Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βουλιαγμένης 102& Ερμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elli 102
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

skorpiosssss

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Νατάσσα δώσε μας τα φώτα σου...

Τι συνέβη ;

Όλα καλά;

Ανησυχούμε...!

:helpplea:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Γιατι ρε φίλε?  Συνέταιρος της εισαι?

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ίσως παραθερίζει δημοσία δαπάνη.

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
Καλησπερα συναγωνιστες το μαγαζι λειτουργει κανονικα περασμα λοιπον σημερα.στην υποδοχη η ευγενεστατη νατασσα.απο ροστερ δεν ειδα γιατι πηρα απ ευθειας τζενη λατινα.απο μασαζ οπως εχω ξαναπει φοβερο σε ολα τα σημεια απο πανω εως κατω και στον δευτερο γυρο    επισης φοβερη!!!!και χωρις καμμια αρνηση . παντως μπαινοντας ειδα κανα δυο καλα αλλα ονοματα δεν ξερω.αυτα.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Καλησπερα συναγωνιστες το μαγαζι λειτουργει κανονικα περασμα λοιπον σημερα.στην υποδοχη η ευγενεστατη νατασσα.απο ροστερ δεν ειδα γιατι πηρα απ ευθειας τζενη λατινα.απο μασαζ οπως εχω ξαναπει φοβερο σε ολα τα σημεια απο πανω εως κατω και στον δευτερο γυρο    επισης φοβερη!!!!και χωρις καμμια αρνηση . παντως μπαινοντας ειδα κανα δυο καλα αλλα ονοματα δεν ξερω.αυτα.
Ή μας δουλεύεις ή ο παραπάνω που έγραψε ότι δεν είχε μπριζόλα έλεγε παραμύθια και η νατάσσα μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα με το πσ και δεν μιλάει ξέρω γω...

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
Γιατι να σας δουλεψω?εχω λογο?

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
Δεν εβαλα μεσο.

skorpiosssss

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι ρε φίλε?  Συνέταιρος της εισαι?

Αν ήμουν συνέταιρός της προφανώς και θα ήξερα τι συμβαίνει και δε θα ρωτούσα...

Εσένα τι σε κόφτει ρε ντερβίση και πετάγεσαι σαν αστέρι απ'τον ουρανό ;

Σε ρώτησε κανείς ;

:s&m_3:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Γίνεται της παραπληροφόρησης το κάγκελο. Μετά τα πεσίματα δεν γράφει η Νατάσα ούτε ο Αρίστος. Πρέπει να υπάρχει παρασκήνιο.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τι εστί Τζανίνα? περιγραφή, σέρβις...?

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ξεκίνημα δυνατό ,αλλά αν δεν έχει διάρκεια τότε κάτι δεν στήθηκε καλά
τελικά δουλεύει ?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
επειδή μου πέφτει μακρυά, δουλεύει το μαγαζί;

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Εσένα τι σε κόφτει ρε ντερβίση και πετάγεσαι σαν αστέρι απ'τον ουρανό ;

Καταρχήν ευχαριστω για την παρομοιοση.  Ειμαι αστέρας , έστω και διατοντας.  :grin:
Φιλε δεν θα εκανα σχόλιο γιατι τα μηνυματα σου και το ενδιαφερων σου ειναι για τον συγκεκριμενο χώρο αν δεν προσθετες και την τελευταια λέξη στο πρώτο πληθυντικό . << Ανησυχούμε..>>

Επειδη μας περιλαμβανει όλους , σου λέω οτι εγω δεν ανησυχω για την Νατασα. Ουτε την ξέρω ουτε με ενδιαφερει. Οπως δεν με ενδιαφερει και για τον Αριστοτελη ή οποιοδήποτε άλλον ιδιοκτητη ή εκπρόσωπο μαγαζιου.

Ανησυχω για άτομα που έχω ή θέλω να έχω στενη σχέση και για αυτα τα άτομα έχω τρόπο να μάθω απευθειας πως ειναι και τι κάνουν χωρίς να χρειάζεται να ρωτησω σε ενα σάιτ  ;)

καλη σου μέρα και καλες γιορτές να έχεις.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Πέρασα απο το μαγαζι την περασμένη βδομάδα για πρώτη φορά. Πρεπει να έχει τον μεγαλυτερο χώρο υποδοχης απο τα μαγαζια που έχω επισκεφθει. Οταν μπήκα 3-4 κοπελες καθοντουσαν  πισω απο το γκισέ της υποδοχης και έκαναν οτι δουλευαν και αλλες 2 σε ενα καναπεδακι στο κεντρο του χώρου με πλάτη πρως εμενα. Ενω με καλοσοριζε η κυρία της υποδοχης , ολές οι άλλες μου έριχναν κλεφτές ματιές και με τσεκαριζαν. Οταν κοιταζα πρως το μέρος του , γυρναγαν αλλού το κεφάλι.  :2funny: :2funny:
Δεν έκατσα παραπάνω. Η άποψη μου ειναι οτι πρόκεται για πολυ ωραίο χώρο αλλά φοβούντε και τον ίσκιο τους αυτον τον καιρό.

skorpiosssss

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχήν ευχαριστω για την παρομοιοση.  Ειμαι αστέρας , έστω και διατοντας.  :grin:
Φιλε δεν θα εκανα σχόλιο γιατι τα μηνυματα σου και το ενδιαφερων σου ειναι για τον συγκεκριμενο χώρο αν δεν προσθετες και την τελευταια λέξη στο πρώτο πληθυντικό . << Ανησυχούμε..>>

Επειδη μας περιλαμβανει όλους , σου λέω οτι εγω δεν ανησυχω για την Νατασα. Ουτε την ξέρω ουτε με ενδιαφερει. Οπως δεν με ενδιαφερει και για τον Αριστοτελη ή οποιοδήποτε άλλον ιδιοκτητη ή εκπρόσωπο μαγαζιου.

Ανησυχω για άτομα που έχω ή θέλω να έχω στενη σχέση και για αυτα τα άτομα έχω τρόπο να μάθω απευθειας πως ειναι και τι κάνουν χωρίς να χρειάζεται να ρωτησω σε ενα σάιτ  ;)

καλη σου μέρα και καλες γιορτές να έχεις.

ε καλά, δε χάλασε κι ο κόσμος

το ανησυχούμε το έγραψα χαριτολογώντας (ίσως να έπρεπε να το συνοδεύσω με ανάλογο emoticon π.χ.  :grin:)

απλώς το σχόλιό σου ήταν λιγάκι απότομο κι αγριεύτηκα κομματάκι...

όλα καλά...

καλές γιορτές και σε σένα και καλά  :zfuck:

:grin:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Το θέμα είναι ότι αν αυτή δεν φιλάει και εμείς δεν την παίρνουμε. Έτσι απλά.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Σύμφωνα με τελευταίες στατιστικές μελέτες το 90 % των μασατζούδων φιλάει και το 70% των πελατών θέλει φιλί.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Σύμφωνα με τελευταίες στατιστικές μελέτες το 90 % των μασατζούδων φιλάει και το 70% των πελατών θέλει φιλί.
Η προσωπική μου εμπειρία και οι γνώμες που έχω ακούσει προσωπικά από συναγωνιστές λέει ότι ούτε 1 στις 5 δεν φιλάει σε αυτά τα καταστήματα. Και δεν λογίζονται ως φιλιά τα ελαφρά αγγίγματα στο στόμα... Μακάρι να ήταν όπως τα γράφεις...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom