Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βουλιαγμένης 102& Ερμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elli 102
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Like
15.365
ναι,ναι  για καντε λιγο ποιο αναλυτικη ενημερωση(οπου γαμοσ κ χαρα η βασιλω πρωτη χαχαχα..)

δεν καταλαβα ,αν ειναι ολη την ημερα ,λεγεται παρτυ???εννοω πωσ θα γινεται η μαζωξη???
φιλικά το λεω,για να μην παρεξηγηθω..
Καλησπέρα μωρό το λοιπόν ναι το παρτι θα ξεκινήσει στις 1 ώρα το μεσημέρι και όσο πάει δεν ειναι υποχρεωτικά οτι πρέπει να γίνει και πρόγραμμα αλλα ε αν θέλετε θα υπάρχει εξυπηρέτηση κανονικά εμεις θα τι ρίξουμε το πρόγραμμα μας κανονικά 45 λεπτα και 1 ωρα φιλακια και καλο βράδυ.

Εγγρ.
29 Νοε 2013
Like
15.365
Αυτό το λένε αρμένικη επίσκεψη. :cheesy:
Καλησπέρα φίλε μου δεν έχω καταλάβει τι είναι η αρμενικη επίσκεψη αλλα εμεις θας κάνουμε ενα παρτάκι λογο Χριστούγεννα για να το απολαύσετε κοντα μας και χωρίς καμία δέσμευση φιλακια και καλο βράδυ.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αρμένικη επίσκεψη λέγεται η επίσκεψη που κρατάει πολλή ώρα..... :2funny:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Δεν μπορώ να καταλάβω και τα δώρα μπορούμε να τα πάρουμε από τις 1 και μετά ή αναγκαστικά θα είναι μόνο για το βράδυ; :idiot:

Εγγρ.
29 Νοε 2013
Like
15.365
Τζένη μου καλησπέρα,

Έχω καιρό να περάσω. Έχει τροποποιηθεί καθόλου το ρόστερ; Ποια κορίτσια δουλευουν αυτόν τον καιρό; Υπάρχει καμμιά άφιξη  :tits:  :kissass:

Επίσης πότε ξανανοίγετε;
εχεις πμ αγαπητε μου φιλακια και καλο βραδυ.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Δεν μπορώ να καταλάβω και τα δώρα μπορούμε να τα πάρουμε από τις 1 και μετά ή αναγκαστικά θα είναι μόνο για το βράδυ; :idiot:

Συναγωνιστή, κατά τη γνώμη μου σε τέτοια events δεν πάει κάποιος για τα δώρα.

Πάει για να περάσει ευχάριστα, να συναντηθεί με γνωστούς, πιθανόν να γνωρίσει νέους, ή να πάρει πρόγραμμα κάποια κοπέλα και γενικότερα να περάσει καλά.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

Πάει για να περάσει ευχάριστα, να συναντηθεί με γνωστούς, πιθανόν να γνωρίσει νέους, ή να πάρει πρόγραμμα κάποια κοπέλα και γενικότερα να περάσει καλά.
Ακριβως ετσι είναι.....οσο για τα δωρα,φαντάζομαι ότι θα είναι κάποιο αναμνηστικό,κάποιο γούρι για την νέα χρονιά....η Νατάσσα είναι πολύ καλή σ' αυτά...είναι βέβαιο ότι θα ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο πάρτυ.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Πάει για να συναντηθεί με γνωστούς, πιθανόν να γνωρίσει νέους,

θα προτεινα να κρατηθει ενα επιπεδο και να μην θεωρησουμε αυτονοητο οιτι συυνανταμε τους φιλους μας η κανουμε νεες φιλιες σε μπουρδελα. Για ονομα του Θεου! :headbang:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
θα προτεινα να κρατηθει ενα επιπεδο και να μην θεωρησουμε αυτονοητο οιτι συυνανταμε τους φιλους μας η κανουμε νεες φιλιες σε μπουρδελα. Για ονομα του Θεου! :headbang:

ουδεν σχολιον !!!!
ξεπερασε και τον "επιστημονα " cgfucker !!!!!

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Όλα αυτά,αγαπητέ SPL,συμβαίνουν διότι κάποιοι εξακολουθούν να φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν.....το site είναι για πληροφόρηση,ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων....ούτε τα προσωπικά τους μας ενδιαφέρουν,ούτε τα επιχειρηματικά,ούτε πολύ περισσότερο οι τυχόν διαφορές που έχουν μεταξύ τους....Βγήκε η κοπέλλα και είπε ότι για 2 μέρες θα είναι κλειστά.Τέλος.Αυτή είναι ενημέρωση.Τι και ποιόν ενδιαφέρει αν χαλάσανε τα υδραυλικά,αν μπήκε υγρασία,αν κόπηκε το ρεύμα,αν πήγε η αστυνομία,κλπ.Μου φαίνεται ότι κάποιοι δουλειά δεν εχουν και δουλειά βρίσκουν....
Για το πάρτυ έχουμε τίποτε νεώτερο???  :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Κανεις τον πονηρο και τον ξερολα χωρις να ξερεις τιποτα. Δεν γνωριζω και εγω αν υπαρχει καποιο πρόβλημα η" όχι αλλα δεν είμαι τοσο μαλακας οσο νομιζεις, ποτε δεν χαιρομαι με τα προβλήματα των αλλων και ιδιαιτερα όταν ανηκουν στον ιδιο επαγγελματικο χωρο με εμενα. Καλο βραδυ.
σωστή τοποθέτηση...ότι είναι στην πόρτα του γείτονα δεν αργεί να έρθει και στην δική μας...

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
σωστή τοποθέτηση...ότι είναι στην πόρτα του γείτονα δεν αργεί να έρθει και στην δική μας...
Για στάσου....Βλέπω ένα θεόμουνο να χτυπά την πόρτα του γείτονα. Λες να χτυπήσει και τη δική μου; :think:

giorgiodelafuentes

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
8
Like
9
Πόντοι
1

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Ανοικτό είναι (εκτός Κυριακής).
Τις προάλλες που πέρασα διαπίστωσα πως τα κορίτσια αλλάξανε και στολές.
Πλέον είναι όλες ντυμένες τύπου Matrix και Women in Black!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom