HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 72
- Πόντοι
- 246
καλη η προταση σου αλλα δεν αρκει..
προεχει η παιδεια..
& βεβαια δεν εννοω αυτην που σου παρεχει το συστημα(που σε θελει ευνουχισμενο) αλλα οτι σου δινουν οι βιβλιοθηκες & ο δρομος..
ποιος μαλακας εχει δωσει εστω & 1 εξωσχολικο βιβλιο στα παιδια του τα τελευταια 35 χρονια???
ποιος πουστης τα μυησε στο διαβασμα απο την προσχολικη ηλικια μεσω των κλασσικων εικονογραφημενων ή μεσω της ελληνικης μυθολογιας???
ποιος καριολης τους συστησε τα τερατα της παγκοσμιας λογοτεχνιας αρχιζοντας απο τους αθλιους του βικτωρα???
ποιος μπινες τους καλλιεργησε την κριτικη σκεψη???ποιος τους εβαλε να σκεφτουν???
ΚΑΝΕΙΣ..
αυτοσκοπος το χρημα & τιποτε παραπανω..
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΣΑΣ & ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ..
Υ.Γ τα οσα γραφω δεν ειναι επι προσωπικου..
Καλέ μου φίλε, το να τα ρίχνουμε όλα στο κράτος ή την κακούργα κοινωνία είναι εύκολο. Έγω προέρχομαι απο γονεις που δεν τελείωσαν το δημοτικό και είχαν μία αντικειμενική δυσκολία να μου δώσουν όλα αυτα που λες, διότι δεν τα γνωρίζουν. Όμως εγώ ΜΟΝΟΣ μου χωρίς να περιμένω βοήθεια απο κανένα έχω κάνει μια βιβλιοθήκη που αποτελείται από πάνω από 2000βιβλία, τα οποία τα έχω διαβάσει ΟΛΑ (μάλιστα έχω την εντύπωση ότι έχω περισσότερα βιβλία για τις πολιτικές επιστήμες απότι η βιβλιοθήκη του Πάντειου - ξέρω τι λέω εκεί σπούδασα). Αυτό είναι ένα απο τα καλά της καπιταλιστικής κοινωνίας. Σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις αυτό που θέλεις να βρεις στοιχεία και να εκφράσεις απόψεις που είναι αντίθετες ακόμα και προς το σύστημα. Κανένα αλλο πολιτικό σύστημα δεν σου δίνει αυτή την δυνατότητα...Άρκει εσύ ο ίδιος ως άτομο και προσωπικότητα να το ψάξεις, και όχι να περιμένεις τους άλλους να το ψάξουν για σένα....