Νέα

Βουτιά θανάτου έκανε ο γιος του εισαγγελέα Διώτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 221
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ένα από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια κουβέντα προκειμένου να βγαίνει κάποιο εποικοδομητικό συμπέρασμα είναι ο σεβασμός προς τον συνομιλητή σου και να μην τον προσβάλλεις... Κάτι που εσύ δεν διαθέτεις…Όποτε νομίζω με το να με υποτιμάς και να με υβρίζεις δεν έχει νόημα να συνεχίσω να σου δίνω σημασία. Τα λόγια σου καταδεικνύουν την ένδεια των επιχειρημάτων σου…
η μονη διαφορα φιλαρακο ειναι οτι ο πρεζεμπορας ο πλεζουρας σε λεει εσενα μαλακα στα ισια.
εσυ λες ολους τους αλλους εκ του πλαγιου, gay ενα πραμα.

φάκιου τωρα.

Επισκέπτης
Ένα από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια κουβέντα προκειμένου να βγαίνει κάποιο εποικοδομητικό συμπέρασμα είναι ο σεβασμός προς τον συνομιλητή σου και να μην τον προσβάλλεις... Κάτι που εσύ δεν διαθέτεις…Όποτε νομίζω με το να με υποτιμάς και να με υβρίζεις δεν έχει νόημα να συνεχίσω να σου δίνω σημασία. Τα λόγια σου καταδεικνύουν την ένδεια των επιχειρημάτων σου…
κυβιστηση..
εκτος του οτι εχω βαλει  :2funny: :2funny: :2funny: διπλα απο τον χαρακτηρισμο,θα επρεπε να ξερεις οτι ειμαι & χιουμοριστας..
επισης μεσω της μορφωσης που εχεις αποκτησει,θα επρεπε να καταλαβαινεις οτι απο την στιγμη που δεν βλεπεις την φατσα του συνομιλητη σου,δεν μπορει να βγαζεις τοσο ευκολα συμπερασματα γι΄αυτον & τις προθεσεις του..
συνεχισε..

Επισκέπτης
η μονη διαφορα φιλαρακο ειναι οτι ο πρεζεμπορας ο πλεζουρας σε λεει εσενα μαλακα στα ισια.

φάκιου τωρα.
πρεζοχουλιγκανος ρε τρυπα..
την εμπορια την εχω αφησει στον δωρητη..

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246

φάκιου τωρα.

Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι δεν λέω τπτ πλαγίως. Απλά έκανα το λάθος να προσπαθήσω να ανοίξω μία εποικοδομητική κουβέντα. Δικό μου το λάθος…

Επισκέπτης
Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι δεν λέω τπτ πλαγίως. Απλά έκανα το λάθος να προσπαθήσω να ανοίξω μία εποικοδομητική κουβέντα. Δικό μου το λάθος…
αυτο που δεν καταλαβαινεις εσυ ειναι οτι εισαι [size=14pt]δεκατατραψήφιο[/size] [size=6pt]νουμερο[/size].

Επισκέπτης
σε απογοητευσα ε???
συγνωμη τρισμεγιστε..
δεν θα το επαναλαβω..

Επισκέπτης
αυτο που δεν καταλαβαινεις εσυ ειναι οτι εισαι [size=14pt]δεκατατραψήφιο[/size] [size=6pt]νουμερο[/size].
barcode να ΄ουμε???
URL]]

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
σε απογοητευσα ε???
συγνωμη τρισμεγιστε..
δεν θα το επαναλαβω..

Ξέχασα προηγούμενος να αναφέρω και την ειρωνεία. Αν νομίζεις ότι με αυτό τον τρόπο γίνεσαι κοινωνός μίας διαφορετικής ιδέας και ενός διαφορετικού συστήματος αξιών, είναι δικό σου θέμα… Τέλος πάντων. Δεν με απογοήτευσες. Για να απογοητευτεί κάποιος, πρέπει πρώτα να γοητευτεί…Οπότε συνέχισε έτσι, καλά το πας…

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Ναι είσαι, όπως όλοι εδώ μέσα

Εσύ όμως μιλάς σα να εκπροσωπείς την κοινωνία. Πως το εξηγείς αυτό?

Μάλλον τελικά πρέπει να φταίω εγώ…Πότε είπα ότι εκπροσωπώ την κοινωνία?

Επισκέπτης
Ξέχασα προηγούμενος να αναφέρω και την ειρωνεία. Αν νομίζεις ότι με αυτό τον τρόπο γίνεσαι κοινωνός μίας διαφορετικής ιδέας και ενός διαφορετικού συστήματος αξιών, είναι δικό σου θέμα… Τέλος πάντων. Δεν με απογοήτευσες. Για να απογοητευτεί κάποιος, πρέπει πρώτα να γοητευτεί…Οπότε συνέχισε έτσι, καλά το πας…
ζωγραφιζεις παιχτη..
οκ..
την εχεις μεγαλυτερη..
τι χρωμα κουβαδακι θελεις για τα γαμωχριστουγεννα???

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ρε εσύ μπερδεύτηκα από αυτό:

Ο μέγας φύρδην μίγδην δεν κάνει τέτοια πράγματα.

μπουαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχα

ρε σαβρα δεν παιζεσαι λεμε......

ααααααααχχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
την γαμησαμε & αυτην την συζητηση..
απορια..
ο χρυσαυγουλιδης εβγαλε καμια ανακοινωση???

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μάλλον τελικά πρέπει να φταίω εγώ…Πότε είπα ότι εκπροσωπώ την κοινωνία?

Δες το παρακάτω post σου και πες μου πόσες φορες χρησιμοποιείς τη λέξη "μας".

Από ποτε η προσωπική σου άποψη εκφράζει το "μας"?

Μπορείς να το εξηγήσεις?

Σκοπός μας λοιπόν είναι να βελτιώσουμε το υπάρχον σύστημα ώστε το κοινωνικό κράτος να γίνει πραγματικότητα. Καιρός να ξαναεφαρμόσουμε τις θεωρίες του Keynes και να διαολοστείλουμε τις θεωρίες του Friedman.. Μάλιστα έχω την εντύπωση ότι η κοινωνική κρίση που περνάμε θα μας βοηθήσει προς αυτό, αφού αναδεικνύει όλα τα προβλήματα του νεοφιλελεύθερου παραδείγματος και κάνει επιτακτική την ανάγκη της επανενεργοποίησης του παραδείγματος του κοινωνικού φιλελευθερισμού. (όχι, δεν είμαι Σαμαρικός!!!!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom