Νέα

Βουτιά θανάτου έκανε ο γιος του εισαγγελέα Διώτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 221
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
ε μην μου πεις..
τοσο μαλακα με επιασε ο συρτιμηδης???
φτου γαμω το ξεσταυρι μου..
παλι θα πεσω στην πρεζα..
Μην αγχώνεσαι ... κανείς δεν σε έπιασε μαλάκα, δεν ήμουνα εγώ ... και το παράδοξο είναι ότι ούτε ο άλλος πηρε γραμμή τι του λέτε...

Τώρα για αυτούς που κάνανε την "ανακάλυψη" τι να πεις ... γνωστά ζώα...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Εμείς όλοι που ξυπνάμε νύχτα, κουτουλάμε μέσα στο μετρό απο την νύστα μας, πάμε σε μια δουλειά οπου θα ακουσουμε χιλιες δυο μαλακιες απο τον καθε ανθρωπακο που προσπαθει να επιβληθει επειδη πληρωνει ψυχουλα και ακουμε για αιωνιους φοιτητες οι οποιοι διοριζονται σε καλοπληρωμενες θεσεις του δημοσιου τι πρεπει να κανουμε?? Ολοι εμεις που δεν εχουμε μπαμπα εισαγγελεα και προκαλουμαστε τοσο μα τοσο πολυ μεχρι που θα φτασουν οι αντοχες μας??
εμενα προσωπικα η σιχαμαρα εχει φτασει σε τοσο μεγαλα σημεια που σκεφτομαι ειτε να γινω αγροτης και να μην ακουω κανεναν και τιποτα, ειτε να μεταναστευσω..
μεχρι τοτε αποφασισα να μην ανοιξω ποτε ξανα την τηλεοραση για κανεναν αλλον λογο εκτος απο καλη ταινια και μπαλα..αποφασισα να μην αγορασω ξανα κυριακατικη εφημεριδα εαν δεν παιζει καλο dvd και να ακουω μονο ραδιοφωνακι και μουσικη..ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ!!!ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΡΕ ΓΑΜΟΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ!!ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ (ΜΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΗΔΙΕΣ!!ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΙΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΜΕ ΑΒΕΒΑΙΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΝΟΥΝ ΜΟΛΥΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ!!!
θελετε δεν θελετε σκατιαρηδες το παιδι μου δεν θα γινει σαν εσας!!!θα γινει καποιος εναντιον σας!!προβατα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom