skorpiosssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Νατάσσα δώσε μας τα φώτα σου...
Τι συνέβη ;
Όλα καλά;
Ανησυχούμε...!
Τι συνέβη ;
Όλα καλά;
Ανησυχούμε...!
Ή μας δουλεύεις ή ο παραπάνω που έγραψε ότι δεν είχε μπριζόλα έλεγε παραμύθια και η νατάσσα μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα με το πσ και δεν μιλάει ξέρω γω...Καλησπερα συναγωνιστες το μαγαζι λειτουργει κανονικα περασμα λοιπον σημερα.στην υποδοχη η ευγενεστατη νατασσα.απο ροστερ δεν ειδα γιατι πηρα απ ευθειας τζενη λατινα.απο μασαζ οπως εχω ξαναπει φοβερο σε ολα τα σημεια απο πανω εως κατω και στον δευτερο γυρο επισης φοβερη!!!!και χωρις καμμια αρνηση . παντως μπαινοντας ειδα κανα δυο καλα αλλα ονοματα δεν ξερω.αυτα.
Γιατι ρε φίλε? Συνέταιρος της εισαι?
Εσένα τι σε κόφτει ρε ντερβίση και πετάγεσαι σαν αστέρι απ'τον ουρανό ;
Καταρχήν ευχαριστω για την παρομοιοση. Ειμαι αστέρας , έστω και διατοντας.
Φιλε δεν θα εκανα σχόλιο γιατι τα μηνυματα σου και το ενδιαφερων σου ειναι για τον συγκεκριμενο χώρο αν δεν προσθετες και την τελευταια λέξη στο πρώτο πληθυντικό . << Ανησυχούμε..>>
Επειδη μας περιλαμβανει όλους , σου λέω οτι εγω δεν ανησυχω για την Νατασα. Ουτε την ξέρω ουτε με ενδιαφερει. Οπως δεν με ενδιαφερει και για τον Αριστοτελη ή οποιοδήποτε άλλον ιδιοκτητη ή εκπρόσωπο μαγαζιου.
Ανησυχω για άτομα που έχω ή θέλω να έχω στενη σχέση και για αυτα τα άτομα έχω τρόπο να μάθω απευθειας πως ειναι και τι κάνουν χωρίς να χρειάζεται να ρωτησω σε ενα σάιτ ;)
καλη σου μέρα και καλες γιορτές να έχεις.
Εδώτι εστί Τζανίνα? περιγραφή, σέρβις...?
Η προσωπική μου εμπειρία και οι γνώμες που έχω ακούσει προσωπικά από συναγωνιστές λέει ότι ούτε 1 στις 5 δεν φιλάει σε αυτά τα καταστήματα. Και δεν λογίζονται ως φιλιά τα ελαφρά αγγίγματα στο στόμα... Μακάρι να ήταν όπως τα γράφεις...Σύμφωνα με τελευταίες στατιστικές μελέτες το 90 % των μασατζούδων φιλάει και το 70% των πελατών θέλει φιλί.