Νέα

Βουτιά θανάτου έκανε ο γιος του εισαγγελέα Διώτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 221
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
καλη η προταση σου αλλα δεν αρκει..
προεχει η παιδεια..
& βεβαια δεν εννοω αυτην που σου παρεχει το συστημα(που σε θελει ευνουχισμενο) αλλα οτι σου δινουν οι βιβλιοθηκες & ο δρομος..
ποιος μαλακας εχει δωσει εστω & 1 εξωσχολικο βιβλιο στα παιδια του τα τελευταια 35 χρονια???
ποιος πουστης τα μυησε στο διαβασμα απο την προσχολικη ηλικια μεσω των κλασσικων εικονογραφημενων ή μεσω της ελληνικης μυθολογιας???
ποιος καριολης τους συστησε τα τερατα της παγκοσμιας λογοτεχνιας αρχιζοντας απο τους αθλιους του βικτωρα???
ποιος μπινες τους καλλιεργησε την κριτικη σκεψη???ποιος τους εβαλε να σκεφτουν???
ΚΑΝΕΙΣ..
αυτοσκοπος το χρημα & τιποτε παραπανω..
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΣΑΣ & ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ..

Υ.Γ τα οσα γραφω δεν ειναι επι προσωπικου..

Καλέ μου φίλε, το να τα ρίχνουμε όλα στο κράτος ή την κακούργα κοινωνία είναι εύκολο. Έγω προέρχομαι απο γονεις που δεν τελείωσαν το δημοτικό και είχαν μία αντικειμενική δυσκολία να μου δώσουν όλα αυτα που λες, διότι δεν τα γνωρίζουν. Όμως εγώ ΜΟΝΟΣ μου χωρίς να περιμένω βοήθεια απο κανένα έχω κάνει μια βιβλιοθήκη που αποτελείται από πάνω από 2000βιβλία, τα οποία τα έχω διαβάσει ΟΛΑ (μάλιστα έχω την εντύπωση ότι έχω περισσότερα βιβλία για τις πολιτικές επιστήμες απότι η βιβλιοθήκη του Πάντειου - ξέρω τι λέω εκεί σπούδασα). Αυτό είναι ένα απο τα καλά της καπιταλιστικής κοινωνίας. Σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις αυτό που θέλεις να βρεις στοιχεία και να εκφράσεις απόψεις που είναι αντίθετες ακόμα και προς το σύστημα. Κανένα αλλο πολιτικό σύστημα δεν σου δίνει αυτή την δυνατότητα...Άρκει εσύ ο ίδιος ως άτομο και προσωπικότητα να το ψάξεις, και όχι να περιμένεις τους άλλους να το ψάξουν για σένα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πόσοι τους έμαθαν ότι η καταστροφή ως μέσο διαμαρτυρίας, ακόμη και η δολοφονία είναι θεμιτή για ιδεολογικούς σκοπούς (τους δικούς τους και μόνο βεβαίως- βεβαίως) ;

αααααχχχχχχχχχχχχχχχαχαχαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

με λουλούδια γίνονται επαναστάσεις;
χου ρε.

Την παπαρια με τα νομίσματα κόφτε τη.
Το νόμισμα έχει Μόνο την ΟΨΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ δλδ αυτή της ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ. ΤΕΛΕΙΑ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλέ μου φίλε, το να τα ρίχνουμε όλα στο κράτος ή την κακούργα κοινωνία είναι εύκολο. Έγω προέρχομαι απο γονεις που δεν τελείωσαν το δημοτικό και είχαν μία αντικειμενική δυσκολία να μου δώσουν όλα αυτα που λες, διότι δεν τα γνωρίζουν. Όμως εγώ ΜΟΝΟΣ μου χωρίς να περιμένω βοήθεια απο κανένα έχω κάνει μια βιβλιοθήκη που αποτελείται από πάνω από 2000βιβλία, τα οποία τα έχω διαβάσει ΟΛΑ (μάλιστα έχω την εντύπωση ότι έχω περισσότερα βιβλία για τις πολιτικές επιστήμες απότι η βιβλιοθήκη του Πάντειου - ξέρω τι λέω εκεί σπούδασα). Αυτό είναι ένα απο τα καλά της καπιταλιστικής κοινωνίας. Σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις αυτό που θέλεις και να εκφράσεις απόψεις που είναι αντίθετες ακόμα και προς το σύστημα. Κανένα αλλο πολιτικό σύστημα δεν σου δίνει αυτή την δυνατότητα...Άρκει εσύ ο ίδιος ως άτομο και προσωπικότητα να το ψάξεις, και όχι να περιμένεις τους άλλους να το ψάξουν για σένα....

έχεις ποτέ αναλογιστεί ότι ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ;

Επισκέπτης
Καλέ μου φίλε, το να τα ρίχνουμε όλα στο κράτος ή την κακούργα κοινωνία είναι εύκολο. Έγω προέρχομαι απο γονεις που δεν τελείωσαν το δημοτικό και είχαν μία αντικειμενική δυσκολία να μου δώσουν όλα αυτα που λες, διότι δεν τα γνωρίζουν. Όμως εγώ ΜΟΝΟΣ μου χωρίς να περιμένω βοήθεια απο κανένα έχω κάνει μια βιβλιοθήκη που αποτελείται από πάνω από 2000βιβλία, τα οποία τα έχω διαβάσει ΟΛΑ (μάλιστα έχω την εντύπωση ότι έχω περισσότερα βιβλία για τις πολιτικές επιστήμες απότι η βιβλιοθήκη του Πάντειου - ξέρω τι λέω εκεί σπούδασα). Αυτό είναι ένα απο τα καλά της καπιταλιστικής κοινωνίας. Σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις αυτό που θέλεις και να εκφράσεις απόψεις που είναι αντίθετες ακόμα και προς το σύστημα. Κανένα αλλο πολιτικό σύστημα δεν σου δίνει αυτή την δυνατότητα...Άρκει εσύ ο ίδιος ως άτομο και προσωπικότητα να το ψάξεις, και όχι να περιμένεις τους άλλους να το ψάξουν για σένα....
ευγε..
τα εγω & τα μονος μου δεν με εκφραζουν..
εσυ λοιπον ειχες την τυχη-το θεϊκο χαρισμα(οπως θελεις πεστο),να ξεστραβωθεις μονος σου..
και???
οι λοιποι πρεπει να μεινουν απαιδευτοι???
δεν γουσταρω τον παρτακισμο σου..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν δε μπορείτε να ανατριχιάσετε από το προσωπικό δράμα ενός νέου ανθρώπου που κάνει βουτιά από το μπαλκόνι καλό είναι να σκάτε. Πολιτικό κουτσομπολιό έχει μπόλικα θέματα να διαλέξετε. Ο Ζαχόπουλος είναι αλήθεια δε με άγγιξε, κονόμησε, καλογάμησε, γλέντησε. Ένα νέο παιδί όμως καλό είναι να σας γαμωπροβληματίζει.
Γαμώ το κολοσσαίο της κουτσομπόλας πια  :headbang:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αααααχχχχχχχχχχχχχχχαχαχαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

με λουλούδια γίνονται επαναστάσεις;
χου ρε.

Την παπαρια με τα νομίσματα κόφτε τη.
Το νόμισμα έχει Μόνο την ΟΨΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ δλδ αυτή της ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ. ΤΕΛΕΙΑ

Ποια επανάσταση ρε παλουκάρι;
Επανάσταση κάνανε τα παιδιά του κουράκη και του διώτη και μόλις σφίξανε λίγο τα πράγματα πήραν τηλέφωνο το μπαμπά να καθαρίσει;
Επανασταση κάνανε τα κολεγιομωραϊτόπαιδα που μόλις τα πήγανε στη γαδα άρχισαν το κλαψομούνιασμα περί του νόμιμου της προσαγωγής;
Επανάσταση κάνανε οι φονιάδες της 17Ν, της Σέχτας και δεν ξέρω ποιου άλλου γκρουπόυσκουλου;
Επανάσταση κάνανε οι κατσαρολάδες του Χαλανδρίου;

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
έχεις ποτέ αναλογιστεί ότι ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ;

Όχι φίλε μου. Αυτό διότι προέρχομαι απο την επαρχία και μία περιοχή που ο αναλφαβιτισμός που υπάρχει είναι απίστευτος...Και πολλοί φίλοι μου έχουν τις ίδιες καταβολές με μένα, αλλά μόνο εγώ έμπλεξα με τα βιβλία με αυτον τον τρόπο..Έίναι θέμα προσωπικής επιλογής το διάβασμα και όχι προιόν της κοινωνικής ή οικογενειακής πραγματικότητας..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όχι φίλε μου. Αυτό διότι προέρχομαι απο την επαρχία και μία περιοχή που ο αναλφαβι΄τισμός που υπάρχει είναι απίστευτος...Και πολλοί φίλοι μου έχουν τις ίδιες καταβολές με μένα, αλλά μόνο εγώ έμπλεξα με τα βιβλία με αυτον τον τρόπο..Έίναι θέμα προσωπικής επιλογής το διάβασμα και όχι προιόν της κοινωνικής ή οικογενειακής πραγματικότητας..

πες μας και για τα άλλα ευεργετήματα του καπιταλισμού.........

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
ευγε..
τα εγω & τα μονος μου δεν με εκφραζουν..
εσυ λοιπον ειχες την τυχη-το θεϊκο χαρισμα(οπως θελεις πεστο),να ξεστραβωθεις μονος σου..
και???
οι λοιποι πρεπει να μεινουν απαιδευτοι???
δεν γουσταρω τον παρτακισμο σου..

Δεν είναι παρτακισμός. Αυτό που έκανα εγώ, μπορούν να το κάνουν όλοι. Η εκπαίδευση του καθενός είναι και προσωπικό ζήτημα. Το να ζητάμε απο τους άλλους να μας εκπαιδεύσουν δείχνει παρτακισμό, αφού περιμένουμε απο τους άλλους να κάνουν για εμάς αυτό που δεν κάνουμε εμείς για τον εαυτό μας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποια επανάσταση ρε παλουκάρι;
Επανάσταση κάνανε τα παιδιά του κουράκη και του διώτη και μόλις σφίξανε λίγο τα πράγματα πήραν τηλέφωνο το μπαμπά να καθαρίσει;
Επανασταση κάνανε τα κολεγιομωραϊτόπαιδα που μόλις τα πήγανε στη γαδα άρχισαν το κλαψομούνιασμα περί του νόμιμου της προσαγωγής;
Επανάσταση κάνανε οι φονιάδες της 17Ν, της Σέχτας και δεν ξέρω ποιου άλλου γκρουπόυσκουλου;
Επανάσταση κάνανε οι κατσαρολάδες του Χαλανδρίου;

επειδή αυτοί ΔΕΝ κάνανε επανάσταση, ΔΕ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ που έγιναν ΜΟΝΟ με αίμα.

απλά είναι τα πράγματα......
ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΠΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

περαστικά.
τελευταίο ποστ.
όποιος κατάλαβε, κατάλαβε

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Καλέ μου φίλε, το να τα ρίχνουμε όλα στο κράτος ή την κακούργα κοινωνία είναι εύκολο. Έγω προέρχομαι απο γονεις που δεν τελείωσαν το δημοτικό και είχαν μία αντικειμενική δυσκολία να μου δώσουν όλα αυτα που λες, διότι δεν τα γνωρίζουν. Όμως εγώ ΜΟΝΟΣ μου χωρίς να περιμένω βοήθεια απο κανένα έχω κάνει μια βιβλιοθήκη που αποτελείται από πάνω από 2000βιβλία, τα οποία τα έχω διαβάσει ΟΛΑ (μάλιστα έχω την εντύπωση ότι έχω περισσότερα βιβλία για τις πολιτικές επιστήμες απότι η βιβλιοθήκη του Πάντειου - ξέρω τι λέω εκεί σπούδασα). Αυτό είναι ένα απο τα καλά της καπιταλιστικής κοινωνίας. Σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις αυτό που θέλεις να βρεις στοιχεία και να εκφράσεις απόψεις που είναι αντίθετες ακόμα και προς το σύστημα. Κανένα αλλο πολιτικό σύστημα δεν σου δίνει αυτή την δυνατότητα...Άρκει εσύ ο ίδιος ως άτομο και προσωπικότητα να το ψάξεις, και όχι να περιμένεις τους άλλους να το ψάξουν για σένα....

