχω και δίκιο) ιδιοσυγκρασία σου….
ετσι..
ειμαι φασιστομουτρο..
εγω & ο λαλακης..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φιλε μου,μην τα μπερδευεις...

ααααααααααααααχααχαχαχαχαχαχαχαχα

τι να κάνω κουβέντα ρε με τον παπάρα που μου λέει ότι είναι ευεργέτημα του καπιταλισμού η δυνατότητά μου να εκφράζομαι ελεύθερα πολιτικά...

Φαίνεται στην Αμερική του 60 οι κομμουνιστές σουλάτσαραν πέρα δώθε με μπλουζάκια του Τσε....

ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ρε ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΡΕ.......

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
και για σένα

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εμένα όλα ξεκίνησαν απ "Τον Μικρό Πρίγκηπα"

καλημέρα σας κύριοι

Εμένα πάλι από Ιούλιο Βερν αλλά βρήκα τον πραγματικό μου εαυτό στον Καιρό του Βουλγαροκτόνου και στα Μυστικά του Βάλτου...
Οι δικοί μου κάτι πήγαν να μου πουν με λουντέμη και ζωρζ σαρρή αλλά ανταπάντησα με βιογραφίες του Μ. Αλέξανδρου!

Ρε μπας και είμαι σαμαρικός και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;

:2funny:  :2funny:  :2funny:

ααααααααααααααχααχαχαχαχαχαχαχαχα

τι να κάνω κουβέντα ρε με τον παπάρα που μου λέει ότι είναι ευεργέτημα του καπιταλισμού η δυνατότητά μου να εκφράζομαι ελεύθερα πολιτικά...

Φαίνεται στην Αμερική του 60 οι κομμουνιστές σουλάτσαραν πέρα δώθε με μπλουζάκια του Τσε....

ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ρε ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΡΕ.......

Μάλλον ξεχνάς τί γινόταν στην αμερική του '60 όπου γίνονταν πραγματικές διαδηλώσεις και όχι στημένα μπάχαλα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι αμέ διαδηλώσεις γίνονταν....
ααααααααααααχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα

αφού να φανταστείς ακόμα και τώρα ψηφίζουν από συνήθειο δεξιά ή πιο δεξιά.....

ααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε νούμερα η ΕΣΣΔ είναι ακόμα το πρόβλημα;

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Υ.Γ.
εγώ είπαμε είμαι γαιδούρι ξεΣΑΜΑΡΑτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom