Επισκέπτης
αυτο εξυπακουεται..δεν χρειαζεται να το γραφουμε συνεχεια..Το παλικάρι (μακάρι να αναρρώσει πλήρως)
σκεφτειτε ομως τι τρελλη καταπιεση-ευνουχισμο εχει φαει για να φτασει σε αυτο το σημειο..
αυτο εξυπακουεται..δεν χρειαζεται να το γραφουμε συνεχεια..Το παλικάρι (μακάρι να αναρρώσει πλήρως)
Στην ουσία λέμε τα ίδια πράγματα, απλά επιμένεις στην έλλειψη του πτυχίου, το οποίο κατά την άποψή μου το έχουν "γραμμένο" οι πολιτικοί. Το ότι υπάρχει ζήτημα για τον Χρυσοχοΐδη, που δεν έκανε τον έλεγχο των τυπικών προσόντων (τα οποία διαφήμιζαν μέσω του opengov),δεν διαφωνώ καθόλου. Αντίθετα, επαυξάνω στην κριτική σου και η αυθαιρεσία αυτή δείχνει το πόσο διάτρητη ήταν η διαδικασία της δήθεν ανοιχτής πρόσκληψης υποψηφιοτήτων συμβούλων κ.λπ.κατα πως φαινεται ενδιεφερε τον αυτοχειρα..ευνουχισμενος μεν,με ιχνη τσιπας δε..
επισης προφανως ενδιαφερει & μερικα εκατομμυρια μαλακες που ακομη ψηφιζουν αντι να εχουν καψει την βουλη προ πολλου..
εδω εκανε τον ξηρο να μιλησει, φαντασου τι εκανε στο γιο του..αυτο εξυπακουεται..δεν χρειαζεται να το γραφουμε συνεχεια..
σκεφτειτε ομως τι τρελλη καταπιεση-ευνουχισμο εχει φαει για να φτασει σε αυτο το σημειο..
αυτο εξυπακουεται..δεν χρειαζεται να το γραφουμε συνεχεια..
στα παπαρια μου ο χρυσαυγουλιδης για το συγκεκριμενο θεμα..Στην ουσία λέμε τα ίδια πράγματα, απλά επιμένεις στην έλλειψη του πτυχίου, το οποίο κατά την άποψή μου το έχουν "γραμμένο" οι πολιτικοί. Το ότι υπάρχει ζήτημα για τον Χρυσοχοΐδη, που δεν έκανε τον έλεγχο των τυπικών προσόντων (τα οποία διαφήμιζαν μέσω του opengov),δεν διαφωνώ καθόλου. Αντίθετα, επαυξάνω στην κριτική σου και η αυθαιρεσία αυτή δείχνει το πόσο διάτρητη ήταν η διαδικασία της δήθεν ανοιχτής πρόσκληψης υποψηφιοτήτων συμβούλων κ.λπ.
δεν ειναι για γελια ρε..εδω εκανε τον ξηρο να μιλησει, φαντασου τι εκανε στο γιο του..
Νομικός σύμβουλος σε υπουργό μπορεί να γίνει όποιος θέλει ο Υπουργός, αρκεί να έχει τα προσόντα. Δηλαδή πτυχίο νομικής...Τι καταλαβαίνω εγώ ότι έγινε: Ο Διώτης είπε στον Μπρουτζοχοίδη "ρε αξιοκρατικέ αναρχοαυτόνομε υπυργέ πάρε τον γιό μου που έχει τελιώσει νομική να αποκτήσει εμπειρία." Ο τίμιος και ακέραιος υπουργός του είπε "στείλε τον". Πήγε λοιπόν το παλληκάρι, τον πρόσλαβε (δεν χρειάζεται να καταθέσεις αμέσως τα δικαιολογιτικά σου, αλλα σε εύλογο χρονικό διάστημα)και ήρθε η ώρα να καταθέσει τα δικαιολογιτικά του. Δύο τινα παίζουν εδώ. Είτε δεν κατέθεσε τίποτα και πήδηξε πριν το κάνει, είτε κατέθεσε πλαστό πτυχίο, τον πήραν πρέφα και πήδηξε λόγω ντροπής και του σκανδάλου που έρχοταν....ενταξυ αν οτνως βαση νομου μπορει ο υπουργος να διαλεξει οποιον θελει χωρις αντικειμενικες γνωσεις τοτε πασο. νομιμος ειναι (αλλα οχι ηθικος)
αλλα εισε σιγουρος για αυτο? αν ειναι ετσι να παω και εγω, και γω λυκειο εχω βγαλει
η δευτερη διασταση του προβληματος(βολεμα ανικανων με μεσον)ερχεται σε δευτερη μοιρα για εμενα..Έτσι φαίνεται...
Πολλά παιδιά έχουν πάθει τρελή ψυχολογική ζημιά από την εμμονή των γονιών τους να τα κάνουν ιατρούς/ δικηγόρους ή κάτι τέτοιο παρόλο που αυτά είτε δεν ήθελαν είτε δεν μπορούσαν...
Και όλα αυτά για να λέει η μαμά στην κυρά - κατίνα από δίπλα και ο μπαμπάς στους συναδέλφους πόσο περήφανοι είναι για τον "διάδοχο" στο μαγαζί...Ποτέ βέβαια δε λένε πόσο δυστυχισμένο είναι το παιδί...
Και εκτός από την οικογενιακή διάσταση, συνήθως αυτά τα παιδιά εξαιτίας των γονιών τους, γίνονται και λόγος να αποκλείονται από την αγορά εργασίας απείρως ικανότεροι αλλά με λιγότερα κονέ...
Πόσοι μαθητές του 10 άντε του 15 αφού πέρασαν από εαυγή ιδρύματα ρουμανοβουλγαρίας ή τίποτα αγγλικά πρώην ιεκ αναβαφτσιμένα σε πανεπιστήμια για να τα παίρνουν από έλληνες και κύπριους, στελεχώνουν θέσεις παντού χάρη στα κονέ του μπαμπα...
η δευτερη διασταση του προβληματος(βολεμα ανικανων με μεσον)ερχεται σε δευτερη μοιρα για εμενα..
το πρωτευων ειναι η δυστυχια που σκορπατε τοσο απλοχερα μεσω της καταπιεσης-μεσω του ευνουχισμου..
οταν καταλαβετε τι σκατα προσπαθω να σας πω,ισως & να γλυτωσετε το λυντσαρισμα..
εγω γραφω για την σκατοκοινωνια σας..
ο μπαμπας διωτης κατα ποσο ειναι ηθικος αυτουργος για την καταντια του γιου του???
ποιος κωλοπουστας εισαγγελεας θα τον εγκαλεσει γι' αυτο το εγκλημα???
ποιο εγκλημα???
του ευνουχισμου ενος ανθρωπου..
της απιστευτης καταπιεσης που εχει βιωσει ο υιος απο την ημερα που γεννηθηκε μεχρι εχτες που σαλταρε για τα καλα..
καλη η προταση σου αλλα δεν αρκει..Λοιπόν, οι μισοί έχουν μπλέξει με τα τυπικά προσόντα και πότε τα ανακάλυψε ο Χρυσοχοΐδης και οι άλλοι μισοί με την ψυχανάλυση και την κοινωνική κριτική. Φίλε Πλέζουρα, και εγώ με σένα, αλλά για να κατακτήσει ο άνθρωπος την ελευθερία και την αυτονομία του, θέλει αγώνα πολύ (εσωτερικό, εννοώ), καθώς και να παλέψει με όλες τις προκαταλήψεις και τα στερεότυπα, που του έχει βάλει η κοινωνία. Δεν πιστεύω και εγώ ούτε σε κόμματα, ούτε σε Θεούς, αλλά και δεν θέλω να ενταχθώ κάπου. Πιστεύω, όμως, επειδή στέλνω και κανένα μηνυματάκι στο site, ότι ο άνθρωπος θα γίνει καλύτερος μέσα από την σεξουαλική απελευθέρωση. Οι ιδεολογίες και οι κοινωνικοί θεσμοί θέλουν τον άνθρωπο καταπιεσμένο. Η σεξουαλική πράξη σε απελευθερώνει, σε κάνει ελεύθερο και ο καθένας μας βλέπει τον κόσμο με πιο ανοιχτό μάτι.
Και εσυ φαινεται οτι δεν εχεις
με μαλακες που προσπαθουνε να μου την πουν ενω συζηταμε για ενα τοσο σοβαρο θεμα,δεν συζηταω..Πστ,να σου πω λιγο
Καλα ο πατερας Διωτης,ειναι μαλακς απο τα λεγομενα σου
Η χαροκαμενη μανουλα του αδικοσκοτωμενου Αλεξανδρου δεν θα επρεπε να εγκαλεσθει για παραμεληση ανηλικου;
Η ιδια του ειπε (η τον μεγαλωσε με τετοιες αρχες ωστε) να κολοδαχτυλιαζεται με τους μπατσους η να πεταει πετρες σε
περιπολικα,η να τριγυρνει στους δρομους των Εξαρχειων,ενω μενει στην αλλη ακρη της Αθηνας;
Ειναι ευκολο να λες παπαριες αν δεν εισαι πατερας
Και εσυ φαινεται οτι δεν εχεις
καλη η προταση σου αλλα δεν αρκει..
προεχει η παιδεια..
& βεβαια δεν εννοω αυτην που σου παρεχει το συστημα(που σε θελει ευνουχισμενο) αλλα οτι σου δινουν οι βιβλιοθηκες & ο δρομος..
[size=14pt]ποιος μαλακας εχει δωσει εστω & 1 εξωσχολικο βιβλιο στα παιδια του τα τελευταια 35 χρονια???[/size]
ποιος πουστης τα μυησε στο διαβασμα απο την προσχολικη ηλικια μεσω των κλασσικων εικονογραφημενων ή μεσω της ελληνικης μυθολογιας???
[size=14pt]ποιος καριολης τους συστησε τα τερατα της παγκοσμιας λογοτεχνιας αρχιζοντας απο τους αθλιους του βικτωρα???[/size]
ποιος μπινες τους καλλιεργησε την κριτικη σκεψη???ποιος τους εβαλε να σκεφτουν???
ΚΑΝΕΙΣ..
αυτοσκοπος το χρημα & τιποτε παραπανω..
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΣΑΣ & ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ..
Υ.Γ τα οσα γραφω δεν ειναι επι προσωπικου..
τι ασχολεισαι ρε μαλακα???μαζέψου...
μη λέμε ότι θέμε αν δεν ξέρουμε.
ποιος μαλακας εχει δωσει εστω & 1 εξωσχολικο βιβλιο στα παιδια του τα τελευταια 35 χρονια???
ποιος πουστης τα μυησε στο διαβασμα απο την προσχολικη ηλικια μεσω των κλασσικων εικονογραφημενων ή μεσω της ελληνικης μυθολογιας???
ποιος καριολης τους συστησε τα τερατα της παγκοσμιας λογοτεχνιας αρχιζοντας απο τους αθλιους του βικτωρα???
ποιος μπινες τους καλλιεργησε την κριτικη σκεψη???ποιος τους εβαλε να σκεφτουν???
με μαλακες που προσπαθουνε να μου την πουν ενω συζηταμε για ενα τοσο σοβαρο θεμα,δεν συζηταω..
τραβα να ποσταρεις κανα κουτσομπολιο απο την εσπρεσο γιατι μεχρι εκει εισαι..
τι ασχολεισαι ρε μαλακα???
ποιος τον γαμαει???