Αν ειναι αληθεια μπραβο σου
 Εγω παντως διαβαζα κομικς μεχρι που ο αγραμματος αλλα φιλομαθος Γερος μου μου εφερε δωρο
 το "Ενα παιδι μετραει τα αστρα"

Καμμια φορα η αρχη ειναι καταλυτικη,πρωτιστως ομως πρεπει να γινει,διευρυνει το πνευμα(η
 μελετη των Μεγαλων)και εκει συμφωνω με τον πλε,σχετικα με την αναγκαιοτητα της

Ομως δεν ειναι ΟΛΑ θεμα των αρχων που εχουμε παρει απο τους γονεις...
 Υπαρχουν και στραβα κληματα,δεν αργει να φανει και ο γαιδαρος απο το πουθενα

Απο την στιγμη που χανουμε τις προσωπικες αμυνες μας αστα να πανε..

Εγω χωρις πτυχιο δεν θα πηγαινα ΠΟΤΕ για αυτην την θεση,και ας βρωμαγε το στομα μου απο
 την πεινα της ανεργιας...Καλυτερα στην οικοδομη

Το "ευκολο" ομως εχει και κοστος,στο ξεβρακωμα πηδας.....

Επισκέπτης
Δεν είναι παρτακισμός. Αυτό που έκανα εγώ, μπορούν να το κάνουν όλοι. Η εκπαίδευση του καθενός είναι και προσωπικό ζήτημα. Το να ζητάμε απο τους άλλους να μας εκαπιδευσουν δείχνει παρτακισμό, αφού περιμένουμε απο τους άλλους να κάνουν για εμάς αυτό που δεν κάνουμε εμείς για τον εαυτό μας.
ααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
γαμω τα βιβλια που διαβασες ρε μαγκα..
με την συλλογιστικη σου λοιπον,καλως επιτρεπονται οι τηλεεκπομπες που "δωριζουν" καργα χρημα αν απαντησεις τι χρωμα ηταν το ασπρο αλογο του κολοκοτρωνη..
τα ενθετα των εφημεριδων με το ξυστο που παντα "κερδιζει" ενα διαμερισμα..
ωραιος ρε..
για συνεχισε..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  Εγω παντως διαβαζα κομικς μεχρι που ο αγραμματος αλλα φιλομαθος Γερος μου μου εφερε δωρο

Καμμια φορα η αρχη ειναι καταλυτικη,πρωτιστως ομως πρεπει να γινει,διευρυνει το πνευμα(η

Εγω χωρις πτυχιο δεν θα πηγαινα ΠΟΤΕ για αυτην την θεση,και ας βρωμαγε το στομα μου απο

και για σένα

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εμένα όλα ξεκίνησαν απ "Τον Μικρό Πρίγκηπα"

καλημέρα σας κύριοι

Επισκέπτης

αντε παλι το γαμημενο εγω..
ευγε ρε μαγκα..
εσυ εισαι δυνατο παλληκαρι & δεν εχεις κανει ποτε ναρκωτικα,ποτε δεν θα εφτανες στο σημειο της ξεφτιλας του υιου διωτη..
επιτρεπεται να υπαρχουν ποιο αδυνατοι ανθρωποι απο εσας???
που να ενδιδουν στην ασφυκτικη πιεση του περιγυρου τους εστω & αν γνωριζουν εκ προοιμιου το αποτελεσμα???
τι πρεπει να κανουμε με αυτους???
να τους πεταξουμε στα σκουπιδια γιατι δεν ειναι δυνατοι οσο εσεις???

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246

Δεν αντιλέγω. Οι δικοί μου δεν είχαν την δυνατότητα να με μυήσουν στην ιεροτελεστία του διαβάσματος (διότι πέρι ιεροτελεστιάς πρόκειται)αλλά μου δώσαν αρχές και την δυνατυότητα να αναπτύξω την κλίση μου πρός το διάβασμα.Και ότι κάποιος μπορεί να είναι μορφωμένος δεν τον καθιστά ταυτόχρονα και ηθικό...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
και για σένα

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εμένα όλα ξεκίνησαν απ "Τον Μικρό Πρίγκηπα"

καλημέρα σας κύριοι

Εμ βέβαια, άμα είχες διαβάσει και εσύ Λουντέμη μικρός ή κανένα "Καπλάνι της βιτρίνας" δεν θα είχες γίνει τέτοιος ξεροκέφαλος.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
αντε παλι το γαμημενο εγω..
ευγε ρε μαγκα..
εσυ εισαι δυνατο παλληκαρι & δεν εχεις κανει ποτε ναρκωτικα,ποτε δεν θα εφτανες στο σημειο της ξεφτιλας του υιου διωτη..
που να ενδιδουν στην ασφυκτικη πιεση του περιγυρου τους εστω & αν γνωριζουν εκ προοιμιου το αποτελεσμα???

Καλέ μου φίλε ξεχνάς κάτι. Ο άνθρωπος γεννιέται και πεθαίνει μόνος του.. Κανείς δεν θα κάνει για σένα αυτα που δεν κάνεις εσύ για τον εαυτό σου. Και αν δεν αναπτύξει ο καθένας μας το εγώ του και δεν προσπαθήσει ο ίδιος να βελτιώσει τον εαυτό του τότε το εμείς τι νόημα έχει? Πρώτα φτιάχνεις το εγώ και μετά κοιτάς το εμείς. Χωρίς εγώ δεν υπάρχει εμείς. Χωρίς το εγώ υπάρχει μόνο η άβουλη μάζα..Χωρίς το εγώ καταλήγεις σε πολιτικά συστήματα τύπου ΕΣΣΔ.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Κοιταξε,σε μια συγχρονη κοινωνια δεν ειναι δυνατο να ειναι ολοι δυνατοι
 Μονο στην Σπαρτη ισχυε κατι τετοιο αλλα εκει ηταν πρωτιστως θεμα Αγωγης...
 Ειμαστε ετοιμοι-ωριμοι να παψουμε να λειτουργουμε ως Ιδιωτες (να ιδιωτευουμε...) και να λειτουργουμε
 ως Πολιτες,με την εννοια που δινανε οι Σπαρτιατες;

Ειμαστε ετοιμοι να δηλωσουμε υποταγη στους Νομους μια τετοιας Πολιτειας;
 Η παραγιναμε ευαισθητα "στομαχια";(λογω νεοελληνικης νοοτροπιας;)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
πες μας και για τα άλλα ευεργετήματα του καπιταλισμού.........

Το ότι υπάρχεις και εκφράζεις τις απόψεις σου περί πολιτικής πραγματικότητας σε ένα μπουρδελοσάιτ και αντιπαραθέτεις αυτές τις απόψεις σου με άλλα άτομα νομίζω σου δείχνει άλλο ένα ευεργέτημα του καπιταλισμού...Σε ποιο άλλο πολιτικό σύστημα θα΄είχες αυτή την δυνατότητα?

Επισκέπτης
Καλέ μου φίλε ξεχνάς κάτι. Ο άνθρωπος γεννιέται και πεθαίνει μόνος του.. Κανείς δεν θα κάνει για σένα αυτα που δεν κάνεις εσύ για τον εαυτό σου. Και αν δεν αναπτύξει ο καθένας μας το εγώ του και δεν προσπαθήσει ο ίδιος να βελτιώσει τον εαυτό του τότε το εμείς τι νόημα έχει? Πρώτα φτιάχνεις το εγώ και μετά κοιτάς το εμείς. Χωρίς εγώ δεν υπάρχει εμείς. Χωρίς το εγώ υπάρχει μόνο η άβουλη μάζα..Χωρίς το εγώ καταλήγεις σε πολιτικά συστήματα τύπου ΕΣΣΔ.
& οταν το αναπτυξεις συμπεριφερεσαι σαν παρτακιας πατωντας επι πτωματων???
συγνωμη δεν θα παρω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom