Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βουλιαγμένης 102& Ερμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elli 102
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
Λειτουργει το μαγαζι?????

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Τι γινεται παιδια, καμμια απαντηση ???  :think: :think: :think:

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
Στο τηλ παντως δεν απαντανε....καταλαβα ..ψαχνουμε για αλλου σημερα.....

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Κάτι συμβαίνει με το εν λόγω λαδομάγαζο,μάλλον άρχισε να το προτιμούν πολλοί και κάποιοι τώρα προσπαθούν να το σαμποτάρουν,δεν ξέρω... :idiot:

skorpiosssss

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ούτε εμένα μου άνοιξαν...

Δεν ξέρω τι γίνεται

:think:

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Από την πολλή δημοσιότητα, ίσως να είχε καμία "επίσημη" επίσκεψη !!!

:police: :police: :police: :police: :police:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Αντεπίθεση ο άλλος στο β΄ημίχρονο και σκοράρει κατά βούληση. Αυτά παθαίνουν οι μικρές ομάδες όταν προηγούνται στο σκορ.

leonidas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
1.022
Πόντοι
201
Φάγαμε Άκυρο!!
Επίσκεψη κατά τις  14:00 εχθές, την πόρτα ανοίγει μια σγουρομάλλα Λατίνα, με ρωτάει εάν έχω επισκεφτεί ξανά το κατάστημα, της απάντησα πως όχι αλλά με έχει συστήσει καλός φίλος.  Με ενημερώνει ότι υπάρχει χαλαρωτικό/θεραπευτικό μασάζ στα 50€ τα 45 λεπτά και μόνο και ότι δεν έχουμε άλλα προγράμματα, μα λέω στο site σας στο internet λέτε και για ταντρικο μασάζ  και άλλα προγράμματα, ααα μου απαντάει αυτά τα προγράμματα τα κάνει μια άλλη κοπέλα που δεν είναι εδώ, τέλος πάντων ο χώρος ήταν πολύ όμορφος και πολύ περιποιημένος και λέω ας απολαυσω ένα ωραίο μασάζ μόνο μιας και ήμουν και ταλαιπωρημένος.
Μπαίνω στο δωμάτιο έρχεται μια ξανθιά κυρία και με ρωτάει εάν θέλω να πιώ κάτι, ζήτησα ένα ποτήρι νερό, αφού κάνω το ντουζ και είμαι έτοιμος να  ξαπλώσω φορώντας την πετσέτα έρχεται η κυρία για το μασάζ  και μου λέει να βάλω το εσώρουχο!!!!!!! Επειδή είμαι λάτρης του μασάζ γενικά και έχω κάνει πολλές φορές της απαντάω ότι δεν γίνετε γιατί θα λαδωθεί οπότε η θα πρέπει να μου φέρει εσώρουχα μιας χρήσης που έχουν πολλά μασάζ η να βάλει την πετσέτα . Εκεί έμεινε άφωνη και φάνηκε ότι δεν κατέχουν το άθλημα του μασάζ και όλα ήταν δικαιολογίες γιατί κάτι φοβόντουσαν. Τέλος πάντων ξεκίνησε το μασάζ το οποίο ήταν απλώς ένα τρίψιμο και κράτησε 45 λεπτά πάνω που ήμουν έτοιμος να της πω να σταματήσει γιατί ήταν κουραστικό. Μόλις τελείωσε το μασάζ και έκανα το ντουζ και βγήκα έξω στην ρεσεψιόν ήταν 4 κοπέλες με κέρασαν ένα σοκολατάκι και μου έκοψαν και απόδειξη ενώ είχαν φροντίσει να κόψουν και 3-4 ακόμα και να τις έχουν αφήσει πάνω στον πάγκο. Η γενική εντύπωση ήταν ότι κάτι φοβόντουσαν και για αυτό όλες οι προφυλάξεις και όλοι αυτοί οι τύποι. Σε αυτό το θέμα δεν μπορώ να πω τίποτα και είναι ίσως και λογικό, απλά με ενόχλησε ότι δεν υπήρχε καθόλου ζεστό κλίμα για να χαλαρώσει κάποιος και να απολάυσει ένα ωραίο μασάζ και ότι το μασάζ δεν ήταν καθόλου καλό! Τώρα εάν υπάρχει φόβος και θέλουν να αποφύγουν κάποιον μπορούν να σου πουν λυπόμαστε δεν έχετε κλείσει ραντεβού και το πρόγραμμα μας είναι γεμάτο. Γιατί ψιλοακούγωντας από την ντουζιέρα ψιλοβογγητά από το διπλανό δωμάτιο δεν το τρώει το παραμύθι κάποιος που έχει πάει για άλλο λόγο.
Εν κατακλείδι εάν δεν είσαι γνωστός μάλλον δεν αξίζει η επίσκεψη, και σίγουρα δεν θα το επισπευτώ ξανά

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
Φάγαμε Άκυρο!!
Επίσκεψη κατά τις  14:00 εχθές, την πόρτα ανοίγει μια σγουρομάλλα Λατίνα, με ρωτάει εάν έχω επισκεφτεί ξανά το κατάστημα, της απάντησα πως όχι αλλά με έχει συστήσει καλός φίλος. [size=20pt] Με ενημερώνει ότι υπάρχει χαλαρωτικό/θεραπευτικό μασάζ στα 50€ τα 45 λεπτά και μόνο και ότι δεν έχουμε άλλα [/size] προγράμματα, μα λέω στο site σας στο internet λέτε και για ταντρικο μασάζ  και άλλα προγράμματα, ααα μου απαντάει αυτά τα προγράμματα τα κάνει μια άλλη κοπέλα που δεν είναι εδώ, τέλος πάντων ο χώρος ήταν πολύ όμορφος και πολύ περιποιημένος και λέω ας απολαυσω ένα ωραίο μασάζ μόνο μιας και ήμουν και ταλαιπωρημένος.
Μπαίνω στο δωμάτιο έρχεται μια ξανθιά κυρία και με ρωτάει εάν θέλω να πιώ κάτι, ζήτησα ένα ποτήρι νερό, αφού κάνω το ντουζ και είμαι έτοιμος να  ξαπλώσω φορώντας την πετσέτα έρχεται η κυρία για το μασάζ  και μου λέει να βάλω το εσώρουχο!!!!!!! Επειδή είμαι λάτρης του μασάζ γενικά και έχω κάνει πολλές φορές της απαντάω ότι δεν γίνετε γιατί θα λαδωθεί οπότε η θα πρέπει να μου φέρει εσώρουχα μιας χρήσης που έχουν πολλά μασάζ η να βάλει την πετσέτα . Εκεί έμεινε άφωνη και φάνηκε ότι δεν κατέχουν το άθλημα του μασάζ και όλα ήταν δικαιολογίες γιατί κάτι φοβόντουσαν. Τέλος πάντων ξεκίνησε το μασάζ το οποίο ήταν απλώς ένα τρίψιμο και κράτησε 45 λεπτά πάνω που ήμουν έτοιμος να της πω να σταματήσει γιατί ήταν κουραστικό. Μόλις τελείωσε το μασάζ και έκανα το ντουζ και βγήκα έξω στην ρεσεψιόν ήταν 4 κοπέλες με κέρασαν ένα σοκολατάκι και μου έκοψαν και απόδειξη ενώ είχαν φροντίσει να κόψουν και 3-4 ακόμα και να τις έχουν αφήσει πάνω στον πάγκο. Η γενική εντύπωση ήταν ότι κάτι φοβόντουσαν και για αυτό όλες οι προφυλάξεις και όλοι αυτοί οι τύποι. Σε αυτό το θέμα δεν μπορώ να πω τίποτα και είναι ίσως και λογικό, απλά με ενόχλησε ότι δεν υπήρχε καθόλου ζεστό κλίμα για να χαλαρώσει κάποιος και να απολάυσει ένα ωραίο μασάζ και ότι το μασάζ δεν ήταν καθόλου καλό! Τώρα εάν υπάρχει φόβος και θέλουν να αποφύγουν κάποιον μπορούν να σου πουν λυπόμαστε δεν έχετε κλείσει ραντεβού και το πρόγραμμα μας είναι γεμάτο. [size=20pt]Γιατί ψιλοακούγωντας από την ντουζιέρα ψιλοβογγητά από το διπλανό δωμάτιο δεν το τρώει το παραμύθι [/size] κάποιος που έχει πάει για άλλο λόγο.
Εν κατακλείδι εάν δεν είσαι γνωστός μάλλον δεν αξίζει η επίσκεψη, και σίγουρα δεν θα το επισπευτώ ξανά
:grin:
καλά εντάξη....
σε αυτο το μαγαζί γινεται μύλος και απο την αρχή κάτι βρωμαγε....
αλλα αντι άλλων, τουλαχιστον να μην κοροιδευουν το κόσμο...

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Απλώς έπεσε σήμα και δεν κάνουν τίποτα περισσότερο στα προγράμματα μην έχουν προβλήματα με την ασφάλεια,αυτό μου φαίνεται το πιο λογικό!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Φάγαμε Άκυρο!!
Επίσκεψη κατά τις  14:00 εχθές, την πόρτα ανοίγει μια σγουρομάλλα Λατίνα, με ρωτάει εάν έχω επισκεφτεί ξανά το κατάστημα, της απάντησα πως όχι αλλά με έχει συστήσει καλός φίλος.  Με ενημερώνει ότι υπάρχει χαλαρωτικό/θεραπευτικό μασάζ στα 50€ τα 45 λεπτά και μόνο και ότι δεν έχουμε άλλα προγράμματα, μα λέω στο site σας στο internet λέτε και για ταντρικο μασάζ  και άλλα προγράμματα, ααα μου απαντάει αυτά τα προγράμματα τα κάνει μια άλλη κοπέλα που δεν είναι εδώ, τέλος πάντων ο χώρος ήταν πολύ όμορφος και πολύ περιποιημένος και λέω ας απολαυσω ένα ωραίο μασάζ μόνο μιας και ήμουν και ταλαιπωρημένος.
Μπαίνω στο δωμάτιο έρχεται μια ξανθιά κυρία και με ρωτάει εάν θέλω να πιώ κάτι, ζήτησα ένα ποτήρι νερό, αφού κάνω το ντουζ και είμαι έτοιμος να  ξαπλώσω φορώντας την πετσέτα έρχεται η κυρία για το μασάζ  και μου λέει να βάλω το εσώρουχο!!!!!!! Επειδή είμαι λάτρης του μασάζ γενικά και έχω κάνει πολλές φορές της απαντάω ότι δεν γίνετε γιατί θα λαδωθεί οπότε η θα πρέπει να μου φέρει εσώρουχα μιας χρήσης που έχουν πολλά μασάζ η να βάλει την πετσέτα . Εκεί έμεινε άφωνη και φάνηκε ότι δεν κατέχουν το άθλημα του μασάζ και όλα ήταν δικαιολογίες γιατί κάτι φοβόντουσαν. Τέλος πάντων ξεκίνησε το μασάζ το οποίο ήταν απλώς ένα τρίψιμο και κράτησε 45 λεπτά πάνω που ήμουν έτοιμος να της πω να σταματήσει γιατί ήταν κουραστικό. Μόλις τελείωσε το μασάζ και έκανα το ντουζ και βγήκα έξω στην ρεσεψιόν ήταν 4 κοπέλες με κέρασαν ένα σοκολατάκι και μου έκοψαν και απόδειξη ενώ είχαν φροντίσει να κόψουν και 3-4 ακόμα και να τις έχουν αφήσει πάνω στον πάγκο. Η γενική εντύπωση ήταν ότι κάτι φοβόντουσαν και για αυτό όλες οι προφυλάξεις και όλοι αυτοί οι τύποι. Σε αυτό το θέμα δεν μπορώ να πω τίποτα και είναι ίσως και λογικό, απλά με ενόχλησε ότι δεν υπήρχε καθόλου ζεστό κλίμα για να χαλαρώσει κάποιος και να απολάυσει ένα ωραίο μασάζ και ότι το μασάζ δεν ήταν καθόλου καλό! Τώρα εάν υπάρχει φόβος και θέλουν να αποφύγουν κάποιον μπορούν να σου πουν λυπόμαστε δεν έχετε κλείσει ραντεβού και το πρόγραμμα μας είναι γεμάτο. Γιατί ψιλοακούγωντας από την ντουζιέρα ψιλοβογγητά από το διπλανό δωμάτιο δεν το τρώει το παραμύθι κάποιος που έχει πάει για άλλο λόγο.

πρεπει να εισαι ο μοναδικος ανθρωπος που δεν πηδηξε εκει. μπορεις να εισαι περηφανος.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
:grin:
καλά εντάξη....
σε αυτο το μαγαζί γινεται μύλος και απο την αρχή κάτι βρωμαγε....
αλλα αντι άλλων, τουλαχιστον να μην κοροιδευουν το κόσμο...
Το μαγαζι αυτο ειναι μπριζολαδικο σαν της Αχ κα Βεν, απλα με καλυτερη διακοσμηση.
Αν εγινε κανενα πεσιμο τελευταια μπορει να φυλαγοντε...

leonidas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
1.022
Πόντοι
201
Το μαγαζι αυτο ειναι μπριζολαδικο σαν της Αχ κα Βεν, απλα με καλυτερη διακοσμηση.
Αν εγινε κανενα πεσιμο τελευταια μπορει να φυλαγοντε...
Ακριβώς έτσι!!!
Και από την άλλη σου λέει μην χάσουμε και το πενηντάρικο (κατά τα άλλα σεβασμός στον πελάτη)

leonidas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
1.022
Πόντοι
201
πρεπει να εισαι ο μοναδικος ανθρωπος που δεν πηδηξε εκει. μπορεις να εισαι περηφανος.
Εγω την πάτησα γιατί νόμιζα ότι θα έχει μασάζ αντιστοιχό της προσοχής στον χώρο που έχουν δώσει

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Προφανώς υπάρχουν συμβάντα και προσέχουν με το παραπάνω. Προτείνω στους "νέους" να βάζουν κανένα γνωστό τους ήδη πελάτη να παίρνει ένα τηλέφωνο πριν την επίσκεψη (ή και κατά την έναρξη) να λέει δυο κουβέντες για να εξελίσσετε ομαλά η συνεδρία. Εγώ πρόσφατα την έφαγα την μπριζολίτσα μου με την νέα άφιξη του καταστήματος την Τζανίνα. Όλα καλά.

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
Ασ σηκωσουν το τηλεφωνο πρωτα....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
παιδες,αυτες τις μερες εχουν γινει,αρκετα πεσιματα,σε διαφορα μαγαζια..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom