Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βουλιαγμένης 102& Ερμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elli 102
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.....Θέλω να σας ενημερώσω οτι τελικά δεν θα κ'ανουμε το πάρτυ που σας λέγαμε και αυτό γιατι σε διαφορες συζητησεις μαζί σας,μου τονισατε (και λογικο το βρίσκω)...οτι εχετε θεμα να βρεθειτε-γνωριστειτε με άλλους,και οτι θελετε για ευνόητους λόγους να διατηρησετε την ανωνυμία σας.... Οπότε the Party is over...αλλά θα ισχυσουν τα δωρακια σας,που θα περνετε φευγοντας απο εμενα...ετσι για τα Χρόνια Πολλά και σας ενδειξη εκτιμησης που με τιμάτε τοσα χρονια.....Sooooo.....τα κοριτσια μας σhμερα ειναι οι :Σαμπρίνα,Ζωη,Τζενη Λατίνα,Μαρια,Λαρίσα,Τζαμίνα και Τζενη Ελληνίδα... Καφες,ζεστό χριστουγεννιατικο κρασι και καλη γιορτινη διαθεση δεν σας τα λέω,διοτι εννοουντε... Σας φιλώ,καλό μεσημερι!

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Δεν πειράζει, να γίνει μασκέ το πάρτυ στις απόκριες τότε. Θα έχει και πιό πολύ fun

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.....Θέλω να σας ενημερώσω οτι τελικά δεν θα κ'ανουμε το πάρτυ που σας λέγαμε και αυτό γιατι σε διαφορες συζητησεις μαζί σας,μου τονισατε (και λογικο το βρίσκω)...οτι εχετε θεμα να βρεθειτε-γνωριστειτε με άλλους,και οτι θελετε για ευνόητους λόγους να διατηρησετε την ανωνυμία σας.... Οπότε the Party is over...αλλά θα ισχυσουν τα δωρακια σας,που θα περνετε φευγοντας απο εμενα...ετσι για τα Χρόνια Πολλά και σας ενδειξη εκτιμησης που με τιμάτε τοσα χρονια.....Sooooo.....τα κοριτσια μας σhμερα ειναι οι :Σαμπρίνα,Ζωη,Τζενη Λατίνα,Μαρια,Λαρίσα,Τζαμίνα και Τζενη Ελληνίδα... Καφες,ζεστό χριστουγεννιατικο κρασι και καλη γιορτινη διαθεση δεν σας τα λέω,διοτι εννοουντε... Σας φιλώ,καλό μεσημερι!
μονο αυτή τη μέρα τα δωράκια;...γρουμπφ....

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Πήξαμε στην τεστοστερόνη εδω μέσα. Αμα θέλει καποιος να ειναι αγαπούλης , δικαιωμά του. Τι ζόρι τραβατε μερικοί? Δεν θέλουν όλοι τα ίδια πραγματα για να ειναι ευτηχισμενοι. :sunglasses:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Δεν θέλουν όλοι τα ίδια πραγματα για να ειναι ευτηχισμενοι.

Το μονο σιγουρο !!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.....Θέλω να σας ενημερώσω οτι τελικά δεν θα κ'ανουμε το πάρτυ που σας λέγαμε και αυτό γιατι σε διαφορες συζητησεις μαζί σας,μου τονισατε (και λογικο το βρίσκω)...οτι εχετε θεμα να βρεθειτε-γνωριστειτε με άλλους,και οτι θελετε για ευνόητους λόγους να διατηρησετε την ανωνυμία σας.... Οπότε the Party is over...

Δεκτή και σεβαστή η άποψη των συναγωνιστών που επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι.

Σε περίπτωση που γίνει πάρτυ γι' αυτούς που δεν έχουν θέμα μυστικοπάθειας και ανωνυμίας, παρακαλούμε να ενημερώσετε.

:-* :-* :-*

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα βρεθούνε πολλοί ντυμένοι το ίδιο. Αγαπούληδες.

δεν ειναι κακο να γινονται συναξεις του ειδους. αλλα να ειναι ισοβαρεις ως προς το σκοπο και αμφιδρομες. αν δεν κανω λαθος τα κοριτσια εκει εργαζονται. επισης ενα σημαντικο ποσοστο των πελατων εχουν δεσμευσεις που δεν τους επιτρεπει το σοσιαλαιζινγκ. γιαυτο και υπαρχουν 3 σαλονια για να κρυβονται  :2funny: οποτε η λυση ειναι να πανε ΜΟΝΟ αυτοι που αδιαφορουν για την ανωνυμια τους. σε αντιθετη περιπτωση, θα πρεπει να φερουν και τα κοριτσια τους αντρες/φιλους/συντροφους (sic) τους και οι πελατες τις γυναικες τους η τις δεσμευσεις τπυς. αυτο, θα ηταν πραγματικα ενδοαφερον  :2funny: :2funny: :2funny:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Δεν μπορώ να κατανοήσω το λόγο που ακυρώθηκε το πάρτυ. Όσοι έχουν πρόβλημα και θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, απλά ας μην πάνε. Αφήστε να πάνε οι άλλοι που δεν τους νοιάζει.
Με λίγα λόγια ακυρώθηκε το πάρτυ για κάποια άτομα που ούτως ή άλλως δεν θα έρχονταν ποτέ.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεν μπορώ να κατανοήσω το λόγο που ακυρώθηκε το πάρτυ. Όσοι έχουν πρόβλημα και θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, απλά ας μην πάνε. Αφήστε να πάνε οι άλλοι που δεν τους νοιάζει.
Με λίγα λόγια ακυρώθηκε το πάρτυ για κάποια άτομα που ούτως ή άλλως δεν θα έρχονταν ποτέ.

Σωστή η απορία σου....αν το καλοσκεφτείς,δεν είναι λογικό ετσι? εχω πει λοιπόν και θα ξαναπώ ότι η Νατάσσα είναι μια ικανότατη και πανέξυπνη γυναίκα που ξέρει να χειρίζεται σωστά τις καταστάσεις και να σώζει τα προσχήματα.....ο νοών νοείτω.....και μην αρχίσετε τις ερωτήσεις,πως και τι,δεν θα επεκταθώ.Οσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν......

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Δεν είστε καθόλου έξυπνοι. Για σκεφτείτε να κατεύθαναν "αι αρχαί" κατά την ώρα του πάρτυ.
Ο ανταγωνισμός δεν αφορά μόνο τη μείωση των τιμών αλλά και τα "κάτω του τραπεζίου μαχαιρώματα".
Ούτως σκεφθείσα πιθανόν η Νατάσα, ακύρωσε το πάρτυ.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Δεν είστε καθόλου έξυπνοι. Για σκεφτείτε να κατεύθαναν "αι αρχαί" κατά την ώρα του πάρτυ.
Ο ανταγωνισμός δεν αφορά μόνο τη μείωση των τιμών αλλά και τα "κάτω του τραπεζίου μαχαιρώματα".
Ούτως σκεφθείσα πιθανόν η Νατάσα, ακύρωσε το πάρτυ.

Υπό αυτάς τας συνθήκας, καλύτερα να γίνει εν κρυπτώ. :grin:

skorpiosssss

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα σε όλους

Νατάσσα, το μαγαζί είναι ανοικτό σήμερα;

Κι αν ναι, ποια κορίτσια τραγουδάνε σήμερα ;

Θα ήθελα πολύ ένα ντουετάκι Σαμπρίνα-Ελπίδα για να μου γειάνουν το πονεμένο μου κορμί...!

:grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom