Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.365
όλοι η καλή χωράνεΝα δω που θα χωρέσετε!
όλοι η καλή χωράνεΝα δω που θα χωρέσετε!
Καλησπέρα ναι μωρό μου από σήμερα.Αν και δεν το αναφέρει, μάλλον θα εννοεί από σήμερα.
ναι στης 27 θα γίνει κόλαση.27 τρέχοντος, είχε ενημερώσει σε παλαιότερο post η υπεύθυνη.
ναι στης 27 θα γίνει κόλαση.
Τι ώρα περίπου θα αρχίσει;;;Και μήπως μπορούμε για δωράκι να πάρουμε κανένα πρόγραμμα;;;όλοι η καλή χωράνε
τι ανακαινηση σε φρεσκο οικημα? προφανως τους πηγε καμια αστυνομια στα πλαισια των αμοιβαιων μαχαιρωματων/φιλοφρονησεων με τους ανταγωνιστες
[/quote Παιδια...σταματηστε τα φωσκολικα σεναρια...Ουτε μαχαιρωματα ουτε γκαγκστερ ουτε τετοιες αμερικανιες συμβαινουν...Απλα μετα τις βροχές το μαγαζι αντιμετωπισε θεμα με νερα κ υγρασία. ..Ειναι θεμα δυο ημερων να λειτουργησουμε... Καλο μεσημερι..
Τι ώρα περίπου θα αρχίσει;;;Και μήπως μπορούμε για δωράκι να πάρουμε κανένα πρόγραμμα;;;
τι ανακαινηση σε φρεσκο οικημα? προφανως τους πηγε καμια αστυνομια στα πλαισια των αμοιβαιων μαχαιρωματων/φιλοφρονησεων με τους ανταγωνιστες
[/quote Παιδια...σταματηστε τα φωσκολικα σεναρια...Ουτε μαχαιρωματα ουτε γκαγκστερ ουτε τετοιες αμερικανιες συμβαινουν...Απλα μετα τις βροχές το μαγαζι αντιμετωπισε θεμα με νερα κ υγρασία. ..Ειναι θεμα δυο ημερων να λειτουργησουμε... Καλο μεσημερι..
τζενη, και καθε τζενη....
το τι θα γραφουμε εμεις εδω ειναι δικο μας θεμα και δεν θα δωσουμε λογαριασμο σε κανενα. ουτε σε εσενα ουτε σε καποιους αλλους πιο κατω. εσεις καλλιεργησατε ενα κλιμα αντιπαλοτητας, βλακωδως, οχι εμεις. και δεν δεχομαστε υποδειξεις τι θα λεμε και τι οχι. εσεις κοιταξτε το προιον και τις τιμες σας. τα υπολοιπα ειναι δικη μας δουλεια. χαρακτηρισμοι μεταξυ σας. οχι με τους πελατες.
τζενη, και καθε τζενη....
το τι θα γραφουμε εμεις εδω ειναι δικο μας θεμα και δεν θα δωσουμε λογαριασμο σε κανενα. ουτε σε εσενα ουτε σε καποιους αλλους πιο κατω. εσεις καλλιεργησατε ενα κλιμα αντιπαλοτητας, βλακωδως, οχι εμεις. και δεν δεχομαστε υποδειξεις τι θα λεμε και τι οχι. εσεις κοιταξτε το προιον και τις τιμες σας. τα υπολοιπα ειναι δικη μας δουλεια. χαρακτηρισμοι μεταξυ σας. οχι με τους πελατες.
δεν καταλαβα ,αν ειναι ολη την ημερα ,λεγεται παρτυ???
Αυτό το λένε αρμένικη επίσκεψη.
φιλε αγαπητε για το παρτυ δενγνωριζω κατι περισσοτερο απο σενα.Όλα αυτά,αγαπητέ SPL,συμβαίνουν διότι κάποιοι εξακολουθούν να φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν.....το site είναι για πληροφόρηση,ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων....ούτε τα προσωπικά τους μας ενδιαφέρουν,ούτε τα επιχειρηματικά,ούτε πολύ περισσότερο οι τυχόν διαφορές που έχουν μεταξύ τους....Βγήκε η κοπέλλα και είπε ότι για 2 μέρες θα είναι κλειστά.Τέλος.Αυτή είναι ενημέρωση.Τι και ποιόν ενδιαφέρει αν χαλάσανε τα υδραυλικά,αν μπήκε υγρασία,αν κόπηκε το ρεύμα,αν πήγε η αστυνομία,κλπ.Μου φαίνεται ότι κάποιοι δουλειά δεν εχουν και δουλειά βρίσκουν....
Για το πάρτυ έχουμε τίποτε νεώτερο???
Αρμένικη ... ΒίζιταΑυτό το λένε αρμένικη επίσκεψη.
Καλησπέρα Γιώργη το παρτι θα ξεκινήσει μετα της 1 ώρα το μεσημέρι και όσο για τα δώρα ειναι εκπλήξει.Τι ώρα περίπου θα αρχίσει;;;Και μήπως μπορούμε για δωράκι να πάρουμε κανένα πρόγραμμα;;;
Να υποθέσω ότι οι κοπέλες δεν θα δουλεύουνε ή όχι,μπορείς να μας το διευκρινίσεις;Καλησπέρα Γιώργη το παρτι θα ξεκινήσει μετα της 1 ώρα το μεσημέρι και όσο για τα δώρα ειναι εκπλήξει.
Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ενημερώσω οτι το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό λόγω ανακαίνιση για μερικές μέρες αυτά από μένα φιλάκια πολλά.
Κανεις τον πονηρο και τον ξερολα χωρις να ξερεις τιποτα. Δεν γνωριζω και εγω αν υπαρχει καποιο πρόβλημα η" όχι αλλα δεν είμαι τοσο μαλακας οσο νομιζεις, ποτε δεν χαιρομαι με τα προβλήματα των αλλων και ιδιαιτερα όταν ανηκουν στον ιδιο επαγγελματικο χωρο με εμενα. Καλο βραδυ.Ο Αριστοτέλης ισοφάρισε. Μάλλον Χ θα λήξει δεδομένου ότι δεν συμφέρει κανέναν και άλλο σκοράρισμα.
Αγαπημένο ΕLFTEX πολύ επιθετικός είσαι μαζί μου και δεν καταλαβαίνω το λόγο Don't worry ουδέποτε δεν σχολιάζω τι γράφει ο καθένας εδώ μέσα,απαντώ όταν μου κάνουν κάποια ερώτηση. Θα ήθελα όμως να σε ενημερώσω οτι από τη στιγμή που αναφέρεις κάτι για το μαγαζί και δεν στέκει εγω θα ανακατευτώ γιατί εμείς είμαστε εδω για εξυπηρέτηση ΟΧΙ για να δώσουμε λογαριασμο για τα επαγγέλματικα μας προβλήματα.τζενη, και καθε τζενη....