Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βουλιαγμένης 102& Ερμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elli 102
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Like
15.365
τι ανακαινηση σε φρεσκο οικημα? προφανως τους πηγε καμια αστυνομια στα πλαισια των αμοιβαιων μαχαιρωματων/φιλοφρονησεων με τους ανταγωνιστες  :2funny:
[/quote Παιδια...σταματηστε τα φωσκολικα σεναρια...Ουτε μαχαιρωματα ουτε γκαγκστερ ουτε τετοιες αμερικανιες συμβαινουν...Απλα μετα τις βροχές το μαγαζι αντιμετωπισε θεμα με νερα κ υγρασία. ..Ειναι θεμα δυο ημερων να λειτουργησουμε... Καλο μεσημερι..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
τι ανακαινηση σε φρεσκο οικημα? προφανως τους πηγε καμια αστυνομια στα πλαισια των αμοιβαιων μαχαιρωματων/φιλοφρονησεων με τους ανταγωνιστες  :2funny:
[/quote Παιδια...σταματηστε τα φωσκολικα σεναρια...Ουτε μαχαιρωματα ουτε γκαγκστερ ουτε τετοιες αμερικανιες συμβαινουν...Απλα μετα τις βροχές το μαγαζι αντιμετωπισε θεμα με νερα κ υγρασία. ..Ειναι θεμα δυο ημερων να λειτουργησουμε... Καλο μεσημερι..

τζενη, και καθε τζενη....

το τι θα γραφουμε εμεις εδω ειναι δικο μας θεμα και δεν θα δωσουμε λογαριασμο σε κανενα. ουτε σε εσενα ουτε σε καποιους αλλους πιο κατω. εσεις καλλιεργησατε ενα κλιμα αντιπαλοτητας, βλακωδως, οχι εμεις. και δεν δεχομαστε υποδειξεις τι θα λεμε και τι οχι. εσεις κοιταξτε το προιον και τις τιμες σας. τα υπολοιπα ειναι δικη μας δουλεια. χαρακτηρισμοι μεταξυ σας. οχι με τους πελατες.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195

το τι θα γραφουμε εμεις εδω ειναι δικο μας θεμα και δεν θα δωσουμε λογαριασμο σε κανενα. ουτε σε εσενα ουτε σε καποιους αλλους πιο κατω. εσεις καλλιεργησατε ενα κλιμα αντιπαλοτητας, βλακωδως, οχι εμεις. και δεν δεχομαστε υποδειξεις τι θα λεμε και τι οχι. εσεις κοιταξτε το προιον και τις τιμες σας. τα υπολοιπα ειναι δικη μας δουλεια. χαρακτηρισμοι μεταξυ σας. οχι με τους πελατες.

Αμαν ρε φιλε ΕΛΕΟΣ !!!!!!!
με την επιμονη σας ξαναγυρναμε στην εποχη ΝΤΙΝΑΡΑ 69 και του επιστημονα cgfucker που καναμε ενα χρονο να σταυρωσουμε σοβαρο ποστ εδω μεσα.....
μα την εχετε δει ολοι "ΘΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ" δικε μου ?????
και προς θεου δεν σου σου λεει κανενας οτι ποσταρεις κουταμαρες αλλα βρε αδρεφε
αμαν .......

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Όλα αυτά,αγαπητέ SPL,συμβαίνουν διότι κάποιοι εξακολουθούν να φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν.....το site είναι για πληροφόρηση,ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων....ούτε τα προσωπικά τους μας ενδιαφέρουν,ούτε τα επιχειρηματικά,ούτε πολύ περισσότερο οι τυχόν διαφορές που έχουν μεταξύ τους....Βγήκε η κοπέλλα και είπε ότι για 2 μέρες θα είναι κλειστά.Τέλος.Αυτή είναι ενημέρωση.Τι και ποιόν ενδιαφέρει αν χαλάσανε τα υδραυλικά,αν μπήκε υγρασία,αν κόπηκε το ρεύμα,αν πήγε η αστυνομία,κλπ.Μου φαίνεται ότι κάποιοι δουλειά δεν εχουν και δουλειά βρίσκουν....
Για το πάρτυ έχουμε τίποτε νεώτερο???  :2funny:

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
ναι,ναι  για καντε λιγο ποιο αναλυτικη ενημερωση(οπου γαμοσ κ χαρα η βασιλω πρωτη χαχαχα..)

δεν καταλαβα ,αν ειναι ολη την ημερα ,λεγεται παρτυ???εννοω πωσ θα γινεται η μαζωξη???
φιλικά το λεω,για να μην παρεξηγηθω..

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Όλα αυτά,αγαπητέ SPL,συμβαίνουν διότι κάποιοι εξακολουθούν να φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν.....το site είναι για πληροφόρηση,ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων....ούτε τα προσωπικά τους μας ενδιαφέρουν,ούτε τα επιχειρηματικά,ούτε πολύ περισσότερο οι τυχόν διαφορές που έχουν μεταξύ τους....Βγήκε η κοπέλλα και είπε ότι για 2 μέρες θα είναι κλειστά.Τέλος.Αυτή είναι ενημέρωση.Τι και ποιόν ενδιαφέρει αν χαλάσανε τα υδραυλικά,αν μπήκε υγρασία,αν κόπηκε το ρεύμα,αν πήγε η αστυνομία,κλπ.Μου φαίνεται ότι κάποιοι δουλειά δεν εχουν και δουλειά βρίσκουν....
Για το πάρτυ έχουμε τίποτε νεώτερο???  :2funny:
φιλε αγαπητε για το παρτυ δενγνωριζω κατι περισσοτερο απο σενα.
περιμενω και εγω σχετικη πληροφορηση

Εγγρ.
29 Νοε 2013
Like
15.365

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Καλησπέρα Γιώργη το παρτι θα ξεκινήσει μετα της 1 ώρα το μεσημέρι και όσο για τα δώρα ειναι εκπλήξει.
Να υποθέσω ότι οι κοπέλες δεν θα δουλεύουνε ή όχι,μπορείς να μας το διευκρινίσεις;

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ενημερώσω οτι το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό λόγω ανακαίνιση για μερικές μέρες αυτά από μένα φιλάκια πολλά.

Ο Αριστοτέλης ισοφάρισε. Μάλλον Χ θα λήξει δεδομένου ότι δεν συμφέρει κανέναν και άλλο σκοράρισμα.

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ο Αριστοτέλης ισοφάρισε. Μάλλον Χ θα λήξει δεδομένου ότι δεν συμφέρει κανέναν και άλλο σκοράρισμα.
Κανεις τον πονηρο και τον ξερολα χωρις να ξερεις τιποτα. Δεν γνωριζω και εγω αν υπαρχει καποιο πρόβλημα η" όχι αλλα δεν είμαι τοσο μαλακας οσο νομιζεις, ποτε δεν χαιρομαι με τα προβλήματα των αλλων και ιδιαιτερα όταν ανηκουν στον ιδιο επαγγελματικο χωρο με εμενα. Καλο βραδυ.

Εγγρ.
29 Νοε 2013
Like
15.365

Αγαπημένο ΕLFTEX πολύ επιθετικός είσαι μαζί μου και δεν καταλαβαίνω το λόγο Don't worry  ουδέποτε δεν σχολιάζω τι γράφει ο καθένας εδώ μέσα,απαντώ όταν μου κάνουν κάποια ερώτηση. Θα ήθελα όμως να σε ενημερώσω οτι από τη στιγμή που αναφέρεις κάτι για το μαγαζί και δεν στέκει εγω θα ανακατευτώ γιατί εμείς είμαστε εδω για εξυπηρέτηση ΟΧΙ για να δώσουμε λογαριασμο για τα επαγγέλματικα μας προβλήματα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom